Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, skar1983 είπε Πως καταλαβαίνεις αν σου έχουν στείλει χρήματα σαν friends / family? Μπορεί κάποιος που έστειλε έτσι τα χρήματα να κάνει claim από paypal? Οχι δεν μπορεί να κάνει claim
skar1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι δεν μπορεί να κάνει claim Αν δεν έχει fees σημαίνει ότι έχουν σταλεί σαν friends family;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, skar1983 είπε Αν δεν έχει fees σημαίνει ότι έχουν σταλεί σαν friends family; Δεν ξέρεις πως σου έχουν στείλει χρήματα;
skar1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρεις πως σου έχουν στείλει χρήματα; Όχι για να ρωτάω. Δεν φαίνεται κάπου στο activity αν είναι με τον Α ή με τον Β τρόπο. Πούλησα κάτι και ο αγοραστής έχει άλλη διεύθυνση στο site που του πούλησα και σε άλλη θέλει να το στείλω. Και του πρότεινα να μου τα στείλει σαν friends family για να μην γίνει καμιά λαμογιά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από skar1983
RVgtr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, skar1983 είπε Όχι για να ρωτάω. Δεν φαίνεται κάπου στο activity αν είναι με τον Α ή με τον Β τρόπο. Αν τα χρήματα ειναι ελεύτερα, δηλαδη μπορείς να τα αποσύρεις τοτε στα εχει στείλει σαν οικογένεια-φίλος, αν ειναι δεσμευμένα τοτε ειναι πληρωμή και o αγοραστής μπορεί να κανει dispute Την δέσμευση την αναφέρει
skar1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, RVgtr είπε Αν τα χρήματα ειναι ελεύτερα, δηλαδη μπορείς να τα αποσύρεις τοτε στα εχει στείλει σαν οικογένεια-φίλος, αν ειναι δεσμευμένα τοτε ειναι πληρωμή και o αγοραστής μπορεί να κανει dispute Την δέσμευση την αναφέρει Ευχαριστώ . Να τι φαίνεται στο transaction:
navger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 21/2/2020 στις 10:11 ΜΜ, navger είπε μπορει καποιος να με βοηθησει, γιατι πρεπει να απαντησω συντομα και εχω μπερδευτει. Θελω να λαβω χρηματα απο εναν που ειναι Αμερικη, τι χρεωσεις ή πόσο παραπανω απο το ποσό που θελω να λαβω πρεπει να μου βαλει στο paypal μου? ειναι μονο χρεωσεις συναλλαγης ή και μετατροπης usd>euro με revolut θα ειναι καλυτερα? ευχαριστω! 4% παραπάνω από το ποσό που θέλω να λάβω πρέπει να μου καταθέσει? Σωστά? >Ερωτωαπανταω στον εαυτό μου!?
blackhill66 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 καλησπερα μια ρωτηση παιδες,νεος στο σπορ εκανα paypal συνεδεσα κανονικα λογαριασμο τραπεζης alpha bank μου εστειλε το paypal δυο μικρα ποσα στον λογαριασμο μου,εκανα επιβεβαιωση της απο στολης και μεχρις εδω ολα οκ.Τωρα πρεπει μου λεει το paypal να καταθεσω ενα ποσο ,μου δινει το iban -deutsche bank για λογαριασμο paypal αλλα δεν τα καταφερνω με το ebanking της alpha που εχω ,παω κανονικα αποστολη στο εξωτερικο κτλ κτλ αλλα μου βγαζει οτι το iban ειναι λαθος ( του paypal) αν ξερει κανει αυτα τα τελευταια βηματα να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ,για να μην τρεχω στην τραπεζα
stefanidisg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, blackhill66 είπε καλησπερα μια ρωτηση παιδες,νεος στο σπορ εκανα paypal συνεδεσα κανονικα λογαριασμο τραπεζης alpha bank μου εστειλε το paypal δυο μικρα ποσα στον λογαριασμο μου,εκανα επιβεβαιωση της απο στολης και μεχρις εδω ολα οκ.Τωρα πρεπει μου λεει το paypal να καταθεσω ενα ποσο ,μου δινει το iban -deutsche bank για λογαριασμο paypal αλλα δεν τα καταφερνω με το ebanking της alpha που εχω ,παω κανονικα αποστολη στο εξωτερικο κτλ κτλ αλλα μου βγαζει οτι το iban ειναι λαθος ( του paypal) αν ξερει κανει αυτα τα τελευταια βηματα να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ,για να μην τρεχω στην τραπεζα Πρώτη φορά το ακούω να καταθέσεις λεφτά στο paypal . Αν έχει αλλάξει κάτι δεν το ξέρω
blackhill66 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Πρώτη φορά το ακούω να καταθέσεις λεφτά στο paypal . Αν έχει αλλάξει κάτι δεν το ξέρω Προσθήκη χρημάτων Συμπληρώστε το υπόλοιπο PayPal χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Είναι τόσο εύκολο όσο μια εγχώρια μεταφορά πληρωμής. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό PayPal μόνο μέσω εμβάσματος SEPA και μόνο σε ευρώ. 1 Χρησιμοποιήστε μια τράπεζα που έχει συνδεθεί με την PayPal Ο τραπεζικός λογαριασμός πρέπει επίσης να είναι στο ίδιο όνομα με τον λογαριασμό PayPal: @@@@@@@@@@. Αν τα ονόματα δεν ταιριάζουν, μπορείτε να τα αλλάξετε από το προφιλ σας. 2 Συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική σας ή επισκεφθείτε την τράπεζά σας Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες της τράπεζάς σας για την εκτέλεση μιας μεταφοράς πληρωμής. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία ακριβώς όπως εμφανίζονται εδώ. Όνομα παραλήπτη PayPal Europe Τράπεζα παραλήπτη Deutsche Bank IBAN από την PayPal DE80 1207 0088 3014 1013 59 BIC DEUTDEDBPAL 3 Αναζήτηση email Θα σας ενημερώσουμε μέσω email όταν τα χρήματα εμφανιστούν στο υπόλοιπο PayPal. Συνήθως η μεταφορά διαρκεί μερικά λεπτά, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα. βαζω ακριβως τι λεει... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από blackhill66
stefanidisg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Προσθήκη χρημάτων Συμπληρώστε το υπόλοιπο PayPal χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Είναι τόσο εύκολο όσο μια εγχώρια μεταφορά πληρωμής. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό PayPal μόνο μέσω εμβάσματος SEPA και μόνο σε ευρώ. 1 Χρησιμοποιήστε μια τράπεζα που έχει συνδεθεί με την PayPal Ο τραπεζικός λογαριασμός πρέπει επίσης να είναι στο ίδιο όνομα με τον λογαριασμό PayPal: @@@@@@@@@@. Αν τα ονόματα δεν ταιριάζουν, μπορείτε να τα αλλάξετε από το Προφίλ σας. 2 Συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική σας ή επισκεφθείτε την τράπεζά σας Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες της τράπεζάς σας για την εκτέλεση μιας μεταφοράς πληρωμής. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία ακριβώς όπως εμφανίζονται εδώ. Όνομα παραλήπτη PayPal Europe Τράπεζα παραλήπτη Deutsche Bank IBAN από την PayPal DE80 1207 0088 3014 1013 59 BIC DEUTDEDBPAL 3 Αναζήτηση email Θα σας ενημερώσουμε μέσω email όταν τα χρήματα εμφανιστούν στο υπόλοιπο PayPal. Συνήθως η μεταφορά διαρκεί μερικά λεπτά, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα. ΟΚ βαζω ακριβως τι λεει... Αν θέλεις μπορείς να καταθέσεις χρήματα. Απλώς σου λέει πώς γίνεται Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από stefanidisg
blackhill66 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, stefanidisg είπε Αν θέλεις μπορείς να καταθέσεις χρήματα. Απλώς σου λέει απλώς πώς γίνεται το θεμα ειναι πως ακολουθω τα βηματα που λεει μπαινοντας στο ebanking Μου αλλα μου βγαζει προβλημα το ebanking alphabank
RVgtr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, blackhill66 είπε το θεμα ειναι πως ακολουθω τα βηματα που λεει μπαινοντας στο ebanking Μου αλλα μου βγαζει προβλημα το ebanking alphabank Αν ειναι για να κανεις αγορες, το παραπάνω δεν σου χρειαζεται, αρκει που συνδεσες την καρτα
blackhill66 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, RVgtr είπε Αν ειναι για να κανεις αγορες, το παραπάνω δεν σου χρειαζεται, αρκει που συνδεσες την καρτα Nαι αλλα αυτο μου το βγαζει οταν παω να φορτωσω το paypal με χρηματα απο τον συνδεδεμενο λογαριασμο μου
Doubt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Nαι αλλα αυτο μου το βγαζει οταν παω να φορτωσω το paypal με χρηματα απο τον συνδεδεμενο λογαριασμο μου Δεν χρειάζεται να φορτώσεις τίποτα, τα τραβάει απευθείας από την κάρτα σου (και συνεπώς από τον συνδεδεμένο λογαριασμό της Άλφα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα