isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, giarosenko είπε Γενικος δεν βρηκα αγγελιες με τις λεξεις κλειδια. Δεν σου ειπα "ψαξε", ειπα "Βάλε" και φρπντισε να ειναι στη σωστη κατηγορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Παιδια καλησπερα σε ολους........να κανω μια ερωτηση αγοράζοντας καποια πραγματα στο ebay απο τον ιδιο πωλητη ενω εκαναν 29 ευρω το paypal με χρεωσε στο λογαριασμο μου 31ευρω πως γινεται αυτο;;; και συν της αλλης ενω περασα την καρτα της revolut στο λογαριασμο του paypal παλι βουτηξε ενα ευρω με που την εκανα add στο προφιλ του paypal τι χρεωσεις ειναι αυτες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, dukepapass είπε Παιδια καλησπερα σε ολους........να κανω μια ερωτηση αγοράζοντας καποια πραγματα στο ebay απο τον ιδιο πωλητη ενω εκαναν 29 ευρω το paypal με χρεωσε στο λογαριασμο μου 31ευρω πως γινεται αυτο;;; και συν της αλλης ενω περασα την καρτα της revolut στο λογαριασμο του paypal παλι βουτηξε ενα ευρω με που την εκανα add στο προφιλ του paypal τι χρεωσεις ειναι αυτες;; Μήπως κοιτας το ποσό σε € που σου δείχνει το ebay αυτόματα? Ποιο είναι το default νόμισμα του πωλητή, επίσης αν δεν είναι αγορά από Ευρώπη ποιος κάνει τη μετατροπή νομίσματος το PayPal ή η κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, Ένας φίλος πήρε κάτι από ebay Ιούνιο, ήρθε ελλατωματικο το έστειλε πίσω και Αύγουστο φάνηκε στο PayPal το refund. Δυστυχώς το υπόλοιπο δεν έχει ε ποστ ούτε στην κάρτα ούτε στο PayPal balance και οποιαδήποτε επικοινωνία με την PayPal αποδείχθηκε άκαρπη. Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 4:02 ΜΜ, Paragontas-x είπε Σε συνέχεια του τελευταίου ποστ που έκανα για το claim που αρχικά έκλεισε κατά μου ας αγοραστής επειδή ο πωλητής απλά έδειξε(Δεν ξέρω κατά πόσο αληθινό ήταν αυτό) στο paypal αποδεικτικά ότι έστειλε το δέμα όχι ότι το έλαβα. Πήρα τηλέφωνο το paypal σήμερα και μου είπαν ότι για μερικές χώρες αρκεί ο πωλητής να δώσει αποδεικτικά ότι έστειλε το δέμα για να κλείσει το claim κατά του αγοραστή ακόμα και αν ο αγοραστής δεν λάβει ποτέ το προϊόν που αγόρασε και πλήρωσε. Τι λογική είναι αυτή? Είμαι πάνω από 2 χρόνια μέλος του paypal και δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο. Τι έγινε άλλαξε η πολιτική του paypal πλέον? Τόσο καιρό εγώ ήξερα ότι αν δεν στείλει ο πωλητής στο paypal απόδειξη ότι ο αγοραστής παρέλαβε το προϊόν έκλεινε το claim κατά του πωλητή και υπέρ του αγοραστή. Τι άλλαξε τόσο δραματικά? δυστυχως απο το κακο στο χειροτερο. ετσι δουλευει το συστημα, αμα κανεις claim και ο αλλος απλα βαλει ενα tracking number, 9/10 βγαινει αυτοματα υπερ του και συ ψαχνεσαι να δεις τι εγινε. το ιδιο πηγα να παθω περισυ που ειχα αγορασει κατι απο ενα κινεζομαγαζο, ελεγε ξεκαθαρα "shipping from germany" και ο κινεζος το εστειλε απο κινα, με dhl και μετα εκανε..τον κινεζο. ευτυχως μου ειχε κοψει και ειχα τραβηξει screenshot τη σελιδα πριν το αλλαξει, και το chat log που τον ρωτησα το ιδιο. οταν εκανα το claim, ο αλλος εβαλε το tracking number και βγηκε αυτοματα υπερ του. ευτυχως εβγαλα ακρη τηλεφωνικως και το ξανανοιξανε και συμφωνησε τελικα να μου πληρωσει το κοστος εκτελωνισμου κλπ αλλα ειναι πολυ @^#%^ συστημα, θελει προσοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν συμφωνούσε όμως ο πωλητής να σου πληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμου τι θα γινότανε;;;; Απλά θα έχανες τα λεφτα σου; τουλάχιστον το προιον ήταν αυτό που παράγγειλες και σου ήρθε; Εμένα ευτυχώς είχε καλο τελος το σκηνικό γιατί επειδή έστειλα όλο το διάλογο που είχα με τον πωλητή στο ebay και φωτός με όλα τα order details από το eBay μου πιστωσε το PayPal όλο το ποσό αλλά μου είπε με μυνημα το PayPal ότι το έκανε το PayPal και να προσέχω περισσότερο από που αγοράζω παρόλο που ο εν λόγο πωλητής είχε 99.5 θετικές αξιολογήσεις στο ebay έτσι. Δεν ξέρω τι να πω. οντως μου φαίνεται πολύ κουλο και περίεργο επειδή ο πωλητής τους έδωσε ένα track id να κλείνει οποιοδήποτε claim υπέρ του χωρίς καν να έχουν αποδείξεις ότι ο αγοραστής παρέλαβε το προϊόν. πάντα έτσι ήταν το PayPal ή τώρα τελευταία αλλαξε;;;;; Δηλαδή για να είμαστε πιο ασφαλείς πρέπει να αγοράζουμε με registered mail ώστε να έχουμε track id για το που είναι το δέμα ανά πάσα στιγμη; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Αν δεν συμφωνούσε όμως ο πωλητής σου να σου πληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμου τι θα γινότανε;;;; Απλά θα έχανες τα λεφτα σου; τουλάχιστον το προιον ήταν αυτό που παράγγειλες και σου ήρθε; Εμένα ευτυχώς είχε καλο τελος το σκηνικό γιατί επειδή έστειλα όλο το διάλογο που είχα με τον πωλητή στο ebay και φωτός με όλα τα order details από το eBay μου πιστωσε το PayPal όλο το ποσό αλλά μου είπε με μυνημα το PayPal ότι το έκανε το PayPal και να προσέχω περισσότερο από που αγοράζω παρόλο που ο εν λόγο πωλητής είχε 99.5 θετικές αξιολογήσεις στο ebay έτσι. Δεν ξέρω τι να πω. οντως μου φαίνεται πολύ κουλο και περίεργο επειδή ο πωλητής τους έδωσε ένα track id να κλείνει οποιοδήποτε claim υπέρ του χωρίς καν να έχουν αποδείξεις ότι ο αγοραστής παρέλαβε το προϊόν. πάντα έτσι ήταν το PayPal ή τώρα τελευταία αλλαξε;;;;; Δηλαδή για να είμαστε πιο ασφαλείς πρέπει να αγοράζουμε με registered mail ώστε να έχουμε track id για το που είναι το δέμα ανά πάσα στιγμη; αν δε συμφωνουσε θα ειχα 2 επιλογες. να μη παραλαβω και να παει στα αζητητα, εχοντας φεσωθει το κοστος της αγορας, η να πληρωσω τελωνειο. ημουν τυχερος, πιστευω γιατι μπηκε στη μεση η "μαμα" εταιρια στην οποια ειχα στειλει την υποθεση (μιας και ο αλλος ηταν υποτιθεται επισημος μεταπωλητης τους) και ουσιαστικα αυτοι πληρωσαν τα κερατιατικα μεσω του αλλου. επι της ουσιας δηλαδη δε με βοηθησε το paypal, απλα ανοιξε ξανα την υποθεση και ειπε "βρειτε τα" Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από duende Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 και πλήρωσε η μαμά εταιρία του προϊόντος τις μ..... του πωλητη;;; Για πες μας ποια είναι αυτή η εταιρία γιατί αυτό είναι προς τιμήν της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε και πλήρωσε η μαμά εταιρία του προϊόντος τις μ..... του πωλητη;;; Για πες μας ποια είναι αυτή η εταιρία γιατί αυτό είναι προς τιμήν της TEVO, ηταν 3d printer δε ξερω αν ηταν προς τιμην τους, γιατι εφυγε απο το εργοστασιο τους η αποστολη. μπορει να ειχαν δωσει αυτοι λαθος eu stock status στον μεταπωλητη και οτεν δεν ειχαν stock να ειπαν "yolo, στειλτο απο εδω απο το να του κανουμε refund". η, ο μεταπωλητης να εγραφε ο,τι να'ναι στη σελιδα του. δε θα το μαθω ποτε. η ακρη παντως στο τελος βγηκε, και δεν ειχε να κανει με το pp Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από duende Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kamil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Εκανα μια παραγγελια απο το Sports direct την οποια την ακυρωσα αμεσως αλλα τα λεφτα ειχαν αφαιρεθει απο το λογαριασμό. Περασαν 10 μερες και ακομα να δω refund με την τραπεζα να μου λεει απευθυνσου στο Paypal το paypal να μου λεει αφου περασαν οι 5 εργάσιμες απευθυνσου στην τραπεζα και το sportsdirect να μου απανταει "Please be aware this has been voided on PayPal" στην ερωτηση μου ποτε θα παρω το refund Εχετε καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω; Το Paypal δεν εχει απαντησει στο ιμειλ αππ χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ωχ μην μ λετε τετοια και εκανα μια ακυρωση εχθες απο caseking.de που ειχα αγορασει μια καρτα( που δεν ηξεραν ποτε και αν θα εχουν παραλαβη απο τον προμηθευτη τους) μεσω paypal μου ειπαν βεβαια σε 2 εργασιμες μερες θα φανει το refund στο paypal το οποιο φανηκε τελικα σημερα, το θεμα ειναι στην τραπεζα ποτε θα μπουνε... τα περισσοτερα σχολια λενε 7 μερες... ιδωμεν Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Metaksas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Kamil είπε Εκανα μια παραγγελια απο το Sports direct την οποια την ακυρωσα αμεσως αλλα τα λεφτα ειχαν αφαιρεθει απο το λογαριασμό. Περασαν 10 μερες και ακομα να δω refund με την τραπεζα να μου λεει απευθυνσου στο Paypal το paypal να μου λεει αφου περασαν οι 5 εργάσιμες απευθυνσου στην τραπεζα και το sportsdirect να μου απανταει "Please be aware this has been voided on PayPal" στην ερωτηση μου ποτε θα παρω το refund Εχετε καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω; Το Paypal δεν εχει απαντησει στο ιμειλ αππ χθες Ενα ενα, υπάρχει refund στον λογαριασμό σου στο παυπαλ; Αν υπαρχει, τοτε ο μονος που ειναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση ειναι η τραπεζα σου, που μπορει να φτασει και τις 15 εργάσιμες. Αν δεν υπάρχει υπεύθυνο είναι το Sports direct και μονο με αυτους πρεπει να μιλήσεις Το παυπαλ σπάνια έως ποτέ δεν έχει ευθύνη σε τετοια θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kamil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ενα ενα, υπάρχει refund στον λογαριασμό σου στο παυπαλ; Αν υπαρχει, τοτε ο μονος που ειναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση ειναι η τραπεζα σου, που μπορει να φτασει και τις 15 εργάσιμες. Αν δεν υπάρχει υπεύθυνο είναι το Sports direct και μονο με αυτους πρεπει να μιλήσεις Το παυπαλ σπάνια έως ποτέ δεν έχει ευθύνη σε τετοια θέματα Μου απαντησε το Paypal οτι εχει γίνει refund στις 11/01/2019 και πως θα φανουν στον λογαριασμο απο 2 εως 5 εργασιμες Στο Paypal παραδοξως τίποτα δεν φαίνεται. Και ενω αρχικα έδειχνε το ποσο της αγορας , μετα απο λιγες μερες εξαφανίστηκε και αυτό απο το ιστορικο... πρώτη εμπειρία με Paypal και καπως κακη...εχει αργησει πολυ και το refund και η εξυπηρέτηση τους μπαζει. Επρεπε αφου μπλοκαρε αμεσως η συναλλαγή τα λεφτα να επιστραφούν εντός 48ωρου, αφου ουσιαστικά το σπορτς ντιρεκτ δεν ελαβε ποτε λεφτα , ηταν δεσμευμένα από την Paypal 1 ώρα πριν, Metaksas είπε ωχ μην μ λετε τετοια και εκανα μια ακυρωση εχθες απο caseking.de που ειχα αγορασει μια καρτα( που δεν ηξεραν ποτε και αν θα εχουν παραλαβη απο τον προμηθευτη τους) μεσω paypal μου ειπαν βεβαια σε 2 εργασιμες μερες θα φανει το refund στο paypal το οποιο φανηκε τελικα σημερα, το θεμα ειναι στην τραπεζα ποτε θα μπουνε... τα περισσοτερα σχολια λενε 7 μερες... ιδωμεν Εμενα εκανε 5-6 μερες να γινει το refund αν λάβω υπόψιν το ιμειλ τηε Paypal πως εγινε refund 11/01/2019. Και απορω γιατί να μην φαίνεται καθολου η συναλλαγή στον λογαριασμό μου. Ουτε η αγορα ούτε το refund. Μονο μια παλια συναλλαγή φαίνεται Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Kamil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Kamil είπε Στο Paypal παραδοξως τίποτα δεν φαίνεται Αν δεν υπάρχει δεν έχει γίνει . . Οι απαντήσεις του παυπαλ δεν ειναι και τοσο αξιόπιστες γιατί είναι συνήθως τυποποιημένες χωρίς έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 μια ερωτηση παιδια, εχω προς πωληση ενα προιον στο ιντερνετ και μου εστειλε μηνυμα ενας απο κορεα, αν μου στειλη τα λεφτα στο paypal και εμφανιστουν, υπαρχει περιπτοση να τα τραβηξει πισω παλι ενω του εχω στειλη το αντικειμενο? Η απο την στιγμη που τα στελνει τελιωνει το θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα