Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, dukepapass είπε

Ξερεις τι πρεπει να εγινε........... εγω τα ειχα πληρωσει με καρτα οποτε η paypal τα πειρε απο την καρτα......και επειδη ειχα μεσα τον iban της τραπεζας τα επεστρεψε φενετε στην τραπεζα με εμβασμα και οχι κατευθειαν στην καρτα γιατι απο οσω ξερω 3 ευρω κραταει η τραπεζα προμηθεια οταν σου κανουν εμβασμα απο το εξωτερικο σε επιστροφη χρηματων απο paypal ποτε δεν ειχανε μπει λιγοτερα ουτε καν απο ισοτιμια παντα οτι πληρωνες επερνες πισω.

οποτε δεν συμφερει να εχεις στο paypal iban με τραπεζικο λογαριασμο παρα μονο καρτες........και ας εχουν τον ιδιο iban τουλαχιστον ετσι ποτε δεν ειχα χρεωση.

Τα χρήματα επιστρέφουν εκεί απο όπου έφυγαν ο κόσμος να χαλάσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, dukepapass είπε

Alpha

Η κάρτα σου έβαλε κάποια προμήθεια στη συναλλαγή (ένα ποσοστό). Εκτός αυτού τις τελευταίες μέρες η λίρα έχει ανατιμηθεί αρκετά έναντι του ευρω. Αυτα τα 2 εξηγούν τη διαφορά στο ποσό που σου δόθηκε στην κάρτα

39 λεπτά πριν, dukepapass είπε

τι να πω ποτε δεν εχει ξαναγίνει αυτο να επιστραφούν λιγοτερα απο οσα μπηκαν..........

Μηπως οι άλλες συναλλαγες ήταν σε ευρω; Αν είναι σε ευρω θα επιστραφούν τα ίδια.

30 λεπτά πριν, dukepapass είπε

ευρω εβαλα ευρω πειρα αλλα ηταν λιγότερα.

Και τα 62GBP τι ειναι;

Τελος πάντων τα πράγματα δεν ειναι οπως φαίνονται, πρέπει να γνωρίζεις και να παρατηρείς ακριβώς τι γίνεται για να καταλάβεις

Αν θες ανέβασε την αγορά που έκανες, την πληρωμή του paypal και την χρέωση της κάρτας. 

και αντίστροφα όλα τα αντίστοιχα  αφου έγινε το refund

2 ώρες πριν, dukepapass είπε

ευρω εβαλα ευρω πειρα αλλα ηταν λιγότερα.

Το θέμα δεν είναι τι έβαλες εσυ. Το θεμα είναι σε τι νόμισμα ζήτησε να πληρωθεί ο πωλητής.

προσπαθώ να συνδέσω μια κάρτα στο paypal (revolut) Κι ενώ μου έρχεται μήνυμα από το paypal ότι συνδέθηκε η κάρτα που λήγει σε...

(6 φορές το έκανα και ήρθε ειδοποίηση), στο λογαριασμό μου δε φαίνεται η κάρτα. Δείχνει μόνο τις άλλες που έχω περασμένες.

Τι γίνεται; Πρέπει να περιμένω;

Πρόσφατα πούλησα ενα δίσκο σε έναν στην πορτογαλία,μου εστειλε τα χρήματα της αγοράς κανονικά στο paypal του έστειλα το δίσκο με tracking number έφτασε στο προορισμό του το παρέλαβε.Μετά απο μερικές ημέρες μπαίνοντας στο λογαριασμό μου στο paypal βλέπω το εξής: Ο αγοραστής κλιμάκωσε αυτό το περιστατικό στην PayPal, διότι δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμφωνία μαζί σας. Έχουμε δεσμεύσει το ποσό της συναλλαγής, μέχρι να κλείσει αυτό το περιστατικό. Επίσης το υπόλοιπο μου μέσα στο balance εμφανίζεται σαν αρνητικό υπόλοιπο γιατι τα χρήματα τα είχα τραβήξει στο τραπεζικό λογαριασμό μου.Και επίσης μου γράφει οτι πρέπει να απαντήσω μέχρι τις 31 Ιανουαρίου αλλιώς θα κριθεί υπέρ του.Θα ήθελα τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω απο την πλευρά μου σε αυτή την περίπτωση.

πρέπει να μπεις και να απαντησεις να του πεις τι εγινε..........μηπως εφτασε με bad sectors απο τιποτα χτυπήματα........η μπορει να ειναι καποιο λαμογιο που θελει να σου φαει και τα λεφτα και το δισκο.πρεπει να παντησεις οπως και δηποτε....ρωτησε τον για πιο λογο.Δεν ξερω και τι συμφωνία κανατε αν τον εχει στα χερια του γιατι συνηθως μπορει κατι να μην εχει φτασει πες του να περιμένει αν σου πει εχει προβλημα του λες να το στειλει πισω με δικα του εξοδα και μετα να τα παρει πισω τα χρηματα.

2 λεπτά πριν, dukepapass είπε

πρέπει να μπεις και να απαντησεις να του πεις τι εγινε..........μηπως εφτασε με bad sectors απο τιποτα χτυπήματα........η μπορει να ειναι καποιο λαμογιο που θελει να σου φαει και τα λεφτα και το δισκο.πρεπει να παντησεις οπως και δηποτε....ρωτησε τον για πιο λογο.Δεν ξερω και τι συμφωνία κανατε αν τον εχει στα χερια του γιατι συνηθως μπορει κατι να μην εχει φτασει πες του να περιμένει αν σου πει εχει προβλημα του λες να το στειλει πισω με δικα του εξοδα και μετα να τα παρει πισω τα χρηματα.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την γρήγορη αντπόκριση σου.Τον δίσκο τον έχει ήδη στα χέρια του γιατί απο το tracking number διαπίσωσα ότι παραδώθηκε στις 4 Ιανουαρίου μάλιστα.Απλά εγω χτές το πρόσεξα αυτό μπαίνοντας στο λογαριασμό μου στο paypal οτι έχει προχωρήσει σε κλιμάκωση.Μπήκα και στο mail που εχω συνδεδεμένο με το paypal και ειδα επίσης το εξής: Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι ένας από τους αγοραστές σας άνοιξε ένα περιστατικό για μια συναλλαγή.  Ο αγοραστής ανέφερε ότι το αντικείμενο ήταν ελαττωματικό ή δεν ανταποκρινόταν στην περιγραφή. Σημειώστε ότι, λόγω των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών, η PayPal δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή των εμπορευμάτων σας, αν το περιστατικό κριθεί υπέρ του αγοραστή. Γενικά το paypal το είχα δημιουργήσει για να κάνω αγορές,είχα κάποιους δίσκους και τους έχω βάλει προς πώληση.Τι ενέργειες μπορώ να κάνω τώρα εγω και υπάρχει πιθανότητα εφόσον στο balance εμφανίζει αρνητικό υπόλοιπο να τραβηχτούν χρήματα απο το τραπεζικό μου λογαριασμό αν κριθεί υπέρ του το περιστατικό?

Να πω την αληθεια μου δεν ξερω καλα αγγλικα για να σε βοηθήσω....... αλλα με τα λιγα που ξερω οπως αγοράζουμε εμεις απο paypal και σε περιπτωση που γινει κατι μας δινει τα λεφτα και μετα κυνηγάει τον πωλητη αν κατι δεν εχει ερθει η οντως αυτο που πειρες ειναι ελατωματικο.......... το ιδιο θα κανει με εσενα αν δεν απαντησεις.....

Μπες στο paypal case και απαντησε ευγενικα τι προβλημα αντιμετώπισε.........αν σου πει εχει το ταδε ειναι χαλασμενο πχ νομιζω εχεις το δικαίωμα να το στείλει πισω με δικα του έξοδα και μετα αφου το παραλαβής να του τα επιστρεψεις.

εγω ειχα παρει μια μασκα θαλάσσης απο ενα απατεωνα κινεζο και οταν ηρθε δεν μου εκανε και μου λεει στειλτην πισω με δικα σου εξοδα και μετα να σου κανω το refund αλλα η αποστολη ειχε 15 ευρω και εγω την ειχα παρει 25 οποτε δεν με συμφερε να δωσω αλλα τοσα για να παρω τα υπολοιπα πισω οποτε την πουλησα ελλαδα.

Γιαυτο δεν ανακατευθικα με πωλησεις σε εξωτερικο γιατι ειναι μπερδεμα πρεπει να ξερεις πολυ καλα τους κανονισμους για να μπορεσεις να πουλησεις εξω.........οποτε καλύτερα εδω χερι με χερι,

πέρασα χθες τη revolut στο paypal, έκανα και σήμερα μια αγορά και ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά δε μου έχουν επιστρέψει τα 1,5€ που μου τράβηξαν όταν έκανα το verification της κάρτας.

Αυτά δεν επιστρέφονται;

1 ώρα πριν, _chris_ είπε

πέρασα χθες τη revolut στο paypal, έκανα και σήμερα μια αγορά και ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά δε μου έχουν επιστρέψει τα 1,5€ που μου τράβηξαν όταν έκανα το verification της κάρτας.

Αυτά δεν επιστρέφονται;

Δες το λογαριασμό της ρεβο που είναι οι λιρες αγγλιας, πιθανόν εκει στα επέστρεψαν

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GBP 62 σου αφαιρέθηκαν και GBP 62 σου πιστώθηκαν.Που είναι το θέμα; Αν είναι στην ισοτιμία της λίρας τότε δυστυχώς έτσι είναι τα νομίσματα.Ανεβοκατεβαίνουν...

Επεξ/σία από user2163

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...