Kamil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν υπάρχει δεν έχει γίνει . . Οι απαντήσεις του παυπαλ δεν ειναι και τοσο αξιόπιστες γιατί είναι συνήθως τυποποιημένες χωρίς έλεγχο. Δεν ήταν/φαινόταν τυποποιημενο το μήνυμα τους , το καταλαβαινεις αν το διαβασεις. Απλά φαίνεται οτι το PayPal account μου για καποιο λογο τα έχει παιξει γενικως ...ας να παρω τα λεφτα και ας μεινει ανενημερωτο το account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, toyotats είπε μια ερωτηση παιδια, εχω προς πωληση ενα προιον στο ιντερνετ και μου εστειλε μηνυμα ενας απο κορεα, αν μου στειλη τα λεφτα στο paypal και εμφανιστουν, υπαρχει περιπτοση να τα τραβηξει πισω παλι ενω του εχω στειλη το αντικειμενο? Η απο την στιγμη που τα στελνει τελιωνει το θεμα? Αρχη του παυπαλ ειναι η δικαίωση του αγοραστή, περαν αυτου η πωληση σου κανει μπα οτι είναι μαϊμού και θα σου φάει τα λεφτά 21 λεπτά πριν, Kamil είπε και ας μεινει ανενημερωτο το account Να στο πω αλλιως να το καταλαβεις Λεφτα δεν θα δεις στον λογαριασμο σου ποτε αν δεν δεις πρωτα refund στο παυπαλ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αρχη του παυπαλ ειναι η δικαίωση του αγοραστή, περαν αυτου η πωληση σου κανει μπα οτι είναι μαϊμού και θα σου φάει τα λεφτά Να στο πω αλλιως να το καταλαβεις Λεφτα δεν θα δεις στον λογαριασμο σου ποτε αν δεν δεις πρωτα refund στο παυπαλ εχει δικιο, σε μενα φαινεται η επιστροφη στο paypal, και απλα εκρεμει να κατσει η κυρα Τασια στην καρεκλα της στην τραπεζα που δουλευει να πατησει το Enter και να το εγκρινει και να φανουν στον τραπεζικο λογαριασμο μου. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Metaksas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 παιδια καλησπερα πως μπορω να μεταφερω απο το paypal στο λογαριασμο κατι λεφτα που εβαλε το paypal το ιδιο στο λογαρισμο μου σε μια καρτα η απο την καρτα να τα βαλω στο paypal υπαρχει τροπος?γιατι ειναι μπερδεμα ετσι οπως το εχουνε κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, dukepapass είπε σε μια καρτα η απο την καρτα να τα βαλω στο paypal Δεν κατάλαβα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, dukepapass είπε παιδια καλησπερα πως μπορω να μεταφερω απο το paypal στο λογαριασμο κατι λεφτα που εβαλε το paypal το ιδιο στο λογαρισμο μου σε μια καρτα η απο την καρτα να τα βαλω στο paypal υπαρχει τροπος?γιατι ειναι μπερδεμα ετσι οπως το εχουνε κανει. Είναι πολύ πιο μεγάλο το μπέρδεμα έτσι όπως το έχεις γραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 είδες με το να εισαι δυσλεκτικός προσπαθείς να εξηγήσεις και δεν σε καταλαβαίνει κανεις............εχω 10 ευρω πχ στο paypal μεσα.........πως μπορω απο την καρτα να τα βαλω στο paypal balance για να κανω μια αγορα να συμψηφίσω δυο ποσά ετσι ωστε απο εκει να μπορω να αγορασω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, dukepapass είπε εχω 10 ευρω πχ στο paypal μεσα.........πως μπορω απο την καρτα να τα βαλω στο paypal balance Φιλε δεν φταιει που είσαι δυσλεκτικός Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πώς λειτουργεί το PayPal και οι κάρτες 1.Όταν λες έχω 10 ευρώ στο paypal Τι εννοείς, που τα εχεις; Αν έχεις λεφτά σε κάρτα και θες να τα πας στο paypal balance, αυτό ξέχασε το δεν γίνεται, λόγο Capital controls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dukepapass είπε είδες με το να εισαι δυσλεκτικός προσπαθείς να εξηγήσεις και δεν σε καταλαβαίνει κανεις............εχω 10 ευρω πχ στο paypal μεσα.........πως μπορω απο την καρτα να τα βαλω στο paypal balance για να κανω μια αγορα να συμψηφίσω δυο ποσά ετσι ωστε απο εκει να μπορω να αγορασω κατι? Εννοεί ο φίλος ότι έχει 10 ευρώ μεσα στο balance ήδη και θέλει να προσθέσει και άλλα απο την κάρτα του για να συμπληρώσει να κάνει μια αγορά. Από την κάρτα δεν γίνεται φίλε, μόνο top up του paypal balance μέσω εμβάσματος, ή ανάληψη των 10 ευρώ από το paypal στον λογαριασμό σου και πληρωμή από την κάρτα όλα μαζι, νομίζω και οι 2 τρόποι χρειάζονται 2-3 εργάσιμες. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα από αυτά. Όταν πληρώνεις για το οτιδήποτε, το paypal πρώτα σε χρεώνει με το διαθέσιμο balance και την διαφορά από την κάρτα σου. Απλά κάνεις την αγορά και θα γίνει αυτόματα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από georgerov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, georgerov είπε Όταν πληρώνεις για το οτιδήποτε, το paypal πρώτα σε χρεώνει με το διαθέσιμο balance και την διαφορά από την κάρτα σου Αυτο μπορεί να συμβεί αλλα κατω απο αυστηρά κριτήρια Το νόμισμα της αγοράς, του balance και της κάρτας, πρέπει να ειναι στο ιδιο ακριβώς νόμισμα, αν κάτι απο αυτα τα τρία δεν είναι τότε η αγορά, απορρίπτεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Παιδια να ρωτησω κατι...........αγορασα κατι πριν μερες απο paypal και αυτος μου επέστρεψε τα χρηματα γιατι μου ακυρωσε την αγορα........... ενω στο paypal φαίνεται να πληρωσα 62GBP σε λίρες αγγλιας και να μου επεστρεψε το ιδιο ποσο ενω σε ευρω ειχα πληρωσει 72,14ευρω οταν γυρισαν στο τραπεζικο λογαριασμο μπηκαν 68,79ευρω δηλαδη 3,35 λιγότερα..... που χαθηκαν τα υπολοιπα στην ισοτιμία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, dukepapass είπε χαθηκαν τα υπολοιπα στην ισοτιμία Αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ξερεις τι πρεπει να εγινε........... εγω τα ειχα πληρωσει με καρτα οποτε η paypal τα πειρε απο την καρτα......και επειδη ειχα μεσα τον iban της τραπεζας τα επεστρεψε φενετε στην τραπεζα με εμβασμα και οχι κατευθειαν στην καρτα γιατι απο οσω ξερω 3 ευρω κραταει η τραπεζα προμηθεια οταν σου κανουν εμβασμα απο το εξωτερικο σε επιστροφη χρηματων απο paypal ποτε δεν ειχανε μπει λιγοτερα ουτε καν απο ισοτιμια παντα οτι πληρωνες επερνες πισω. οποτε δεν συμφερει να εχεις στο paypal iban με τραπεζικο λογαριασμο παρα μονο καρτες........και ας εχουν τον ιδιο iban τουλαχιστον ετσι ποτε δεν ειχα χρεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, dukepapass είπε Παιδια να ρωτησω κατι...........αγορασα κατι πριν μερες απο paypal και αυτος μου επέστρεψε τα χρηματα γιατι μου ακυρωσε την αγορα........... ενω στο paypal φαίνεται να πληρωσα 62GBP σε λίρες αγγλιας και να μου επεστρεψε το ιδιο ποσο ενω σε ευρω ειχα πληρωσει 72,14ευρω οταν γυρισαν στο τραπεζικο λογαριασμο μπηκαν 68,79ευρω δηλαδη 3,35 λιγότερα..... που χαθηκαν τα υπολοιπα στην ισοτιμία? Ποια κάρτα, χρησιμοποίησες ποιας τράπεζας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Alpha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα