spartak1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, aret1 είπε Εδώ και 2 βδομάδες έχω πρόβλημα με το paypal και τη συνδεδεμενη μου καρτα απο εθνικη τράπεζα "virtual prepaid". Το paypal μου αναφέρει ότι η κάρτα σας απορίφτηκε από την εκδότρια τράπεζα και δοκιμάστε μια άλλη κάρτα. Πάνω στα νεύρα μου την ακυρώνω και φτιάχνω μια άλλη, τη φορτίζω με χρήματα κλπ, τζίφος το ίδιο μήνυμα. Κατόπιν επικοινωνίας μου με την τράπεζα που λέει ο αντιπρόσωπος με ύφος πολύ σχετικού με το αντικείμενο ότι έχουν γίνει αλλαγές με τις προεγκριμένες αγορες/συνδρομές, υποθέτω netflix κλπ. και για λόγους ασφαλείας δεν αφήνει το paypal Να προχωρήσει σε συναλλαγές και αυτό μάλλον ίσως να λυθεί στο μέλλον θα δουμε και κάτι άλλα ασυνάρτητα . . . Του απαντώ γιατί η ίδια ακριβώς κάρτα της γυναίκας μου λειτουργεί; άρχισε να μου τα μασάει να βήχει και να προσπαθεί να με κλείσει. Μέχρι και σήμερα την νέα κάρτα δεν με αφήνει το paypal να την περάσω, κάποια ιδέα ... Από ότι φαίνεται είναι θέμα της τράπεζας. Αλλαξε τράπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Σε dispute που έχω ανοίξει για μη παραλαβή αντικειμένου ο πωλητής περίμενε μέχρι και την τελευταία ημέρα της διοριας που είχε δώσει το paypal για να απαντήσει και το μόνο που πρόσθεσε ηταν οτι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί χωρις να δώσει tracking number. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει καμία αποστολή και απλα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το θέμα είναι ότι το paypal εδώ και 3 ημέρες αναφέρει ότι θα εξετάσει τις πληροφορίες του πωλητή και θα επικοινωνήσει σύντομα με την απόφαση κτλπ με εκτιμώμενη επίλυση υπόθεσης είναι την 09 Νοεμβρίου. Επειδη χρειαζομαι τα χρηματα αμεσα γνωρίζει κάποιος αν θα προβεί το paypal σε επίλυση της υπόθεσης νωρίτερα από τις 9 Νοεμβρίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, moutsa είπε Σε dispute που έχω ανοίξει για μη παραλαβή αντικειμένου ο πωλητής περίμενε μέχρι και την τελευταία ημέρα της διοριας που είχε δώσει το paypal για να απαντήσει και το μόνο που πρόσθεσε ηταν οτι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί χωρις να δώσει tracking number. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει καμία αποστολή και απλα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το θέμα είναι ότι το paypal εδώ και 3 ημέρες αναφέρει ότι θα εξετάσει τις πληροφορίες του πωλητή και θα επικοινωνήσει σύντομα με την απόφαση κτλπ με εκτιμώμενη επίλυση υπόθεσης είναι την 09 Νοεμβρίου. Επειδη χρειαζομαι τα χρηματα αμεσα γνωρίζει κάποιος αν θα προβεί το paypal σε επίλυση της υπόθεσης νωρίτερα από τις 9 Νοεμβρίου? Αυτο όπως αντιλαμβάνεσαι είναι θέμα του Paypal. Μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους να δεις αν μπορούν να το επισπεύσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Εμεις τι να σου πουμε δηλαδή, αφου η τραπεζα σου δεν επιτρεπει τις συναλλαγες με παυπαλ Αλλη καρτα διαφορετικής τράπεζας δεν εχεις; 1 ώρα πριν, aret1 είπε Εδώ και 2 βδομάδες έχω πρόβλημα με το paypal και τη συνδεδεμενη μου καρτα απο εθνικη τράπεζα "virtual prepaid". Το paypal μου αναφέρει ότι η κάρτα σας απορίφτηκε από την εκδότρια τράπεζα και δοκιμάστε μια άλλη κάρτα. Πάνω στα νεύρα μου την ακυρώνω και φτιάχνω μια άλλη, τη φορτίζω με χρήματα κλπ, τζίφος το ίδιο μήνυμα. Κατόπιν επικοινωνίας μου με την τράπεζα που λέει ο αντιπρόσωπος με ύφος πολύ σχετικού με το αντικείμενο ότι έχουν γίνει αλλαγές με τις προεγκριμένες αγορες/συνδρομές, υποθέτω netflix κλπ. και για λόγους ασφαλείας δεν αφήνει το paypal Να προχωρήσει σε συναλλαγές και αυτό μάλλον ίσως να λυθεί στο μέλλον θα δουμε και κάτι άλλα ασυνάρτητα . . . Του απαντώ γιατί η ίδια ακριβώς κάρτα της γυναίκας μου λειτουργεί; άρχισε να μου τα μασάει να βήχει και να προσπαθεί να με κλείσει. Μέχρι και σήμερα την νέα κάρτα δεν με αφήνει το paypal να την περάσω, κάποια ιδέα ... 1 ώρα πριν, moutsa είπε Σε dispute που έχω ανοίξει για μη παραλαβή αντικειμένου ο πωλητής περίμενε μέχρι και την τελευταία ημέρα της διοριας που είχε δώσει το paypal για να απαντήσει και το μόνο που πρόσθεσε ηταν οτι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί χωρις να δώσει tracking number. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει καμία αποστολή και απλα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το θέμα είναι ότι το paypal εδώ και 3 ημέρες αναφέρει ότι θα εξετάσει τις πληροφορίες του πωλητή και θα επικοινωνήσει σύντομα με την απόφαση κτλπ με εκτιμώμενη επίλυση υπόθεσης είναι την 09 Νοεμβρίου. Επειδη χρειαζομαι τα χρηματα αμεσα γνωρίζει κάποιος αν θα προβεί το paypal σε επίλυση της υπόθεσης νωρίτερα από τις 9 Νοεμβρίου? Να υπολογίζεις πολυ μετα απο την ημερομηνία που αναφέρει, στο λεω για να μην περιμένεις άδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Να υπολογίζεις πολυ μετα απο την ημερομηνία που αναφέρει, στο λεω για να μην περιμένεις άδικα Δεν το πιστεύω μόλις τσέκαρα και το status από 9 Νοεμβρίου πήγε στις 12. Ειλικρινά αφού το βλέπουν ότι δεν υπάρχει καν tracking number για ποιο λόγο επεκτείνουν το μαρτύριο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, moutsa είπε Δεν το πιστεύω μόλις τσέκαρα και το status από 9 Νοεμβρίου πήγε στις 12. Ειλικρινά αφού το βλέπουν ότι δεν υπάρχει καν tracking number για ποιο λόγο επεκτείνουν το μαρτύριο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Αν έδινε το ππ πισω χρήματα μονο και μονο επειδή δεν εχει αριθμό παρακολούθησης, τοτε ολοι θα αγοράζαμε χωρις να πληρωνουμε Πριν πόσες μερες εκανες την αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εμεις τι να σου πουμε δηλαδή, αφου η τραπεζα σου δεν επιτρεπει τις συναλλαγες με παυπαλ Αλλη καρτα διαφορετικής τράπεζας δεν εχεις; Να υπολογίζεις πολυ μετα απο την ημερομηνία που αναφέρει, στο λεω για να μην περιμένεις άδικα . . . απλά ρωτάω αν έχει τύχει και σε κανέναν άλλο τις τελευταίες μέρες διότι αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι η ίδια κάρτα της γυναίκας μου συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Επίσης έγραψα ότι ο εκπρόσωπος της τράπεζας ισχυρίζεται ότι αλλάξαν οι κανονισμοί. Από που βγάζεις λοιπόν το συμπέρασμα ότι η τράπεζα δεν επιτρέπει τις συναλλαγές με PayPal; Καταλαβαίνω ότι για κάποιους μπορεί να φαντάζει, ξέρω γω . . . χαζή ερώτηση, αλλά είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και ψάχνω για λύση. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ λύση ψάχνω ... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από aret1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν έδινε το ππ πισω χρήματα μονο και μονο επειδή δεν εχει αριθμό παρακολούθησης, τοτε ολοι θα αγοράζαμε χωρις να πληρωνουμε Πριν πόσες μερες εκανες την αγορά; Η αγορά έγινε από τις 26 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει αποστολή διότι απλά δεν έχουν απόθεμα και προφανώς φρενάρουν την όλη υπόθεση μέχρι να παραλάβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, aret1 είπε . . . απλά ρωτάω αν έχει τύχει και σε κανέναν άλλο τις τελευταίες μέρες διότι αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι η ίδια κάρτα της γυναίκας μου συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Επίσης έγραψα ότι ο εκπρόσωπος της τράπεζας ισχυρίζεται ότι αλλάξαν οι κανονισμοί. Από που βγάζεις λοιπόν το συμπέρασμα ότι η τράπεζα δεν επιτρέπει τις συναλλαγές με PayPal; Καταλαβαίνω ότι για κάποιους μπορεί να φαντάζει, ξέρω γω . . . χαζή ερώτηση, αλλά είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και ψάχνω για λύση. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ λύση ψάχνω ... Φιλε εγω σημερα εφτιαξα εικονικη προπληρωμενη καρτα της τράπεζας Πειραιώς και σε εμενα συμβαινει το ίδιο όταν παω να την βάλω στο paypal. Δεν ξερω τι φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisL7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Εγώ δεν μπορώ να ενημερώσω στο Paypal την νέα κάρτα που έχω παραλάβει. Η προηγούμενη έληγε το 10/2019. Η καινούρια λήγει το 10/2024. Εν τω μεταξύ διέγραψα την παλιά κάρτα και προσπάθησα να περάσω την καινούρια. Συμπληρώνω όλα τα στοιχεία που μου ζητήθηκαν και μόλις πάτησα σύνδεση κάρτας μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: "Αυτή η κάρτα είναι συνδεδεμένη με άλλον λογαριασμό PayPal. Καταργήστε την κάρτα από τον άλλον λογαριασμό ή δοκιμάστε διαφορετική μέθοδο πληρωμής." Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, VasilisL7 είπε Εγώ δεν μπορώ να ενημερώσω στο Paypal την νέα κάρτα που έχω παραλάβει. Η προηγούμενη έληγε το 10/2019. Η καινούρια λήγει το 10/2024. Εν τω μεταξύ διέγραψα την παλιά κάρτα και προσπάθησα να περάσω την καινούρια. Συμπληρώνω όλα τα στοιχεία που μου ζητήθηκαν και μόλις πάτησα σύνδεση κάρτας μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: "Αυτή η κάρτα είναι συνδεδεμένη με άλλον λογαριασμό PayPal. Καταργήστε την κάρτα από τον άλλον λογαριασμό ή δοκιμάστε διαφορετική μέθοδο πληρωμής." Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Προτείνω να επικοινωνήσεις τηλεφωνικα με το paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, masterone είπε Φιλε εγω σημερα εφτιαξα εικονικη προπληρωμενη καρτα της τράπεζας Πειραιώς και σε εμενα συμβαινει το ίδιο όταν παω να την βάλω στο paypal. Δεν ξερω τι φταιει Μια πληρωμή που έκανα με τη prepay της εθνικής για μια κάρτα κινητού της wind μου ανοιξε παραθυράκι της εθνικής με διάφορα στοιχεία του λογαριασμού μου. Μου έστειλε 6ψήφιο κωδικό στο κινητό το οποίο και συμπλήρωσα και όλα κύλησαν άψογα. Τι να πω θα το προχωρήσω έτσι μέχρι να δω τι γίνεται. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από aret1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, aret1 είπε Μια πληρωμή που έκανα με τη prepay της εθνικής για μια κάρτα κινητού της wind μου ανοιξε παραθυράκι της εθνικής με διάφορα στοιχεία του λογαριασμού μου. Μου έστειλε 6ψήφιο κωδικό στο κινητό το οποίο και συμπλήρωσα και όλα κύλησαν άψογα. Τι να πω θα το προχωρήσω έτσι μέχρι να δω τι γίνεται. Εγω δεν εκανα καποια αγορα ακομη καθως την εβγαλα μονο για αγορες απο Κίνα ωστε να βγαλω την χρεωστική μ απο το PayPal κ οταν χρειαστεί να παρω κατι να της φορτωσω χρηματα κ να κανω αγορά ελπιζω να δουλέψει όταν χρειαστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Λοιπόν έχω κολλήσει εκτός λογαριασμού λόγο του 2step afthenticator στην microsoft. Έκανα επαναφορά στο κινητό και χάθηκαν όλα και δεν μπορώ να προσθέσω λογαριασμό paypal τώρα ούτε να μπω στο paypal χωρίς εξαψήφιο κωδικό. Λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, esertas είπε Λοιπόν έχω κολλήσει εκτός λογαριασμού λόγο του 2step afthenticator στην microsoft. Έκανα επαναφορά στο κινητό και χάθηκαν όλα και δεν μπορώ να προσθέσω λογαριασμό paypal τώρα ούτε να μπω στο paypal χωρίς εξαψήφιο κωδικό. Λύση; Με το paypal μίλησες; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από spartak1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα