FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπέρα προσπάθησα 2 φόρες να αγοράσω κάτι απο ebay, ο πωλητής είναι στην πολώνια για κάποιο λόγο δεν δεχετε πληρωμή μεσώ paypal απο Ελλάδα γιατι γινετε αυτο? αν προσθέσω τα χρήματα στο paypal balance να μην τα τραβηξει από την κάρτα δηλαδή θα κάνω τίποτα μου εστηλε και ο πωλητής μήνυμα οτι υπάρχει θέμα με την Ελλάδα και αν θέλω να μου δώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό να του κάνω κατάθεση κάτι που δεν δέχτηκα φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πλήρωσε με balance, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αυτο που θέλεις να αγοράσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε καλησπέρα προσπάθησα 2 φόρες να αγοράσω κάτι απο ebay, ο πωλητής είναι στην πολώνια για κάποιο λόγο δεν δεχετε πληρωμή μεσώ paypal απο Ελλάδα γιατι γινετε αυτο? αν προσθέσω τα χρήματα στο paypal balance να μην τα τραβηξει από την κάρτα δηλαδή θα κάνω τίποτα μου εστηλε και ο πωλητής μήνυμα οτι υπάρχει θέμα με την Ελλάδα και αν θέλω να μου δώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό να του κάνω κατάθεση κάτι που δεν δέχτηκα φυσικά Στις κάρτες ισχύει ακομα κάποιου ειδους capital control και για κάποιες κατηγορίες ειδών δεν γίνονται συναλλαγές με ελληνικές κάρτες (ουτε μεσω paypal). Αν με την ιδια καρτά, το ιδιο paypal και το ιδιο λογαριασμο ebay εχεις ψωνίσει αλλα πραγματα, τοτε αυτο που θες απο τον πολωνο ειναι στις αποκλεισμενες κατηγορίες. Η λύση ειναι να κάνεις έμβασμα στο paypal για να βάλεις balance και να ψωνίσεις ή να χρησιμοποιήσεις ΜΗ ελληνική κάρτα. Βέβαια, υπάρχει και το αλλο ενδεχόμενο, να εχει προβλημα ο λογαριασμός paypal του πωλητή, πχ να ειναι μπλοκαρισμένος. Ορθα όμως δεν εκανες έμβασμα στον τραπεζικό του λογαριασμο γιατί δεν εχεις καμια ασφάλεια για τη συναλλαγη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ένα copper ihs θέλω να πάρω για τον επεξεργαστή https://www.ebay.com/itm/Coffee-Lake-Delid-i7-i5-Copper-IHS-Delid-8700k-8600k-8350k/192608700083?hash=item2cd85f86b3:g:exQAAOSwzita-~AM προσπαθώ να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο paypal και κάτι σκάλωμα τρώει προσπαθήστε αργότερα λέει το θέμα είναι με το έμβασμα ότι θα χρεωθώ παραπάνω απο την άξια του αντικείμενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ο ελληνικος τραπεζικός δεν μπαινει για αγορες, παρα μονο για να "τραβηξουμε" λεφτα ΑΠΟ το paypal ΠΡΟΣ τον λογαριασμό μας. Άλλες αγορές αγορές απο το ebay με το ιδιο paypal/κάρτα έχεις κάνει; Λεφτά έχει; Αν ναι, τότε είναι σιγουρα ειτε περιορισμενο ειδος ή ο λογαριασμος του χρηστη εχει προβλημα. Έμβασμα στο paypal εχει ειδική διαδικασία. αν θες γενικοτερα τη συμβουλή μου, βγάλε μια κάρτα revolut (υπάρχει ειδική συζήτηση) και ψώνιζε με αυτή στο paypal. Στο έμβασμα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό στη revolut ειναι 1 ευρω μεσω web banking, οποτε μια στο τοσο στελνεις χρηματα, μετα απο 2-3 εργασιμες ειναι στη revolut και ψωνιζεις. Δεν μου εχει κολλησει πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλος, έχει χρήματα μέσα η κάρτα και έχω κάνει πολλές απροβληματιστες συναλλαγές από το paypal μου μόνο με αυτόν στην πολώνια και στο sport direct έχω θέμα, τεσπα θα δω για την revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, FORIS78 είπε ένα copper ihs θέλω να πάρω για τον επεξεργαστή https://www.ebay.com/itm/Coffee-Lake-Delid-i7-i5-Copper-IHS-Delid-8700k-8600k-8350k/192608700083?hash=item2cd85f86b3:g:exQAAOSwzita-~AM προσπαθώ να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο paypal και κάτι σκάλωμα τρώει προσπαθήστε αργότερα λέει το θέμα είναι με το έμβασμα ότι θα χρεωθώ παραπάνω απο την άξια του αντικείμενου. Το έμβασμα στο paypal κοστίζει μόνο 1€ όταν γίνεται μέσω ebanking Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από alfeios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 το πήρα από ένα site στην δανια τελικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, FORIS78 είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλος, έχει χρήματα μέσα η κάρτα και έχω κάνει πολλές απροβληματιστες συναλλαγές από το paypal μου μόνο με αυτόν στην πολώνια και στο sport direct έχω θέμα, τεσπα θα δω για την revolut Εγώ πάλι ένα μήνα πριν που αγόρασα μέσω paypal στο sportsdirect μια χαρά έγινε η συναλλαγή μου χωρίς κανένα πρόβλημα αν φυσικά μιλάμε για το ίδιο site έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Για το ιδιο μιλάμε ποτέ δεν έχω κάνει επιτυχημένη συναλλαγή από όταν ξεκίνησαν τα capitals , η κάρτα που έχω στο PayPal είναι της εθνικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ πριν λίγο καιρό από sportsdirect χωρίς κανένα θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το sportsdirect δεν είχε ποτέ θέμα με τα cc και με την Εθνική Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, FORIS78 είπε Για το ιδιο μιλάμε ποτέ δεν έχω κάνει επιτυχημένη συναλλαγή από όταν ξεκίνησαν τα capitals , η κάρτα που έχω στο PayPal είναι της εθνικής Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με Εθνική. Πες τους ότι έχεις θέμα με τη συγκεκριμένη συναλλαγη και θα το φτιάξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, FORIS78 είπε Για το ιδιο μιλάμε ποτέ δεν έχω κάνει επιτυχημένη συναλλαγή από όταν ξεκίνησαν τα capitals , η κάρτα που έχω στο PayPal είναι της εθνικής Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αλλά η κάρτα που έχω συνδέσει με το paypal είναι από την alpha bank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 παίζει ρόλο ναι και ένας συνάδελφος μου εχει θέμα με την εθνική και το paypal για αγορες απο συγκεκριμενες χωρες, το περιεργο ειναι οτι ενω δεν περναει στο sportdirect έχω κάνει κανονικά άλλες συναλλαγες με πωλητές στην αγγλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα