skar1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Κανείς ξέρει τι μπορεί να παίζει, έχω κάτι κινήσεις και δεν ξέρω τι είναι ...
aoc4000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Και από μένα το ίδιο.... ".....PayPal Posting Date:Mar 16, 2020;Payment from:Paypal;Refund for Pricing issue 19 August 2019 to 5 March 2020, when the User Agreement was corrected...." ανάλογα το νόμισμα που χρησιμοποίησες έχεις κάποιες "διορθώσεις".... Απο το λίγο που έψαξα κάτι λάθος είχαν κάνει στις χρεώσεις και προσπαθούν να το προλάβουν πριν τις μυνήσεις....πάντως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση....
skar1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, aoc4000 είπε Και από μένα το ίδιο.... ".....PayPal Posting Date:Mar 16, 2020;Payment from:Paypal;Refund for Pricing issue 19 August 2019 to 5 March 2020, when the User Agreement was corrected...." ανάλογα το νόμισμα που χρησιμοποίησες έχεις κάποιες "διορθώσεις".... Απο το λίγο που έψαξα κάτι λάθος είχαν κάνει στις χρεώσεις και προσπαθούν να το προλάβουν πριν τις μυνήσεις....πάντως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση.... Α να σαι καλά ,👍
Kostas Ioannidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα PayPal και δεν ήξερα την διαδικασία ταυτοποίησης λογαριασμού τραπέζης και έκαψα και τις 3ης προσπάθειες που μου έδωσε πως μπορώ να ξαναβάλω τον λογαριασμό δεν βρίσκω άκρη από το support του PayPal
alexpag80 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα έχω συνδέσει στο PayPal μια χρεωστική κάρτα της Εθνικής καθώς επίσης και τον τραπεζικό μου λογαριασμό στην Εθνική. Μου βγάζει ένα μήνυμα για αποδοχή εξουσιοδότησης άμεσης χρέωσης για τον λογαριασμό. Εντολή άμεσης χρέωσης SEPA λέγεται. Αυτό τι ακριβώς κάνει; Στέλνει χρήματα απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό στο balance του PayPal; Υπάρχει κάποιος λόγος να το ενεργοποιήσω αφού έχω ήδη την χρεωστική; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από alexpag80
Doubt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Καλημέρα έχω συνδέσει στο PayPal μια χρεωστική κάρτα της Εθνικής καθώς επίσης και τον τραπεζικό μου λογαριασμό στην Εθνική. Μου βγάζει ένα μήνυμα για αποδοχή εξουσιοδότησης άμεσης χρέωσης για τον λογαριασμό. Εντολή άμεσης χρέωσης SEPA λέγεται. Αυτό τι ακριβώς κάνει; Στέλνει χρήματα απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό στο balance του PayPal; Υπάρχει κάποιος λόγος να το ενεργοποιήσω αφού έχω ήδη την χρεωστική; Με επιφύλαξη... Πιθανόν να σου ζητάει εξουσιοδότηση για να κάνεις αγορές με χρέωση απευθείας του τραπεζικού λογαριασμού, χωρίς χρήση κάρτας. Είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ πως πλέον γίνεται και αυτό.
spartak1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, alexpag80 είπε Καλημέρα έχω συνδέσει στο PayPal μια χρεωστική κάρτα της Εθνικής καθώς επίσης και τον τραπεζικό μου λογαριασμό στην Εθνική. Μου βγάζει ένα μήνυμα για αποδοχή εξουσιοδότησης άμεσης χρέωσης για τον λογαριασμό. Εντολή άμεσης χρέωσης SEPA λέγεται. Αυτό τι ακριβώς κάνει; Στέλνει χρήματα απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό στο balance του PayPal; Υπάρχει κάποιος λόγος να το ενεργοποιήσω αφού έχω ήδη την χρεωστική; Αυτο που σου λέει ο doubt είναι. Η υπηρεσία όμως έχει κάποια χρέωση κάθε φορά που χρεώνεται ο λογαριασμός σου. Για περισσότερα απευθύνσου στην Εθνική
alexpag80 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Οπότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το κάνω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
donstefano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση. Η επιλογη να κανει τη μετατροπη η καρτα με τις ισοτιμιες της(πχ revolut) και οχι τις ισοτιμιες του Paypal που στο καλο το εχουν κρυψει?Μηπως το εχουν καταργησει τελειως? Παω ρυθμισεις- πληρωμες- Διαχειρ. τις αυτοματες πληρωμες- διαχ. πηγων χρηματοδοτησης....κα μετα εμφανιζει μονο ποια καρτα να χρησιμοποιησω χωρις περαιτερω επιλογες......Δεν εχει να επιλεξω πουθενα το set available funding sourses Edit.Ειδα οτι στο ebay το αλλαζεις την ωρα της πληρωμης(σε usd,aud κτλ κτλ). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από donstefano
splanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 καλησπέρα αγόρασα κάτι και μου γράφει στο paypal εκκρεμεί εξουσιοδότηση, τι σημαίνει αυτό;
Doubt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, splanis είπε καλησπέρα αγόρασα κάτι και μου γράφει στο paypal εκκρεμεί εξουσιοδότηση, τι σημαίνει αυτό; Με τι πλήρωσες;; κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό;;
splanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Με τι πλήρωσες;; κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό;; oh shit , δεν θυμαμαι να μου ειχε επιλογη κα νονικα με καρτα πληρωνω, παιζει να πληρωσα με λογαριασμο γι αυτο;
Doubt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, splanis είπε oh shit , δεν θυμαμαι να μου ειχε επιλογη κα νονικα με καρτα πληρωνω, παιζει να πληρωσα με λογαριασμο γι αυτο; Αν έχεις περάσει λογαριασμό στο paypal, είναι πιθανό. Χωρίς εξουσιοδότηση όμως τυπικά δεν έχεις πληρώσει ακόμα.
splanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Αν έχεις περάσει λογαριασμό στο paypal, είναι πιθανό. Χωρίς εξουσιοδότηση όμως τυπικά δεν έχεις πληρώσει ακόμα. οχι δεν νομιζω οτι εφταιγε αυτο πηγα να ξανακανω πληρωμη (blizzard) και η καρτα ειναι επιλεγμενη οποτε κατι αλλο φταιει
Blacktan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 ισως ο πωλητης δεν εχει ακομη αποδεχθεί την πληρωμη σου για καποιο λογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα