Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια σκέψη που έκανα τώρα. είχα ένα ποσό σε € στο paypal και το μετέφερα στην τράπεζα.

Αν το άφηνα στο paypal και έκανα κάποιες αγορές σε $, δε θα τραβούσε από το υπόλοιπο και θα έκανε τη μετατροπή νομίσματος σύμφωνα με το δικό του τιμολόγιο;

άρα γενικά δε συμφέρει να έχεις υπόλοιπο στο paypal σε € αν έχεις σκοπό να κάνεις αγορές σε άλλο νόμισμα.

καλύτερα να τα τραβάει από κάρτα (revolut).

Μπορείς να έχεις υπόλοιπο και όταν κάνεις αγορά να επιλέξεις να μη χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο αλλά να τραβήξει χρήματα από συνδεδεμένη κάρτα; Νομίζω όχι

Καλά δε το σκέφτομαι;

Επεξ/σία από Muhammad
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για να μεταφέρεις χρήματα σε κάποιο account ως payment. πρέπει ο άλλος να έχει δηλώσει το λογαριασμό του ως business ή δε παίζει ρόλο;

ξέρω ότι υπάρχει μια προμήθεια σε αυτή την περίπτωση . αυτή είναι  2.9% + $0.30?

δηλαδή εγώ με απλό account μπορώ να πουλήσω κάτι και ο αγοραστής να με πληρώσει με paypal (payment) ώστε να μπορεί να ζητήσει refund?.

8 ώρες πριν, shine είπε

Ο αγοραστής να με πληρώσει με paypal (payment) ώστε να μπορεί να ζητήσει refund?.

υπάρχει το friends & family αλλα ποιός τρελος αγοραστής θα σε πληρώσει ετσι, πρέπει να πέσει σε θύμα

51 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

υπάρχει το friends & family αλλα ποιός τρελος αγοραστής θα σε πληρώσει ετσι, πρέπει να πέσει σε θύμα

ναι το ξέρω αυτό. έχω στείλει κι έχω λάβει χρήματα έτσι.

το θέμα είναι αν για κάποιο λόγο θέλω να στείλω ως payment ή να μου στείλουν αν γίνεται με απλο account.

παρομοίως αν πουλήσω κάτι στο ebay μπορώ να χρησιμοποιησω απλό account να δέχομαι τα payments?.

Καλησπέρα,
επειδή έχω μπερδευτεί λίγο και δεν βγάζω άκρη όσο το ψάχνω.
Έχω κάποιο ποσό στο PayPal και θέλω να το μεταφέρω στον λογαριασμό μου στην Revolut για να μπορώ να το χρησιμοποιώ απο εκεί.
Γίνεται αυτό απευθείας απο το PayPal ή πρέπει να στείλω τα λεφτά σε κάποια ελληνική τράπεζα πρώτα και μετά να τα περάσω στην Revolut.

2 λεπτά πριν, SokratesPot είπε

Καλησπέρα,
επειδή έχω μπερδευτεί λίγο και δεν βγάζω άκρη όσο το ψάχνω.
Έχω κάποιο ποσό στο PayPal και θέλω να το μεταφέρω στον λογαριασμό μου στην Revolut για να μπορώ να το χρησιμοποιώ απο εκεί.
Γίνεται αυτό απευθείας απο το PayPal ή πρέπει να στείλω τα λεφτά σε κάποια ελληνική τράπεζα πρώτα και μετά να τα περάσω στην Revolut.

Γινεται σύνδεσε το ιβαν της ρεβο στο ππ και τραβατα

2 minutes ago, NikosKallithea said:

Γινεται σύνδεσε το ιβαν της ρεβο στο ππ και τραβατα

Δεν με αφηνει για καποιο λογο. μου βγαζει error "We're sorry. We're not able to process your request right now. Please try again later."
Οσες φορες και να προσπαθησω δεν περναει.

1 ώρα πριν, SokratesPot είπε

Δεν με αφηνει για καποιο λογο. μου βγαζει error "We're sorry. We're not able to process your request right now. Please try again later."

Πάρε τους τηλέφωνο να στον προσθέσουν από το Paypal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SokratesPot είπε

ούτε εγώ μπορώ να περάσω τη revolut, του έστειλα Mail και μου απάντησαν ότι μου την περάσανε. Ε δεν έγινε τίποτα.

Δεν ασχολήθηκα άλλο. Σύνδεσα τη monese και δουλεύει μια χαρά

Στις 26/12/2019 στις 6:51 ΜΜ, Muhammad είπε

δηλώνω 2 IBAN (revolut, leopay). Απο το site μου λέει ότι είναι οκ και 2. Από την εφαρμογή android μου γράφει ότι οι 2 λογαριασμοί είναι unconfirmed και ότι πρέπει να δω για τις 2 καταθέσεις που θα κάνουν, Ότι ακριβώς έγινε και στον φίλο μου. Καταθέσεις όμως δεν έγιναν αλλά και να γίνουν δεν έχει κάπου να συμπληρώσω τους κωδικούς. Τι ακριβώς έχει γίνει τώρα; Είναι confirmed οι 2 λογαριασμοί μου ή όχι;

Μου στάλθηκε αυτό το μήνυμα όταν πρόσθεσα το λογαριασμό στο δικό μου account.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

The SEPA Direct Debit Mandate has been accepted

Dear xxxxxxxxxxx,

Thanks for accepting the SEPA Direct Debit Mandate. Your account with iCard AD X-xxxx is now linked to your PayPal account.

Now that you've accepted the mandate and linked your account, you can :

-    Make payments directly from your bank account.

-    Pay without exposing your financial information to others.

-    Speed through checkout.

• Bank Account: X-xxxx   
  • The creditor ID for PayPal: LUxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx    
  • Mandate Reference Number (MRN): 4xxxxxxxxxxxx    

Please save this number for future reference. This information is also available on the Profile page.

Please also note that this email is not a confirmation of payment. Confirmation of your payment will be sent in a separate email.

Sincerely,

PayPal

να τι πρόβλημα είχα

σε revolut και Leopay συμπεριφέρεται περίεργα και δε σου βγάζει καν να συμπληρώσεις τα πεδία με τα ποσά που καταθέτει το Paypal για verification.

εννοείται ότι οι καταθέσεις δε γίνονται ποτέ.

Monese και N26 δουλεύουν άψογα

Επεξ/σία από Muhammad

Στις 1/2/2020 στις 1:59 ΜΜ, shine είπε

παρομοίως αν πουλήσω κάτι στο ebay μπορώ να χρησιμοποιησω απλό account να δέχομαι τα payments?.

έχω ακριβώς την ίδια απορία.

Για να πουλήσω κάτι στο paypal πρέπει να ανοίξω business account?

Βλέπω ζητάει στοιχεία και τηλέφωνο επιχείρησης. Εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο. Βάζω ό,τι να ναι;

18 λεπτά πριν, t-shock είπε

Ούτε την monese μπορώ να βάλω ούτε την revo (για λογαριασμούς μιλάω)
Δεν με αφήνει καθόλου

Για δοκίμασε μέσα απο το app ης monese να βάλεις το paypal,το υποστηρίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για δοκίμασε μέσα απο το app ης monese να βάλεις το paypal,το υποστηρίζει.

δεν μου βγάζει καν την επιλογη δυστυχως 

edit:
αλλαξα χώρα και πλεον μου βγάζει την επιλογή για paypal αλλά καθε φορά που βάζω τα στοιχεια μου, μου λεει να επιλεξω την virtual καρτα ως default και μετα με πεταει ξανα στο log in 

Επεξ/σία από t-shock

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2020 στις 3:16 ΜΜ, alfeios είπε

Όλα εγιναν σωστά. 

Η δευτερη χρεωση θα σου επιστραφει σε λιγες μερες

Εντωμεταξυ, από τις 24/01 που έγινε η χρέωση μέχρι σήμερα 9/02, το ποσό από το PayPal δεν έχει επιστραφεί ούτε στην curve, ούτε στη revolut. Δε μου φαίνεται και τόσο λογικό.

Τι παίχτηκε;

Είναι θέμα PayPal, revolut, curve;

Έκανα και μια πληρωμή σήμερα PayPal-curve-revolut, και λέω μήπως συμψηφιστει. Τίποτα

Δεν είναι το ποσό το θέμα, αλλά δε ξέρω τι γίνεται

Επεξ/σία από Muhammad

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης...
Εφοσον εχω κανει register την καρτα της revolut στο paypal, μπορω να ρυθμισω απο το paypal να γινονται οι πληρωμες με ευρω και οχι με λυρα?  διοτι στη μετατροπη χανεται καποιο ποσο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...