Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Η παραπάνω που γίνονται οι χρεώσεις αλλά και που περιμένω το refund είναι συνδεδεμένη κάνα 2 χρόνια στο PayPal, άλλα έχω προσθέσει και άλλη κάρτα ναι πρόσφατα την οποία μετά την αφαίρεσα

Αυτο μοορει να συμβεί και αν το ππ αντιμετωπίσει καποιο πρόβλημα με την σύνδεση της καρτας, δεν ειναι τιποτα.

Το refund στις ελληνικες καρτες μπορεί να πάρει και 15 εργάσιμες 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα. Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Αν κάποιος μου στείλει ένα ποσό απο εξωτερικό για μια πώληση ας πούμε 2000 ευρώ μέσω PayPal θα έχω θέμα να τα μεταφέρω στην τράπεζα μου; 

3 λεπτά πριν, tuxpower είπε

Καλησπέρα. Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Αν κάποιος μου στείλει ένα ποσό απο εξωτερικό για μια πώληση ας πούμε 2000 ευρώ μέσω PayPal θα έχω θέμα να τα μεταφέρω στην τράπεζα μου; 

Πρωτα απο όλα βεβαιώσου ότι δεν είναι απάτη η όλη δουλειά.

Τι ακριβώς εννοεις φίλε μου;  Πρόκειται για κάποιον τύπο απο εξωτερικό που θέλει να πληρώσει μέσω PayPal για ένα αντικείμενο που κοστίζει 2000 ευρώ. Μου ζήτησε PayPal και το όνομα. Θα έχω θέμα αν λάβω τα χρήματα και προσπαθήσω να κάνω μεταφορά στην τράπεζα που έχω συνδέσει (εθνική);

1 λεπτό πριν, tuxpower είπε

Τι ακριβώς εννοεις φίλε μου;  Πρόκειται για κάποιον τύπο απο εξωτερικό που θέλει να πληρώσει μέσω PayPal για ένα αντικείμενο που κοστίζει 2000 ευρώ. Μου ζήτησε PayPal και το όνομα. Θα έχω θέμα αν λάβω τα χρήματα και προσπαθήσω να κάνω μεταφορά στην τράπεζα που έχω συνδέσει (εθνική);

Όλες οι μεταφορές πλειν καταγράφονται και ελέγχονται, τωρα αν θα εχεις η οχι προβλημα δεν το ξέρει κανείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. δεν έχω θέμα πως θα δικαιολογήσω τα λεφτά, αν μου μπλοκάρει η paypal το withdraw λόγω οτι έχει όριο δεν γνωρίζω. ο λογαριασμός μου είναι απλός όχι business. υπάρχει verified bank και κάρτα.

Επεξ/σία από tuxpower

Αλλάξανε τον τρόπο που κάνουμε dispute/claim??

Γιατί είχα να μπω αρκετό καιρό στο site και πλέον σε κάθε αγορά που έχω κάνει βλέπω απλά το κουμπί "split" και πουθενά την επιλογή για dispute/claim.

Νομίζω το όριο για να κάνεις ένα dispute/claim είναι πλέον οι 90 μέρες. Καλά δεν τα θυμάμαι?

Τι έχει γίνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν βρίσκω πουθενά το resolution center? Που το έκρυψαν?

Edit: Το βρήκα. Γιατί το έκρυψαν στις 3 τελείες πάνω δεξιά? Πραγματικά γιατί?

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1

Διαβάζω ότι γίνεται απλά ρωτάω για επιβεβαίωση.

Μπορώ να φτιάξω ένα λογαριασμό στο paypal χωρις να τον συνδέσω με τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα;

Στο λογαριασμό αυτόν θα μπαίνουν κάποια donations από ένα site (μικρά ποσά). Αυτά τα ποσά όμως θα μπορούν να μεταφερθούν σε άλλον λογαριασμό Paypal ή να χρησιμοποιηθούν σε κάποια αγορά;

Λένε ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στις μεταφορές των ποσών αν δε συνδέσεις λογαριασμό/κάρτα.

Έστω ότι τελικά συνδέουμε μια κάρτα ή λογαριασμό. Πρέπει να είναι στο όνομα του κατόχου του paypal;

8 λεπτά πριν, Muhammad είπε

Διαβάζω ότι γίνεται απλά ρωτάω για επιβεβαίωση.

Μπορώ να φτιάξω ένα λογαριασμό στο paypal χωρις να τον συνδέσω με τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα;

Στο λογαριασμό αυτόν θα μπαίνουν κάποια donations από ένα site (μικρά ποσά). Αυτά τα ποσά όμως θα μπορούν να μεταφερθούν σε άλλον λογαριασμό Paypal ή να χρησιμοποιηθούν σε κάποια αγορά;

Λένε ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στις μεταφορές των ποσών αν δε συνδέσεις λογαριασμό/κάρτα.

Έστω ότι τελικά συνδέουμε μια κάρτα ή λογαριασμό. Πρέπει να είναι στο όνομα του κατόχου του paypal;

Να φανταστώ απο δημοσκοπήσεις;Εγώ  για τέτοιο λόγο το άνοιξα και τα λεφτά τα έκανα κάρτα ανανέωσης για το κινητό.Αργότερα συνέδεσα και λογαριασμό και κάρτες.

Στις 20/12/2019 στις 8:25 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Να φανταστώ απο δημοσκοπήσεις;Εγώ  για τέτοιο λόγο το άνοιξα και τα λεφτά τα έκανα κάρτα ανανέωσης για το κινητό.Αργότερα συνέδεσα και λογαριασμό και κάρτες.

Όχι δημοσκοπησεις. Site με διάφορα video tutorials.

Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα αν δε συνδεθεί λογαριασμός/κάρτα.

Τα χρήματα μπαίνουν κανονικά στο paypal και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να μεταφερθούν σε άλλο paypal. Μέχρι τι ποσά όμως μιλάμε χωρίς να υπάρχει θέμα; Στο περίπου πάντα.

Και επίσης αν ξέρεις κανείς, αν τελικά γίνει σύνδεση με λογαριασμό /κάρτα πρέπει απαπαίτητα να είναι στο όνομα του κατόχου του paypal?

Αν έχουμε επιλέξει Ελλάδα στο λογαριασμό μας το paypal είναι όλο στα Ελληνικά.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να γράφουμε τις αιτιολογίες για τα πακέτα που έχουμε αγοράσει στα Ελληνικά ή όχι?

Γιατί τελευταία που έκανα claim ένα dispute δεν μου έγραψε πουθενά να γράψω το κείμενο στα Αγγλικά.

Έχω ένα παλιό λογαριασμό στο paypal (10ετίας).Εχω το email,βάζω τον κωδικό δεν μπορώ να μπω όμως γιατί δεν θυμάμαι τις ερωτήσεις ασφαλείας και δεν έχω το τηλέφωνο που είχα δηλωμένο τότε.Τι κάνω τώρα;Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω του τωρινού μου λογαριασμού και μέσω facebook αλλά οι απαντήσεις είναι αυτοματοποιημένες.Υπάρχει κάποιο email που μπορώ να επικοινωνήσω;

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Αν έχουμε επιλέξει Ελλάδα στο λογαριασμό μας το paypal είναι όλο στα Ελληνικά.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να γράφουμε τις αιτιολογίες για τα πακέτα που έχουμε αγοράσει στα Ελληνικά ή όχι?

Γιατί τελευταία που έκανα claim ένα dispute δεν μου έγραψε πουθενά να γράψω το κείμενο στα Αγγλικά.

Ας πουμε οτι τα γραφεις ελληνικα, πως θα καταλάβει πχ ο Κινέζος πωλητης τι γράφεις;

Αν σου απαντουσε κι αυτος κεζικα τι θα έκανες

Εδω αγγλικα και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε

1 ώρα πριν, pier88 είπε

Έχω ένα παλιό λογαριασμό στο paypal (10ετίας).Εχω το email,βάζω τον κωδικό δεν μπορώ να μπω όμως γιατί δεν θυμάμαι τις ερωτήσεις ασφαλείας και δεν έχω το τηλέφωνο που είχα δηλωμένο τότε.Τι κάνω τώρα;Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω του τωρινού μου λογαριασμού και μέσω facebook αλλά οι απαντήσεις είναι αυτοματοποιημένες.Υπάρχει κάποιο email που μπορώ να επικοινωνήσω;

Κατω απο αυτες τις συνθήκες που γραφεις, δυσκολο έως αδύνατον να σε ξεκλειδώσουν

Φτιάξε ενα νεο λογαριασμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...