_chris_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δες το λογαριασμό της ρεβο που είναι οι λιρες αγγλιας, πιθανόν εκει στα επέστρεψαν δεν υπάρχουν ούτε εκεί. νόμιζα ότι με το που περνας τον κωδικό επιστρέφονται τα χρήματα. θα περιμένω και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα ρε παιδιά. Θέλω να πουλήσω δύο games, και βασικά τους κωδικούς τους, κοινώς είναι ψηφιακό αντικείμενο. Το θέμα είναι με την πληρωμή... Καταλαβαίνω οτι πολλοί δεν εμπιστεύονται να κάνουν πρώτα τραπεζική κατάθεση και μετά να δώσω τους κωδικούς εγώ, με τόσους απατεώνες που υπάρχουν πλέον... Και σκέφτομαι την συναλλαγή μέσω Paypal, αλλά εκεί φοβάμαι εγώ μην κάνει οποιαδήποτε "απατεωνιά" ο αγοραστής για να πάρει τα χρήματα του πίσω ακόμα και αν όλα είναι εντάξει... Με λίγα λόγια γνωρίζω αρκετά καλά την χρήση του Paypal ως αγοραστής αλλά δεν γνωρίζω πως μπορώ να προστατευτώ όταν θέλω να λάβω χρήματα για κάτι... Έψαξα αρκετά στο ίντερνετ και άκρη δεν έβγαλα... Γνωρίζει κάποιος αν με συμφέρει να γίνει η συναλλαγή η συγκεκριμένη μέσω Paypal και αν ναι τι να προσέξω; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε Καλησπέρα ρε παιδιά. Θέλω να πουλήσω δύο games, και βασικά τους κωδικούς τους, κοινώς είναι ψηφιακό αντικείμενο. Το θέμα είναι με την πληρωμή... Καταλαβαίνω οτι πολλοί δεν εμπιστεύονται να κάνουν πρώτα τραπεζική κατάθεση και μετά να δώσω τους κωδικούς εγώ, με τόσους απατεώνες που υπάρχουν πλέον... Και σκέφτομαι την συναλλαγή μέσω Paypal, αλλά εκεί φοβάμαι εγώ μην κάνει οποιαδήποτε "απατεωνιά" ο αγοραστής για να πάρει τα χρήματα του πίσω ακόμα και αν όλα είναι εντάξει... Με λίγα λόγια γνωρίζω αρκετά καλά την χρήση του Paypal ως αγοραστής αλλά δεν γνωρίζω πως μπορώ να προστατευτώ όταν θέλω να λάβω χρήματα για κάτι... Έψαξα αρκετά στο ίντερνετ και άκρη δεν έβγαλα... Γνωρίζει κάποιος αν με συμφέρει να γίνει η συναλλαγή η συγκεκριμένη μέσω Paypal και αν ναι τι να προσέξω; Ευχαριστώ! Να του πεις να σου στείλει τα χρήματα μέσω friends and family. Έτσι κάνουν όλοι. Αυτά μετά δεν μπορεί να τα πάρει πίσω. Εγώ πχ έχω account σε γνωστό forum για τέτοιες αγοραπωλησίες (Items απο online games κλπ) και έχω και ένα σωρο κριτικές και γι'αυτό με εμπιστεύονται βέβαια. Τώρα εσύ δεν ξέρω τι και πως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, HateMe είπε Να του πεις να σου στείλει τα χρήματα μέσω friends and family. Έτσι κάνουν όλοι. Αυτά μετά δεν μπορεί να τα πάρει πίσω. Εγώ πχ έχω account σε γνωστό forum για τέτοιες αγοραπωλησίες (Items απο online games κλπ) και έχω και ένα σωρο κριτικές και γι'αυτό με εμπιστεύονται βέβαια. Τώρα εσύ δεν ξέρω τι και πως.. Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Σαν αγοραστής γνωρίζω αρκετά καλά τα δικαιώματα μου και πως να κινηθώ, σαν πωλητής δεν έχω υπάρξει και γι'αυτό δεν έχω κριτικές άσχετα αν είμαι αξιόπιστος σαν άνθρωπος... Και γνωρίζω πως δουλεύει το Paypal με τους πωλητές και εκεί κολλάω, και είναι και ψηφιακό αντικείμενο και καταλαβαίνεις... Θα σου κάνω μία ακόμα ερώτηση, άσχετη με το thread είναι, αν γνωρίζεις και θέλεις μου απαντάς... 😊 Την ίδια απορία είχα στην περίπτωση που γίνει η συναλλαγή με κατάθεση σε σε τράπεζα, αν υπάρχει δηλαδή η αναίρεση της κατάθεσης; Σ'ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Σαν αγοραστής γνωρίζω αρκετά καλά τα δικαιώματα μου και πως να κινηθώ, σαν πωλητής δεν έχω υπάρξει και γι'αυτό δεν έχω κριτικές άσχετα αν είμαι αξιόπιστος σαν άνθρωπος... Και γνωρίζω πως δουλεύει το Paypal με τους πωλητές και εκεί κολλάω, και είναι και ψηφιακό αντικείμενο και καταλαβαίνεις... Θα σου κάνω μία ακόμα ερώτηση, άσχετη με το thread είναι, αν γνωρίζεις και θέλεις μου απαντάς... 😊 Την ίδια απορία είχα στην περίπτωση που γίνει η συναλλαγή με κατάθεση σε σε τράπεζα, αν υπάρχει δηλαδή η αναίρεση της κατάθεσης; Σ'ευχαριστώ! Για πώληση υπηρεσιών το PayPal δεν επιστρέφει χρήματα στον αγοραστή. Στις τράπεζες αναίρεση καταθέσεις δεν υφίσταται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Σαν αγοραστής γνωρίζω αρκετά καλά τα δικαιώματα μου και πως να κινηθώ, σαν πωλητής δεν έχω υπάρξει και γι'αυτό δεν έχω κριτικές άσχετα αν είμαι αξιόπιστος σαν άνθρωπος... Και γνωρίζω πως δουλεύει το Paypal με τους πωλητές και εκεί κολλάω, και είναι και ψηφιακό αντικείμενο και καταλαβαίνεις... Θα σου κάνω μία ακόμα ερώτηση, άσχετη με το thread είναι, αν γνωρίζεις και θέλεις μου απαντάς... 😊 Την ίδια απορία είχα στην περίπτωση που γίνει η συναλλαγή με κατάθεση σε σε τράπεζα, αν υπάρχει δηλαδή η αναίρεση της κατάθεσης; Σ'ευχαριστώ! Με το friends and family option ΔΕΝ μπορεί να τα πάρει πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, HateMe είπε Με το friends and family option ΔΕΝ μπορεί να τα πάρει πίσω. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Και να είσαι καλά ρε'συ!! 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος; Υπαρχει ο κίνδυνος που υπαρχει με τη χρηση καθε καρτας. Με το paypal ειναι ακομη μικροτερος. με σωστη χρηση ειναι απειροελαχιστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος; Να μεταφέρεις περισσότερα χρήματα στην ρεβο και οχι μόνο το ποσό της αγορας, μπορείς για να εισαι ασφαλής να μπλοκάρεις την ρεβο οταν δεν την χρησιμοποιείς Οσο να είναι αν πίσω απο την κάρτα υπάρχει το χρήμα της μισθοδοσίας σου διαθέσιμο, ενα κίνδυνο τον έχεις, πέρα απο τα νταβατζιλικα των ελληνικών τραπεζών Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος; Γιατι να υπαρχει κινδυνος;;;; 5 χρονια την χρησιμοποιω συνδεδεμενη με τη μισθοδοσια μου , κι εχω κανει αρκετες αγορες χωρις να εχει δημιουργηθει το παραμικρο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Γιατι να υπαρχει κινδυνος;;;; 5 χρονια την χρησιμοποιω συνδεδεμενη με τη μισθοδοσια μου , κι εχω κανει αρκετες αγορες χωρις να εχει δημιουργηθει το παραμικρο. Είναι ασφαλές,μεχρι τώρα δεν έχω προβλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εβαλα την καινουρια καρτα της revolut μολις τωρα στην paypal και αμεσως βλεπω χρεωση 1 ευρω. Ανοιγω paypal παταω επιβεβαιαωση καρτας και ερχεται χρεωση ακομα ενα ευρω. Τι στο καλο; Θυμομουν οτι ειχε 1 ευρω χρεωση, τωρα γιατι εγινε 2 φορες; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δύο είναι οι χρεώσεις Η μία ότι συνδέθηκε η κάρτα, και η δεύτερη περιέχει τον κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δεν το θυμομουν! Οποτε λογικα θα μου τα επιστρεψουν, ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα