9-11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Στο δικό μου, μια χαρά επιτρέπει. Απόκρυψη περιεχομένων Μόνο στην 1η σελίδα το επιτρέπει, όταν πατήσω στις λεπτομέρειες κάποιας συναλλαγής εμφανίζει αυτό: Αναφορά σε κείμενο Cannot capture screenshot. The page contains personal information Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Για τους πρώτους 40.000 χρήστες. Screenshots μέσω web browser: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, 9-11 είπε Screenshots μέσω web browser: Και οι όροι που λέει ποιοι είναι; (σε καλή μεριά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Ανάθεμά με κι αν ξέρω! Ανοίγω το app, εμφανίζεται ένα μήνυμα από την εταιρεία, βλέπω ό,τι χαρίζουν 5 ευρώπουλα τους λέω ΦΕΡΤΕ ΤΑ κι αυτό ήταν. Α, πάνω στον πανικό πάτησα κατά λάθος και δεύτερη φορά το κουμπί της προσφοράς και με γείωσαν. Έκανα διάφορα πράγματα ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή - Το multitasking δεν είναι το δυνατό σημείο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2022 στις 1:52 ΜΜ, mindreader είπε Αν απαντησουν, πες μας εδω! Μου τηλεφώνησαν πάλι να τους εξηγήσω που ακριβώς ειναι το πρόβλημα... τους ειπα τι συμβαίνει.... Εν τάχει... TopUp μέχρι στιγμής γίνεται με κωδικούς απο το acount με pc web: https://account.cosmote.gr/user-login?chid=ATG και ΜΟΝΟ για τον αριθμό σου! για ανανέωση τρίτου No way! Το app δε ξερω δεν εχω προσπαθήσει. Απο το site χωρίς κωδικούς συνεχίζει να μη λειτουργεί.... Αυτά... Όταν λειτουργούσε πριν (site χωρις κωδικους) μέσα σε 1' είχες κάνει ανανέωση.... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από christo7s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, christo7s είπε Μου τηλεφώνησαν πάλι να τους εξηγήσω που ακριβώς ειναι το πρόβλημα... τους ειπα τι συμβαίνει.... Εν τάχει... TopUp μέχρι στιγμής γίνεται με κωδικούς απο το acount με pc web: https://account.cosmote.gr/user-login?chid=ATG και ΜΟΝΟ για τον αριθμό σου! για ανανέωση τρίτου No way! Το app δε ξερω δεν εχω προσπαθήσει. Απο το site χωρίς κωδικούς συνεχίζει να μη λειτουργεί.... Αυτά... Όταν λειτουργούσε πριν (site χωρις κωδικους) μέσα σε 1' είχες κάνει ανανέωση.... Με ενδιεφερε κυριως να μπορω να κανω top up μεσω paypal για καρτοκινητα αλλων μελων της οικογενειας.... Δεν σου απαντησαν, για το τι γινεται με την σελιδα; Τοσο δυσκολο ειναι να το φτιαξουν πια; Αν δεν προκειται να το φτιαξουν, γιατι κρατανε την επιλογη για paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindreader είπε Με ενδιεφερε κυριως να μπορω να κανω top up μεσω paypal για καρτοκινητα αλλων μελων της οικογενειας.... Δεν σου απαντησαν, για το τι γινεται με την σελιδα; Τοσο δυσκολο ειναι να το φτιαξουν πια; Αν δεν προκειται να το φτιαξουν, γιατι κρατανε την επιλογη για paypal; Σε αυτό τους ανέφερα για τη σελίδα το είπα ξεκάθαρα τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω. Οι μηχανικοί της cosmote είναι δυνατόν να μη μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα?... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από christo7s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Έχουν χαλάσει τελείως την εφαρμογή της PayPal τουλάχιστον σε λειτουργικό iOS. Πρώτα μπορούσα να επιλέξω ποια κάρτα θα βάλω σαν κύρια στις πληρωμές μου. Τώρα δεν μπορώ να δω καμιά από τις κάρτες μου και ούτε μπορώ να επιλέξω μεμονωμένα στις ψηφιακές πληρωμές, σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα, από ποια κάρτα θα γίνει η πληρωμή. Προηγουμένως, όλα αυτά τα έκανα μέσω της εφαρμογής. Επίσης στην πρόσφατη δραστηριότητα, αν κάνεις το λάθος και πατήσεις εμφάνιση όλων, τότε με κανένα τρόπο δεν έχει να πας πίσω, στην προηγούμενο σελίδα στην εφαρμογή και πρέπει να την κλείσεις και να την ανοίξεις πάλι από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους… Ιστορία για γερά νεύρα… Τον Μάιο που μας πέρασε η Revolut κατάργησε την προηγουμένη χρεωστική μου κάρτα (χωρίς να έχει λήξει - φαντάζομε έγινε σε όλους μας) και μου την αντικατέστησε με καινούργια δωρεάν. Έβαλα την νέα κάρτα στο PayPal αλλά ξέχασα να κάνω εκείνη την στιγμή την επαλήθευση… Στις 5 Οκτ (πριν 1 μήνα) χρειάστηκα την κάρτα για αγορά και προχώρησα σε επαλήθευση μέσα από το ΡΡ… Ήρθε το μήνυμα στην εφαρμογή της Revolut και από την μεριά της Revolut η επαλήθευση πραγματοποιήθηκε κανονικά (έγινε δηλαδή η εικονική χρέωση). Στο PayPal δεν προχωρούσε η διαδικασία… Καταργώ και ξανά βάζω την κάρτα στο PayPal και προχωρώ για 2η φορά σε επαλήθευση… Ολοκληρώθηκε για 2η φορά από την μεριά της Revolut αλλά πάλι στο ΡΡ τίποτα… Ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνα στην PP… Τα έβρισκαν όλα μια χαρά και έριχναν το πρόβλημα στην Revolut… Η Revolut από την μεριά της έλεγε ότι εμείς κάναμε την επαλήθευση, οπότε κάτι γίνετε στο ΡΡ… Ξανά τηλ στην ΡΡ… αυτή την φορά η κοπελιά που με εξυπηρέτησε και δοκιμάσαμε πολλά σενάρια χωρίς αποτέλεσμα, έστειλε την υπόθεση στο ανώτερο τμήμα του ΡΡ… Αυτοί μετά την εξέταση του προβλήματος μου απάντησαν με μήνυμα ότι «Αντρέα, τα αρχεία μας δείχνουν ότι η εν λόγω κάρτα έχει εκδοθεί εκτός ΕΕ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι οι κάρτες που εκδόθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούν πλέον να προστεθούν σε λογαριασμούς PayPal που έχουν δημιουργηθεί εκτός Αγγλίας.» Δηλαδή φταίει η κάρτα που έχει εκδοθεί στην Αγγλία και επειδή ο λογαριασμός μου του ΡΡ είναι σε χώρα της ΕΕ δεν μπορεί να γίνει κάτι!!!! Επιστρέφω σε νέα επικοινωνία με την Revolut… Στέλνω όλη την αλληλογραφία και με παρέπεμψαν με το τμήμα καρτών για μια ακόμη φορά, με ερώτηση μου αν όντως η κάρτα μου είναι από Αγγλία (ΗΒ). Στην Revolut μου έδωσαν τον παρακάτω σύνδεσμο https://binlist.net όπου βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας, σου δείχνει σε ποια χώρα έχει εκδοθεί… και είναι όντως στο ΗΒ… Επειδή και σε αυτούς φαίνεται η όλη ιστορία περίεργη, μου πρότειναν να μου δημιουργήσουν μια νέα εικονική κάρτα (που και αυτή έχει εκδοθεί στο ΗΒ) και να δοκιμάσω την νέα κάρτα να την συνδέσω στο ΡΡ… Και ως δια μαγείας η νέα κάρτα πέρασε κανονικά στο ψηφιακό πορτοφόλι του ΡΡ και έγινε άμεσα η επαλήθευση…! Έστειλα ένα όμορφο και ευγενέστατο ξέχεσμα στο ΡΡ με όλη την συνομιλία και την λύση με την νέα κάρτα που έχει εκδοθεί και αυτή στο ΗΒ και επαληθεύτηκε! Ενημέρωση. Μετά το ξέχεσμα με το γάντι που έστειλα στο PP μου απάντησαν: "Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την PayPal σχετικά με το πρόβλημα προσθήκης της κάρτας σας με λήξη XX06 στον λογαριασμό σας στο PayPal. Έχω ελέγξει τον λογαριασμό σας και μπορώ να δω ότι αυτή τη στιγμή διαθέτετε ελληνικό λογαριασμό PayPal. Μπορούμε να δεχτούμε μόνο πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στην ίδια χώρα με τον λογαριασμό σας στο PayPal. Όταν δημιουργήσατε αρχικά τον λογαριασμό, σας επιτρέψαμε να εισάγετε μια ξένη κάρτα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας ενώ ρυθμίζετε μια ελληνική κάρτα. Μόλις αυτή η κάρτα λήξει ή αφαιρεθεί, σας ζητάμε να προσθέσετε μια ελληνική κάρτα." Κάτι πρέπει να πίνουν... δεν εξηγείται διαφορετικά... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christo7s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 4:52 ΜΜ, mindreader είπε Με ενδιεφερε κυριως να μπορω να κανω top up μεσω paypal για καρτοκινητα αλλων μελων της οικογενειας.... Δεν σου απαντησαν, για το τι γινεται με την σελιδα; Τοσο δυσκολο ειναι να το φτιαξουν πια; Αν δεν προκειται να το φτιαξουν, γιατι κρατανε την επιλογη για paypal; Λειτουργεί από χτες πάλι !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, christo7s είπε Λειτουργεί από χτες πάλι !! Να εισαι καλα γι'αυτη την πληροφορια! Επιτελους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Νεο Paypal account Παει ...15ετια απο τοτε που ανοιξα το δικο μου paypal. Πολλα αλλαξαν απο τοτε. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι αν ακομη απαιτειται καποια καρτα ή τραπεζικος λογαριασμος για το ανοιγμα. Γιατι νεο μελος της οικογενειας, θα ηθελε να εχει paypal account, και να του μεταβιβαζω εγω χρηματα εκει. Αρα, δεν χρειαζεται προς το παρον καρτα ή τραπεζικο λογαριασμο. Αλλα δεν ξερω, τι ζηταει το paypal πια, οταν πας να ανοιξεις νεο λογαριασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Νεο Paypal account Παει ...15ετια απο τοτε που ανοιξα το δικο μου paypal. Πολλα αλλαξαν απο τοτε. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι αν ακομη απαιτειται καποια καρτα ή τραπεζικος λογαριασμος για το ανοιγμα. Γιατι νεο μελος της οικογενειας, θα ηθελε να εχει paypal account, και να του μεταβιβαζω εγω χρηματα εκει. Αρα, δεν χρειαζεται προς το παρον καρτα ή τραπεζικο λογαριασμο. Αλλα δεν ξερω, τι ζηταει το paypal πια, οταν πας να ανοιξεις νεο λογαριασμο. Γιατί δεν δοκιμάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, mindreader είπε Νεο Paypal account Παει ...15ετια απο τοτε που ανοιξα το δικο μου paypal. Πολλα αλλαξαν απο τοτε. Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι αν ακομη απαιτειται καποια καρτα ή τραπεζικος λογαριασμος για το ανοιγμα. Γιατι νεο μελος της οικογενειας, θα ηθελε να εχει paypal account, και να του μεταβιβαζω εγω χρηματα εκει. Αρα, δεν χρειαζεται προς το παρον καρτα ή τραπεζικο λογαριασμο. Αλλα δεν ξερω, τι ζηταει το paypal πια, οταν πας να ανοιξεις νεο λογαριασμο. Aπο τον δικό του λογαριασμό τι θα τα κάνει τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Το ππ είναι για αλλες δουλειές, βγάλε μια ρεβολουτ για αυτό που θέλεις να κανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα