Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χρειάζεται να κάνεις έναν λογαριασμό.

Δίνεις email, διεύθυνση (ή διευθύνσεις) αποστολής, αριθμό κάρτας και είσαι έτοιμος.

Από τότε που έκανα την εγγραφή δεν έχει πάει τίποτα στραβά, δίνω μόνο το mail και το password, πατάω το "pay now" και όλα έτοιμα.

Για να τα συνοψίσω λίγο, να σας πω πώς το δουλεύω εγώ το σύστημα;

-Έχω έναν λογιαριασμό στην Πειραιώς. Σε αυτόν τον λογαριασμό δεν έχω πολλά λεφτά, κανένα πενηντάρικο μόνο, ενώ όταν θέλω να αγοράσω κάτι, τότε πάω και καταθέτω.

-Έβγαλα μία κάρτα web από την ίδια τράπεζα, που την συνέδεσα με τον παραπάνω λογαριασμό. Όταν θέλω λοιπόν να αγοράσω κάτι, μεταφέρω (μεσω του Web banking της Πειραιώς) χρήματα από τον λογαριασμό στην κάρτα, μόνο όσα ακριβώς χρειάζονται. Μέχρι πριν από 15 μέρες αυτή η διαδικασία γινόταν τζάμπα, αλλά λένε ότι θα της βάλουν και κάποια προμήθεια στο μέλλον.

-Έδωσα τον αριθμό της web κάρτας στο paypal και έτσι πληρώνω.

Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο αυτός που θέλει να πληρώσει να κάνει λογαριασμό στο paypal.

Π.χ. για το rFactor εδώ--> https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=N8VL7yYYnSibB581nU7_6_xJc7sy4aeqs6XJ4lgiKqAIFg65Nx_fBn0W54i&dispatch=5885d80a13c0db1f1ff80d546411d7f8a8350c132bc41e0934cfc023d4e8f9e5 απ' ότι κατάλαβα η αριστερή φόρμα υπάρχει για όσους δεν έχουν paypal λογαριασμό και η δεξιά γι' αυτούς που έχουν ώστε να κάνουν sign in.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να αγοράσει κανείς μέσω paypal χρειάζεται να έχει λογαριασμό στο paypal ή αρκεί να έχει κάποια κάρτα;

Δεν αγοραζεις μεσω paypal. Αγοραζεις απο διαφορα sites και πληρωνεις μεσω paypal, εαν δεχονται αυτη τη μεθοδο πληρωμης.

Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο αυτός που θέλει να πληρώσει να κάνει λογαριασμό στο paypal.

Π.χ. για το rFactor εδώ--> https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=N8VL7yYYnSibB581nU7_6_xJc7sy4aeqs6XJ4lgiKqAIFg65Nx_fBn0W54i&dispatch=5885d80a13c0db1f1ff80d546411d7f8a8350c132bc41e0934cfc023d4e8f9e5 απ' ότι κατάλαβα η αριστερή φόρμα υπάρχει για όσους δεν έχουν paypal λογαριασμό και η δεξιά γι' αυτούς που έχουν ώστε να κάνουν sign in.

Για να πληρωσει καποιος με paypal, απαιτειται να δημιουργησει λογαριασμο πρωτα. Στις ΗΠΑ το paypal δινει πολυ περισοτερα options στους χρηστες απ οτι στην Ελλαδα η σε αλλα μερη. Δεν αποκλειω να ισχυει αυτο που λες αλλα οχι για την Ελλαδα ομως

Δημοσ.
Δεν αγοραζεις μεσω paypal. Αγοραζεις απο διαφορα sites και πληρωνεις μεσω paypal, εαν δεχονται αυτη τη μεθοδο πληρωμης.

Ναι ήθελα να πω, για να αναλάβει το paypal τη μεταφορά χρημάτων...

Για να πληρωσει καποιος με paypal, απαιτειται να δημιουργησει λογαριασμο πρωτα. Στις ΗΠΑ το paypal δινει πολυ περισοτερα options στους χρηστες απ οτι στην Ελλαδα η σε αλλα μερη. Δεν αποκλειω να ισχυει αυτο που λες αλλα οχι για την Ελλαδα ομως

Δες λίγο το link που έχω δώσει. Για να υπάρχει φόρμα για συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων και στοιχείων κάρτας φαντάζομαι ότι απευθύνεται στους μη εγγεγραμμένους χρήστες του paypal. Αν η κάρτα που θα χρησιμοποιηθεί είναι αποδεκτή δε νομίζω ότι έχει σημασία από που είναι ο κατοχός της.

Δημοσ.

Π.χ. για το rFactor εδώ--> https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=N8VL7yYYnSibB581nU7_6_xJc7sy4aeqs6XJ4lgiKqAIFg65Nx_fBn0W54i&dispatch=5885d80a13c0db1f1ff80d546411d7f8a8350c132bc41e0934cfc023d4e8f9e5 απ' ότι κατάλαβα η αριστερή φόρμα υπάρχει για όσους δεν έχουνpay pal λογαριασμό και η δεξιά γι' αυτούς που έχουν ώστε να κάνουν sign in.

Kαλο ειναι να χρησιμοποιεις την αριστερη φορμα στο paypal καθε φορα και ας χρησιμοποιεις την ιδια καρτα.Να μην κανεις sign in δηλαδη γιατι βλεπει το pay pal το mail σου για την συγκεκριμενη καρτα Αν βαλεις αλλη καρτα δεν την δεχεται και πρεπει να μπεις μεσα να ακυρωσεις την πρωτη καρτα και να βαλεις τα στοιχεια της αλλης καρτας.Συν οτι την ιδια καρτα (που εχεις κανει sign in) δεν την δεχεται για αλλο mail

Δημοσ.
Kαλο ειναι να χρησιμοποιεις την αριστερη φορμα στο paypal καθε φορα και ας χρησιμοποιεις την ιδια καρτα.Να μην κανεις sign in δηλαδη γιατι βλεπει το pay pal το mail σου για την συγκεκριμενη καρτα Αν βαλεις αλλη καρτα δεν την δεχεται και πρεπει να μπεις μεσα να ακυρωσεις την πρωτη καρτα και να βαλεις τα στοιχεια της αλλης καρτας.Συν οτι την ιδια καρτα (που εχεις κανει sign in) δεν την δεχεται για αλλο mail

Το πρώτο που καταλαβαίνω από αυτό που μου λες είναι ότι δεν χρειάζεται να έχω λογαριασμό paypal για να κάνω την αγορά, σωστά; Η αριστερή φόρμα δε νομίζω πως απευθύνεται σε όσους έχουν account στο paypal.

Αυτό με το mail δεν το κατάλαβα. Αν έχω paypal έχω δηλώσει μία κάρτα. Από αυτή δε θα παίρνει λεφτά κάθε φορά; Και το mail δεν παίζει ρόλο username; Άρα ένα θα μπορώ να βάλω...

Δημοσ.

Ναι, έτσι είναι. Την πρώτη φορά, όταν δημιουργείς τον λογαριασμό σου, το paypal σου ζητάει το mail σου, το password του, διεύθυνση και κάποια άλλα στοιχεία.

Την επόμενη φορά που θα μπεις στο paypal για να πληρώσεις, θα χρειαστεί να δώσεις μόνο το mail και το password σου, όλα τα άλλα στοιχεία τα έχει κρατημένα.

Δημοσ.
Ναι, έτσι είναι. Την πρώτη φορά, όταν δημιουργείς τον λογαριασμό σου, το paypal σου ζητάει το mail σου, το password του, διεύθυνση και κάποια άλλα στοιχεία.

Την επόμενη φορά που θα μπεις στο paypal για να πληρώσεις, θα χρειαστεί να δώσεις μόνο το mail και το password σου, όλα τα άλλα στοιχεία τα έχει κρατημένα.

Τώρα είμαι στη φάση του να αποκτήσω paypal, αλλά αφού αρχίσαμε τη συζήτηση ας το ξεκαθαρίσουμε. Δεν ισχύει αυτό που λέει ο talisman δηλαδή; Πληρώνω με το sign in, σωστά;

Είχα κάνε και μία ερώτηση παλιότερα. Στο paypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοινός λογαριασμός; Είτε αυτός είναι της κάρτας είτε κάποιος άλλος για το withdraw από το balance;

Δημοσ.
[...]

Είχα κάνει και μία ερώτηση παλιότερα. Στο paypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοινός λογαριασμός; Είτε αυτός είναι της κάρτας είτε κάποιος άλλος για το withdraw από το balance;

Ξέρει κάποιος τουλάχιστον πώς λέγεται ο κοινός λογαριασμός στα αγγλικά για να κάνω καμία αναζήτηση;

Δημοσ.

Για τον κοινό λογαριασμό δεν έχω ιδέα τί είναι και τί κάνει!

Για το άλλο τώρα. Με το που θα πατήσεις το κουμπί του site από όπου κάνεις αγορές για να πληρώσεις, μεταφέρεσαι αμέσως στο site του paypal. Με το που θα μεταφερθείς εκεί, κάνεις sign in με το mail σου και το password του. Μετά σου δείχνει τα στοιχεία σου (διεύθυνση, αριθμό κάρτας και άλλα), πατάς το pay now και τελείωσε.

Δημοσ.
Τώρα είμαι στη φάση του να αποκτήσω paypal, αλλά αφού αρχίσαμε τη συζήτηση ας το ξεκαθαρίσουμε. Δεν ισχύει αυτό που λέει ο talisman δηλαδή; Πληρώνω με το sign in, σωστά;

Είχα κάνε και μία ερώτηση παλιότερα. Στο paypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοινός λογαριασμός; Είτε αυτός είναι της κάρτας είτε κάποιος άλλος για το withdraw από το balance;

Ας ξεκαθαρισουμε το θεμα Αν κανεις sign in το paypal δημιουργει μια βαση δεδομενων για σενα οτι η συγκεκριμενη καρτα σου αντιστοιχει σε συγκεκριμενο mail.Οταν λοιπον πας να χρησιμοποιησεις αλλη καρτα στο προηγουμενο mail, σου λεει οτι χρησιμοποιειται απο αλλο λογαριασμο και πρεπει να ψαξεις για να ξανακανεις αλλαγη.

Οταν ομως καθε φορα μπαινεις στο paypal (και δεν εχεις κανει sign in) και γραφεις τα στοιχεια σου δεν δημιουργει βαση δεδομενων και μπορεις να βαλεις οτι καρτα θελεις και oτι mail.

Δηλαδη αν δεν εχεις κανει

sign in μπαινεις στο paypal καθε φορα σαν να ειναι η πρωτη φορα

Δημοσ.
Για τον κοινό λογαριασμό δεν έχω ιδέα τί είναι και τί κάνει!

Για το άλλο τώρα. Με το που θα πατήσεις το κουμπί του site από όπου κάνεις αγορές για να πληρώσεις, μεταφέρεσαι αμέσως στο site του paypal. Με το που θα μεταφερθείς εκεί, κάνεις sign in με το mail σου και το password του. Μετά σου δείχνει τα στοιχεία σου (διεύθυνση, αριθμό κάρτας και άλλα), πατάς το pay now και τελείωσε.

Κοινός τραπεζικός λογαριασμός είναι αυτός που έχει πάνω από 1 δικαιούχους. (Αναφέρομαι σε λογαριασμό τράπεζας και όχι σε λογαριασμό paypal).

Ας ξεκαθαρισουμε το θεμα Αν κανεις sign in το paypal δημιουργει μια βαση δεδομενων για σενα οτι η συγκεκριμενη καρτα σου αντιστοιχει σε συγκεκριμενο mail.Οταν λοιπον πας να χρησιμοποιησεις αλλη καρτα στο προηγουμενο mail, σου λεει οτι χρησιμοποιειται απο αλλο λογαριασμο και πρεπει να ψαξεις για να ξανακανεις αλλαγη.

Οταν ομως καθε φορα μπαινεις στο paypal (και δεν εχεις κανει sign in) και γραφεις τα στοιχεια σου δεν δημιουργει βαση δεδομενων και μπορεις να βαλεις οτι καρτα θελεις και oτι mail.

Δηλαδη αν δεν εχεις κανει

sign in μπαινεις στο paypal καθε φορα σαν να ειναι η πρωτη φορα

Νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς. Ότι δε μπορεί κανείς να διατηρεί δύο διαφορετικούς λογαριασμούς paypal και να χρησιμοποιεί την ίδια κάρτα. Δε βλέπω όμως λόγο για να ανοίξω και 2ο λογαριασμό paypal!

Δημοσ.

Δες λίγο το link που έχω δώσει.

το λινκ που εχεις δωσει δε βγαζει πουθενα. Αν εσενα σε βγαζει σε καμια σελιδα κανε copy paste αν μπορεις για να τη δουμε

Για να υπάρχει φόρμα για συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων και στοιχείων κάρτας φαντάζομαι ότι απευθύνεται στους μη εγγεγραμμένους χρήστες του paypal.

Ε βεβαια για να εγγραφουν στο paypal οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ. Και φυσικα δεν ισχυει αυτο που εγραψες :

αν δε φτιαξει λογαριασμο πως θα πληρωσει?

Δημοσ.
το λινκ που εχεις δωσει δε βγαζει πουθενα. Αν εσενα σε βγαζει σε καμια σελιδα κανε copy paste αν μπορεις για να τη δουμε

Ε βεβαια για να εγγραφουν στο paypal οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ. Και φυσικα δεν ισχυει αυτο που εγραψες :

αν δε φτιαξει λογαριασμο πως θα πληρωσει?

Δοκίμασε μέσω αυτού --> http://www.rfactor.net/index.php?page=paypal. Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις 1 ακόμη link. Στην τελική σελίδα τι χρειάζεται η αριστερή φόρμα;

Δημοσ.
Δοκίμασε μέσω αυτού --> http://www.rfactor.net/index.php?page=paypal. Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις 1 ακόμη link. Στην τελική σελίδα τι χρειάζεται η αριστερή φόρμα;

Δε ξερω τι site ειναι αυτο, με το paypal παντως δεν εχει καμια σχεση

ΕDIT

Ελα ρε φιλε, τωρα καταλαβα τι ενοεις, αλλα οπως το εδωσες επρεπε για να παμε απο Αθηνα στην Αλεξανδρουπολη να περασουμε πρωτα απο τη Κρητη. Εσυ ρωτουσες πως ν ανοιξεις ενα λογαριασμο στο paypal , τι εμπλεξες αυτο το ξεμπαρκο site εκει? Τεσπα, η αριστερη φορμα ειναι για οσους δεν εχουν λογαριασμο να τη συμπληρωσουν και να γινουν μελη, η αλλα ειναι για οσους ειναι μελη να κανουν log in και να πληρωσουν.

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

Υπάρχει τρόπος να χρεώσω μια πιστωτική , προπληρωμένη πιστωτική και γενικά ότι κάρτα έχει δυνατότηα να κάνει αγορές μέσο net χωρίς να φαίνεται που πάνε τα $$ που την χρεώνω ?

θέλω να πουλήσω κάτι μέσο net ! ένα πρόγραμμα για την ακρίβεια .Για να το κάνω αυτό δεν είναι απαραίτητο να κάνω έναρξη στην εφορία για μπορώ να εκδίδω τιμολόγια στους αγοραστές του προγράμματος.

θέλω να τους βγάζει ένα εικονικό τιμολόγιο που να αναγραφει ότι αγόρασες από Εταιρία Τάδε το προϊόν τάδε και τίποτε άλλο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...