NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Καλησπέρα εχω ενα μεγάλο πρόβλημα με την paypal μου Είχα κάνει μια αγωρα σε ελληνικό κατάστημα αξίας 40€ , ενώ η τράπεζα μου βγάζει κανονικά οτι χρεώθηκε το ποσό η paypal μου μου έχει υπόλοιπο -40€ και δεν με αφήνει να κάνω καμία συναλλαγή....Να απευθυνθώ στην τράπεζα μου ή στην paypal μου? Το μεγάλο πρόβλημα ποίο είναι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το μεγάλο πρόβλημα ποίο είναι ακριβώς; Το οτι εαν δεν δώσω τα 40€ που μου ζητάει το paypal δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω αυτον τον λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Το οτι εαν δεν δώσω τα 40€ που μου ζητάει το paypal δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω αυτον τον λογαριασμό Ανέβασε αυτες τις δυο συναλλαγές της Τράπεζας και το ππ να δούμε τι λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ανέβασε αυτες τις δυο συναλλαγές της Τράπεζας και το ππ να δούμε τι λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Αυτο ειναι το ποσόν που λες στο balance tou ππ, η συναλλαγή που το ππ τράβηξε τα 40,50 aπο την τράπεζα που είναι, τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Ναιπ...η αληθεια ειναι οτι δεν την βρισκω παιζει να μην πληρώθηκε το μαγαζι που εκανα την αγορά?Αλλα γιατι να μην τα βάλει η τράπεζα τα λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Στις 27/8/2020 στις 4:46 ΜΜ, poseidon98 είπε Ναιπ...η αληθεια ειναι οτι δεν την βρισκω παιζει να μην πληρώθηκε το μαγαζι που εκανα την αγορά?Αλλα γιατι να μην τα βάλει η τράπεζα τα λεφτα? απλα δεν τραβηξε τα χρηματα απο την καρτα και στα πειρε σαν υπολοιπο μου εχει συμβει λογικα θα σου στειλουν email σαν αυτο https://gyazo.com/0ac3c5ce44ea3de3cc8812b954407d78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Παιδιά ερώτηση Υπάρχει λογαριασμός τράπεζας που να μην χρεώνει προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος από PayPal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, FarCry είπε Παιδιά ερώτηση Υπάρχει λογαριασμός τράπεζας που να μην χρεώνει προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος από PayPal? O Λογαριασμός μισθοδοσίας της alpha δε χρεώνει, νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Όπα σε έχασα? Τι εννοείς? Εγώ έχω Alpha bank κάρτα που έχω συνδέσει στο Paypal μου. Δηλαδή η Alpha bank είναι σίγουρο ότι δεν παίρνει προμήθεια εμβάσματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δηλαδή η Alpha bank είναι σίγουρο ότι δεν παίρνει προμήθεια εμβάσματος? 1 ώρα πριν, spartak1 είπε O Λογαριασμός μισθοδοσίας της alpha δε χρεώνει, νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, Doubt είπε Εχω λογαριασμό Μισθοδοσιας στην AlphaBank. Ομως η μισθοδοσια μου εχει αλλαξει εδω και χρονια τραπεζα απο τον εργοδοτη. Ο Λογαριασμός παραμενει χαρακτηρισμενος σαν Μισθοδοσιας και διατηρει το προνομιο της υπεραναληψης που ειχα. Ομως προμηθεια εισερχομενου εμβασματος χρεώνει. Μπορει να παιζει ρόλο οτι δεν κατατιθεται πλεον μισθος εκει. Πάντως γενικα χρεωση εισερχομενου εμβασματος επιβαλλεται στην Alpha Bank σε καταθεση απο 5€ και πανω . Στο τιμολογιο της τραπεζας αναφερεται ότι Οι εντολές σε πίστωση του λογαριασμού - Alpha Μισθοδοσία είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, alfeios είπε Εχω λογαριασμό Μισθοδοσιας στην AlphaBank. Ομως η μισθοδοσια μου εχει αλλαξει εδω και χρονια τραπεζα απο τον εργοδοτη. Ο Λογαριασμός παραμενει χαρακτηρισμενος σαν Μισθοδοσιας και διατηρει το προνομιο της υπεραναληψης που ειχα. Ομως προμηθεια εισερχομενου εμβασματος χρεώνει. Μπορει να παιζει ρόλο οτι δεν κατατιθεται πλεον μισθος εκει. Πάντως γενικα χρεωση εισερχομενου εμβασματος επιβαλλεται στην Alpha Bank σε καταθεση απο 5€ και πανω . Στο τιμολογιο της τραπεζας αναφερεται ότι Οι εντολές σε πίστωση του λογαριασμού - Alpha Μισθοδοσία είναι δωρεάν. Κι εγώ έχω και μάλιστα εν ενεργεία, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Κι εγώ έχω και μάλιστα εν ενεργεία, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. 🙃 Πάντως θεωρώ ότι αφού το γράφει στο τιμολόγιο, θα ισχύει. Εκεί που είναι σίγουρο ότι δεν επιβάλλεται προμήθεια χρέωσης είναι στους (παλιούς) λογαριασμούς direct της Πειραιώς. Όσοι έχουν από παλιά. Πλέον δεν μπορείς να ανοίξεις τέτοιον Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, alfeios είπε Πάντως θεωρώ ότι αφού το γράφει στο τιμολόγιο, θα ισχύει. Εκεί που είναι σίγουρο ότι δεν επιβάλλεται προμήθεια χρέωσης είναι στους (παλιούς) λογαριασμούς direct της Πειραιώς. Όσοι έχουν από παλιά. Πλέον δεν μπορείς να ανοίξεις τέτοιον Kαι στην alpha είναι σίγουρο, αφού το αναφέρει στο τιμολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα