Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν παίζει δηλαδή να σου έχει δεσμεύσει τα λεφτά την ημέρα που έκανες την αγορά?

Το κάνει μετά από 5-10 μέρες?

Την ημέρα που έκανες την αγορά με τίποτα αλλά συνήθως σε 2 εργάσιμες γίνεται αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει και σε 3,4 ή ακόμη και 5.Τραπεζικές εργάσιμες ημέρες μόνο.

Επίσης η alpha bank θα σου κρατήσει προμήθεια €0.30 για αυτή την εργασία,στο λέω σε περίπτωση που δεν το ήξερες.

Αυτά.

Αν δεν τα πήραν σήμερα αυρίο 100% θα γίνει η κίνηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το όλο σκηνικό το βλέπω εντελώς λάθος από πολλές μεριές.

Σαν αρχή το ότι δεν τα τραβάει όταν κάνεις την αγορά αλλά αρκετές μέρες πριν και αν δεν έχεις λεφτά μέσα θα πρέπει να κάνεις διαδικασίες.

και θα τα τραβήξει από την κάρτα που έχω ενώσει?

Γιατί ο αριθμός λογαριασμού της τράπεζας δεν είναι ο ίδιος με αυτός της κάρτας.

Edit: Ακόμα δεν μου έχει τραβήξει τίποτα από λεφτά και ήδη έχουν περάσει κοντά 7-8 μέρες.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις. Μου ήρθε email από το PayPal να κάνω claim για ένα λάβω ένα χρηματικό ποσό. Το θέμα είναι ότι δεν μου ήρθε στο email που έχω δηλωμένο στο PayPal, αλλά στο επαγγελματικό μου email που δεν έχει καμία σχέση με το PayPal. Καταρχήν γίνεται αυτό? Επίσης γίνεται να δεχτώ το claim μέσω του λογαριασμού που έχω αλλά έχει δηλωμένο άλλο email? 

Επεξ/σία από zananiro

Μόλις τώρα, zananiro είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις. Μου ήρθε email από το PayPal να κάνω claim για ένα λάβω ένα χρηματικό ποσό. Το θέμα είναι ότι δεν μου ήρθε στο email που έχω δηλωμένο στο PayPal, αλλά στο επαγγελματικό μου email που δεν έχει καμία σχέση με το PayPal. Καταρχήν γίνεται αυτό? Επίσης γίνεται να δεχτώ το claim μέσω του λογαριασμού που έχω αλλά έχει δηλωμένο άλλο email? 

99.999999% scam
Αναγράφει το e-mail επάνω το ονοματεπωνυμο σου η κάτι dear ,mr. dear Customer κτλπ?
Ελπίζω να μην άνοιξες κανένα link από το e-mail 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, zananiro είπε

Απάτη είναι,ελπίζω να MHN εβαλες στοιχεία κλπ.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

99.999999% scam
Αναγράφει το e-mail επάνω το ονοματεπωνυμο σου η κάτι dear ,mr. dear Customer κτλπ?
Ελπίζω να μην άνοιξες κανένα link από το e-mail 

25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απάτη είναι,ελπίζω να εβαλες στοιχεία κλπ.

Ωχ, τώρα με κολλήσατε, δεν νομίζω να είναι scam αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά γιατί στο εν λόγω email έρχονται scam από paypal. Δεν έχει το full name το δικό μου στο email που ήρθε και με προβληματίζει. Εχει όμως το όνομα της σωστής εταιρίας, τη σωστή αιτιολογία και το σωστό ποσό που περίμενα κάποια στιγμή να πληρωθώ. Αλλά το έχουν στείλει στο επαγγελματικό email και όχι σε αυτό που έχω το PayPal (το οποίο τους το είχα δώσει).

Όταν πατάω το link με πάει σε ασφαλή σύνδεση του PayPal να κάνω log in και αναφέρει ότι θα κάνει link το email στο λογαριασμό μου ή να ανοίξω νέο λογαριασμό με το email που ήρθε το μήνυμα. 

Επεξ/σία από zananiro

Στις 5/11/2019 στις 7:26 ΜΜ, user2163 είπε

Την ημέρα που έκανες την αγορά με τίποτα αλλά συνήθως σε 2 εργάσιμες γίνεται αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει και σε 3,4 ή ακόμη και 5.Τραπεζικές εργάσιμες ημέρες μόνο.

Επίσης η alpha bank θα σου κρατήσει προμήθεια €0.30 για αυτή την εργασία,στο λέω σε περίπτωση που δεν το ήξερες.

Αυτά.

Αν δεν τα πήραν σήμερα αυρίο 100% θα γίνει η κίνηση.

Είναι σίγουρο αυτό φίλτατε γιατί ακόμα τα λεφτά δεν έχουν αφαιρεθεί από κανέναν μου λογαριασμό και ήδη έχουν περάσει πανω από 10 μέρες.

8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Είναι σίγουρο αυτό φίλτατε γιατί ακόμα τα λεφτά δεν έχουν αφαιρεθεί από κανέναν μου λογαριασμό και ήδη έχουν περάσει πανω από 10 μέρες.

Παράξενο.Τι να πω από Δευτέρα.

Μα καλά είναι δυνατόν να αργεί τόσο πολύ?

Μα τόσο πολύ?

Έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες.

Και το προϊόν μου έχει έρθει κανονικά έτσι? Πως πληρώθηκε δηλαδή το άτομο με το προϊόν αν τα λεφτά δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από το λογαριασμό μου.

6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μα καλά είναι δυνατόν να αργεί τόσο πολύ?

Μα τόσο πολύ?

Έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες.

Και το προϊόν μου έχει έρθει κανονικά έτσι? Πως πληρώθηκε δηλαδή το άτομο με το προϊόν αν τα λεφτά δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από το λογαριασμό μου.

Σε εμένα 1-2 εργάσιμες από τη στιγμή της αγοράς κάνει για να περαστεί η χρέωση με τραπεζικό λογαριασμό στην Ολλανδία βέβαια αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά.Δεν ξέρω γιατί κάνει τόσο πολύ σε εσένα.

Από το e-banking φαίνεται η πάγια εντολή; Στο νέα συναλλαγή->πάγιες->πάγιες πληρωμές->επιλέγεις το λογαριασμό τον οποίο χρέωσες.748385716_Screenshot(24)_LI.jpg.886c54329144fbfba2b170c46e9457e1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,δεν εχω κανει ποτε claim παρολο που εχω κανει απειρες συναλλαγες.Κανα δυο φορες για ποσα κατω απο 5 ευρω δεν ασχοληθηκα.Τωρα το ποσο ειναι τριψηφιο και αφορα παροχη υπηρεσιων. Δεν εχω ιδεα τι ακριβως να κανω. O γουγλης σε μια περιπτωση γραφει οτι πατας το File a Claim σε αλλο σημειο λεει να πατησεις  Escalate to a claim. . Αν θα μπορουσε να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα,επισης ερχομαι σε επαφη με τον πωλητη?Η παραθετουμε τις αποδειξεις μου εγω και ο πωλητης ξεχωριστα και αποφασιζει το paypal? Επειδη προκειται καθαρα περι απατης οποτε δεν εχω καμια ορεξη να συζητησω μια λυση. Εχω τα σκρινσοτ και απλα θελω τα λεφτα μου πισω εαν γινεται.

Επεξ/σία από fastnq2

1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

Γεια σας,δεν εχω κανει ποτε claim παρολο που εχω κανει απειρες συναλλαγες.Κανα δυο φορες για ποσα κατω απο 5 ευρω δεν ασχοληθηκα.Τωρα το ποσο ειναι τριψηφιο και αφορα παροχη υπηρεσιων. Δεν εχω ιδεα τι ακριβως να κανω. O γουγλης σε μια περιπτωση γραφει οτι πατας το File a Claim σε αλλο σημειο λεει να πατησεις  Escalate to a claim. . Αν θα μπορουσε να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα,επισης ερχομαι σε επαφη με τον πωλητη?Η παραθετουμε τις αποδειξεις μου εγω και ο πωλητης ξεχωριστα και αποφασιζει το paypal? Επειδη προκειται καθαρα περι απατης οποτε δεν εχω καμια ορεξη να συζητησω μια λυση. Εχω τα σκρινσοτ και απλα θελω τα λεφτα μου πισω εαν γινεται.

H περίπτωση σου ειναι δυσκολη, για υπηρεσίες το ππ δεν επιστρέφει χρήματα, καλη τυχη.

Τί γίνεται αν δεν εχω χρήματα στο paypal account για να πληρωθεί ένα μικρό ποσό (2.63 $) που μου έχει έρθει invoice από Ebay fees ? Έχω ενεργές πωλήσεις στο Ebay αυτήν τη στιγμή. Το υπόλοιπο μεταφέρεται σε επόμενο λογαριασμό ή τραβάνε τα χρήματα απο την συνδεδεμένη πιστώτικη - τραπεζικό λογαριασμο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...