mrk2079 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα σας.Εκανα μια αγορα στο myprotein και μου εκανε denied την πληρωμη με paypal.Το προβλημα ειναι οτι τα λεφτα δεν υπαρχουν στο λογαριασμο πλεον και δεν μπορω να τα βρω πουθενα.Καποια στιγμη καταφερα να μπω στο παλοιο paypal και ειδα τη συναλλαγή αλλα δεν ειχε να κανω κατι.Στο νεο σαιτ λεει οτι θα μπουν σε μεχρι και 30 μερες στο λογαριασμο αν εχει γινει αυτο και καμμια αλλη πληροφορια.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα τη συνναλαγη ουτε καν στην τραπεζα πειραιως το δειχνει ουτε στο paypal.Εχει τυχει μηπως σε κανεναν?Εστειλα μειλ και μου απαντησαν να τους παρω τηλεφωνο τη δευτερα απλα φοβαμαι μη γιναν τα λεφτα αερας και εχω στραβωσει γιατι δεν ειχα ποτε θεμα με το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, kounga είπε Kαλησπέρα, 1) Υπάρχει σε κάποια απο τις απαντήσεις του thread, ή έστω κάπου αλλού , λίστα όλων των ελληνικών εταιριών Τηλεφωνίας + Ηλεκτρισμού που να δέχονται πληρωμή λογαριασμού με PP? Λέω για λίστα, γιατί σκόρπια του τύπου πχ "Εμένα πάντως η Cyta δέχεται" δεν βοηθάνε και πολύ. 2) Ξέρετε ποιοι απο τους παρακάτω δέχονται PP για ηλεκτρονική αγορά προιοντων (όχι λογαριασμούς κινητής) , εκτός του Public + Πλαισίου που ξέρω σίγουρα ? Γερμανός , Κωτσόβολος , Vofafone , Wind , Cosmote , Sevenspot ? Δεν ειναι θεμα paypal αυτο ανοιξε ενα αλλο θεμα και ρωτα 13 ώρες πριν, mrk2079 είπε Καλημερα σας.Εκανα μια αγορα στο myprotein και μου εκανε denied την πληρωμη με paypal.Το προβλημα ειναι οτι τα λεφτα δεν υπαρχουν στο λογαριασμο πλεον και δεν μπορω να τα βρω πουθενα.Καποια στιγμη καταφερα να μπω στο παλοιο paypal και ειδα τη συναλλαγή αλλα δεν ειχε να κανω κατι.Στο νεο σαιτ λεει οτι θα μπουν σε μεχρι και 30 μερες στο λογαριασμο αν εχει γινει αυτο και καμμια αλλη πληροφορια.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα τη συνναλαγη ουτε καν στην τραπεζα πειραιως το δειχνει ουτε στο paypal.Εχει τυχει μηπως σε κανεναν?Εστειλα μειλ και μου απαντησαν να τους παρω τηλεφωνο τη δευτερα απλα φοβαμαι μη γιναν τα λεφτα αερας και εχω στραβωσει γιατι δεν ειχα ποτε θεμα με το paypal. Προφανώς πληρώθηκαν και αυτόματα ακυρώθηκε η συναλλαγή, τα χρήματα σου θα επιστρέψουν στην κάρτα μέσα σε αυτό το διάστημα που σου γράφουν, 30 μέρες μαξ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν ειναι θεμα paypal αυτο ανοιξε ενα αλλο θεμα και ρωτα Oσοι χρησιμοποιούν PP για πληρωμές, δεν είναι πιθανότερο να βλέπουν αυτο εδω το thread? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kounga είπε Oσοι χρησιμοποιούν PP για πληρωμές, δεν είναι πιθανότερο να βλέπουν αυτο εδω το thread? Το εγραψες εδω και δεν πηρες απαντηση. Αρα γραψτο κι εκει , ισως παρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, alfeios είπε Το εγραψες εδω και δεν πηρες απαντηση. Αρα γραψτο κι εκει , ισως παρεις Kαλά, χθές το ρώτησα, δεν με χαλάει το πότε θα απαντηθεί... Και για το "εκει" που λες, που συγκεκριμένα εννοείς, σε ποια κατηγορία θα ήταν καλύτερα να το ρωτήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ξερει κανεις αν υπαρχει χρεωση αν μου στειλει λεφτα καποιος στο paypal μου ή αν στείλω εγω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Ξερει κανεις αν υπαρχει χρεωση αν μου στειλει λεφτα καποιος στο paypal μου ή αν στείλω εγω ? Οχι δεν υπάρχει Με ετην προϋπόθεση οτι θα τα στειλεις σαν οικογένεια, και οχι σαν πληρωμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 αυτη τη στιγμη εχω μια καρτα συνδεδεμενη με το paypal, αν συνδέσω και 2η, μπορω να ορισω καπως ποια θα ειναι η primary ή οταν κανω μια αγορα θα με αφηνει να επιλεξω ποια καρτα θελω να χρεωθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Θα σου προτείνει μια αλλά θα μπορείς εύκολα να την αλλάζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Τελικά τι είναι καλύτερο να διαλέξουμε? Την μέθοδο paypal για την αλλαγή του νομίσματος ή της τράπεζας που είναι η κάρτα μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Τελικά τι είναι καλύτερο να διαλέξουμε? Την μέθοδο paypal για την αλλαγή του νομίσματος ή της τράπεζας που είναι η κάρτα μας? Το εχουμε αναλυσει ξανα και εγκειται στις προμήθειες μετατροπης συναλλαγματος Εξαρτάται απο ποια τραπεζα εχουμε την κάρτα και ποια κάρτα. Επισης εξαρταται το ποσο αγορας που θελουμε να κάνουμε. Για all around χρηση συμφέρει έκδοση κάρτας revolut και η μετατροπη συναλλαγματος να γινεται απο την revolut (οχι το paypal/amazon/κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εγώ προσωπικά έχω alpha Bank τι με συνφαιρει; συγνωμη αν έχει ξανά αναφερθεί αλλά δεν είδα κάποια ξεκάθαρη άποψη γι αυτό και ξανά ρωυησ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εδω και τεσσερις μερες η καρτα της εθνικης που ειναι χρεωστικη εχει υπολοιπο-5€ περιπου(λογιστικο0,30λεπτα). Θυμαμαι εκανα μια αγορά 5€ μεσω paypal, υπηρχε το ποσο μεσα στην καρτα για την ολοκληρωση της αγοράς. Προχτές μου έστειλε το τμημα του paypal οτι λογο τεχνικου λαθος με χρεωσανε το ποσο δυο φορες και πως θα μου το επιστρεψιυν 30/10, μεχρι στιγμης το υπόλοιπο στο λογαριασμο είναι μειον. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Εδω και τεσσερις μερες η καρτα της εθνικης που ειναι χρεωστικη εχει υπολοιπο-5€ περιπου(λογιστικο0,30λεπτα). Θυμαμαι εκανα μια αγορά 5€ μεσω paypal, υπηρχε το ποσο μεσα στην καρτα για την ολοκληρωση της αγοράς. Προχτές μου έστειλε το τμημα του paypal οτι λογο τεχνικου λαθος με χρεωσανε το ποσο δυο φορες και πως θα μου το επιστρεψιυν 30/10, μεχρι στιγμης το υπόλοιπο στο λογαριασμο είναι μειον. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο; Μου είχε συμβεί 3 φορές όσο είχα Leupay και όντως τα επιστρέφουν δεν έχεις να φοβάσαι κάτι πιστεύω. Αν ο λογαριασμός πάει μείον δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσεις και με την τράπεζα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μιλησα με την τράπεζα και μου είπε δεν μπορει να δει κατι ακομα. Για το μειον δεν μου είπε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα