asdfnikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, Prospero είπε με το transferwise τι γίνετε όμως που σου προσφέρει αμερικάνικο bic/Swift? Πρέπει να έχεις Αμερικάνικο Paypal για να μπορείς να τραβήξεις σε USD Απευθείας από το paypal. Δεν έχει σημασία ο λογαριασμός που έχεις
pavloa Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, spartak1 είπε Μίλα με το Paypal Έστειλα mail και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, να ελέγξω την κάρτα και τέτοια. Την κάρτα την έχω ενεργοποιήσει, επίσης έχει και λεφτά μέσα αλλά και πάλι δεν μπορώ να την περάσω στο paypal.
asdfnikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, pavloa είπε Έστειλα mail και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, να ελέγξω την κάρτα και τέτοια. Την κάρτα την έχω ενεργοποιήσει, επίσης έχει και λεφτά μέσα αλλά και πάλι δεν μπορώ να την περάσω στο paypal. Πρεπει να απαντήσεις στο αυτοματοποιημένο για να λαβεις Απάντηση Από εκπρόσωπο.
pavloa Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Πρεπει να απαντήσεις στο αυτοματοποιημένο για να λαβεις Απάντηση Από εκπρόσωπο. Α αυτό δεν το ήξερα.. Θα απαντήσω αν είναι, να δω πότε θα καταφέρω να περάσω την κάρτα, θέλω να κάνω μερικές παραγγελίες και δεν μπορώ.
Prospero Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 επικοινώνησα με την PayPal και μου έδωσαν την επιλογή να μου αλλάξουν τον λογαριασμό σε USD από euro.. αν το κάνω αυτό πάλι θα τρώω το συνάλλαγμα μιας και η revolut είναι eu? ευχαριστώ!
pavloa Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Prospero είπε επικοινώνησα με την PayPal και μου έδωσαν την επιλογή να μου αλλάξουν τον λογαριασμό σε USD από euro.. αν το κάνω αυτό πάλι θα τρώω το συνάλλαγμα μιας και η revolut είναι eu? ευχαριστώ! Καλησπέρα. Να σου κάνω μια ερώτηση.. Πως επικοινώνησες με την paypa και σε πόσες μέρες σου απάντησαν? Στα ελληνικά ή στα αγγλικά?
Prospero Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Να σου κάνω μια ερώτηση.. Πως επικοινώνησες με την paypa και σε πόσες μέρες σου απάντησαν? Στα ελληνικά ή στα αγγλικά? στα αγγλικά.. σε μια μέρα.
alfeios Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Να σου κάνω μια ερώτηση.. Πως επικοινώνησες με την paypa και σε πόσες μέρες σου απάντησαν? Στα ελληνικά ή στα αγγλικά? Εγω εχω επικοινωνησει 3 φορες μαζι τους για διαφορετικα θεματα Εγω τους εστελνα mail στα ελληνικα και αυτοι απαντουσαν στα αγγλικα Επειδη χρειαστηκε ανταπαντηση απο μενα και απο αυτους, συννεχισα εγω στα ελληνικα και αυτοι στα αγγλικα Και τα 3 θεματα λυθηκαν εοικοινωνοντας με αυτο τον τροπο
pavloa Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, alfeios είπε Εγω εχω επικοινωνησει 3 φορες μαζι τους για διαφορετικα θεματα Εγω τους εστελνα mail στα ελληνικα και αυτοι απαντουσαν στα αγγλικα Επειδη χρειαστηκε ανταπαντηση απο μενα και απο αυτους, συννεχισα εγω στα ελληνικα και αυτοι στα αγγλικα Και τα 3 θεματα λυθηκαν εοικοινωνοντας με αυτο τον τροπο Α ωραία ευχαριστώ για της πληροφορίες. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από pavloa
Prospero Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Prospero είπε επικοινώνησα με την PayPal και μου έδωσαν την επιλογή να μου αλλάξουν τον λογαριασμό σε USD από euro.. αν το κάνω αυτό πάλι θα τρώω το συνάλλαγμα μιας και η revolut είναι eu? ευχαριστώ! παρακαλώ κάποιος που να ξέρει να μου δώσει μια απάντηση στο ερώτημα μου.. ευχαριστώ!
pavloa Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 2/4/2020 στις 9:44 ΜΜ, pavloa είπε Καλησπέρα. Η κάρτα έληξε και προσπαθώ απο χθες να περάσω την καινούρια αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Ξέρεις κανείς τη παίζει? Τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μέσα σε 5 λεπτά κατάφερα πέρασα την κάρτα. Εντάξει τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια αλλά κατάφερα και συνεννοήθηκα μαζί τους.
pavloa Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Αμέσως σου απαντάνε. Απλά πρέπει να κάνεις log in στο λογαριασμό σου και να επιλέξεις την επιλογή contact εκεί θα σου δώσει το paypal έναν κωδικό που θα στον ζητήσουν όταν τους πάρεις τηλέφωνο. Και πάντα Αγγλικά. Ευχαριστώ.. Το Σάββατο τους έστειλα mail και σήμερα το μεσημέρι με πήραν τηλ, μου ζήτησαν τα στοιχεία για επιβεβαίωση, μετά μου έστειλαν εναν κωδικό στο κινητό μου και ζήτησαν να τους το πω και αμέσως μου είπαν να περάσω τα στοιχεία της κάρτας στον λογαριασμό μου, τα πέρασα και την δέχτηκε αμέσως. Ναι αυτό με τα αγγλικά το κατάλαβα όταν με πήρε τηλ και άρχισε να λέει έναν μονόλογο που δεν κατάλαβα τίποτα, τον είπα να μιλάει πιο αργά επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά, αλλα ευτυχώς σε 5 λεπτά το λύσαμε το πρόβλημα.
hpdra Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά, έχω γύρω στις 200 λίρες Αγγλίας στο PayPal μου και θέλω να τις φέρω εδώ σε κάποια από τις τράπεζές μου (σε ευρώ προφανώς). Μπορώ κάπως να ελέγξω/προβλέψω/ελαχιστοποιήσω τα έξοδα συναλλάγματος και εμβάσματος? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από hpdra
LaMereda Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, hpdra είπε Παιδιά, έχω γύρω στα 200 λίρες Αγγλίας στο PayPal μου και θέλω να τις φέρω εδώ σε κάποια από τις τράπεζές μου (σε ευρώ προφανώς). Μπορώ κάπως να ελέγξω/προβλέψω/ελαχιστοποιήσω τα έξοδα συναλλάγματος και εμβάσματος? Έχει συγκεκριμένη διαδικασία αυτό που δυστυχώς δεν είναι καθόλου στο χέρι σου. Πριν την μεταφορά, το paypal θα σου ζητήσει να γίνει μετατροπή του ποσού σε ευρώ (με την ασύμφορη μετατροπή του paypal) και έπειτα θα τα στείλει στην τράπεζα. Η τράπεζα για το έμβασμα θα σου κρατήσει γύρω στα 3-4 ευρώ, δες τον τιμοκατάλογο της τράπεζας σου.. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από LaMereda
asdfnikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, hpdra είπε Παιδιά, έχω γύρω στις 200 λίρες Αγγλίας στο PayPal μου και θέλω να τις φέρω εδώ σε κάποια από τις τράπεζές μου (σε ευρώ προφανώς). Μπορώ κάπως να ελέγξω/προβλέψω/ελαχιστοποιήσω τα έξοδα συναλλάγματος και εμβάσματος? Θα γίνει αναγκαστικά η μετατροπή απο Λίρες Αγγλίας σε Ευρώ μέσω του paypal Και μετά μεταφορά στον λογαριασμό σου με τα έξοδα εμβάσματος της κάθε τράπεζας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα