Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, a16 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Χρησιμοποιώ το paypal για να πληρώνω διάφορους λογαριασμούς,καρτοκινητα και συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Με το νέο έτος έχω κάνει μόνο μια πληρωμή για μια σύνδεση vodafone μέσα από την εφαρμογή της που έχω στο κινητό μου όπως έκανα πάντα μεχρι σήμερα.

Αυτο που άλλαξε και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω είναι πως η Τράπεζα Πειραιώς στην οποία έχω συνδέσει το paypal με χρέωσε 0,30€ με τύπο συναλλαγής προμήθεια DiasDebit και αιτιολογία Paypal Europe.

Το έχετε δει και σε άλλη τράπεζα; Έγινε κάποιο λάθος,άλλαξε κάτι το PayPal; Ή η Πειραιώς θα χρεώνει όλες τις κινήσεις με τις χρεωστικές κάρτες της;

Ευχαριστώ 

κάνεις χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού; Χωρίς την χρήση κάρτας δηλαδή;

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις έριξα μια ματιά στις προηγούμενες κινήσεις και από ότι φαίνεται τα τράβηξε από το λογαριασμό και όχι από την χρεωστική. Παλαιότερα έγραφε paypalvodafone ενώ τώρα σκέτο paypal. 

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

καλησπερα, μια ερωτηση εχω paypal Λογαριασμο και εχω συνδεσει μια προπληρωμενη της εθνικης, θελω να μου κανουν καταθεση χρηματων θα πανε στη καρτα η στο paypal και θα μεινουν εκει?

τι πρεπει να κανω να συνδεσω λογαριασμο?

11 λεπτά πριν, Michaels_V2 είπε

καλησπερα, μια ερωτηση εχω paypal Λογαριασμο και εχω συνδεσει μια προπληρωμενη της εθνικης, θελω να μου κανουν καταθεση χρηματων θα πανε στη καρτα η στο paypal και θα μεινουν εκει?

τι πρεπει να κανω να συνδεσω λογαριασμο?

Θα σου στείλουν λεφτά στο ΡΡ εννοείς;Αν ναι εσύ αποφασίζεις τι θες να τα κάνεις μετά.Αν και με προπληρωμενη δεν νομίζω ότι γίνεται να πάνε.Γιατί δεν βγάζεις μια revolut να την βάλεις στο ΡΡ απο το να πληρώνεις εξοδα για να φορτίζεις την προπληρωμένη;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Michaels_V2 είπε

καταλαβα ευχαριστω, θα το σκεφτω για revolut!

Λεφτα που σου στελνουν στο ππ πανε ΜΌΝΟ σε τραπεζικούς λογαριασμούς 

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχω βάλει στο PayPal μια κάρτα visa της Alpha Bank. Μέσω PayPal πληρώνω τις παραγγελίες που κάνω στο efood.

Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι οι πληρωμές που κάνω στο efood, δεν περνάνε στο αφορολόγητο στην Alpha Bank. 
Αυτο έχει ξεκινήσει απο την 1 Οκτωβρίου 2022, οταν άλλαξε και η επωνυμία του efood απο online delivery σε heroes delivery.

Μετά απο επικοινωνία με efood και Alpha Bank δεν έβγαλα κάποια άκρη. 
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;  

Ψάχνω να βρώ στον Paypal Business Account μου συγκεκριμένες επιλογές να ενεργοποιήσω και δεν μπορώ να τις εντοπίσω. Τις επιλογές αυτές τις προτεινει το ιδιο το paypal.

image.png.05da17b2a3840eb48ee472b0f90e1777.png

Εχει κανεις προβλημα με το PP αυτες τις μερες;
Απο χθες μου βγαζει ολο μ****ες,τη μια με βαζει να κανω verify capture,το οποιο δε δουλευει,την αλλη δε δεχεται τους κωδικους και δεν με αφηνει να κανω ουτε forgot.

Καλησπερα παιδια!

Εστειλα ενα 20αρικο απο το υπολοιπο του paypal σε λογαριασμο πειραιως και μου κρατησαν 4 ευρω για προμηθεια εμβασματος????

Ετσι γινεται??

Ευχαριστω!

2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπερα παιδια!

Εστειλα ενα 20αρικο απο το υπολοιπο του paypal σε λογαριασμο πειραιως και μου κρατησαν 4 ευρω για προμηθεια εμβασματος????

Ετσι γινεται??

Ευχαριστω!

μεχρι 15€ δεν κραταει

επρεπε να στειλεις 15 + 5 ή 10 + 10

• Like 1

20 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπερα παιδια!

Ετσι γινεται??

Ευχαριστω!

Εισαι μελος απο το 2011 δεν επεσε στην αντίληψη σου η συγκεκριμένη χρέωση

Διαβασε τις χρεώσεις της τραπεζας σου πριν κανεις κίνηση 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Θέλω να πληρώσω ενα invoice μεσω paypal που μου εχει σταλεί το οποιο ειναι σε νομισμα Ταυλανδης. Το paypal μου ειναι συνδεδεμενο με τραπεζα εθνικης, θα μου κρατησει η προμηθεια? Αν συνδεσω την paypal με προπληρωμενη καρτα αλλαζει κατι στη προμηθεια?

Επεξ/σία από dionisis777

3 ώρες πριν, dionisis777 είπε

Καλημέρα. Θέλω να πληρώσω ενα invoice μεσω paypal που μου εχει σταλεί το οποιο ειναι σε νομισμα Ταυλανδης. Το paypal μου ειναι συνδεδεμενο με τραπεζα εθνικης, θα μου κρατησει η προμηθεια? Αν συνδεσω την palypal με προπληρωμενη καρτα αλλαζει κατι στη προμηθεια?

Υποχρεωτικα πρεπει να συνδεσεις καρτα, την προμήθεια δεν την γλιτώνεις με τίποτα 

σημερα παρηγγειλα απο ηλεκτρονικο φαρμακειο κατι,και στις επιλογες πληρωμης με paypal ,ζητουσε προμηθεια 0,82.πλεον ετσι θα ειναι σε οτιδηποτε αγορες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...