Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

καλησπερα μια ρωτηση παιδες,νεος στο σπορ εκανα paypal συνεδεσα κανονικα λογαριασμο τραπεζης alpha bank μου εστειλε το paypal δυο μικρα ποσα στον λογαριασμο μου,εκανα επιβεβαιωση της απο στολης και μεχρις εδω ολα οκ.Τωρα πρεπει μου λεει το paypal να καταθεσω ενα ποσο ,μου δινει το iban -deutsche bank για λογαριασμο paypal αλλα δεν τα καταφερνω με το ebanking της alpha που εχω ,παω κανονικα αποστολη στο εξωτερικο κτλ κτλ αλλα μου βγαζει οτι το iban ειναι λαθος ( του paypal) αν ξερει κανει αυτα τα τελευταια βηματα να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ,για να μην τρεχω στην τραπεζα

Πρώτη φορά το ακούω να καταθέσεις λεφτά στο paypal . Αν έχει αλλάξει κάτι δεν το ξέρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Πρώτη φορά το ακούω να καταθέσεις λεφτά στο paypal . Αν έχει αλλάξει κάτι δεν το ξέρω

Προσθήκη χρημάτων

Συμπληρώστε το υπόλοιπο PayPal χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Είναι τόσο εύκολο όσο μια εγχώρια μεταφορά πληρωμής. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό PayPal μόνο μέσω εμβάσματος SEPA και μόνο σε ευρώ.

• 1
    Χρησιμοποιήστε μια τράπεζα που έχει συνδεθεί με την PayPal

Ο τραπεζικός λογαριασμός πρέπει επίσης να είναι στο ίδιο όνομα με τον λογαριασμό PayPal: @@@@@@@@@@. Αν τα ονόματα δεν ταιριάζουν, μπορείτε να τα αλλάξετε από το προφιλ σας.

• 2
    Συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική σας ή επισκεφθείτε την τράπεζά σας

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες της τράπεζάς σας για την εκτέλεση μιας μεταφοράς πληρωμής. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία ακριβώς όπως εμφανίζονται εδώ.

Όνομα παραλήπτη

PayPal Europe

Τράπεζα παραλήπτη

Deutsche Bank

IBAN από την PayPal

DE80 1207 0088 3014 1013 59

BIC

DEUTDEDBPAL

• 3
    Αναζήτηση email

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email όταν τα χρήματα εμφανιστούν στο υπόλοιπο PayPal. Συνήθως η μεταφορά διαρκεί μερικά λεπτά, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα.

βαζω ακριβως τι λεει...

Επεξ/σία από blackhill66

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

Προσθήκη χρημάτων

Συμπληρώστε το υπόλοιπο PayPal χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Είναι τόσο εύκολο όσο μια εγχώρια μεταφορά πληρωμής. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό PayPal μόνο μέσω εμβάσματος SEPA και μόνο σε ευρώ.

• 1
    Χρησιμοποιήστε μια τράπεζα που έχει συνδεθεί με την PayPal

Ο τραπεζικός λογαριασμός πρέπει επίσης να είναι στο ίδιο όνομα με τον λογαριασμό PayPal: @@@@@@@@@@. Αν τα ονόματα δεν ταιριάζουν, μπορείτε να τα αλλάξετε από το Προφίλ σας.

• 2
    Συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική σας ή επισκεφθείτε την τράπεζά σας

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες της τράπεζάς σας για την εκτέλεση μιας μεταφοράς πληρωμής. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία ακριβώς όπως εμφανίζονται εδώ.

Όνομα παραλήπτη

PayPal Europe

Τράπεζα παραλήπτη

Deutsche Bank

IBAN από την PayPal

DE80 1207 0088 3014 1013 59

BIC

DEUTDEDBPAL

• 3
    Αναζήτηση email

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email όταν τα χρήματα εμφανιστούν στο υπόλοιπο PayPal. Συνήθως η μεταφορά διαρκεί μερικά λεπτά, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα.

ΟΚ

βαζω ακριβως τι λεει...

Αν θέλεις μπορείς να καταθέσεις χρήματα. Απλώς σου λέει  πώς γίνεται

Επεξ/σία από stefanidisg

1 λεπτό πριν, stefanidisg είπε

Αν θέλεις μπορείς να καταθέσεις χρήματα. Απλώς σου λέει απλώς πώς γίνεται

το θεμα ειναι πως ακολουθω τα βηματα που λεει μπαινοντας στο ebanking Μου αλλα μου βγαζει προβλημα το ebanking alphabank

2 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

το θεμα ειναι πως ακολουθω τα βηματα που λεει μπαινοντας στο ebanking Μου αλλα μου βγαζει προβλημα το ebanking alphabank

Αν ειναι για να κανεις αγορες, το παραπάνω δεν σου χρειαζεται, αρκει που συνδεσες την καρτα

13 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Αν ειναι για να κανεις αγορες, το παραπάνω δεν σου χρειαζεται, αρκει που συνδεσες την καρτα

Nαι αλλα αυτο μου το βγαζει οταν παω να φορτωσω το paypal με χρηματα απο τον συνδεδεμενο λογαριασμο μου

10 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

Nαι αλλα αυτο μου το βγαζει οταν παω να φορτωσω το paypal με χρηματα απο τον συνδεδεμενο λογαριασμο μου

Δεν χρειάζεται να φορτώσεις τίποτα, τα τραβάει απευθείας από την κάρτα σου (και συνεπώς από τον συνδεδεμένο λογαριασμό της Άλφα).

14 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

Δεν τα εμπεδώνεις με την πρώτη ε?

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν χρειάζεται να φορτώσεις τίποτα, τα τραβάει απευθείας από την κάρτα σου (και συνεπώς από τον συνδεδεμένο λογαριασμό της Άλφα).

ok ευχαριστω πολυ !

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα  κάποια συμβουλή εάν μπορείτε παρακαλώ. Θέλω να πουλήσω σε ένα σαιτ στις ΗΠΑ και μπορούν να μου βάλουν τα λεφτά μόνο μέσω paypal. To ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 1500$. Εάν αποφασίσω να προχωρήσω σε αυτή τη συναλλαγή το καλύτερο είναι να μου τα στείλουν στην pp και μετά εγώ να τα μεταφέρω σε κάποιο λογαριασμό μου Transferwise ή Revolut και να κάνω εκεί τη μετατροπή του συναλλάγματος σε ευρώ?  Έπειτα από εκεί τα περνάω σε κάποιο λογαριασμό μου τραπέζης? Ή όλα μπορούν να γίνουν απευθείας μέσω paypal και τραπέζης? (αν και κάπου είδα ο,τι  η μετατροπή του συναλλάγματος μέσα στην paypal θα με πετσοκόψει)

Ευχαριστώ, και αν έχετε κάποια άλλη ιδέα μου λέτε.

3 minutes ago, pipis_vidas said:

Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα  κάποια συμβουλή εάν μπορείτε παρακαλώ. Θέλω να πουλήσω σε ένα σαιτ στις ΗΠΑ και μπορούν να μου βάλουν τα λεφτά μόνο μέσω paypal. To ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 1500$. Εάν αποφασίσω να προχωρήσω σε αυτή τη συναλλαγή το καλύτερο είναι να μου τα στείλουν στην pp και μετά εγώ να τα μεταφέρω σε κάποιο λογαριασμό μου Transferwise ή Revolut και να κάνω εκεί τη μετατροπή του συναλλάγματος σε ευρώ?  Έπειτα από εκεί τα περνάω σε κάποιο λογαριασμό μου τραπέζης? Ή όλα μπορούν να γίνουν απευθείας μέσω paypal και τραπέζης? (αν και κάπου είδα ο,τι  η μετατροπή του συναλλάγματος μέσα στην paypal θα με πετσοκόψει)

Ευχαριστώ, και αν έχετε κάποια άλλη ιδέα μου λέτε.

Εφόσον έχεις TransferWise δεν ανακατεύεις καθόλου το PayPal. 

1.500 είναι πολλά και το PayPal θα σου ζητήσει ταυτοποίηση λογαριασμού. Εάν την έχεις κάνει από προηγούμενες συναλλαγές τότε έχεις business λογαριασμό στο PayPal. Υπάρχουν μικροδιαφορές στις προμήθεια με τον απλό λογαριασμό.

Όπως και να έχει το PayPal είναι το τελευταίο που χρησιμοποιείς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

24 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Εφόσον έχεις TransferWise δεν ανακατεύεις καθόλου το PayPal. 

1.500 είναι πολλά και το PayPal θα σου ζητήσει ταυτοποίηση λογαριασμού. Εάν την έχεις κάνει από προηγούμενες συναλλαγές τότε έχεις business λογαριασμό στο PayPal. Υπάρχουν μικροδιαφορές στις προμήθεια με τον απλό λογαριασμό.

Όπως και να έχει το PayPal είναι το τελευταίο που χρησιμοποιείς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Ναι αλλα το σάιτ έχει επιλογή για αποστολή μόνο μέσω paypal. Αλλιώς θα επέλεγα σίγουρα tw. 

24 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Εφόσον τα χρηματα ειναι στο balance του παυπαλ την μετατροπη απο το ππ δεν την γλυτωνεις ότι και αν κανεις

Γιατί, δεν γίνεται στο balance να είναι δολλάρια και μετά να τα μετατρέψω στη revolut ας πούμε? Επειδή είμαστε σε χώρα με ευρώ το balance ειναι πάντα σε € ?

29 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε

Γιατί, δεν γίνεται στο balance να είναι δολλάρια και μετά να τα μετατρέψω στη revolut ας πούμε? Επειδή είμαστε σε χώρα με ευρώ το balance ειναι πάντα σε € ?

Γιατι αν τα στειλεις στην ρεβο τα δολάρια του balance θα στα μετατρέψει το ππ σε λίρες Αγγλίας Υποχρεωτικά

Αν τα στειλεις σε ελληνική τραπεζα θα στα μετατρέψει σε ευρω Υποχρεωτικά

Στα είπα και παραπάνω

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...