Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, alfeios είπε

Εγω εχω επικοινωνησει 3 φορες μαζι τους για διαφορετικα θεματα

Εγω τους εστελνα mail στα ελληνικα και αυτοι απαντουσαν στα αγγλικα

Επειδη χρειαστηκε ανταπαντηση απο μενα και απο αυτους, συννεχισα εγω στα ελληνικα και αυτοι στα αγγλικα

Και τα 3 θεματα λυθηκαν εοικοινωνοντας με αυτο τον τροπο

Α ωραία ευχαριστώ για της πληροφορίες.

Επεξ/σία από pavloa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, Prospero είπε

επικοινώνησα με την PayPal και μου έδωσαν την επιλογή να μου αλλάξουν τον λογαριασμό σε USD από euro.. αν το κάνω αυτό πάλι θα τρώω το συνάλλαγμα μιας και η revolut είναι eu? ευχαριστώ! 

παρακαλώ κάποιος που να ξέρει να μου δώσει μια απάντηση στο ερώτημα μου.. ευχαριστώ! 

Στις 2/4/2020 στις 9:44 ΜΜ, pavloa είπε

Καλησπέρα.

Η κάρτα έληξε και προσπαθώ απο χθες να περάσω την καινούρια αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

Ξέρεις κανείς τη παίζει?

Χωρίς τίτλο.jpg

Τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μέσα σε 5 λεπτά κατάφερα πέρασα την κάρτα.

Εντάξει τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια αλλά κατάφερα και συνεννοήθηκα μαζί τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2020 στις 3:37 ΜΜ, pavloa είπε

Καλησπέρα. Να σου κάνω μια ερώτηση.. Πως επικοινώνησες με την paypa και σε πόσες μέρες σου απάντησαν?

Στα ελληνικά ή στα αγγλικά?

Αμέσως σου απαντάνε.

Απλά πρέπει να κάνεις log in στο λογαριασμό σου και να επιλέξεις την επιλογή contact εκεί θα σου δώσει το paypal έναν κωδικό που θα στον ζητήσουν όταν τους πάρεις τηλέφωνο.

Και πάντα Αγγλικά.

Επεξ/σία από Paragontas-x

52 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αμέσως σου απαντάνε.

Απλά πρέπει να κάνεις log in στο λογαριασμό σου και να επιλέξεις την επιλογή contact εκεί θα σου δώσει το paypal έναν κωδικό που θα στον ζητήσουν όταν τους πάρεις τηλέφωνο.

Και πάντα Αγγλικά.

Ευχαριστώ..

Το Σάββατο τους έστειλα mail και σήμερα το μεσημέρι με πήραν τηλ, μου ζήτησαν τα στοιχεία για επιβεβαίωση, μετά μου έστειλαν εναν κωδικό στο κινητό μου και ζήτησαν να τους το πω και αμέσως μου είπαν να περάσω τα στοιχεία της κάρτας στον λογαριασμό μου, τα πέρασα και την δέχτηκε αμέσως.

Ναι αυτό με τα αγγλικά το κατάλαβα όταν με πήρε τηλ και άρχισε να λέει έναν μονόλογο που δεν κατάλαβα τίποτα, τον είπα να μιλάει πιο αργά επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά, αλλα ευτυχώς σε 5 λεπτά το λύσαμε το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, έχω γύρω στις 200 λίρες Αγγλίας στο PayPal μου και θέλω να τις φέρω εδώ σε κάποια από τις τράπεζές μου (σε ευρώ προφανώς).

Μπορώ κάπως να ελέγξω/προβλέψω/ελαχιστοποιήσω τα έξοδα συναλλάγματος και εμβάσματος?

Επεξ/σία από hpdra

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, hpdra είπε

Παιδιά, έχω γύρω στα 200 λίρες Αγγλίας στο PayPal μου και θέλω να τις φέρω εδώ σε κάποια από τις τράπεζές μου (σε ευρώ προφανώς).

Μπορώ κάπως να ελέγξω/προβλέψω/ελαχιστοποιήσω τα έξοδα συναλλάγματος και εμβάσματος?

Έχει συγκεκριμένη διαδικασία αυτό που δυστυχώς δεν είναι καθόλου στο χέρι σου. Πριν την μεταφορά, το paypal θα σου ζητήσει να γίνει μετατροπή του ποσού σε ευρώ (με την ασύμφορη μετατροπή του paypal) και έπειτα θα τα στείλει στην τράπεζα. Η τράπεζα για το έμβασμα θα σου κρατήσει γύρω στα 3-4 ευρώ, δες τον τιμοκατάλογο της τράπεζας σου..

Επεξ/σία από LaMereda

2 ώρες πριν, hpdra είπε

Παιδιά, έχω γύρω στις 200 λίρες Αγγλίας στο PayPal μου και θέλω να τις φέρω εδώ σε κάποια από τις τράπεζές μου (σε ευρώ προφανώς).

Θα γίνει αναγκαστικά η μετατροπή απο Λίρες Αγγλίας σε Ευρώ μέσω του paypal Και μετά μεταφορά στον λογαριασμό σου με τα έξοδα εμβάσματος της κάθε τράπεζας.

38 λεπτά πριν, mike0402 είπε

μπορω να βαλω λεφτα στο paypal χωρις να κανω μεταφορα απο τραπεζα?

Πώς αλλιώς; Να τους τα δώσεις χέρι με χέρι; Μαύρα;

Πρόσφατα πρόσθεσα στο PayPal μια κάρτα revolut. Σε μια μικρής αξίας αγορά που πάω να κάνω στο ebay.com και πρέπει να πληρωσω μέσω PayPal, σε λίρες Αγγλίας, δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή card issuer will determine your exchange rate. Αντίθετα όταν επιλέγω να πληρώσω με debit  card Εθνικής πάλι μέσω PayPal, μου την εμφανίζει αυτή την επιλογή. Αυτό έχει να κάνει με το PayPal ή φταίει η revolut;

6 λεπτά πριν, alexpag80 είπε

πρέπει να πληρωσω μέσω PayPal, σε λίρες Αγγλίας, δεν μου εμφανίζει καθόλου την επιλογή card issuer will determine your exchange rate

Πιθανότατα βλέπει τη Ρεβο σαν εγγλέζικη άρα εξ ορισμού θα έπρεπε να έχει λίρες Αγγλίας, γιαυτό δε βγάζει την επιλογή.

Καλησπέρα παιδιά δημιούργησα το λογαριασμό μου στην PayPal πριν καμια 15αρια μερες και ειχα μεσα γύρω στα 90 ευρώ.

Επειδή θέλησα να τα μεταφέρω αυτά τα λεφτά στον τραπεζικό μου λογαριασμό, πήγα στην μεταφορά κεφαλαίων και συμπλήρωσα το IBAN κλπ. Έπειτα μου έβγαλε την σελίδα για να μεταφερω τι ποσο ηθελα και εβαλα 25 ευρώ . Μετά από λίγο ξανά συνδέθηκα και μου εβγαζε το όνομα της τράπεζας και ότι το αίτημα ολοκληρώθηκε. Οπότε ξαναμπαίνω και βαζω και τα υπολοιπα 65. 

Αφού λοιπόν σαν πρόβατο έκανα και την δεύτερη μεταφορά, λέω δεν μπαίνω στην τράπεζα να δω αν μπήκαν , και δεν είχε μπει τίποτα.

Ξαναγυριζω στο PayPal και βλέπω 0 ευρώ ως υπόλοιπο.

Μια συναλλαγή προς την τράπεζα μου 65 ευρώ - εκκρεμεί

Μια συναλλαγή προς την τράπεζα 25 ευρώ - ολοκληρώθηκε.

( Σκέφτηκα μετά ότι θέλει 1-2 εργάσιμες για να φανούν, αλλα γιατι στα 25 ευρώ λέει ολοκληρώθηκε ; )

Μπαίνω μετά στις ρυθμίσεις μου να δω μήπως έχω βγάλει λάθος την τράπεζα αλλά ο λήγοντας αριθμός και η τράπεζα ,ΤΚ κλπ είναι σωστά και διπλα ακριβως λεει αναμένεται επιβεβαίωση της τράπεζας. Οπότε πατάω εκεί πάνω μου λέει εισάγεται τα δύο μικρά ποσα που εχουμε καταθέσει στον λογαριασμό σας, αλλά στην τράπεζα μου στις κινήσεις δεν έχει μπει κανένα ποσό.

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά γιατί έχω αγχωθει, δεν είναι και λίγα τα χρήματα. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος, γιατί από το chat τους μου λένε γενικές πληροφορίες και δεν βγάζω άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dinhio είπε

Καλησπέρα παιδιά δημιούργησα το λογαριασμό μου στην PayPal πριν καμια 15αρια μερες και ειχα μεσα γύρω στα 90 ευρώ.

Επειδή θέλησα να τα μεταφέρω αυτά τα λεφτά στον τραπεζικό μου λογαριασμό, πήγα στην μεταφορά κεφαλαίων και συμπλήρωσα το IBAN κλπ. Έπειτα μου έβγαλε την σελίδα για να μεταφερω τι ποσο ηθελα και εβαλα 25 ευρώ . Μετά από λίγο ξανά συνδέθηκα και μου εβγαζε το όνομα της τράπεζας και ότι το αίτημα ολοκληρώθηκε. Οπότε ξαναμπαίνω και βαζω και τα υπολοιπα 65. 

Αφού λοιπόν σαν πρόβατο έκανα και την δεύτερη μεταφορά, λέω δεν μπαίνω στην τράπεζα να δω αν μπήκαν , και δεν είχε μπει τίποτα.

Ξαναγυριζω στο PayPal και βλέπω 0 ευρώ ως υπόλοιπο.

Μια συναλλαγή προς την τράπεζα μου 65 ευρώ - εκκρεμεί

Μια συναλλαγή προς την τράπεζα 25 ευρώ - ολοκληρώθηκε.

( Σκέφτηκα μετά ότι θέλει 1-2 εργάσιμες για να φανούν, αλλα γιατι στα 25 ευρώ λέει ολοκληρώθηκε ; )

Μπαίνω μετά στις ρυθμίσεις μου να δω μήπως έχω βγάλει λάθος την τράπεζα αλλά ο λήγοντας αριθμός και η τράπεζα ,ΤΚ κλπ είναι σωστά και διπλα ακριβως λεει αναμένεται επιβεβαίωση της τράπεζας. Οπότε πατάω εκεί πάνω μου λέει εισάγεται τα δύο μικρά ποσα που εχουμε καταθέσει στον λογαριασμό σας, αλλά στην τράπεζα μου στις κινήσεις δεν έχει μπει κανένα ποσό.

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά γιατί έχω αγχωθει, δεν είναι και λίγα τα χρήματα. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος, γιατί από το chat τους μου λένε γενικές πληροφορίες και δεν βγάζω άκρη.

Πρώτον Πρέπει να χαλαρώσεις.

Δεύτερον τα δύο μικρά ποσά που θα μπούνε είναι για να επαληθευτεί ο λογαριασμός σου . Για να πιστωθούν τα χρήματα διότι είναι μέσω εμβάσματος κάνουν 1-2 εργάσιμες μέρες δεν εμφανίζονται απευθείας . 

Αφού μπούνε τα δύο μικρά ποσά και τα εισάγεις στα κουτάκια θα γίνει verify ο τραπεζικός σου λογαριασμός και θα ολοκληρωθεί λογικά τότε το 65 ντάρι .
Δεν συμφέρει να κάνεις πολλές ξεχωριστές μεταφορές σε ελληνικές τράπεζες γιατί κρατάνε 3-4 ευρώ έξοδα εμβάσματος (ανάλογα την τράπεζα) 

Επεξ/σία από asdfnikos
  • Thanks 1

Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, μόλις τσεκαρα και μπηκαν ολα τα χρηματα στην τραπεζα και χωρις να κανω την επιβεβαιωση.

Εκανα και την επιβεβαιωση.

Τελικα δεν αξιζε η μεταφορα οπως ειπες γιατι με χρεωσαν 8€ για ολα αυτα.

Τελος καλο ,ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...