CyberCr33p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πρέπει να εμφανιστεί μια χρέωση για να πάρεις το κωδικό ως αιτιολόγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Γιατί ρε παιδιά αργεί αυτή η χρέωση να εμφανιστεί στις κινήσεις του λογαριασμού;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μπορει το ενα ευρω που σου κρατησανε παραπανω να εχει να κανει με τη τραπεζα σου και οχι με το Paypal. Περιμενε μεχρι να σου επιστραφει η χρεωση και εαν δεν το δωσουν κανε τους claim. Η ιστορια μου θυμιζει τις πληρωμες των δημοσιων υπαλληλων μεσω τραπεζης, οπου εαν κανεις το λαθος και τα παρεις στις 14 του μηνα και οχι στις 15 σου κρατανε νταβατζιλικι ενα ευρω. Για σκεφτειτε ποσοι τραβανε τα λεφτα τους στις 14 του μηνα.... Κωλοτραπεζες, απο παντου τα παιρνουν. Καποδιστρια κανει γυρω στις 3-4 μερες, τωρα εαν ειναι εργασιμες ή οχι δεν θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomarko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 τελικά το παραπανήσιο ευρώ που μου ξρατήσανε μου είπαν από την τράπεζα ότι δεν μου το έχουν πάρει, απλά για να λογιστικοποιηθεί ξανά στο λογαριασμό μου (επειδή είναι δεσμευμένο δεν ξέρω γιατί από το PAYPAL) θα χρειαστπύν γύρω στις 25 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μου εμφανίστηκε η κίνηση στον λογαριασμό.Ωστόσο,έχω ένα σημαντικό πρόβλημα.Ο κωδικός αναφοράς είναι ο ίδιος με το νούμερο της κάρτας...Βάζω λοιπόν τα 4 τελευταία ψηφία και ξαφνικα η κάρτα μου γίνεται disabled από το paypal.Πάω να ξανακάνω link και δεν μπορώ με την συγκεκριμένη κάρτα...Τι γίνεται;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 να ρωτησω κατι ρε παιδια ?? μου εβγαλε ενα μυνημα το paypal οτι επειδη εχω δεχτει πανω απο 1000 ευρω στο λογαριασμο μου πρεπει και καλα συμφωνα με τους νομους της ΕΕ να τους στειλω εγγραφα που να πιστοποιουν την ταυτοτητα μου και διευθυνση κλπ . Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ναι. σκαναρε ταυτοτητα ή διπλωμα αυτοκινητου και στειλτα. μετα θα εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomarko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 μήπως ξέρει κανείς να μου πει πότε εμφανίζεται το 1,5 € στο Balance από τη στιγμή που θα γίνεις verified; επίσης ξέρει να μου πει κάποιος αν στείλω λεφτά σε κάποιον θα πρέπει να έχει paypal για να τα πάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomarko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 και κάτι τελαυταίο: μπορείς τελικά ή δεν μπορείς από το paypal να πέρνεις virtual κωδικούς καρτών για να ψωνίζεις από site που δεν συνεργάζονται με paypal και αν ναι με ποιο τρόπο; (ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει σίγουρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μπορει και να μην εμφανιστει ποτε, δλδ να παει κατευθειαν στο λογαριασμο τραπεζης. Νομιζω οτι μπορεις να στειλεις λεφτα στο εμαιλ αυτου που θελεις και σε περιπτωση που δεν εχει PayPal τοτε αυτο του στελνει ενα μαιλ και του λεει να ανοιξει λογαριασμο. Δεν γινεται να τα παρει διαφορετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 To paypal κρατάει ποτέ $1 στις διαδικασίες verified....Έχω $4 κρατηθεί χωρίς να έχω κάνει τιπότα ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 μήπως ξέρει κανείς να μου πει πότε εμφανίζεται το 1,5 ? στο Balance από τη στιγμή που θα γίνεις verified; επίσης ξέρει να μου πει κάποιος αν στείλω λεφτά σε κάποιον θα πρέπει να έχει paypal για να τα πάρει; Ναι τελικά πάει στον λογαριασμό.Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την τράπεζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 στο bank account ο λογαριασμος που εχω, σε περιπτωση που γινει καμια στραβη με το account του ΡΡ και μου το κλεψουν, μπορουν να σηκωσουν χρηματα? γιατι "φοβαμαι" να το δηλωσω. εχω βαλει μονο καρτα που συνδεεται με τον εν λογο λογαρισμο αλλα μονο για να στελνω. τωρα που θελω να παιρνω κι ολας να το δηλωσω ή ειναι καπως επιφοβο και καλο ειναι να ανοιξω εναν αλλο λογαριασμο στην τραπεζα και να δηλωσω αυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Να μη φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πως γήνεται η συναλαγή με paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα