mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aπο τον δικό του λογαριασμό τι θα τα κάνει τα χρήματα; Θα αγοραζει διαφορα, με χρηση paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, mindreader είπε Νεο Paypal account Παει ...15ετια απο τοτε που ανοιξα το δικο μου paypal. Πολλα αλλαξαν απο τοτε. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι αν ακομη απαιτειται καποια καρτα ή τραπεζικος λογαριασμος για το ανοιγμα. Γιατι νεο μελος της οικογενειας, θα ηθελε να εχει paypal account, και να του μεταβιβαζω εγω χρηματα εκει. Αρα, δεν χρειαζεται προς το παρον καρτα ή τραπεζικο λογαριασμο. Αλλα δεν ξερω, τι ζηταει το paypal πια, οταν πας να ανοιξεις νεο λογαριασμο. Τα χρήματα θα μένουν στο balance του. Και απο οσο γνωρίζω θα μπορεί να τα αξιοποιεί μονό σε αγορές ή και για να τα μεταφέρει κάπου αλλού. Για να γίνει μεταφορά withdraw στη κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό του θα πρέπει να περαστεί IBAN ή κάρτα τραπέζης του απο οσο θυμάμαι. * Όταν όμως πέρασα λογαριασμό τραπέζης για επαλήθευση στο pp πριν μερικά χρόνια (δε θυμάμαι ακριβώς αν χρεώθηκα για τη κάρτα ή για το iban) με το που έγινε επιβεβαίωση του λογαριασμό μου απο τη pp χρεώθηκα απο τη τράπεζα μου γύρω σταν 15€ για την ολη διαδικασία. Ήταν κάτι σαν πάγια εντολή. Ρώτησε όμως τη τράπεζα σου μπορεί να έχει αλλάξει τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, christo7s είπε Τα χρήματα θα μένουν στο balance του. Και απο οσο γνωρίζω θα μπορεί να τα αξιοποιεί μονό σε αγορές ή και για να τα μεταφέρει κάπου αλλού. Για να γίνει μεταφορά withdraw στη κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό του θα πρέπει να περαστεί IBAN ή κάρτα τραπέζης του απο οσο θυμάμαι. * Όταν όμως πέρασα λογαριασμό τραπέζης για επαλήθευση στο pp πριν μερικά χρόνια (δε θυμάμαι ακριβώς αν χρεώθηκα για τη κάρτα ή για το iban) με το που έγινε επιβεβαίωση του λογαριασμό μου απο τη pp χρεώθηκα απο τη τράπεζα μου γύρω σταν 15€ για την ολη διαδικασία. Ήταν κάτι σαν πάγια εντολή. Ρώτησε όμως τη τράπεζα σου μπορεί να έχει αλλάξει τώρα. Μα αυτο και θελουμε στην παρουσα φαση. Χρηματα σε balance, χωρις κατι αλλο. Προφανως και για οτι αλλο εχει με τραπεζα, εμβασμα/top up ή withdraw, πρεπει να εχεις δηλωμενη καρτα/τραπεζα, αυτονοητο. Απλα λεω αν εκανε κανεις κανενα account προσφατα, χωρις να δηλωσει τιποτε απο τραπεζα/καρτα. Φαινεται να γινεται παντως, συμφωνα με διαφορα αρθρα που εντοπισα: https://www.canstar.com.au/online-banking/paypal-account-without-bank-account/ https://www.businessinsider.com/guides/tech/can-you-use-paypal-without-a-card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Εχε υπόψιν σου οτι για αγορες σε συνάλλαγμα απο το μπαλανς του ππ θα σε τρελάνουν στις χρεωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχε υπόψιν σου οτι για αγορες σε συνάλλαγμα απο το μπαλανς του ππ θα σε τρελάνουν στις χρεωσεις Το ξερω. Μονο balance χρησιμοποιω. Αλλα πλεον κοιταζω οι αγορες να ειναι αποκλειστικα σε ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, mindreader είπε Το ξερω. Μονο balance χρησιμοποιω. Αλλα πλεον κοιταζω οι αγορες να ειναι αποκλειστικα σε ευρω. 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχε υπόψιν σου οτι για αγορες σε συνάλλαγμα απο το μπαλανς του ππ θα σε τρελάνουν στις χρεωσεις Ξέρει κανείς -ενδεχομένως απο τον λογιστή του- τι και αν παίζει θέμα Πόθεν Έσχες του balance και Ελλην Δημοσίου; Η ερώτηση αφορά μονο το balance, προφανώς οι χρεώσεις στην κάρτα του pp, αφού είναι κάρτα συστημικής τράπεζας φαίνονται στο λογαριασμό της τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Το ππ με το ελληνικο δημοσιο δεν εχει καμια σχεση, αρα δεν παιζει τίποτα. Μονο αν στείλουν εισαγγελική παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος να κάνω μεταφορά χωρίς χρέωση; Είναι μεταξύ eur gbp θελω να στέλνω στην αδερφή μου κάποια χρήματα κάθε μήνα αλλά βλέπω υπάρχει χρέωση…. ευχαριστω Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από akis_supernatural Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Υπάρχει τρόπος να κάνω μεταφορά χωρίς χρέωση; Είναι μεταξύ eur gbp θελω να στέλνω στην αδερφή μου κάποια χρήματα κάθε μήνα αλλά βλέπω υπάρχει χρέωση…. ευχαριστω Bγάλτε και οι δύο revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, akis_supernatural είπε Υπάρχει τρόπος να κάνω μεταφορά χωρίς χρέωση; Είναι μεταξύ eur gbp θελω να στέλνω στην αδερφή μου κάποια χρήματα κάθε μήνα αλλά βλέπω υπάρχει χρέωση…. ευχαριστω Οχι δεν υπαρχει στο ππ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, akis_supernatural είπε Υπάρχει τρόπος να κάνω μεταφορά χωρίς χρέωση; Είναι μεταξύ eur gbp θελω να στέλνω στην αδερφή μου κάποια χρήματα κάθε μήνα αλλά βλέπω υπάρχει χρέωση…. ευχαριστω Yπάρχει και το xoom μέσα απο το PP στην εφαρμογή.Payments -to a bank account- κλπ.... Χάλια ισοτιμία και έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση: Έφτιαξα ένα πρόγραμμα για κάποιο πελάτη, ο οποίος με προσέγγισε ιντερνετικά. Του έστειλα ένα demo μόλις το τελείωσα και συμφώνησε ότι είναι ΟΚ. Στην πληρωμή paypal όμως, έστειλε τα χρήματα ως αγοραπωλησία. Επειδή δεν είμαι σχετικός στο συγκεκριμένο, υπάρχει κίνδυνος για το Χ,Υ λόγο να απαιτήσει (παράνομα) επιστροφή χρημάτων, μετά την παραλαβή του λογισμικού; Τι μπορώ να κάνω για να προστατευτώ; Εγώ πώς καλύπτομαι; ΥΓ. Επίσης είδα κρατήσεις κάπου στο 4% για αυτή την κίνηση... Edit. Software dispute - PayPal Community (paypal-community.com) Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Lanike71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση: Έφτιαξα ένα πρόγραμμα για κάποιο πελάτη, ο οποίος με προσέγγισε ιντερνετικά. Του έστειλα ένα demo μόλις το τελείωσα και συμφώνησε ότι είναι ΟΚ. Στην πληρωμή paypal όμως, έστειλε τα χρήματα ως αγοραπωλησία. Επειδή δεν είμαι σχετικός στο συγκεκριμένο, υπάρχει κίνδυνος για το Χ,Υ λόγο να απαιτήσει (παράνομα) επιστροφή χρημάτων, μετά την παραλαβή του λογισμικού; Τι μπορώ να κάνω για να προστατευτώ; Εγώ πώς καλύπτομαι; ΥΓ. Επίσης είδα κρατήσεις κάπου στο 4% για αυτή την κίνηση... Edit. Software dispute - PayPal Community (paypal-community.com) Ναι μπορεί να ζητήσει επιστροφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά. Χρησιμοποιώ το paypal για να πληρώνω διάφορους λογαριασμούς,καρτοκινητα και συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Με το νέο έτος έχω κάνει μόνο μια πληρωμή για μια σύνδεση vodafone μέσα από την εφαρμογή της που έχω στο κινητό μου όπως έκανα πάντα μεχρι σήμερα. Αυτο που άλλαξε και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω είναι πως η Τράπεζα Πειραιώς στην οποία έχω συνδέσει το paypal με χρέωσε 0,30€ με τύπο συναλλαγής προμήθεια DiasDebit και αιτιολογία Paypal Europe. Το έχετε δει και σε άλλη τράπεζα; Έγινε κάποιο λάθος,άλλαξε κάτι το PayPal; Ή η Πειραιώς θα χρεώνει όλες τις κινήσεις με τις χρεωστικές κάρτες της; Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από a16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, a16 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Χρησιμοποιώ το paypal για να πληρώνω διάφορους λογαριασμούς,καρτοκινητα και συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Με το νέο έτος έχω κάνει μόνο μια πληρωμή για μια σύνδεση vodafone μέσα από την εφαρμογή της που έχω στο κινητό μου όπως έκανα πάντα μεχρι σήμερα. Αυτο που άλλαξε και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω είναι πως η Τράπεζα Πειραιώς στην οποία έχω συνδέσει το paypal με χρέωσε 0,30€ με τύπο συναλλαγής προμήθεια DiasDebit και αιτιολογία Paypal Europe. Το έχετε δει και σε άλλη τράπεζα; Έγινε κάποιο λάθος,άλλαξε κάτι το PayPal; Ή η Πειραιώς θα χρεώνει όλες τις κινήσεις με τις χρεωστικές κάρτες της; Ευχαριστώ Επί της ουσίας δεν ξέρω κάτι, για το paypal δηλαδή. Η εφαρμογή vodafone έχει πλέον επιλογή πληρωμής και μέσω Gpay οπότε κάνω χρήση αυτής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα