Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά.

Το Paypal μου ζητάει ταυτοποίηση. Όλα ΟΚ με διαβατήριο και προσωπικά στοιχεία. Εκεί που κολλάμε είναι η βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας.

Γίνονται αποδεκτά:

-Λογαριασμός ρεύματος
-Λογαριασμός τηλεφώνου
-Credit card statement
-Bank statement
-Document of proof of address

Οι λογαριασμοί δεν είναι στο όνομα μου, πιστωτική κάρτα δεν έχω, η τράπεζα μου με αναγάζει να πάω από υποκατάστημα για να βγάλω ένα e-statement (δεν γίνεται από e-banking), οπότε, η ερώτηση μου είναι:

Ξέρει κανείς τι θα μέτραγε για document of proof of address; Κάτι από την εφορία, πιθανόν; Εκείνοι χρησιμοποιούν για παράδειγμα: Recording a financial benefit paid to you and issued within the past 12 months.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Σου απάντησε κανείς?

Γιατί θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

διάβασα διάφορα σχόλια στο internet που λένε δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Θεωρητικά δεν επιτρέπεται.

Δε το δοκίμασα πάντως κι έβαλα ένα άλλο νούμερο (πάλι καλά που δέχεται και σταθερό) κι έτσι έφτιαξα τον λογαριασμό.

Λέω να μη το ρισκάρω

2 ώρες πριν, cubilone είπε

Γεια χαρά.

Το Paypal μου ζητάει ταυτοποίηση. Όλα ΟΚ με διαβατήριο και προσωπικά στοιχεία. Εκεί που κολλάμε είναι η βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας.

Γίνονται αποδεκτά:

-Λογαριασμός ρεύματος
-Λογαριασμός τηλεφώνου
-Credit card statement
-Bank statement

Οι λογαριασμοί δεν είναι στο όνομα μου, πιστωτική κάρτα δεν έχω, η τράπεζα μου με αναγάζει να πάω από υποκατάστημα για να βγάλω ένα e-statement (δεν γίνεται από e-banking), οπότε, η ερώτηση μου είναι:

Ξέρει κανείς τι θα μέτραγε για document of proof of address; Κάτι από την εφορία, πιθανόν; Εκείνοι χρησιμοποιούν για παράδειγμα: Recording a financial benefit paid to you and issued within the past 12 months.

ο λογαριασμός τηλεφώνου / ρεύματος λογικά πρέπει να κάνει.

Κάπου το είχα χρησιμοποιήσει γι αυτό το σκοπό. Νομίζω στη leupay.

Το παυπαλ δε μου έχει ζητήσει ταυτοποίηση με διαβατήριο και τέτοια.... εκτός αν δε θυμάμαι όταν το έκανα. Αλλά και σε έναν λογαριασμό που έκανα τώρα, πάλι δε ζήτησε.

το χρησιμοποιείς για να δέχεσαι πληρωμές μήπως ή σταδιακά θα ζητήσουν απ όλους ταυτοποίηση;

1 ώρα πριν, Muhammad είπε

ο λογαριασμός τηλεφώνου / ρεύματος λογικά πρέπει να κάνει.

Κάπου το είχα χρησιμοποιήσει γι αυτό το σκοπό. Νομίζω στη leupay.

Το παυπαλ δε μου έχει ζητήσει ταυτοποίηση με διαβατήριο και τέτοια.... εκτός αν δε θυμάμαι όταν το έκανα. Αλλά και σε έναν λογαριασμό που έκανα τώρα, πάλι δε ζήτησε.

το χρησιμοποιείς για να δέχεσαι πληρωμές μήπως ή σταδιακά θα ζητήσουν απ όλους ταυτοποίηση;

Από ένα ποσό και μετά στο ζητάει (νομίζω αν έχεις δεχτεί 2500 δολάρια συνολικά -- εγώ το έχω πολλά χρόνια). Στην αρχή απλά δεν μου επέτρεπε να κλείσω τον λογαριασμό, τώρα δεν μου επιτρέπει να κάνω τίποτα παρά να βάζω λεφτά.

Λογαριασμό τηλεφώνου/ρεύματος κάνει, απλά δεν έχω στο ονομά μου.

41 λεπτά πριν, cubilone είπε

Από ένα ποσό και μετά στο ζητάει (νομίζω αν έχεις δεχτεί 2500 δολάρια συνολικά -- εγώ το έχω πολλά χρόνια). Στην αρχή απλά δεν μου επέτρεπε να κλείσω τον λογαριασμό, τώρα δεν μου επιτρέπει να κάνω τίποτα παρά να βάζω λεφτά.

Λογαριασμό τηλεφώνου/ρεύματος κάνει, απλά δεν έχω στο ονομά μου.

Πήγαινε μια μέρα στην τράπεζα να τελειώνεις

5 ώρες πριν, cubilone είπε

η τράπεζα μου με αναγάζει να πάω από υποκατάστημα για να βγάλω ένα e-statement (δεν γίνεται από e-banking),

Εχεις ebanking και δεν μπορεις να εκδόσεις ηλεκτρονικα e-statement ; Σε ποια τραπεζα γινεται αυτο;

10 λεπτά πριν, alfeios είπε

Εχεις ebanking και δεν μπορεις να εκδόσεις ηλεκτρονικα e-statement ; Σε ποια τραπεζα γινεται αυτο;

Alpha Bank. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μόνο σε υποκατάστημα γίνεται η ενεργοποίηση των e-statements.

27 λεπτά πριν, cubilone είπε

Alpha Bank. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μόνο σε υποκατάστημα γίνεται η ενεργοποίηση των e-statements.

Συγνώμη αλλά εμένα η Alpha κάθε μηνα μου στέλνει με e-mail to statement. Γιατί εσενα σου ζητά να πας εκεί;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, cubilone είπε

Χρησιμοποιω το ebanking της Alpha Bank εδω και 19 χρόνια. Πανευκολα μπορεις να εκτυπωσεις statement για λογαριασμους και καρτες (Μήπως εχεις λογαριασμό με βιβλιάριο;)

Επεξ/σία από alfeios

5 ώρες πριν, cubilone είπε

Πρέπει να πας στο κατάστημα να τα ενεργοποιήσεις.Αν ενημερώνεσαι μέσω βιβλιαρίου θα πάψει η ενημέρωση μέσω βιβλιαρίου.

Στις 23/1/2020 στις 11:06 ΠΜ, cubilone είπε

Γεια χαρά.

Γίνονται αποδεκτά:

-Λογαριασμός ρεύματος
-Λογαριασμός τηλεφώνου
-Credit card statement
-Bank statement

Καλησπερα, εχω κι εγω ακριβως το ιδιο θεμα. Προσπαθησα με τιμολογιο που ειχε πληρωθει στο ονομα μου, και ειχε πανω τη διευθυνση μου, ομως δεν το δεχτηκαν. Και τα e-statements της Εθνικης τραπεζας δεν αναγραφουν διευθυνση, οποτε θα πρεπει να παω κι εγω απο καταστημα.

1 ώρα πριν, mixschino είπε

Καλησπερα, εχω κι εγω ακριβως το ιδιο θεμα. Προσπαθησα με τιμολογιο που ειχε πληρωθει στο ονομα μου, και ειχε πανω τη διευθυνση μου, ομως δεν το δεχτηκαν. Και τα e-statements της Εθνικης τραπεζας δεν αναγραφουν διευθυνση, οποτε θα πρεπει να παω κι εγω απο καταστημα.

Ο λογιστής μου πρότεινε να δοκιμάσω εκκαθαριστικό εφορίας, που γράφει τη διεύθυνση...

• Like 1

Αν δεν εχετε δεη για την ταυτοποίησης, τότε στείλτε ενα λογαριασμο τλφ, αν εχετε καρτοκινητο ζητηστε απο την εταιρεια να σας εκτυπωσει ενα χαρτι με τα στοιχεία σας.

• Like 2

Ήθελα να συνδέσω την curve με το PayPal.

Πίσω από την curve είναι συνδεδεμένη η revolut.

Κάνω την κίνηση, με χρεώνει 0,90€ και μου τα επιστρέφει αργότερα το PayPal. Η κίνηση αυτή δε φάνηκε καθόλου στις κινήσεις της curve παρα μόνο στης revolut.

Συγχρόνως, το PayPal μου κάνει άλλη μια χρέωση 1 λίρα (1.19€) η οποία φάνηκε και στην curve και στη συνδεδεμένη revolut.

Σε αυτή τη χρέωση αναγράφονται ο κλασικός κωδικός που πρέπει να εισάγουμε στο PayPal για να δεχτεί την κάρτα. Εισάγω τον κωδικό, μπαίνει η κάρτα στο PayPal και βλέπω ότι το 1.19€ δεν έχει επιστραφεί. Και τώρα που κοιτάω δείχνει τη χρέωση σαν completed. Δε θα επιστραφούν αυτά τα χρήματα; Και γιατί με χρέωσε 2 φορές; Η πρώτη χρέωση 0.9€ με την αιτιολογία απλά PayPal, τι ήταν; Τη δεύτερη την καταλαβαίνω, ήταν ο κωδικός. Αλλά γιατί σε λίρες παρόλο που έχω ρυθμίσει € στην curve και γιατί δεν έγινε η επιστροφή και γράφει completed;

Και άλλη μία ερώτηση.

Αν κάνω μια αγορά στο PayPal κι έχω πισω από την curve τη revolut και μετά  αποσυνδεσω τη revolut και έχω refund, το refund που θα πάει;

1 ώρα πριν, Muhammad είπε

Ήθελα να συνδέσω την curve με το PayPal.

Πίσω από την curve είναι συνδεδεμένη η revolut.

Κάνω την κίνηση, με χρεώνει 0,90€ και μου τα επιστρέφει αργότερα το PayPal. Η κίνηση αυτή δε φάνηκε καθόλου στις κινήσεις της curve παρα μόνο στης revolut.

Συγχρόνως, το PayPal μου κάνει άλλη μια χρέωση 1 λίρα (1.19€) η οποία φάνηκε και στην curve και στη συνδεδεμένη revolut.

Σε αυτή τη χρέωση αναγράφονται ο κλασικός κωδικός που πρέπει να εισάγουμε στο PayPal για να δεχτεί την κάρτα. Εισάγω τον κωδικό, μπαίνει η κάρτα στο PayPal και βλέπω ότι το 1.19€ δεν έχει επιστραφεί. Και τώρα που κοιτάω δείχνει τη χρέωση σαν completed. Δε θα επιστραφούν αυτά τα χρήματα; Και γιατί με χρέωσε 2 φορές; Η πρώτη χρέωση 0.9€ με την αιτιολογία απλά PayPal, τι ήταν; Τη δεύτερη την καταλαβαίνω, ήταν ο κωδικός. Αλλά γιατί σε λίρες παρόλο που έχω ρυθμίσει € στην curve και γιατί δεν έγινε η επιστροφή και γράφει completed;

Όλα εγιναν σωστά. 

Η δευτερη χρεωση θα σου επιστραφει σε λιγες μερες

26 λεπτά πριν, alfeios είπε

Όλα εγιναν σωστά. 

Η δευτερη χρεωση θα σου επιστραφει σε λιγες μερες

εντάξει τότε, ευχαριστώ. Απλά επειδή είχα συνδέσει κι άλλες κάρτες στο Paypal και σε λογαριασμό φίλου, δε θυμάμαι 2 χρεώσεις. εκτός αν δε το είχα προσέξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...