risingsun Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, bebakos11 είπε καλησπερα. μηπως μπορεις να μου πεις πως το εκανες γιατι εχω φαει τον κοσμο και εκει που το εχουν κρυψει δεν το βρισκω? https://www.pcsteps.gr/236844-ευρώ-σε-δολάρια-χαμηλότερη-προμήθεια/ Και λεει και αλλα χρησιμα πραγματα.Δεν εχεις αδικο,το εχουνε κρυψει για τα καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebakos11 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 σε ευχαριστω πολυ !!!! δεν μπορουσα να το βρω με τιποτα ! δεν το εμφανιζε καθολου. απο ποια διαδρομη ακριβως πηγαινεις ? φανταζομαι και αλλοι θα το ψαχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, bebakos11 είπε σε ευχαριστω πολυ !!!! δεν μπορουσα να το βρω με τιποτα ! δεν το εμφανιζε καθολου. απο ποια διαδρομη ακριβως πηγαινεις ? φανταζομαι και αλλοι θα το ψαχνουν Τιποτα να φανταστεις και γω το βρηκα googlaροντας. Μπες σε αυτο που σου εστειλα και διαβασε εκει που λεει "Μετατροπη συναλλαγματος απο την τραπεζα". Επισης μπορεις να το αλλαξεις πριν πληρωσεις στο checkout αν δε θες να εχεις μονιμα αυτη τη ρυθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δυο σημαντικά θέματα είσπραξης μεσω paypal: Πρώτον και σημαντικότερο: Είχαν έρθει κάποια e-mail είσπραξης χρημάτων μέσω paypal ΑΛΛΑ είχαν πάει στα spam και δεν τα ειχα δει με αποτέλεσμα να έχει λήξει το Authorization expiration date !!!! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τα έχασα τα χρήματα;;; Δεύτερον: Σε μια προ ημερών περίπτωση είσπραξης και ενώ εχω μπει στο προφιλ μου , πατάω "είσπραξη πληρωμής" σε μια πληρωμή που φαίνεται ότι εκκρεμεί ΑΛΛΑ με βγάζει στο εξής: Sorry — your last action could not be completed If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use yur browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again. Παρακαλώ πολύ για τη βοήθειά σας. Έστειλα e-mail στην paypal αλλά απάντησαν αυτοματοποιημένα με κάποιες συχνές ερωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Κάλεσε τους στο τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόνο στα αγγλικά παιζει τηλεφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kid είπε Μόνο στα αγγλικά παιζει τηλεφωνο; ναι, εκτος αν εισαι τοσο τυχερός και κάτσει κάτσει εκπρόσωπος που μιλά και ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, kid είπε Δυο σημαντικά θέματα είσπραξης μεσω paypal: Πρώτον και σημαντικότερο: Είχαν έρθει κάποια e-mail είσπραξης χρημάτων μέσω paypal ΑΛΛΑ είχαν πάει στα spam και δεν τα ειχα δει με αποτέλεσμα να έχει λήξει το Authorization expiration date !!!! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τα έχασα τα χρήματα;;; Δεύτερον: Σε μια προ ημερών περίπτωση είσπραξης και ενώ εχω μπει στο προφιλ μου , πατάω "είσπραξη πληρωμής" σε μια πληρωμή που φαίνεται ότι εκκρεμεί ΑΛΛΑ με βγάζει στο εξής: Sorry — your last action could not be completed If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use yur browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again. Παρακαλώ πολύ για τη βοήθειά σας. Έστειλα e-mail στην paypal αλλά απάντησαν αυτοματοποιημένα με κάποιες συχνές ερωτήσεις. 1 Τα έχασες 2 Αυτό ειναι ενα πρόβλημα με τα κουμπιά του νέου cui, και δε εχει λύση, δες τα μαιλ σου όπως σου λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1. Οριστικό; 2. Tο e-mail το βλέπω αλλά δεν έχει κάποιο "κουμπί" αποδοχής της είσπραξης . Τι προτείνεις να κάνω για να μη χάσω έστω αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kid είπε 1. Οριστικό; 2. Tο e-mail το βλέπω αλλά δεν έχει κάποιο "κουμπί" αποδοχής της είσπραξης . Τι προτείνεις να κάνω για να μη χάσω έστω αυτή; Δυστυχώς με τις πωλήσεις δεν το εχω και δεν ξέρω καν που πρέπει να πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν, αγόρασα ένα προϊόν σήμερα το απόγευμα, πραγματοποίησα πληρωμή του ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω paypal. Τώρα επιθυμώ να ακυρώσω την παραγγελία, επειδή το πιθανότερο αν καλέσω στο μαγαζί είναι να αρνηθούν και να μου πούνε οτι τώρα το παράγγειλα και δικό μου θέμα αν άλλαξα γνώμη. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω κάτι μέσω paypal και να μου επιστραφούν τα χρήματα. Γνωρίζω οτι η αποστολή της παραγγελίας δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα από το κατάστημα. Να τονίσω οτι η πληρωμή δεν έγινε μέσω debit/credit card αλλά είχα ήδη βάλει τα χρήματα στο paypal balance και υπήρχανε ήδη εκεί, δεν υπάρχει θέμα δηλαδή να μεσολαβήσει κάποια τράπεζα κτλ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εκανα μια αγορα απο ebay.de 19/11 , πληρωσα και ειχα delivery Ελλαδα 6-9 Δεκεμβρη. Ο πωλητης μου εστειλε 20/11 tracking το δεμα παει DE --> AT και στην Αυστρια γινεται παραδωση και καλα σε family member. Στο ebay δειχνει φυσικα delivered , o πωλητης μετα απο αρκετα μνμ μου απαντησε αγενεστατα οτι 'εγω βλεπω οτι παραδωθηκε.' Το θεμα μου ειναι ποτε να ανοιξω dispute , τωρα η να περιμενω να παει 10 dec ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, amagawd είπε Εκανα μια αγορα απο ebay.de 19/11 , πληρωσα και ειχα delivery Ελλαδα 6-9 Δεκεμβρη. Ο πωλητης μου εστειλε 20/11 tracking το δεμα παει DE --> AT και στην Αυστρια γινεται παραδωση και καλα σε family member. Στο ebay δειχνει φυσικα delivered , o πωλητης μετα απο αρκετα μνμ μου απαντησε αγενεστατα οτι 'εγω βλεπω οτι παραδωθηκε.' Το θεμα μου ειναι ποτε να ανοιξω dispute , τωρα η να περιμενω να παει 10 dec ? You can open a dispute in the Resolution Centre of your PayPal account within 180 days of payment if: You don’t receive the item You receive an item but it’s significantly different than the description on eBay or on the seller’s website Άρα λέω να περιμένεις μέχρι 9 Δεκέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα. 1. Ειχα εισάγει τραπεζικό λογαριασμό το καλοκαίρι. Τώρα μου ζητάει να τον επιβεβαιώσω. Τι κάνω? 2. Επίσης υπάρχει και επιλογή "Εντολή άμεσης χρέωσης" -> Ολοκλήρωση ρυθμίσεων -> Κάνουμε αποδοχή? Τι ακριβώς γίνεται με αυτή την επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, doll είπε Καλησπερα. 1. Ειχα εισάγει τραπεζικό λογαριασμό το καλοκαίρι. Τώρα μου ζητάει να τον επιβεβαιώσω. Τι κάνω? 2. Επίσης υπάρχει και επιλογή "Εντολή άμεσης χρέωσης" -> Ολοκλήρωση ρυθμίσεων -> Κάνουμε αποδοχή? Τι ακριβώς γίνεται με αυτή την επιλογή? Ολα εξαρτώνται απο την απάντηση σου Γιατί συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα