Paragontas-x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Για μένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε για να μην περιμένει την κάθε τράπεζα είναι την κάρτα που έχει βάλει για online αγορές ή στο paypal να την έχει βάλει και στο web banking ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει κινήσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά αυτόν τον λογαριασμό - κάρτα. Εγώ αυτό έχω κάνει και έχω βρει την υγειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Στις 30/10/2018 στις 11:23 ΠΜ, NikosKallithea είπε Οχι δεν υπάρχει Με ετην προϋπόθεση οτι θα τα στειλεις σαν οικογένεια, και οχι σαν πληρωμή Υπάρχει κάποιο όριο στα χρήματα για να θεωρηθεί "σαν οικογένεια" ? Δεν εννοώ μόνο για την χρέωση σαν αποστολή χρημάτων . Αν πχ σταδιακά απο τις πληρωμές αποστολές χρημάτων, φτάσει το balance κάποιου σε ποιο ποσό , και τι αλλάζει στη σχέση του χρήστη με το PP ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς 1. Πως ακριβώς δουλεύει αυτού του είδους η κάρτα? 2. Αν μπορούμε να την προσθέσουμε στο paypal? 3. Είναι αξιόπιστη? 4. Δεν χρειάζεται να την ενώσεις με άλλο λογαριασμό τραπέζης ή στην ουσία είναι αυτή η τράπεζα - κάρτα σου? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Ξέρει κανείς 1. Πως ακριβώς δουλεύει αυτού του είδους η κάρτα? 2. Αν μπορούμε να την προσθέσουμε στο paypal? 3. Είναι αξιόπιστη? 4. Δεν χρειάζεται να την ενώσεις με άλλο λογαριασμό τραπέζης ή στην ουσία είναι αυτή η τράπεζα - κάρτα σου? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά. Σε λάθος νήμα έκανες την ερώτηση Οσο αφορά το παυπαλ, ναι μπορείς να την προσθέσεις όπως προσθέτεις μια οποιαδήποτε κάρτα Ρωτα εδώ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Για μένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε για να μην περιμένει την κάθε τράπεζα είναι την κάρτα που έχει βάλει για online αγορές ή στο paypal να την έχει βάλει και στο web banking ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει κινήσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά αυτόν τον λογαριασμό - κάρτα. Εγώ αυτό έχω κάνει και έχω βρει την υγειά μου. Αυτο το χω κανει. Ενώ μου εχει στειλει μυνημα το paypal για επιστροφή, δεν εγινε ακομα και το μειον παραμενει. Στην καρτα φαίνεται μονο μια φορα ηχρεωση, οχι δυο για την ιδια συναλλαγη. Χωρις ομως να αλλαζει το ποσο. Δεν μου χει ξανατυχει, συν οτι δεν εχω και τοση εμπειρία με ολη την διαδικασία. Περιμένω μήπως και φανει τις επομενες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos_spirounatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας παιδια! Εχω λαβει ενα ποσο στο paypal...υπαρχει χρεωση αν το μεταφερω στην τραπεζα (revolut) απο πλευρας paypal? Ή να το αφησω εκει και να αγορασω κατι που θελω;βεβαια ετσι θα κανει τη μετατροπη νομισματος το paypal λογικα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, gatos_spirounatos είπε Γεια σας παιδια! Εχω λαβει ενα ποσο στο paypal...υπαρχει χρεωση αν το μεταφερω στην τραπεζα (revolut) απο πλευρας paypal? Ναι, χρεωση εμβάσματος 4 ώρες πριν, gatos_spirounatos είπε Ή να το αφησω εκει και να αγορασω κατι που θελω; εσυ ξέρεις τι αγορές και με ποια μεθοδο συνηθως ψωνιζεις. Αν θες να αγοράζεις με paypal τοτε δεν ειναι εξυπνο να τα στειλεις στη revolut και μετά να αγοραζεις με paypal που θα τραβα χρηματα απο τη revolut. Άσκοπα βήματα 4 ώρες πριν, gatos_spirounatos είπε βεβαια ετσι θα κανει τη μετατροπη νομισματος το paypal λογικα ε; Εξαρτάται τι νομισμα εχεις στο balance και τι νομισμα θα επιλέξεις να χρεωθείς στο εκάστοτε site που αγοράζεις. Κατανοείς φαντάζομαι οτι αν εχεις balance σε euro και αγοράζεις απο μαγαζι που θα σε χρεώσει σε ευρω, δεν υφίσταται μετατροπή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, isay είπε Ναι, χρεωση εμβάσματος Η ρεβο δεν εχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος αλλά ούτε το ππ εξερχόμενου εμβάσματος, αρα η μεταφορά απο ππ σε ρεβο είναι ανέξοδη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα! Ειμαι εδω και δυο μηνες που χρησιμοποιω paypal και οποτε αγοραζω κατι απο ebay βλεπω οτι παιρνει καποια μικρη προμηθεια λογο μαλλον της διαφορας €-$ η €-£.Υπαρχει καποιος τροπος να μην μου παιρνει αυτη την προμηθεια?Κατι στις ρυθμισεις paypal διαβασα που βαζεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος...Ισχυει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioiliop7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 1:04 ΠΜ, risingsun είπε Καλησπερα! Ειμαι εδω και δυο μηνες που χρησιμοποιω paypal και οποτε αγοραζω κατι απο ebay βλεπω οτι παιρνει καποια μικρη προμηθεια λογο μαλλον της διαφορας €-$ η €-£.Υπαρχει καποιος τροπος να μην μου παιρνει αυτη την προμηθεια?Κατι στις ρυθμισεις paypal διαβασα που βαζεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος...Ισχυει αυτο? Δεν παιρνει καμια προμηθεια το paypal σε αγορες. Η μονη προμηθεια που παιρνει το paypal ειναι σε μεταφορα χρηματων απο εναν λογαριασμο paypal σε αλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gioiliop7 είπε Δεν παιρνει καμια προμηθεια το paypal σε αγορες. Η μονη προμηθεια που παιρνει το paypal ειναι σε μεταφορα χρηματων απο εναν λογαριασμο paypal σε αλλον. Οκ αφου δεν παιρνει προμηθεια,τοτε γιατι με χρεωνει καποια λεπτα επιπλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 1:04 ΠΜ, risingsun είπε Καλησπερα! Ειμαι εδω και δυο μηνες που χρησιμοποιω paypal και οποτε αγοραζω κατι απο ebay βλεπω οτι παιρνει καποια μικρη προμηθεια λογο μαλλον της διαφορας €-$ η €-£.Υπαρχει καποιος τροπος να μην μου παιρνει αυτη την προμηθεια?Κατι στις ρυθμισεις paypal διαβασα που βαζεις αυτοματη μετατροπη συναλλαγματος...Ισχυει αυτο? Οταν αγοράζεις κάτι σε άλλο νομισμα απο ευρω τότε το Paypal κάνει την αλλαγη με ασύμφορη ισοτιμία (αυτο που βλέπεις ως προμήθεια). Μπορείς να το αλλάξεις και να χρεώνεις απευθείας την κάρτα σου αν είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Οταν αγοράζεις κάτι σε άλλο νομισμα απο ευρω τότε το Paypal κάνει την αλλαγη με ασύμφορη ισοτιμία (αυτο που βλέπεις ως προμήθεια). Μπορείς να το αλλάξεις και να χρεώνεις απευθείας την κάρτα σου αν είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει Μα απο την στιγμη που θα χρεωνεται απευθειας,δεν θα ειμαι σιγουρος οτι με συμφερει 100%? Η χανω κατι απο αυτη την αλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, risingsun είπε Μα απο την στιγμη που θα χρεωνεται απευθειας,δεν θα ειμαι σιγουρος οτι με συμφερει 100%? Η χανω κατι απο αυτη την αλλαγη? Η τράπεζα σου έχει επίσης κάποια προμήθεια για την αγορά σε άλλα νομίσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις (όχι πάντα) είναι χειρότερη απο του paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Η τράπεζα σου έχει επίσης κάποια προμήθεια για την αγορά σε άλλα νομίσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις (όχι πάντα) είναι χειρότερη απο του paypal Δηλαδη οταν αγοραζω κατι απο ebay και βλεπω μια προμηθεια δεν ειναι απαραιτητα του paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα