Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μπορούν να σταλούν στο δικό μας paypal χρήματα από έναν οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό η μόνο από τον τραπεζικό λογαριασμό που έχουμε ορίσει και αναγνωρίσει μέσα στο PayPal; 

Απο το δικό τους paypal στο δικό σου.Πως να στείλουν απο άλλον λογαριασμό σε ξένο paypal?Ας στα στείλουν στην τραπεζα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μπορούν να σταλούν στο δικό μας paypal χρήματα από έναν οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό η μόνο από τον τραπεζικό λογαριασμό που έχουμε ορίσει και αναγνωρίσει μέσα στο PayPal; 

Mονο απο το δικό σου(να ειναι τα στοιχεία τα ίδια). Οχι ένα λογαριασμο αρκει να σου ανηκει

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Mονο απο το δικό σου(να ειναι τα στοιχεία τα ίδια). Οχι ένα λογαριασμο αρκει να σου ανηκει

Κατι ακόμα. Από άλλο paypal μπορούν να στείλουν στο δικό μου paypal;

• Confused 1

Στις 10/4/2021 στις 2:15 ΜΜ, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Αγόρασα ένα πακέτο από Ιταλία (μια οθόνη) από eBay και ενώ έχει tracking number είναι σαν να μην υπάρχει δεν το αναγνωρίζει ούτε το Ιταλικό ταχυδρομείο ούτε τα ΕΛΤΑ.Επικοινώνησα με τον πωλητή και μου είπε ότι ενεργοποιείται μόλις μπει Ελλάδα… Άνοιξα case στο PayPal την ημέρα που έληγε η εκτιμώμενη παραλαβή και στην αρχή έγραφε εκτιμώμενη λύση υπόθεσης στις 6/04 μετά στις 8/04 έπειτα 11/04 και στο τέλος 14/04 …Δεν το έχω ξανά δει να αλλάζει συνέχεια η ημερομηνία λύση της υπόθεσης.... 

Πόσο δύσκολο έχει γίνει πλέον να πάρει κάποιο πίσω τα χρήματα του....σήμερα γράφει 30 Απριλίου

Μετά από πολύ καιρό απελευθερώθηκε το τηλεφωνικό τους κέντρο και μπορούμε πλέον να έχουμε κανονική εξυπηρέτηση. Έχοντας φάει στη μάπα αυτοματοποιημένα μηνύματα που κατέληγαν στο κλείσιμο της γραμμής λόγω εκτάκτων συνθηκών (COVID-19), εντυπωσιάστηκα όταν νωρίτερα σήμερα μου απάντησαν χωρίς ίχνος καθυστέρησης. Κυριολεκτικά με το που τελείωσε το “your conversation may be recorded” ποίημα.

Επί μήνες ταλαιπωριόμουν εξαιτίας του 2FA το οποίο σε εμένα υπήρξε καταστροφικό. Κλειδωμένος για ένα χρόνο εκτός λογαριασμού, δεν είναι λίγο πράγμα. Τα είδε όλα ο υπάλληλος. Ή μάλλον δεν είδε τίποτα. Γιατί περίμενε στα logs αποτυχημένες απόπειρες login και δεν υπήρχε τίποτα! “I have dealt with customers who have been locked out of their accounts but this is very strange”. Θα πρέπει να το επανέλαβε 4-5 φορές...

Πάνω στο 10λεπτο και ενώ η συζήτησή μας διεκόπη προς στιγμή γιατί έσκασε μύτη courier εκτός προγράμματος (μα φυσικά! Από όλες τις ώρες της ημέρας, θα σου χτυπήσουν το κουδούνι τη χειρότερη χρονική συγκυρία: Την ώρα που βρίσκεσαι στο μπάνιο, το μισό λεπτό που βγήκες στο μπαλκόνι να μαζέψεις κάτι ρούχα και πάει λέγοντας) ανακτώ πρόσβαση στον λογαριασμό με πιο παραδοσιακές μεθόδους. Αποστολή 6ψήφιου κωδικού στο κινητό, ανάγνωσή του στον υπάλληλο και εκ νέου αποστολή συνοδευόμενη αυτή τη φορά με πληκτρολόγηση στη σελίδα του PayPal.

Ρωτάω λοιπόν τον Νικολάι [αν θυμάμαι καλά το όνομά του, ευγενέστατος]: Βρίσκομαι στα security settings και έχω δύο επιλογές, τι μου προτείνεις να κάνω μάστορα; Να επανανεργοποιήσω το 2FA ή να του δώσω μια να πάει στο Διάολο; Αν θέλω μία επιπλέον ασφάλεια, καλύτερη από ένα σκέτο password, μπορώ να διαλέξω την αποστολή PIN μέσω SMS.

Ο τύπος έχει καταλάβει πως έχω περάσει τα πάθη του Χριστού και μου λέει «καλό είναι και το text message». Ναι, αλλά μήπως χρεώνομαι; (υπάρχει μια υποσημείωση “fees may apply” ή κάτι τέτοιο). Μπαγασάκο! Καλά σε έκοψα πως είσαι τσίπης και κάνεις το σκατό σου παξιμάδι. Don’t worry, we’re the ones sending you the text. Ε αν είναι έτσι, ρίχ’ το (Ηλία). Ανταλλάσσουμε αβρότητες, have a great day, είσαι το φως της ζωής μου, ο θεός να μου κόβει μέρες και να σου δίνει χρόνια και άλλα τέτοια μέχρι που κλείνω το τηλέφωνο.

Επιτέλους! Απαλλάχθηκα από αυτό τον βραχνά και τώρα θα σηκώσω όλο το Banggood (Μετάφραση: Ίσως, ίσως λέω, ενδώσω σε μία παρόρμηση που με πιάνει πότε-πότε και αγοράσω νέο Xiaomi δαπανώντας το αστρονομικό ποσό των €150) Ανεβάζω φωτό ανφάς (3ετίας, 10 κιλά ελαφρύτερος) που το ’χα αφήσει ορφανό και πάω να σετάρω το 2-step verification με μεγάλη προσοχή. Σαν να απασφαλίζω παγιδευμένο εκρηκτικό μηχανισμό ένα πράμα. Είδαμε και πάθαμε να τους πετύχουμε στο τηλέφωνο, δεν είμαστε τώρα για τέτοια!

Επιλέγω λοιπόν "Send text code", μου έρχεται το PIN, το πληκτρολογώ, επιβεβαιώνεται κι όλα καλά. Έλα όμως που με τρώει ο κώλος μου (με κάτι τέτοια εξέπεσαν οι πρωτόπλαστοι, μην ακούτε τα φίδια που λένε!). Ε δεν μπορεί τώρα το Google Authenticator να δουλεύει σε δυο ντουζίνες site και στο PayPal όχι. Θα το προσθέσω ως backup για περιπτώσεις π.χ. που καθυστερεί η αποστολή του SMS. Μετά το ξανασκέφτομαι και λέω «Και γιατί να μην το βάλω primary; Ακόμα και αν ξαναφάει κόλλημα, θα έχω πλέον και την εναλλακτική του SMS. Ε, του πούστη!»

Μαντέψτε τι συνέβη... Αποσυνδέομαι, επιχειρώ να κάνω εκ νέου login και βλέπω τον Murphy (του γνωστού νόμου) να μου υψώνει το μεσαίο δάκτυλο: “It looks like you've tried too many times. Try again later, or reset your password”.

Η μέρα της μαρμότας.

Θα το αφήσω έτσι για 24 ώρες (στα fora διάφοροι άλλοι απελπισμένοι τονίζουν πως όσο ο πελάτης επιμένει, τόσο επιμηκύνεται η φραγή) αλλά κατά 99% η μοίρα είναι προδιαγεγραμμένη: Θα πληκτρολογώ κωδικούς, θα τους απορρίπτει ως invalid και ξανά μανά τα ίδια. Τρέφω μια μικρή ελπίδα να μου εμφανίσει και το backup plan με το SMS, αλλά εντάξει, φαίνεται που πάει η δουλειά. Καφκικές καταστάσεις, τι να πω. Αφού αρχίζω και σκέφτομαι μήπως μέσα στο team των developers βρίσκεται κανάς δικός μας που διδάχθηκε λάθος την τέχνη του programming ή θέλησε συνειδητά να προσομοιάζει υπηρεσία ελληνικού δημοσίου. Και μάλιστα προ Πιερρακάκη.

Για το τέλος άφησα ένα έργο τέχνης, ένα πίνακα ζωγραφικής, που αναπαριστά πελάτη με ανάλογη εμπειρία. Ιώβ τον λένε.

955642003_LonBonnat-Job.jpg.6cbf6ff1a5ea43c5ce1e4ea4cfb16bf1.jpg

Καλησπέρα!

Θα ήθελα την άποψη σας για το παρακάτω ζήτημα.

Όταν δέχομαι εμβάσματα στο PayPal (με πληρώνουν για ηλεκτρονική αγορά μεταχειρισμένων βιβλίων) κάποιες φορές με χρεώνει φόρο (δείτε στις φωτογραφίες) και κάποιες όχι.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα άτομα που μου αποστέλουν χρήματα είναι απο Ελλάδα (με συνδεδεμένες ελληνικές τράπεζες στο PayPal τους).

Γιατί να συμβαίνει αυτό; Σε κάποιες συναλλαγές να υπάρχει κράτηση και σε άλλες (ευτυχώς για μένα) να μην υπάρχει;

409004435_2021-04-225_46_25.png.25564448ba80e1649220bd3f1ef3ee02.png422692701_2021-04-225_46_50.png.42695cfaf541254f77d0f7546fb8b122.png

11 λεπτά πριν, spirosR είπε

Καλησπέρα!

Όταν δέχομαι εμβάσματα στο PayPal (με πληρώνουν για ηλεκτρονική αγορά μεταχειρισμένων βιβλίων) κάποιες φορές με χρεώνει φόρο (δείτε στις φωτογραφίες) και κάποιες όχι.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα άτομα που μου αποστέλουν χρήματα είναι απο Ελλάδα (με συνδεδεμένες ελληνικές τράπεζες στο PayPal τους).

Γιατί να συμβαίνει αυτό; Σε κάποιες συναλλαγές να υπάρχει κράτηση και σε άλλες (ευτυχώς για μένα) να μην υπάρχει;

409004435_2021-04-225_46_25.png.25564448ba80e1649220bd3f1ef3ee02.png422692701_2021-04-225_46_50.png.42695cfaf541254f77d0f7546fb8b122.png

Δηλαδη σε καποιες πωλησεις δεν εχεις προμήθεια και σε κάποιες εχεις;

Πρωτη φορα το ακούω

Ο τρόπος αποστολής των χρημάτων ειναι πάντα ο ίδιος, δηλαδή πώληση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, spirosR είπε

Καλησπέρα!

Στα κάνουν μεταφορά μέσω του προσωπικούς τους paypal στο δικό σου; Τότε μάλλον η διαφορά είναι ότι ο αποστολέας επιλέγει ότι είναι για αγορά κάποιου προϊόντος και έτσι έχει την προστασία του Paypal αλλά εσύ χρεώνεσαι τα fee λόγο εμπορικής συναλλαγής. Ενώ στης άλλες περιπτώσεις επιλέγουν μεταφορά μέσω friends and family και δεν χρεώνεται κανένας.

Επεξ/σία από asdfnikos

Καλησπέρα. Από σήμερα το πρωί το Paypal μου ζητάει OTP, για να μπορέσω να κάνω login. Δεν έχω συνδέσει κάποια εφαρμογή OTP με το Paypal, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω login. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ

6 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Καλησπέρα. Από σήμερα το πρωί το Paypal μου ζητάει OTP, για να μπορέσω να κάνω login. Δεν έχω συνδέσει κάποια εφαρμογή OTP με το Paypal, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω login. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ

μαιλ, κινητο δεν εχεις; πως στο ζηταει αν δεν εχεις συνδέσει κατι, ή σου ζητησε κινητο καποια στιγμη και το έγραψες;

Μιλα με το σαπορτ

2 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Ναι και το κινητό και το mail είναι καταχωρημένα, αλλά δεν είχα συνδέσει ποτέ κάποιο authentication app στο paypal. Με το support πως να επικοινωνήσω; mail?

Σορρυ αλλα δεν καταλαβαίνω τι λες, τι είναι το authentication app

14 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Είναι app που δίνει OTP. 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.authenticator2&hl=en&gl=US

Αυτό μου βγάζει όταν κάνω login με τον κωδικό μου:

image.png.83db57cd17d4f18c32402cf696d22aee.png

Tο πρόβλημα αυτο πιθανόν άφορα το τηλεφώνου σου σαν συσκευή, δεν ξερω να στο λυσω, ισως κάποιος αλλος ειδικός στο android, κατι δεν εχεις εγκαταστήσει

σε μένα ζητα authentication με το app του ιδου του paypal μεσω κινητου και μπαίνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...