VasilisL7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, 9-11 είπε Την περασμένη Κυριακή έλαβα e-mail με τίτλο "Update your debit or credit card information" που αφορούσε μία VISA της Πειραιώς που έχω συνδεδεμένη στον PayPal λογαριασμό και επρόκειτο να λήξει. Η τράπεζα ωστόσο δεν είχε στείλει ακόμα τη νέα κάρτα, οπότε προσωρινά το αγνόησα. Δύο μέρες αργότερα λαμβάνω και τη νέα κάρτα (ίδιος αριθμός/διαφορετικό CVV) και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να κάνω την ενημέρωση και να ξεμπερδεύω. Κάνω λοιπόν login, διορθώνω Expiration date/Security code, πατάω "Update Card" και εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα: ΟΚ, σκέφτομαι, ίσως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, τυχαίο glitch. Δοκιμάζω λοιπόν λίγη ώρα αργότερα. Τα ίδια. Σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσω πιθανά conflicts, τρέχω άλλο browser χωρίς πολλά extensions και φιοριτούρες. Καμία αλλαγή. Σε εκείνο το σημείο συνειδητοποιώ πως δεν έχω ενεργοποιήσει την κάρτα ακόμα. Πηγαίνω σε ένα ATM και κάνω «Ερώτηση Υπολοίπου» για το τυπικό της υπόθεσης. Θεωρητικά τουλάχιστον -δεν έχω κάνει συναλλαγή σε POS ακόμα- η κάρτα είναι ενεργοποιημένη. Ε, μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε, εμφανίζεται το ίδιο ακριβώς μήνυμα. 😡 Τι Διάολο, πόσες μέρες πρέπει να περιμένω; Εγώ δεν μπορώ να ενημερώσω στο Paypal την νέα κάρτα που έχω παραλάβει. Η προηγούμενη έληγε το 10/2019. Η καινούρια λήγει το 10/2024. Εν τω μεταξύ διέγραψα την παλιά κάρτα και προσπάθησα να περάσω την καινούρια. Συμπληρώνω όλα τα στοιχεία που μου ζητήθηκαν και μόλις πάτησα σύνδεση κάρτας μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: "Αυτή η κάρτα είναι συνδεδεμένη με άλλον λογαριασμό PayPal. Καταργήστε την κάρτα από τον άλλον λογαριασμό ή δοκιμάστε διαφορετική μέθοδο πληρωμής." Τώρα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Η κάρτα σας απορρίφθηκε από την εκδότρια τράπεζα. Δοκιμάστε διαφορετική κάρτα ή επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας σας αν έχετε ερωτήσεις." Αν γνωρίζει κάποιος: Συναλλαγή paypal μέσω του δηλωθέν τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να γίνει, έστω και αν δεν έχω δηλώσει κάποια κάρτα; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από VasilisL7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Έχει κανένας θέμα με το paypal σημερα? Ενώ τα βάζω όλα σωστά μέχρι και το 2 step verification δεν με αφήνει να συνδεθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2019 στις 11:10 ΜΜ, Mr_Terror είπε Φοβάμαι ότι η ζημιά έγινε την στιγμή που προσπάθησες να βάλεις την κάρτα στο PayPal χωρίς να την έχεις ενεργοποιήσει πρώτα. Προχθές έκανα την ίδια διαδικασία με σένα, αλλά πρώτα είχα ενεργοποιήσει την καινούργια κάρτα. VISA της Πειραιώς κι εγώ. Καλύτερα επικοινώνησε με PayPal. Έχει σημασία αν η κάρτα είναι πιστωτική ή χρεωστική; Στην καινούργια, κάτω από το λογότυπο VISA, έχει προστεθεί και ένα "Debit" - και οι δύο χρεωστικές είναι πάντως... Όπως και να ’χει, έστειλα μήνυμα μέσω της ειδικής φόρμας στον PayPal λογαριασμό (θεώρησα ως καταλληλότερη την κατηγορία "Change expiry date") και αναμένω απάντηση. Παρότι δεν έχουν περάσει καλά-καλά 24 ώρες, έχω το προαίσθημα πως ΔΕΝ θα λυθεί το πρόβλημα και θα χρειαστεί να καταφύγω σε άλλα μέσα. Είναι να μην σου κάτσει η στραβή... Όσο έγραφα το παρόν μήνυμα, ήρθε και η απάντηση: Αναφορά σε κείμενο Dear xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, Thank you for contacting PayPal, my name is xxxxx and I would be delighted to try help you with your issue. xxxxxxxxxx, to update the expiry date on your card please call us directly so that we can perform a quick security check. To contact us by phone: 1.Log in to your account. 2.Click Contact Us at the bottom of the page. 3.Click Contact Customer Service 4.Note your 'One-Time Passcode' and follow the on-screen instructions. If you are unable to log into your account please call the number below. Our customer support telephone line (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT Monday to Friday. Should you require any further assistance please do not hesitate to reply to this email, I'll be delighted to help you. Yours sincerely, xxxxx PayPal Όπως το περίμενα, θα χρειαστεί τηλεφωνική επικοινωνία η οποία ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ως διεθνής κλήση. Και τρέχα-γύρευε πόσο θα διαρκέσει 😡👎 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από 9-11 Ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Οχι δεν παιζει ρολο αν ειναι πιστωτικη η χρεωστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, 9-11 είπε Όπως το περίμενα, θα χρειαστεί τηλεφωνική επικοινωνία η οποία ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ως διεθνής κλήση. Και τρέχα-γύρευε πόσο θα διαρκέσει 😡👎 Είναι σταθερό Ιρλανδίας. Κάποια πακέτα σταθερής περιέχουν δωρεάν κλήσεις προς αυτο. Αν το δικό σου πακέτο δεν έχει τότε μπορείς να αγοράσεις μια κάρτα σταθερής για διεθνείς κλήσεις και να σου βγει πολύ φτηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, spartak1 είπε Είναι σταθερό Ιρλανδίας. Κάποια πακέτα σταθερής περιέχουν δωρεάν κλήσεις προς αυτο. Αν το δικό σου πακέτο δεν έχει τότε μπορείς να αγοράσεις μια κάρτα σταθερής για διεθνείς κλήσεις και να σου βγει πολύ φτηνά. Η να αγορασεις χρόνο κλήσης σε viber-skype 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john84 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να φτιάξω αμερικάνικο paypal. Προσπαθησα προχθες αλλα ζητουσε αμερικανικο τηλεφωνο. Υπαρχει καποιος τροπος να παρακαμφθεί αυτο . Εαν είναι κατ' οποιοδήποτε τρόπο μη επιτρεπτή η ερώτηση παρακαλώ ας αφαιρεθεί το ποστ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Αμερικάνικο τηλέφωνο μπορείς να κάνεις μέσω viber.Αμερικάνικο,Καναδέζικο και Αγγλικό αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δυο ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει... 1. Για να συνδέσω τον λογαριασμό μου με το paypal θα χρειαστεί να αφαιρεθεί κάποιο υπόλοιπο απο τον λογαριασμό; 2. Για να μεταφέρω χρήματα απο το PP σε λογαριασμό Πειραιώς θα μου κρατηθεί προμήθεια απο το πρώτο ευρώ ή είναι δωρεάν η μεταφορά μέχρι κάποιο ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisL7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Έβγαλα άκρη με το paypal εντελώς από σπόντα. Αφού αντιμετώπιζα συνεχώς το πρόβλημα να μην μπορώ να συνδέσω την κάρτα, διέγραψα εντελώς το λογαριασμό του paypal, έφτιαξα ένα καινούριο και χρησιμοποίησα διαφορετικό mail, αντί για yahoo έβαλα gmail και αμέσως σύνδεσα την κάρτα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkoumo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Εχω συνδεδενένες 2 καρτες VISA χρεωστική και πιστωτική αλλά ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ. Παντα βλέπω το μήνυμα Αναφορά σε κείμενο Λυπούμαστε. Δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Αυτο γίνεται συνέχεια εδω και 1 μήνα που προσπάθησα να καραγήσω την μια απο τις δύο και διαπύστωσα οτι και στις 2 το ιδιο μηνυμα βγάζει. Οι κάρτες δουλεύουν κανονικά εδω και χρόνια. Τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nkoumo είπε Εχω συνδεδενένες 2 καρτες VISA χρεωστική και πιστωτική αλλά ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ. Παντα βλέπω το μήνυμα Αυτο γίνεται συνέχεια εδω και 1 μήνα που προσπάθησα να καραγήσω την μια απο τις δύο και διαπύστωσα οτι και στις 2 το ιδιο μηνυμα βγάζει. Οι κάρτες δουλεύουν κανονικά εδω και χρόνια. Τι μπορει να φταιει? Με το Paypal μίλησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisL7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, nkoumo είπε Εχω συνδεδενένες 2 καρτες VISA χρεωστική και πιστωτική αλλά ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ. Παντα βλέπω το μήνυμα Αυτο γίνεται συνέχεια εδω και 1 μήνα που προσπάθησα να καραγήσω την μια απο τις δύο και διαπύστωσα οτι και στις 2 το ιδιο μηνυμα βγάζει. Οι κάρτες δουλεύουν κανονικά εδω και χρόνια. Τι μπορει να φταιει? Εσένα δεν σε αφήνει να τις ακυρώσεις, εμένα δεν με άφηνε να την ανανεώσω μέχρι που έβγαλα άκρη εντελώς από σπόντα. Αφού αντιμετώπιζα συνεχώς το πρόβλημα να μην μπορώ να συνδέσω την κάρτα, διέγραψα εντελώς το λογαριασμό του paypal, έφτιαξα ένα καινούριο και χρησιμοποίησα διαφορετικό mail, αντί για yahoo έβαλα gmail και αμέσως σύνδεσα την κάρτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) από χθές λαμβάνω αυτό το μήνυμα. τον προηγούμενο μήνα μετέφερα συνολικά 400 ευρώ στην revolut χωρίς πρόβλημα. την πρώτη φορά 300 ευρώ και την επόμενη φορά άλλα εκατό Στις 22/11/2019 στις 2:59 ΜΜ, john84 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να φτιάξω αμερικάνικο paypal. Προσπαθησα προχθες αλλα ζητουσε αμερικανικο τηλεφωνο. Υπαρχει καποιος τροπος να παρακαμφθεί αυτο . Εαν είναι κατ' οποιοδήποτε τρόπο μη επιτρεπτή η ερώτηση παρακαλώ ας αφαιρεθεί το ποστ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων dingtone είναι ένα app. αγόραζεις 100 credits και σου δίνουν αμερικάνικο αριθμό ο οποίος δουλεύει με το paypal. εγώ έτσι πήρα Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από sheldon_cooper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, sheldon_cooper είπε από χθές λαμβάνω αυτό το μήνυμα. τον προηγούμενο μήνα μετέφερα συνολικά 400 ευρώ στην revolut χωρίς πρόβλημα. την πρώτη φορά 300 ευρώ και την επόμενη φορά άλλα εκατό Εγω τον προηγούμενο μήνα μετέφερα 900€ μέσω PayPal αλλά ήταν προς φιλικό πρόσωπο και όχι για αγορές. Πάντως μήνυμα δεν εβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα