Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, risingsun είπε

Δηλαδη οταν αγοραζω κατι απο ebay και βλεπω μια προμηθεια δεν ειναι απαραιτητα του paypal?

Οι προμήθειες απο όπου και να αγοράσεις και με οποιονδήποτε τροπο δεν φαίνονται, πρέπει να τις γνωρίζεις απο πριν

Επισης το παυπαλ δεν εχεις προμήθεια αγορας, μονο προμήθεια μετατροπης συναλλάγματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, risingsun είπε

Οκ αφου δεν παιρνει προμηθεια,τοτε γιατι με χρεωνει καποια λεπτα επιπλεον?

δεν κανει προμηθεια,αλλαγη νομισματος κανει σε αυτο που εσυ εχεις στη πειπαλ.

Οκ το πιασα!

Τωρα ας πουμε πριν λιγο εβαλα στις ρυθμισεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος απο την τραπεζα μου και οχι απο το ιδιο το paypal.Ετσι δεν θα μου τρωει χρηματα στη μετατροπη,ισχυει?

12 ώρες πριν, risingsun είπε

Οκ το πιασα!

Τωρα ας πουμε πριν λιγο εβαλα στις ρυθμισεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος απο την τραπεζα μου και οχι απο το ιδιο το paypal.Ετσι δεν θα μου τρωει χρηματα στη μετατροπη,ισχυει?

Δεν συμφερει παντα η μετατροπη να γινεται απο την τραπεζα.Παραδειγμα η Πειραιως χρεωνει για μετατροπη συναλλαγματος 1 ευρω.Πχ αν αγορασεις κατι πολυ φθηνο απο ebay 0,50 ευρω,θα χρεωθεις και 1 ευρω επιπλεον για την μετατροπη.Οποτε αναλογα με το τι θες να αγορασεις, αλλαζεις την επιλογη να χρεωνει το παυπαλ/τραπεζα σου οπου σε συμφερει.

4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Δεν συμφερει παντα η μετατροπη να γινεται απο την τραπεζα.Παραδειγμα η Πειραιως χρεωνει για μετατροπη συναλλαγματος 1 ευρω.Πχ αν αγορασεις κατι πολυ φθηνο απο ebay 0,50 ευρω,θα χρεωθεις και 1 ευρω επιπλεον για την μετατροπη.Οποτε αναλογα με το τι θες να αγορασεις, αλλαζεις την επιλογη να χρεωνει το παυπαλ/τραπεζα σου οπου σε συμφερει.

Εχω εθνικη prepaid.Ισχυει το ιδιο?

Καλησπέρα.

Πως μπορώ να δω αν μου έχουν κρατήσει προμήθεια για την μετατροπή συναλλάγματος? 

Και πως μπορώ να ορίσω αν θα γίνετε απο την paypal ή απο την τράπεζα?

Για παράδειγμα έχω κάνει μια παραγγελία US $1,84

Θα μου κρατήσουν κανονικά 1 ευρώ προμήθεια?

1 ώρα πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα.

Πως μπορώ να δω αν μου έχουν κρατήσει προμήθεια για την μετατροπή συναλλάγματος? 

Και πως μπορώ να ορίσω αν θα γίνετε απο την paypal ή απο την τράπεζα?

Για παράδειγμα έχω κάνει μια παραγγελία US $1,84

Θα μου κρατήσουν κανονικά 1 ευρώ προμήθεια?

το paypal δεν κραταει προμηθεια για την μετατροπη. απλα μετατρεπει το νομισμα στο οποιο αγοραζεις πχ αν στο ebay αγοραζεις σε λιρες,το μετατρεπει σε ευρω στο οποιο θα πληρωσεις.

εγω τοσο καιρο που αγοραζω με paypal δεν εχω παρατηρησει προμηθεια.

διορθωστε με αν κανω λαθος.

3 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε

το paypal δεν κραταει προμηθεια για την μετατροπη. απλα μετατρεπει το νομισμα στο οποιο αγοραζεις πχ αν στο ebay αγοραζεις σε λιρες,το μετατρεπει σε ευρω στο οποιο θα πληρωσεις.

εγω τοσο καιρο που αγοραζω με paypal δεν εχω παρατηρησει προμηθεια.

διορθωστε με αν κανω λαθος.

Η προμήθεια του paypal ειναι η διαφορά στην ισοτιμία μετατροπής.

Π.χ. στο paypal μετατρέπεις 10 δολλάρια και χρεώνεσαι 9,50 ευρω, ένω απο αλλου τα 10 δολλάρια θα σου κοστισουν 9,10 ευρω (εικονικα νουμερα).

Προμήθειες συνηθως βαράνε οι τράπεζες

π.χ για 10 δολλάρια σου παιρνουν 9,15 ευρω ΣΥΝ 1 ευρω για τη μετατροπή, οποτε συνολο 10,15. 

Οποτε οπως εχουμε πει ξανα, αναλογα με την τραπεζα μας, την καρτα που εχουμε και το ποσο σε δολλάρια που αγοράζουμε, αλλες φορές μας συμφερει το paypal και αλλες η τραπεζα μας. 

Εγω απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιώ τη revolut σταμάτησα να αγχώνομαι γιατί ειμαι κερδισμενος απο ολες τις πλευρες γιατί δεν εχει προμηθεια και εχχει καλυτερη τιμη συναλλαγματος απο το paypal.

Πχ απο revolut για 10 δολλάρια θα με χρεώσει 9,12 και τιποτα αλλο

13 ώρες πριν, isay είπε

Η προμήθεια του paypal ειναι η διαφορά στην ισοτιμία μετατροπής.

Π.χ. στο paypal μετατρέπεις 10 δολλάρια και χρεώνεσαι 9,50 ευρω, ένω απο αλλου τα 10 δολλάρια θα σου κοστισουν 9,10 ευρω (εικονικα νουμερα).

Προμήθειες συνηθως βαράνε οι τράπεζες

π.χ για 10 δολλάρια σου παιρνουν 9,15 ευρω ΣΥΝ 1 ευρω για τη μετατροπή, οποτε συνολο 10,15. 

Οποτε οπως εχουμε πει ξανα, αναλογα με την τραπεζα μας, την καρτα που εχουμε και το ποσο σε δολλάρια που αγοράζουμε, αλλες φορές μας συμφερει το paypal και αλλες η τραπεζα μας. 

Εγω απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιώ τη revolut σταμάτησα να αγχώνομαι γιατί ειμαι κερδισμενος απο ολες τις πλευρες γιατί δεν εχει προμηθεια και εχχει καλυτερη τιμη συναλλαγματος απο το paypal.

Πχ απο revolut για 10 δολλάρια θα με χρεώσει 9,12 και τιποτα αλλο

Ναι κατάλαβα. Όμως πρέπει να ελέγχουμε συνέχεια το χρηματιστήριο να δούμε τις ισοτιμίες;😂

Εγω αυτό πρώτη φορά το ακούω οπότε έχω χάσει αρκετά cents μάλλον 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...