Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, gdimitris είπε

Οσον αφορα το 2 που λες, εχει επιλογη να πληρωσεις με το Paypal wallet, oποτε "λογικα" τραβαει οτι εχεις απο εκει και συμπληρωνει με την καρτα σου.

Eπειδη κατα κορον χρησιμοποιω το ebay οταν ειναι να πληρωσω συνηθως αν δεν φτανει το υπολοιπο του paypal balance μου εμφανιζει να πληρωσω μεσω του υπολοιπου της χρεωστικης

Οταν φτανει και το υπολοιπο του paypal και της χρεωστικης μου εμφανιζει να επιλεξω οποια απο τα δυο θελω

Ισως να μην τα θυμαμαι καλα θα το ξανα τσεκαρ

ΕDIT: Ειχες δικιο τελικα... εβαλα κατι στο καλαθι και στο τσεκ αουτ δειχνει τη διαδικασια τραβαει πρωτα απο το παυπαλ balance  το μικρο ποσο και το υπολοιπο μεγαλο ποσο που απομενει απο τη χρεωστικη.

Επεξ/σία από afterhours
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, afterhours είπε

Αν θελω να παρω κατι που εχει 150 ευρω γινεται να τραβηξει τα 50 ευρω απο το Paypal (αν εχει ακριβως τοσο υπολοιπο) και τα 100 υπολοιπα να τα τραβηξει απο την χρεωστικη καρτα ;;;

Αν μιλας για το balance, θα τραβήξει ετσι και αλλιώς ολο το balance και μετά το υπόλοιπο θα το πάρει απο την καρτα σου, με την προϋπόθεση, αγορα, balance και κάρτα να ειναι στο ιδιο νόμισμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεβεντες απορια ,οταν κανουμε πληρωμη με paypal, μετα απο ποσες ωρες - μερες την βλεπει ο πωλητης; αναφερομαι για αγορα στην Ελλαδα 

Επεξ/σία από arma1

Καλησπέρα,

Ειχα ανοίξει case, χθες έκανα escelate και σήμερα που απάντησε ο πωλητής επέλεξα την επιλογή "Ενημέρωση PayPal". Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το case ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Ούτε στα "Εκκρεμή περιστατικά" υπάρχει, ούτε στα "Κλειστά περιστατικά"!!!

Γνωρίζει κανείς αν είναι φυσιολογικό;

Thanks!

2 ώρες πριν, arma1 είπε

Λεβεντες απορια ,οταν κανουμε πληρωμη με paypal, μετα απο ποσες ωρες - μερες την βλεπει ο πωλητης; αναφερομαι για αγορα στην Ελλαδα 

Άμεσα

1 ώρα πριν, georgep800 είπε

Καλησπέρα,

Ειχα ανοίξει case, χθες έκανα escelate και σήμερα που απάντησε ο πωλητής επέλεξα την επιλογή "Ενημέρωση PayPal". Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το case ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Ούτε στα "Εκκρεμή περιστατικά" υπάρχει, ούτε στα "Κλειστά περιστατικά"!!!

Γνωρίζει κανείς αν είναι φυσιολογικό;

Thanks!

Κατι κανεις λαθος το εμαιλ πού ήρθε από το παυπαλ τι λέει

• Like 2

Καλησπέρα. Σε παλιότερο post είχα αναφέρει πως έχει θέμα με το λογαριασμό της paypal. Είχα συνδέσει την κάρτα ( η οποία αντικαταστάθηκε με νέα οπότε άλλαξε ο αριθμός ) και έπειτα λάθος με το νούμερο του κινητού στα 2 τελευταία ψηφία. Οπότε στην επαλήθευση του κωδικού μου ζητάει αριθμό κάρτας ( τον οποίο μου έδωσε η Πειραιώς σε επικοινωνία που είχα ), mail που επίσης δεν έχω πρόβλημα και τηλεφωνική κλήση άλλα και sms που εκεί υπάρχει το πρόβλημα...

Επικοινώνησα με paypal και μου λένε μόνο με τηλέφωνο, τηλέφωνο που; Υπάρχει support στην Ελλάδα;

Εάν ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και τον αφήσω στην άκρη, θα με μπλοκάρει; Θα έχω θέμα; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι. Τι ισχύει;

Δεν κατάλαβα τιποτα από αυτά που περιγράφεις

Αν ανοίξεις άλλο λογαριασμό, κάτω απο κάποιες προϋποθέσεις , θα σου μπλοκάρουν και τους δυο, δεν είναι μαύρο άσπρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, d4mage είπε

Καλησπέρα. Σε παλιότερο post είχα αναφέρει πως έχει θέμα με το λογαριασμό της paypal. Είχα συνδέσει την κάρτα ( η οποία αντικαταστάθηκε με νέα οπότε άλλαξε ο αριθμός ) και έπειτα λάθος με το νούμερο του κινητού στα 2 τελευταία ψηφία. Οπότε στην επαλήθευση του κωδικού μου ζητάει αριθμό κάρτας ( τον οποίο μου έδωσε η Πειραιώς σε επικοινωνία που είχα ), mail που επίσης δεν έχω πρόβλημα και τηλεφωνική κλήση άλλα και sms που εκεί υπάρχει το πρόβλημα...

Επικοινώνησα με paypal και μου λένε μόνο με τηλέφωνο, τηλέφωνο που; Υπάρχει support στην Ελλάδα;

Εάν ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και τον αφήσω στην άκρη, θα με μπλοκάρει; Θα έχω θέμα; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι. Τι ισχύει;

βγαλε την καρτα την νεα απο αυτο το paypal.Σβησε και την παλια που εχεις μεσα αφου ειναι λαθος. Ανοιξε νεο λογαριασμο σε αλλο mail.

Ετσι και αλλιως αλλο mail θα δωσεις,αλλη καρτα και αλλο τηλεφωνο! Και εγω εχω 2 paypal

Επεξ/σία από alexakos89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

βγαλε την καρτα την νεα απο αυτο το paypal.Σβησε και την παλια που εχεις μεσα αφου ειναι λαθος. Ανοιξε νεο λογαριασμο σε αλλο mail.

Ετσι και αλλιως αλλο mail θα δωσεις,αλλη καρτα και αλλο τηλεφωνο! Και εγω εχω 2 paypal

Πως θα τα κάνω όλα αυτά χωρίς να έχω πρόσβαση (οεο);

Προφανώς και μπορείς με νέο e-mail, νέο αριθμό κάρτας άλλα και τηλέφωνο (εφόσον το παλιό δεν λειτουργεί) να ανοίξω νέο λογαριασμό, το θέμα είναι εάν εξακριβωθεί η ταυτότητα ή γενικώς πως πρόκειται για ίδιο άτομο... τι γίνεται!

Y.Γ Ο αριθμός πάντως δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, άρα δεν μπορώ να τον πάρω ένα τηλ να λυθεί εκεί το ζήτημα😄

και στην τελική θα μπορούσα εξαρχής να δηλώσω αριθμό λογαριασμού και όχι λογαριασμό κάρτας. btw εσύ γιατί έχεις 2 paypal;

Επεξ/σία από d4mage

3 λεπτά πριν, d4mage είπε

Πως θα τα κάνω όλα αυτά χωρίς να έχω πρόσβαση (οεο);

Προφανώς και μπορείς με νέο e-mail, νέο αριθμό κάρτας άλλα και τηλέφωνο (εφόσον το παλιό δεν λειτουργεί) να ανοίξω νέο λογαριασμό, το θέμα είναι εάν εξακριβωθεί η ταυτότητα ή γενικώς πως πρόκειται για ίδιο άτομο... τι γίνεται!

Την νέα κάρτα την έχεις στο PayPal?

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δεν κατάλαβα τιποτα από αυτά που περιγράφεις

Αν ανοίξεις άλλο λογαριασμό, κάτω απο κάποιες προϋποθέσεις , θα σου μπλοκάρουν και τους δυο, δεν είναι μαύρο άσπρο

Τι δεν καταλάβες, να σε βοηθήσω.

16 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Την νέα κάρτα την έχεις στο PayPal?

Η νέα κάρτα δεν είναι πουθενά, ο λογαριασμός του paypal είναι με την προηγούμενη κάρτας.

16 λεπτά πριν, d4mage είπε

Τι δεν καταλάβες, να σε βοηθήσω.

Η νέα κάρτα δεν είναι πουθενά, ο λογαριασμός του paypal είναι με την προηγούμενη κάρτας.

κανε νεο λογαριασμο με νεο mail,νεα καρτα,νεο αριθμ και δικο σου ονομα επωνυμο. Δεν θα εχεις θεμα κανενα και ειδικα εφοσον δεν το χρησιμοποιεις.

Στις 18/10/2018 στις 3:59 ΜΜ, alexakos89 είπε

κανε νεο λογαριασμο με νεο mail,νεα καρτα,νεο αριθμ και δικο σου ονομα επωνυμο. Δεν θα εχεις θεμα κανενα και ειδικα εφοσον δεν το χρησιμοποιεις.

και πάλι όμως μαλακία να υπάρχει ένας ανενεργός λογαριασμός κάπου με τίγκα προσωπικά μου δεδομένα κι ας μην το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Kαλησπέρα,

1) Υπάρχει σε κάποια  απο τις απαντήσεις του thread, ή έστω κάπου αλλού ,  λίστα όλων των ελληνικών εταιριών Τηλεφωνίας + Ηλεκτρισμού που να δέχονται πληρωμή λογαριασμού με PP?  Λέω για λίστα, γιατί σκόρπια  του τύπου πχ   "Εμένα πάντως η Cyta δέχεται"  δεν βοηθάνε και πολύ.

2) Ξέρετε ποιοι απο τους παρακάτω δέχονται PP για ηλεκτρονική αγορά προιοντων (όχι λογαριασμούς κινητής)  , εκτός του  Public + Πλαισίου  που ξέρω σίγουρα ?

Γερμανός , Κωτσόβολος , Vofafone , Wind , Cosmote , Sevenspot ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...