stefanidisg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Και εγώ να ρωτήσω, αν έχουμε επιλέξει προτεινόμενη μέθοδο πληρωμής με συγκεκριμένη κάρτα η οποία όμως δεν έχει λεφτά μέσα , μπορεί να επιλέξει το PayPal άλλη κάρτα μέσα να γίνει η συναλλαγή η θα ακυρωθεί η συναλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εφτιαξα λογαριασμο και δε βλεπω ακομα τη χρεωση 1,50€ στις κινησεις της καρτας στην τραπεζα. Επιπλέον μου ηρθε mail που λεει "Τα όρια μεταφοράς χρημάτων στον λογαριασμό PayPal έχουν αναιρεθεί με επιτυχία". Πως μπορώ να βάλω οριο, δεν το βρισκω καπου. Τελος, ασχετα με το paypal, παρατηρησα στο web banking, στο λογαριασμο εχει ενα υπολοιπο το οποιο δεν συμφωνει με το υπολοιπο της καρτας. Αυτο ειναι οριο χρεωσης της καρτας μηπως; Update: Έκανα συναλλαγη και την πηρε κανονικά. Πάντως 1,50€ δεν είδα ποτέ. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Καλημέρα Αγόρασα ένα πακέτο από Ιταλία (μια οθόνη) από eBay και ενώ έχει tracking number είναι σαν να μην υπάρχει δεν το αναγνωρίζει ούτε το Ιταλικό ταχυδρομείο ούτε τα ΕΛΤΑ.Επικοινώνησα με τον πωλητή και μου είπε ότι ενεργοποιείται μόλις μπει Ελλάδα… Άνοιξα case στο PayPal την ημέρα που έληγε η εκτιμώμενη παραλαβή και στην αρχή έγραφε εκτιμώμενη λύση υπόθεσης στις 6/04 μετά στις 8/04 έπειτα 11/04 και στο τέλος 14/04 …Δεν το έχω ξανά δει να αλλάζει συνέχεια η ημερομηνία λύση της υπόθεσης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Στις 10/4/2021 στις 2:15 ΜΜ, corsair04 είπε Καλημέρα Αγόρασα ένα πακέτο από Ιταλία (μια οθόνη) από eBay και ενώ έχει tracking number είναι σαν να μην υπάρχει δεν το αναγνωρίζει ούτε το Ιταλικό ταχυδρομείο ούτε τα ΕΛΤΑ.Επικοινώνησα με τον πωλητή και μου είπε ότι ενεργοποιείται μόλις μπει Ελλάδα… Άνοιξα case στο PayPal την ημέρα που έληγε η εκτιμώμενη παραλαβή και στην αρχή έγραφε εκτιμώμενη λύση υπόθεσης στις 6/04 μετά στις 8/04 έπειτα 11/04 και στο τέλος 14/04 …Δεν το έχω ξανά δει να αλλάζει συνέχεια η ημερομηνία λύση της υπόθεσης.... Σήμερα γράφει 17/04....Τι έχει γίνει με το Paypal ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noKso Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Αν κάνω Σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού με το paypal ,όταν θα μου στείλει κάποιος λεφτά στο PP θα ειναι προσβάσιμα άμεσα στο τραπεζικό λογαριασμό μου η θα έχω θέμα ως πωλητής μετά την αποστολή προϊόντος , πόσο καλυμμένος είμαι αφού θα έχω στείλει το πακέτο μετά ειδοποίησης πως έλαβα το ποσό σε paypal ; όποιος γνωρίζει.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από noKso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr4460 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Γεια σας παιδιά μία μέρα που κοιτούσα κάτι στο paypal Κατά λάθος Μπερδεύτηκα και έκανα Business account και τώρα μου ζητάει επιπλέον στοιχεία της επιχείρησης και μου λέει ότι αν δεν τα δώσω μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία θα μου περιορίσει το λογαριασμό πώς το ακυρώνω χωρίς να κλείσω το λογαριασμό του PayPal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, gtr4460 είπε Γεια σας παιδιά μία μέρα που κοιτούσα κάτι στο paypal Κατά λάθος Μπερδεύτηκα και έκανα Business account και τώρα μου ζητάει επιπλέον στοιχεία της επιχείρησης και μου λέει ότι αν δεν τα δώσω μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία θα μου περιορίσει το λογαριασμό πώς το ακυρώνω χωρίς να κλείσω το λογαριασμό του PayPal Νομίζω σου απάντησα, μίλησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noKso Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποιος που να δουλεύει συχνά το paypal και να ξέρει όταν σου στέλνουν κάποιο ποσό στο λογαριασμό του paypal μπορείς να τα μεταφέρεις αμέσως μετά στη τράπεζα η παίρνει μέρες; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από noKso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, noKso είπε Κάποιος που να δουλεύει συχνά το paypal και να ξέρει όταν σου στέλνουν κάποιο ποσό στο λογαριασμό του paypal μπορείς να τα μεταφέρεις αμέσως μετά στη τράπεζα η παίρνει μέρες; Αν ειναι απο φιλο ναι, αν ειναι απο πωληση οχι, πρέπει να περιμένεις 20 μερες, αν δεν εχει αλλάξει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noKso Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν ειναι απο φιλο ναι, αν ειναι απο πωληση οχι, πρέπει να περιμένεις 20 μερες, αν δεν εχει αλλάξει κατι. Από φίλο δεν ειναι η μήπως πρέπει να του πω εγώ να μου τα στείλει ως φίλος κάτι; , απλά θέλω να πουλήσω κάτι και ρωτάω κατά πόσο καλυμμένος θα είμαι για να στείλω το πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, noKso είπε Από φίλο δεν ειναι η μήπως πρέπει να του πω εγώ να μου τα στείλει ως φίλος κάτι; , απλά θέλω να πουλήσω κάτι και ρωτάω κατά πόσο καλυμμένος θα είμαι για να στείλω το πακέτο. To paypal καλύπτει τον αγοραστή οχι τον πωλητή, για να εισαι ενα μέρη καλυμμένος πρέπει αυτο που θα στείλεις να το στειλεις με tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noKso Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) tracking number εννοείς της courier που θα στείλω ; εντός ελλαδας ειναι, σκεφτόμουνα και αντικαταβολή αλλά ανησυχώ μην αλλάξει γνώμη γιατί ειναι λίγο μεγάλο δέμα και κοστίζει με τα μεταφορικά και μετα να τα χρεώνομαι εγώ στο τέλος γιαυτό ρωτάω. Και ενα αλλο πες πως στελνει τα λεφτα στο PP αν στείλω εγω το πακέτο και το παραλάβει προτού πάρω εγω τα λεφτά... σε αυτό δεν ξερω. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από noKso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, noKso είπε tracking number εννοείς της courier που θα στείλω ; εντός ελλαδας ειναι, σκεφτόμουνα και αντικαταβολή αλλά ανησυχώ μην αλλάξει γνώμη γιατί ειναι λίγο μεγάλο δέμα και κοστίζει με τα μεταφορικά και μετα να τα χρεώνομαι εγώ στο τέλος γιαυτό ρωτάω. Το πιο ασφαλές ειναι αντικαταβολή αφού εισαι εντός ελλαδας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noKso Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Το πιο ασφαλές ειναι αντικαταβολή αφού εισαι εντός ελλαδας Οκ σε ευχαριστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μπορούν να σταλούν στο δικό μας paypal χρήματα από έναν οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό η μόνο από τον τραπεζικό λογαριασμό που έχουμε ορίσει και αναγνωρίσει μέσα στο PayPal; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα