doll Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, doll είπε Ακριβώς. Αυτο κανει η Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Άρα τι μας συμφέρει; Να γίνεται η μετατροπή απο την κάρτα ή απο paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, doll είπε Άρα τι μας συμφέρει; Να γίνεται η μετατροπή απο την κάρτα ή απο paypal? Σχεδον ολες οι αναφορες που εχουν γινει εδω μεσα σε αυτο το ερωτημα που θετεις, λενε οτι συμφερει να γινεται η μετατροπη απο την καρτα και όχι απο το paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Και εγώ τις έχω διαβάσει αλλά τελικά ισχύει; Και μεταξύ τραπεζών τη γίνεται; Ποιο είναι ίσως η πιο συμφέρουσα στην μετατροπή; Χρεώσεις μετατροπής δεν έχουν οι άλλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν δραστηροποιείσαι στο ίντερνετ και έχεις ένα μικρό εισόδημα,περόιπου 200 ευρώ ανα μήνα, μπορεί να έχεις πρόβλημα με εφορία?Τα χρήματα αυτά δεν τα βγάζω στην κάρτα αλλα τα χρησιμοποιώ απευθείας απο πειπαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Που γίνεται η αλλαγή για μετατροπή συναλλάγματος από το Paypal και όχι από την κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, doll είπε Που γίνεται η αλλαγή για μετατροπή συναλλάγματος από το Paypal και όχι από την κάρτα? Κάνε κλικ εδω 18 ώρες πριν, arsenal είπε Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν δραστηροποιείσαι στο ίντερνετ και έχεις ένα μικρό εισόδημα,περόιπου 200 ευρώ ανα μήνα, μπορεί να έχεις πρόβλημα με εφορία?Τα χρήματα αυτά δεν τα βγάζω στην κάρτα αλλα τα χρησιμοποιώ απευθείας απο πειπαλ Γραψε την ερωτηση εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, doll είπε Και εγώ τις έχω διαβάσει αλλά τελικά ισχύει; Και μεταξύ τραπεζών τη γίνεται; Ποιο είναι ίσως η πιο συμφέρουσα στην μετατροπή; Χρεώσεις μετατροπής δεν έχουν οι άλλες; ΟΛΕΣ οι ελληνικές κάρτες χρεώνουν έξτρα ποσό για την μετατροπή συναλλάγματος (δεν μιλάω για την συναλλαγματική ισοτιμία) Εξτρα χρεώσεις για μετατροπές, περνάει η αγορά...δεν περνάει η αγορά λόγω CC ... ιστορίες για αγρίους Bγάλε ανθρωπέ μου μια κάρτα εξωτερικού (Revolut, N26, Leupay) να βρεις την ησυχία σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, molot12 είπε ΟΛΕΣ οι ελληνικές κάρτες χρεώνουν έξτρα ποσό για την μετατροπή συναλλάγματος (δεν μιλάω για την συναλλαγματική ισοτιμία) Εξτρα χρεώσεις για μετατροπές, περνάει η αγορά...δεν περνάει η αγορά λόγω CC ... ιστορίες για αγρίους Bγάλε ανθρωπέ μου μια κάρτα εξωτερικού (Revolut, N26, Leupay) να βρεις την ησυχία σου Oι πιστωτικές κάρτες της Εθνικής δε χρεώνουν ακόμα έξτρα για μετατροπή συναλλάγματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Καλημέρα θα ήθελα μια βοήθεια σύνδεσα τον τραπεζικό λογαριασμό με το paypal μου εμφανίστηκαν τα 2 ποσα στον λογαριασμό τα είδα μέσο e-banking και τα έβαλα για επιβεβαίωση στο paypal όμως τώρα μου βγάζει ότι απαιτείται έγκριση μέσα σε ένα κίτρινο πλαίσιο γιατί συμβαίνει αυτό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με πληρωμές στο Paypal? Ενώ πριν μια βδομάδα αγόρασα κανονικά από Brickowl.com απο κατάστημα Αγγλίας κάποια κομμάτια Lego, χθες και σήμερα από το ίδιο site αλλά από διαφορετικό κατάστημα πάλι Αγγλίας δεν περνάει ούτε με Mastercard ούτε με Visa που έχω συνδεδεμένες. Eurobank και οι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 5/15/2018 στις 1:46 ΜΜ, siegfried_gr είπε Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με πληρωμές στο Paypal? Ενώ πριν μια βδομάδα αγόρασα κανονικά από Brickowl.com απο κατάστημα Αγγλίας κάποια κομμάτια Lego, χθες και σήμερα από το ίδιο site αλλά από διαφορετικό κατάστημα πάλι Αγγλίας δεν περνάει ούτε με Mastercard ούτε με Visa που έχω συνδεδεμένες. Eurobank και οι δύο. μια απ'τα ίδια, έχω γράψει και σε άλλο νήμα εδώ στο thread του ίντερνετ. Μια βδομάδα πριν παρήγγειλα ένα usb από κατάστημα Γερμανίας και πλήρωσα κανονικά με paypal. Πριν τρεις μέρες παρήγγειλα από ebay- κατάστημα Φινλανδίας, δύο κούπες και δεν μπορώ να πληρώσω με καμία κάρτα, είτε μέσω paypal είτε με τον αριθμό της κάρτας, eurobank και εθνική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 15/5/2018 στις 1:46 ΜΜ, siegfried_gr είπε Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με πληρωμές στο Paypal? Ενώ πριν μια βδομάδα αγόρασα κανονικά από Brickowl.com απο κατάστημα Αγγλίας κάποια κομμάτια Lego, χθες και σήμερα από το ίδιο site αλλά από διαφορετικό κατάστημα πάλι Αγγλίας δεν περνάει ούτε με Mastercard ούτε με Visa που έχω συνδεδεμένες. Eurobank και οι δύο. 1 ώρα πριν, janus5555 είπε μια απ'τα ίδια, έχω γράψει και σε άλλο νήμα εδώ στο thread του ίντερνετ. Μια βδομάδα πριν παρήγγειλα ένα usb από κατάστημα Γερμανίας και πλήρωσα κανονικά με paypal. Πριν τρεις μέρες παρήγγειλα από ebay- κατάστημα Φινλανδίας, δύο κούπες και δεν μπορώ να πληρώσω με καμία κάρτα, είτε μέσω paypal είτε με τον αριθμό της κάρτας, eurobank και εθνική.. Έχουν περάσει πλέον τρία χρόνια με τά capital control. Οι συναλλαγές σας κόβονται από τις ελληνικές τράπεζες. Πάρτε τους τηλέφωνο να τους ρωτήσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 καλημέρα Πριν καιρό είχα αγοράσει μια οθόνη για ένα tablet και ήρθε σπασμένη , στην αρχή ήθελε ο πωλητής να μου δώσει λιγότερα χρήματα .....με τα ζόρια την δέχτηκε και την έστειλα πίσω δεν εμφανίστηκε ποτέ να την παραλάβει από το τελωνείο της Κίνας .....έκανα αίτηση αμφισβήτησης στην eurobank και την οποία και κέρδισα μια εβδομάδα μετά μπαίνω στον λογαριασμό μου paypal και δεν μπορώ να κάνω καμιά αγορά λόγω του συγκεκριμενου προβλήματος (printscreen).....Μπορεί το paypal να τραβήξει αφθαιρετα χρήματα από τον λογαριασμό μου.....η κάρτα από την οποία έγινε η συναλλαγή έχει ακυρωθεί για λογούς ασφάλειας και μου ζητούν κίνηση της κάρτας ....Τι να κάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα