Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την γνωμη σας.Εχω στο balance 5.12 δολλαρια και θελω να αγορασω κατι που εχει 10 ευρω.Απο εκει που θα το αγορασω μπορω να αλλαξω το νομισμα σε δολλαρια.Ειναι 10 δολλαρια η 9,35 ευρω αν αλλαξω το νομισμα σε ευρω.Τι μου συμφερει να αγορασω σε δολλαρια η ευρω? Η τραπεζα μου ειναι πειραιως και μεσα απο το paypal εχω βαλει να κανει το paypal την μετατροπη.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Την γνωμη σας.Εχω στο balance 5.12 δολλαρια και θελω να αγορασω κατι που εχει 10 ευρω.Απο εκει που θα το αγορασω μπορω να αλλαξω το νομισμα σε δολλαρια.Ειναι 10 δολλαρια η 9,35 ευρω αν αλλαξω το νομισμα σε ευρω.Τι μου συμφερει να αγορασω σε δολλαρια η ευρω? Η τραπεζα μου ειναι πειραιως και μεσα απο το paypal εχω βαλει να κανει το paypal την μετατροπη.

Συνδυαστικά αγορά με balance και ελληνικη τραπεζα δεν γινεται αν το balance ειναι σε δολαρια.

Πρεπει η αγορα το balance και η καρτα να ειναι στο ίδιο νόμισμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ευχαριστω δεν ηξερα οτι δεν γινεται.Οποτε τα 5 δολλαρια στο balance ποιος ειναι καλυτερος τροπος να τα ξεφορτωθω?

To πιο απλο ειναι να αγορασεις κατι που κανει 5$

Δημοσ.

Αν γνωρίζει κάποιος μπορώ με τον Ελληνικό paypal acc μου να αγοράσω κάτι από το εξωτερικό που θέλει υποχρεωτικά ξένες τράπεζες?

Υπάρχει κάποιος τρόπος?

Νομίζω έχει ερωτηθεί και παλιότερα αυτό.

Δημοσ.

Μια ερώτηση σχετικά με τις μεταφορές χρημάτων μέσω PayPal. Αν θέλω εγώ να στείλω χρήματα που έχω στην τράπεζα μου και να πάνε στο πορτοφόλι Paypal κάποιου άλλου υπάρχουν χρεώσεις? Φαντάζομαι το paypal δεν χρεώνει κάτι αλλά μήπως θεωρείται σαν συναλλαγή σε τρίτο και χρεωθώ με προμήθεια τράπεζας? Ξέρω ότι από Wallet σε Wallet δεν υπάρχει θέμα. Τι ισχύει όμως στη περίπτωση που τα λεφτά φεύγουν από τραπεζικό λογαριασμό μέσω χρεωστικής;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Μια ερώτηση σχετικά με τις μεταφορές χρημάτων μέσω PayPal. Αν θέλω εγώ να στείλω χρήματα που έχω στην τράπεζα μου και να πάνε στο πορτοφόλι Paypal κάποιου άλλου υπάρχουν χρεώσεις? Φαντάζομαι το paypal δεν χρεώνει κάτι αλλά μήπως θεωρείται σαν συναλλαγή σε τρίτο και χρεωθώ με προμήθεια τράπεζας? Ξέρω ότι από Wallet σε Wallet δεν υπάρχει θέμα. Τι ισχύει όμως στη περίπτωση που τα λεφτά φεύγουν από τραπεζικό λογαριασμό μέσω χρεωστικής;

Εσυ δεν χρεωνεσαι τιποτα. Στελνω συνεχεια με αυτο τον τροποστην κορη μου που σπουδαζει στην Κυπρο. Στο balance toy παραλήπτη εμφανιζεται αμεσα το ποσό. Η τραπεζα η δικη σου το παρουσιαζει σαν αγορα. Οταν ομως ο παραλήπτης τα τραβηξει απο το paylal στον τραπεζικο του λογαριασμό θα χρεωθει ή δεν θα χρεωθει καποιο ποσό αναλογα με την τραπεζα του και το ειδος του τραπεζικου του λογαριασμου. Αυτο αφορα αυτον και το γνωριζει αυτος. Εσυ δεν χρεωνεσαι κατι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Ωραία. Επομένως αν δεν απλά κρατήσει τα χρήματα στο Paypal wallet και τα ξοδέψει από εκεί δεν υπάρχει καμία χρέωση έτσι;

Τα πάντα εθναι σχετικα, αν τα ξοδέψει σε ευρω οκ, αν τα ξοδέψει σε αλλο νόμισμα αστα να πανε.

Δημοσ.

Άλλαξα κινητό πριν λίγες μέρες και ενώ πέρασα ξανά το Google Authenticator (ρύθμισα το paypal) δεν μου κάνει αποδεκτό τον κωδικό όταν προσπαθώ να συνδεθώ. Προσπαθώ να τους βρω τηλεφωνικά αλλά το το νούμερο στην ελληνική σελίδα(44 8999950437) δεν απαντά. Στην αγγλική απαντά (44 203 901 7000 )αυτοματοποιημένα αλλά δεν αναγνωρίζει το νούμερο του κινητού και με βάζει στην αναμονή και μετά από 5 λεπτά ακόμα δεν το έχουν σηκώσει.

Υπαρχει κάποιο άλλο νούμερο για να καλέσω; Δυστυχώς τα 2 παραπάνω δεν λειτουργούν με viber αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, newlynx είπε

Άλλαξα κινητό πριν λίγες μέρες και ενώ πέρασα ξανά το Google Authenticator (ρύθμισα το paypal) δεν μου κάνει αποδεκτό τον κωδικό όταν προσπαθώ να συνδεθώ. Προσπαθώ να τους βρω τηλεφωνικά αλλά το το νούμερο στην ελληνική σελίδα(44 8999950437) δεν απαντά. Στην αγγλική απαντά (44 203 901 7000 )αυτοματοποιημένα αλλά δεν αναγνωρίζει το νούμερο του κινητού και με βάζει στην αναμονή και μετά από 5 λεπτά ακόμα δεν το έχουν σηκώσει.

Υπαρχει κάποιο άλλο νούμερο για να καλέσω; Δυστυχώς τα 2 παραπάνω δεν λειτουργούν με viber αυτή τη στιγμή.

+35317617395

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, user2163 είπε

+35317617395

Σε αυτό δεν εξυπηρετήθηκα (δεν μπορούσαν για λογαριασμούς από Ελλάδα) αλλά μου έδωσε το 00353143691111 που λειτούργησε και αφαίρεσαν το 2F authentication.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Θα ήθελα μια βοήθεια, παρατηρώ στην κάρτα που έχω συνδεδεμένη στο PayPal την παρακάτω χρέωση 0.93€ και την άμεση επιστροφή εντός δευτερολέπτων, αυτό έχει γίνει τουλάχιστον 4 φορές σε 1 εβδομάδα. Τι είναι ακριβώς;
  • Επίσης και σε δική μου αγορά και στου αδερφού μου, σε Refund που μας έγινε σε διαφορετικές κάρτες Prepaid NBG ενώ τα refund φαίνονται στο PayPal στις κάρτες δεν έχουν μπει εδώ και 1 εβδομάδα, πράγμα που ποτέ δεν συνέβαινε πριν σε 2-3 ημέρες φαινόντουσαν άμεσα από οποιοδήποτε site το refund

Screenshot_1.jpg.8fc0bbd55b5c85af51beda6318e02555.jpg

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, minotavros είπε

@Phoenix7 προσθεσες κάρτα τώρα τελευταία στο PayPal? 

Η παραπάνω που γίνονται οι χρεώσεις αλλά και που περιμένω το refund είναι συνδεδεμένη κάνα 2 χρόνια στο PayPal, άλλα έχω προσθέσει και άλλη κάρτα ναι πρόσφατα την οποία μετά την αφαίρεσα

Επεξ/σία από Phoenix7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...