Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια!

Μια ερωτηση.

Η επιλογη να κανει τη μετατροπη η καρτα με τις ισοτιμιες της(πχ revolut) και οχι τις ισοτιμιες του Paypal που στο καλο το εχουν κρυψει?Μηπως το εχουν καταργησει τελειως?

Παω ρυθμισεις- πληρωμες- Διαχειρ. τις αυτοματες πληρωμες- διαχ. πηγων χρηματοδοτησης....κα μετα εμφανιζει μονο ποια καρτα να χρησιμοποιησω χωρις περαιτερω επιλογες......Δεν εχει να επιλεξω πουθενα το set available funding sourses

Edit.Ειδα οτι στο ebay το αλλαζεις την ωρα της πληρωμης(σε usd,aud κτλ κτλ).

Επεξ/σία από donstefano
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, splanis είπε

καλησπέρα αγόρασα κάτι και μου γράφει στο paypal εκκρεμεί εξουσιοδότηση, τι σημαίνει αυτό;

Με τι πλήρωσες;; κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό;;

9 λεπτά πριν, Doubt είπε

Με τι πλήρωσες;; κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό;;

oh shit , δεν θυμαμαι να μου ειχε επιλογη κα νονικα με καρτα πληρωνω, παιζει να πληρωσα με λογαριασμο γι αυτο;

Μόλις τώρα, splanis είπε

oh shit , δεν θυμαμαι να μου ειχε επιλογη κα νονικα με καρτα πληρωνω, παιζει να πληρωσα με λογαριασμο γι αυτο;

Αν έχεις περάσει λογαριασμό στο paypal, είναι πιθανό. Χωρίς εξουσιοδότηση όμως τυπικά δεν έχεις πληρώσει ακόμα.

1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Αν έχεις περάσει λογαριασμό στο paypal, είναι πιθανό. Χωρίς εξουσιοδότηση όμως τυπικά δεν έχεις πληρώσει ακόμα.

οχι δεν νομιζω οτι εφταιγε αυτο πηγα να ξανακανω πληρωμη (blizzard) και η καρτα ειναι επιλεγμενη οποτε κατι αλλο φταιει

6 λεπτά πριν, splanis είπε

οχι δεν νομιζω οτι εφταιγε αυτο πηγα να ξανακανω πληρωμη (blizzard) και η καρτα ειναι επιλεγμενη οποτε κατι αλλο φταιει

Η blizzard ετσι λειτουργεί. Φαίνεται σαν εξουσιοδοτήση η πληρωμή και μετά από κανένα 5-10 λεπτά σε κάνει την χρέωση. 

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Η blizzard ετσι λειτουργεί. Φαίνεται σαν εξουσιοδοτήση η πληρωμή και μετά από κανένα 5-10 λεπτά σε κάνει την χρέωση. 

εχει περασει κανα μισαωρο. θα περιμενω

2 λεπτά πριν, splanis είπε

εχει περασει κανα μισαωρο. θα περιμενω

Είχα πληρώσει παλιότερα με  paypal και θυμάμαι περίμενα ώρα για να ολοκληρωθεί η εξουσιοδότηση και να χρεωθεί η κάρτα στο paypal. 

• Like 1

Καλησπέρα.

Η κάρτα έληξε και προσπαθώ απο χθες να περάσω την καινούρια αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

Ξέρεις κανείς τη παίζει?

Χωρίς τίτλο.jpg

καλησπερα,

εκανα πληρωμη μεσω paypal και ειχα ξεχασει να μεταφερω χρηματα στην χρεωστικη.

στο paypal balance δεν ειχα χρηματα , αλλα παρολαυτα η paypal προχωρησε την συναλλαγη και μου εμφανισε αρνητικο balance που πρεπει να πληρωσω με εμβασμα.

με λιγα λογια αν γινει κατι και μου παρουν τους κωδικους απο το paypal θα τραβανε λεφτα σαν να ειναι πιστωτικη;

υπαρχει καποιος τροπος να σβησω το τροπο πληρωμης απο το paypal balance και να πληρωνω μονο με τη χρεωστικη;

20 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα.

Η κάρτα έληξε και προσπαθώ απο χθες να περάσω την καινούρια αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

Ξέρεις κανείς τη παίζει?

Χωρίς τίτλο.jpg

Καμιά βοήθεια? Και σήμερα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει.

1 ώρα πριν, Blacktan είπε

αλλαξε browser και κανε τα ιδια ακριβως ...

Δοκίμασα με crhome,mozilla , και τον browser των  windows και πετάει το ίδιο μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...