esertas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Όχι. Έχει τηλέφωνο στα Ελληνικά; Γραπτά μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω στα Αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, esertas είπε Όχι. Έχει τηλέφωνο στα Ελληνικά; Γραπτά μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω στα Αγγλικά. Εχει τηλέφωνο στην Ιρλανδία όπου μιλούν Αγγλικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, esertas είπε Όχι. Έχει τηλέφωνο στα Ελληνικά; Γραπτά μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω στα Αγγλικά. If you opted to use an authentication app when you enabled 2FA but are unable to access the app at the time of login, you can have a code sent to your mobile device via SMS by clicking Text a code instead. Από το επίσημο σάιτ λένε αυτά. Έχει επιλογή να λάβεις κωδικό στο κινητό; Αν και εφόσον το έχεις δηλώσει πάντα. Επίσης την επόμενη φορά χρησιμοποίησε κάποιο authenticator app οπως το Authy που σου επιτρεπει να εχεις ολα σου τα OPT σε πολλες συσκευες και τα κανει backup στο λογαριασμο σου οποτε δεν χανονται με επαναφορες και απωλειες συσκευών. Ακόμα καλύτερα password managers οπως 1Password και Bitwarden, παρέχουν την ίδια δυνατότητα επί πληρωμή. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από georgerov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, georgerov είπε If you opted to use an authentication app when you enabled 2FA but are unable to access the app at the time of login, you can have a code sent to your mobile device via SMS by clicking Text a code instead. Από το επίσημο σάιτ λένε αυτά. Έχει επιλογή να λάβεις κωδικό στο κινητό; Αν και εφόσον το έχεις δηλώσει πάντα. Επίσης την επόμενη φορά χρησιμοποίησε κάποιο authenticator app οπως το Authy που σου επιτρεπει να εχεις ολα σου τα OPT σε πολλες συσκευες και τα κανει backup στο λογαριασμο σου οποτε δεν χανονται με επαναφορες και απωλειες συσκευών. Ακόμα καλύτερα password managers οπως 1Password και Bitwarden, παρέχουν την ίδια δυνατότητα επί πληρωμή. Το sms το βγάζει μόνο για αλλαγή password. Δεν έχει κάτι άλλο στην σελίδα να διαλέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Αν διατηρεί κάποιος ένα μεγάλο ποσό στο paypal υπάρχει περίπτωση να του μπλοκάρουν τον λογαριασμό; Π.χ ας πούμε ποσό που προέρχεται από πληρωμές άλλων για δουλειές τύπου freelancing. Κάτι διάβασα για όριο 2500 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Πρωτα θα σου ζητήσουν επαγγελματικό αφμ και αν δεν το στείλεις θα σε μπλοκάρουν Το ππ μπορει να σε μπλοκαρει και για πολυ λιγοτερα, αναλογα πως θα το κρίνει και τι κινήσεις θα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πρωτα θα σου ζητήσουν επαγγελματικό αφμ και αν δεν το στείλεις θα σε μπλοκάρουν Το ππ μπορει να σε μπλοκαρει και για πολυ λιγοτερα, αναλογα πως θα το κρίνει και τι κινήσεις θα δει. 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αν διατηρεί κάποιος ένα μεγάλο ποσό στο paypal υπάρχει περίπτωση να του μπλοκάρουν τον λογαριασμό; Π.χ ας πούμε ποσό που προέρχεται από πληρωμές άλλων για δουλειές τύπου freelancing. Κάτι διάβασα για όριο 2500 ευρώ. Επειδη θα υπαρχουν καταθεσεις αλλων για επαγγελματικους σκοπους, και όχι επειδη διατηρει μεγαλο ποσο μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενώ έχω συνδέσει στο paypal μου και την κάρτα alpha αλλά και τον λογαριασμό alpha bank τόσο καιρό έκανα αγορές μέσω paypal πάντα και διάλεγα την alpha card και χτες κατά λάθος διάλεξα το alpha bank αλλά το θέμα είναι ότι ενώ έγινε κανονικότατα η αγορά δεν είδα να τράβηξε τα λεφτά σε κανέναν από τους λογαριασμούς μου και ούτε είχα paypal ballance λεφτά για να τραβήξει από εκεί. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Ενώ έχω συνδέσει στο paypal μου και την κάρτα alpha αλλά και τον λογαριασμό alpha bank τόσο καιρό έκανα αγορές μέσω paypal πάντα και διάλεγα την alpha card και χτες κατά λάθος διάλεξα το alpha bank αλλά το θέμα είναι ότι ενώ έγινε κανονικότατα η αγορά δεν είδα να τράβηξε τα λεφτά σε κανέναν από τους λογαριασμούς μου και ούτε είχα paypal ballance λεφτά για να τραβήξει από εκεί. Εννοείς ότι πλήρωσες με direct debit; Αν ναι θέλει 1-2 εργάσιμες για να τα τραβήξει από το λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο. Και εχουν περασει ηδη 5 μερες και λεφτα δεν εχουν τραβηχτει ακομα απ΄ πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 1:22 ΜΜ, alfeios είπε Επειδη θα υπαρχουν καταθεσεις αλλων για επαγγελματικους σκοπους, και όχι επειδη διατηρει μεγαλο ποσο μεσα. Οπότε πρέπει να ανοιχτεί επαγγελματικός λογαριασμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο. Και εχουν περασει ηδη 5 μερες και λεφτα δεν εχουν τραβηχτει ακομα απ΄ πουθενα. Δες εδώ Λογικά σήμερα ή αύριο θα σου αφαιρέσει τα χρήματα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, user2163 είπε Δες εδώ Λογικά σήμερα ή αύριο θα σου αφαιρέσει τα χρήματα. Αρχικά από την στιγμή που δεν έχω καν ιδέα τι είναι αυτό πως γίνεται να έχω υπογράψει για αυτό; Κάτι που δεν έχω κάνει. Άρα πως γίνεται να με χρεώσει μέσω αυτής της διαδικασίας; Και αν πες ότι γίνεται δεν έχω τα λεφτά μέσα στο λογαριασμό μετά από 5 με 10 μέρες που θα τα τραβήξει τι γίνεται; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Αρχικά από την στιγμή που δεν έχω καν ιδέα τι είναι αυτό πως γίνεται να έχω υπογράψει για αυτό; Κάτι που δεν έχω κάνει. Όταν έβαλες το λογαριασμό σου στο paypal δεν συμφώνησες σε αυτό; Δεν γίνεται να μην το είχες αποδεχτεί γιατί δεν θα στον έβγαζε σαν διαθέσιμο τρόπο πληρωμής θα ήταν μόνο για αναλήψεις. 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Και αν πες ότι γίνεται δεν έχω τα λεφτά μέσα στο λογαριασμό μετά από 5 με 10 μέρες που θα τα τραβήξει τι γίνεται; Αν είχες διαβάσει τους όρους θα το γνώριζες,προφανώς δεν το έχεις κάνει άρα θα σου απαντήσω εδώ. Αν δεν έχεις υπόλοιπο στον τραπεζικό σου λογαριασμό την ημέρα της χρέωσης του mandate θα απορριφθεί.Όταν το paypal θα δει αυτή την απόρριψη(1 εργάσιμη) θα προσπαθήσει να χρεώσει μία-μία τις κάρτες που έχεις στο paypal για τα χρήματα αυτά.Αν δεν τα καταφέρει ούτε εκεί θα δεις το balance στο paypal να επιδέχεται μείωση ίση με το ποσό αυτό και θα σου ζητήσει το paypal να κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό του με έναν από τους εγγεγραμένους λογαριασμούς που έχεις εκεί ίση (η μεγαλύτερη αν θες) με το ποσό έτσι ώστε το balance να γίνει 0(ή μεγαλύτερο). Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δεν παίζει δηλαδή να σου έχει δεσμεύσει τα λεφτά την ημέρα που έκανες την αγορά? Το κάνει μετά από 5-10 μέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα