kostasbm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 κινητά που έβαλα αντίστροφη αναζήτησή με αριθμό δεν υπάρχουν.........ουτε και με ονομα τα τηλέφωνα μου είναι what's up....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, kostasbm είπε 3 κινητά που έβαλα αντίστροφη αναζήτησή με αριθμό δεν υπάρχουν.........ουτε και με ονομα τα τηλέφωνα μου είναι what's up....... Εγω είμαι με συμβόλαιο και μου το βγάζει. Τέλος πάντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει να εξαιρεθεί ο αριθμός του από τους καταλόγους. https://www.insider.gr/hristika/symvoyles/28935/pos-tha-apallageite-apo-tis-diafimistikes-kliseis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Εχω αγορασει προιοντα απο καταστημα στην Αγγλια. Τελικα το μεγεθος απο ενα ειναι αρκετα λαθος οποτε θα πρεπει να επιστραφει πισω. Η αγορα ευτυχως εχει γινει με paypal. Το δεμα που θελω να παει πισω ειναι 1100γρ και λογικα θα μου το μετρησουν σαν 2κιλα, ο τιμοκαταλογος των ΕΛΤΑ αναφερει 28,50€. Πως κανω την διαδικασια; Πληρωνω τα ΕΛΤΑ και γυρνωντας σπιτι βαζω στοιχεια με το ποσο που πληρωσα και μου στελνουν τα χρηματα απο το paypal; Εχει καποιο συγκεκριμενο οριο οσον αφορα το κοστος των μεταφορικων; Δεν εχω πατησει καποιο κουμπι για να ενεργοποιησω την υπηρεσια απο paypal αλλα φαινεται να ειναι ενεργη, κατω απο την παραγγελια εχει συνδεσμο να συμπληρωσω τα στοιχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα, μπαίνω σε ιντερνετικά καταστήματα. Κάνω όλες τις αγορές με λογαριασμό PP , όπου βάζω το PP e-mail , και πάει κατ ευθείαν και κάνει την πληρωμή - δεν μου ζητάει καν password. Πρoφανώς κάπως έχω συνδέσει τα Windows 10 που χρησιμοποιώ με τον λογαριασμό PP, ή στην αποθήκευση κωδικών του Chrome. To ερώτημα: Επιλέγω προϊόν, αν για να πληρώσω με PP επιλέξω άλλο λογαριασμό απο τον παραπάνω ,όταν βάλω user/e-mail και password , θα μου ζητησει το PP και verification με τλφν ? Δεν λέω την περίπτωση να μπω στο λογαριασμό , αλλά απλά να κάνω την πληρωμή μέσα απο τη σελίδα του καταστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, kounga είπε Καλημέρα, μπαίνω σε ιντερνετικά καταστήματα. Κάνω όλες τις αγορές με λογαριασμό PP , όπου βάζω το PP e-mail , και πάει κατ ευθείαν και κάνει την πληρωμή - δεν μου ζητάει καν password. Πρoφανώς κάπως έχω συνδέσει τα Windows 10 που χρησιμοποιώ με τον λογαριασμό PP, ή στην αποθήκευση κωδικών του Chrome. To ερώτημα: Επιλέγω προϊόν, αν για να πληρώσω με PP επιλέξω άλλο λογαριασμό απο τον παραπάνω ,όταν βάλω user/e-mail και password , θα μου ζητησει το PP και verification με τλφν ? Δεν λέω την περίπτωση να μπω στο λογαριασμό , αλλά απλά να κάνω την πληρωμή μέσα απο τη σελίδα του καταστήματος. Εχεις ενεργοποιήσει το one touch check out. https://www.paypal-community.com/t5/About-Protections-Archive/Turn-Off-One-Touch/td-p/1042659 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις ενεργοποιήσει το one touch check out. https://www.paypal-community.com/t5/About-Protections-Archive/Turn-Off-One-Touch/td-p/1042659 Σωστό αυτό αλλά ρωτώ κατι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kounga είπε θα μου ζητησει το PP και verification με τλφν Αναλογα πως εχει σεταρει αυτος που εχει τον αλλο ππ λογαριασμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αναλογα πως εχει σεταρει αυτος που εχει τον αλλο ππ λογαριασμο Δεν υπάρχει ιδιαίτερο σετάρισμα - όσον αφορά το ΟneTouch εδώ όχι δεν έχει ενεργοποιηθεί, ούτε αγορές μέχρι τώρα, απλά μεταφορές ποσών μεταξύ λογαριασμών. Απλά, για το loggin στο λογαριασμό ζητείται και verification στο κινητό, αυτό όμως ζητείται ούτως ή άλλως στο loggin και του πρώτου λογαριασμού για τον οποίο υπάρχει Οne Touch. To θέμα είναι , εφ οσον δεν υπάρχει εδώ OneTouch , με τη διαδικασία που περιγράφω αγοράς προϊόντος απο ιντερνετικό μαγαζί , και χωρίς να έχει προηγηθεί απο τον ίδιο Chrome loggin στο λογαριασμο, εαν θα ζητηθεί εκτός απο user+password και τηλφν verification? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, έχω μια απορία - ερώτηση. Την 1η Δεκέμβρη έκανα ακύρωση μιας συναλλαγής και το PayPal μου έστειλε το μήνυμα που λέει για την ακύρωση και την επιστροφή χρημάτων στην κάρτα - λογαριασμο σε 3 έως 5 ημέρες αν θυμάμαι καλά. Στο ιστορικό του λογαριασμού PayPal φαίνεται κανονικά η επιστροφή όμως στην κάρτα απ'όπου τραβήχτηκαν τα χρήματα δεν έχουν επιστρέψει. Στην τράπεζά μου που κάλεσα δεν φαίνεται κάποια εντολή επιστροφής. Είναι φυσιολογική τέτοια καθυστέρηση; Το περισσότερο που έκανε στο παρελθόν η επιστροφή ήταν 5 μέρες. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από Hiddenite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Hiddenite είπε Καλημέρα σε όλους, έχω μια απορία - ερώτηση. Την 1η Δεκέμβρη έκανα ακύρωση μιας συναλλαγής και το PayPal μου έστειλε το μήνυμα που λέει για την ακύρωση και την επιστροφή χρημάτων στην κάρτα - λογαριασμο σε 3 έως 5 ημέρες αν θυμάμαι καλά. Στο ιστορικό του λογαριασμού PayPal φαίνεται κανονικά η επιστροφή όμως στην κάρτα απ'όπου τραβήχτηκαν τα χρήματα δεν έχουν επιστρέψει. Στην τράπεζά μου που κάλεσα δεν φαίνεται κάποια εντολή επιστροφής. Είναι φυσιολογική τέτοια καθυστέρηση; Το περισσότερο που έκανε στο παρελθόν η επιστροφή ήταν 5 μέρες. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Μπορει να παρει και 15 εργασιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρετε αν η δυνατότητα "Δωρεάν επιστροφή προϊόντος" ισχύει οποιαδήποτε στιγμή για ένα προϊόν ή iσχύει μόνο για DOA ? Eπίσης, έχω παραλάβει το ελατωματικό προιόν και ενεργοποιώ κατόπιν τη δυνανότητα απο τον PP λογαριασμό μου. Μπορώ να κάνω χρήση της ή έπρεπε να το είχα ενεργοποιήσει πριν την αγορά του προιόντος ? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από kounga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη εχω αλλαξει αριθμο κινητου τηλεφωνου γνωριζεται αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω επιβεβαιωση για μπω στον λογαριασμο μου? Δεν μου βγαζει επιβεβαιωση μεσω email αλλα μονο με αριθμο ειτε τηλεφωνικη κληση ειτε με sms. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από HERTHAN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Επειδη εχω αλλαξει αριθμο κινητου τηλεφωνου γνωριζεται αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω επιβεβαιωση για μπω στον λογαριασμο μου? Δεν μου βγαζει επιβεβαιωση μεσω email αλλα μονο με αριθμο ειτε τηλεφωνικη κληση ειτε με sms. Κανε μια εικονική αγορά μέσω ΡΡ και θα σε συνδέσει στον λογαριασμό σου. Αλάλαξε το τηλ. και βγες να κάνεις την επαλήθευση. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από thant 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, thant είπε Κανε μια εικονική αγορά μέσω ΡΡ και θα σε συνδέσει στον λογαριασμό σου. Αλάλαξε το τηλ. και βγες να κάνεις την επαλήθευση. Εκανα μια προσπαθεια να μπω μεσω του ebay αλλα δεν μπορεσα να μπω ν'αλλαξω στοιχεια. Μολις δοκιμασα απο αλλο site και μου εβγαλε να βαλω αριθμο κινητου. Σ'ευχαριστω φιλε να'σαι καλα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα