letom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στην τύχη του δεν το αφήνω με τίποτα. Μπροστά στα 1.000+ ευρώ που διακυβεύονται δεν είναι τίποτα να πληρώσω μερικά ευρώ παραπάνω για κλήσεις στο εξωτερικό. Απλώς περιμένω να δω τι θα πουν τώρα που το ξανάνοιξαν από μόνοι τους και αναλόγως θα κινηθώ.
Paragontas-x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/12/2018 στις 1:41 ΜΜ, Paragontas-x είπε Έχει τύχει σε κανέναν να έχει πάρει κάποιο προϊόν από ebay που είναι προ-παραγγελία και ενώ ο πωλητής σου είχε πει θα στο στείλει μετά από ένα μήνα που θα παραλάβει να έχουν περάσει 2 μήνες και να μην έχει στείλει τίποτα. Αμέσως έκανα paypal dispute - claim και ανάφερα ότι ενώ έχω πλήρωσε πριν 2 μήνες δεν έχει στείλει καν ο πωλητής το προϊόν. Ενώ περίμενα κοντά έναν μήνα με ανοιχτό claim απο το paypal προχτές λαμβάνω τελική ειδοποίηση από το paypal ότι έκλεισε υπέρ του πωλητή γιατί απ' ότι είπε το paypal τους έδειξε αποδείξει ότι όχι μόνο το έχει στείλει αλλά το έχω λάβει κιόλας. Πραγματικά όμως δεν έχω λάβει απολύτως τίποτα και στο ebay στα στοιχεία της παραγγελίας δείχνει ότι δεν το έχει στείλει καν και τον 1 μήνα που ήταν ανοιχτό το paypal claim και περίμενε απάντησή από τον πωλητή δεν είχε πει τίποτα και απάντησε τελευταία μέρα πριν λήξει η προθεσμία του paypal για το claim. Τι στο καλό έγινε και πως είναι δυνατόν να κλείσει το claim υπερ του πωλητή χωρίς καν αυτός να έχει στείλει το πακέτο? Έχω στείλει ήδη μήνυμα στο paypal και τους αναφέρω πως είναι δυνατόν να κλείσανε το claim απο τη στιγμή που εγώ δεν έχω λάβει απολύτως τίποτα? Και δεν έχω λάβει απάντηση. Δοκίμασα να κάνω και αναφορά στο ebay αλλά από τη στιγμή που είχα ανοίξει paypal claim και έκλεισε με απόφαση του paypal δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα στο paypal. Ευτυχώς δεν είναι πολλά τα λεφτά αλλά κάτι τέτοιο μου τυχαίνει πρώτη φορά και χρησιμοποιώ το paypal χρόνια τώρα. Edit: Μίλησα με paypal support τηλεφωνικός και ξανά - άνοιξαν το claim. Τους έστειλα με φώτος και όλο το διάλογο που είχα με τον πωλητή. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Και γιατί έκλεισε τόσο εύκολα αρχικά το claim το paypal? Στις 28/12/2018 στις 10:27 ΠΜ, Paragontas-x είπε Ναι να δούμε όμως τώρα που ξανά άνοιξαν το claim τι θα γίνει αν τους δώσει πάλι ο πωλητής ψεύτικο track id και καλά ότι έχω παραλάβει ήδη το αντικείμενο που δεν έχει στείλει καν. Αν και τους είπα να τον προσέχουν γιατί μπορεί να το ξανακάνει. Σε συνέχεια του τελευταίου ποστ που έκανα για το claim που αρχικά έκλεισε κατά μου ας αγοραστής επειδή ο πωλητής απλά έδειξε(Δεν ξέρω κατά πόσο αληθινό ήταν αυτό) στο paypal αποδεικτικά ότι έστειλε το δέμα όχι ότι το έλαβα. Πήρα τηλέφωνο το paypal σήμερα και μου είπαν ότι για μερικές χώρες αρκεί ο πωλητής να δώσει αποδεικτικά ότι έστειλε το δέμα για να κλείσει το claim κατά του αγοραστή ακόμα και αν ο αγοραστής δεν λάβει ποτέ το προϊόν που αγόρασε και πλήρωσε. Τι λογική είναι αυτή? Είμαι πάνω από 2 χρόνια μέλος του paypal και δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο. Τι έγινε άλλαξε η πολιτική του paypal πλέον? Τόσο καιρό εγώ ήξερα ότι αν δεν στείλει ο πωλητής στο paypal απόδειξη ότι ο αγοραστής παρέλαβε το προϊόν έκλεινε το claim κατά του πωλητή και υπέρ του αγοραστή. Τι άλλαξε τόσο δραματικά? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Paragontas-x
letom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Σήμερα έλαβα email από το paypal που μου λέει να καταθέσω αναφορά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και να τους τη στείλω: In order to continue with this investigation, a report must be filed with a law enforcement agency or government organization. You may choose to contact your local law enforcement agency (such as your local police or sheriff's department) or you may choose to file a report with any other governmental agency of your choice. Examples of such agencies could include: • The Internet Crime Complaint Center (www.ic3.gov) Please file this report. • Your state's Consumer Protection office • Your State Police • A Federal law enforcement agency such as the FBI or Postal Inspection Service • Please note that a report to the Better Business Bureau (BBB) is not acceptable for this document request. Εντάξει δεν πάει άλλο, Δευτέρα θα τους καλέσω τηλεφωνικά να τελειώνουμε. Αυτό με την αναφορά όμως τι στο καλό είναι? Τι νόημα έχει και σε τι θα βοηθήσει? Σκέφτομαι ότι έτσι και πάω στην αστυνομία και τους πω τι θέλω θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο. Έχει κάνει κανείς ποτέ κάτι τέτοιο?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 ^^ Αυτο είναι για τα πολιτισμένα κράτη, ειναι και καλά καταγγελία στην αστυνομία για απάτη μέσο ιντερνετ Και σου ζητάνε τι αντίγραφο της καταγγελίας Βέβαια ο αξιωματικός υπηρεσίας είναι υποχρεωμένος να καταγράψει ότι του πεις και να σου δώσει το αντίγραφο
spartak1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, letom είπε Σήμερα έλαβα email από το paypal που μου λέει να καταθέσω αναφορά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και να τους τη στείλω: In order to continue with this investigation, a report must be filed with a law enforcement agency or government organization. You may choose to contact your local law enforcement agency (such as your local police or sheriff's department) or you may choose to file a report with any other governmental agency of your choice. Examples of such agencies could include: • The Internet Crime Complaint Center (www.ic3.gov) Please file this report. • Your state's Consumer Protection office • Your State Police • A Federal law enforcement agency such as the FBI or Postal Inspection Service • Please note that a report to the Better Business Bureau (BBB) is not acceptable for this document request. Εντάξει δεν πάει άλλο, Δευτέρα θα τους καλέσω τηλεφωνικά να τελειώνουμε. Αυτό με την αναφορά όμως τι στο καλό είναι? Τι νόημα έχει και σε τι θα βοηθήσει? Σκέφτομαι ότι έτσι και πάω στην αστυνομία και τους πω τι θέλω θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο. Έχει κάνει κανείς ποτέ κάτι τέτοιο? Δε λένε μόνο αστυνομία. Στείλε στη Γενική γραμματεία Καταναλωτή (Your state's Consumer Protection office) και κοινοποίησε τους την.
letom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 21 hours ago, spartak1 said: Δε λένε μόνο αστυνομία. Στείλε στη Γενική γραμματεία Καταναλωτή (Your state's Consumer Protection office) και κοινοποίησε τους την. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια! Το σάιτ της Γενικής γραμματείας Καταναλωτή είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας και λέει να στέλνουμε τις καταγγελίες με email στο [email protected] Αν τη στείλω θα λάβω πίσω κάποιο αντίγραφο με το λογότυπο της Γενικής γραμματείας Καταναλωτή? Επειδη στο email που έλαβα απο το paypal λέει παρακάτω ότι: Filing a report with a law enforcement agency or government organization ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Contact a law enforcement agency or other governmental organization (either in person or online) to report the issue. 2. Please make certain to report specific details regarding the item you received. 3. You must obtain a copy of a report from the law enforcement agency or governmental organization and provide it to PayPal via one of the options described below. 4. Please note, the report must contain the specifics listed below: • The report should be on the agency's or organization's letterhead or contain a stamp or seal or some other information that indicates the report is official documentation. • The report should clearly explain the details of your issue. • This report must include the agency's or organization's contact information. Επίσης, την καταγγελία την γράφω στα ελληνικά? Θα τη μεταφράσουν αυτοί εκεί στο paypal ή πρέπει εξαρχής να τη στείλω στα αγγλικά στη Γενική γραμματεία Καταναλωτή?
giarosenko Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Πουλαει κανεις Βalance για ευρω στο Paypal?
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, giarosenko είπε Πουλαει κανεις Βalance για ευρω στο Paypal? Δηλαδή θες να δώσεις ευρω και να σου δώσουν balance ή το αναποδο;
Paragontas-x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giarosenko είπε Πουλαει κανεις Βalance για ευρω στο Paypal? Και γιατί δεν κάνεις εσύ ballance στο paypal από την κάρτα που έχεις ενώσει με το paypal? Νομίζω top up λεγεται. Και δεν χρειάζεται να έχει καθόλου ballance το paypal ότι ποσό χρειάζεται το τραβάει από την κάρτα που του έχεις βάλει. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Paragontas-x
giarosenko Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, isay είπε Δηλαδή θες να δώσεις ευρω και να σου δώσουν balance ή το αναποδο; Ναι δινω ευρω για Balance 6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Και γιατί δεν κάνεις εσύ ballance στο paypal από την κάρτα που έχεις ενώσει με το paypal? Νομίζω top up λεγεται. Και δεν χρειάζεται να έχει καθόλου ballance το paypal ότι ποσό χρειάζεται το τραβάει από την κάρτα που του έχεις βάλει. Διοτι περνει προμοθεια το Paypal για να το φορτωσεις balance.
Paragontas-x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι που θα πληρώσεις και στο άτομο που θα σου στείλει το ballance γιατί κι αυτός θα πληρώσει προμήθεια και δεν νομίζω να δεχτεί να τα βάλει από την τσέπη του. Δεν είναι καλύτερο λοιπόν να το κάνεις μόνος σου? Και στο κάτω κάτω της γραφής ξεχνάς ότι είναι άχρηστο εντελώς γιατί ότι λεφτά χρειάζεται το paypal τα τραβάει από την κάρτα που έχεις βάλει σε αυτό. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Paragontas-x
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, giarosenko είπε Ναι δινω ευρω για Balance Βάλε μια αγγελία. Εκει μπαινοβγαίνει πολύ κοσμος, ενω εδω που το εγραψες πρεπει κάποιο να μπει στο νημα του paypal να το διαβασει
giarosenko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, isay είπε Βάλε μια αγγελία. Εκει μπαινοβγαίνει πολύ κοσμος, ενω εδω που το εγραψες πρεπει κάποιο να μπει στο νημα του paypal να το διαβασει Γενικος δεν βρηκα αγγελιες με τις λεξεις κλειδια.
spartak1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, giarosenko είπε Γενικος δεν βρηκα αγγελιες με τις λεξεις κλειδια. Σ' εσένα πρότεινε να βάλεις αγγελία. Θα βάλεις αγγελία ότι ζητάς υπόλοιπο στο Paypal
giarosenko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, spartak1 είπε Σ' εσένα πρότεινε να βάλεις αγγελία. Θα βάλεις αγγελία ότι ζητάς υπόλοιπο στο Paypal Το καταλαβα, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα