NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 41 λεπτά πριν, Blacktan είπε περασαν σημερα απο ppl σε leu τα 50€ χωρις να εχει γινει confirmation account με τα 2 εμβασματακια . Μπερδεύεις το topup με τις κάρτες τα ιβαν κλπ, πρέπει να παρακολουθήσεις λίγο το θέμα για να καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τι εννοεις μπερδευω ? Απο ppl εκανα withdraw σε leu χωρις να εχει γινει confirmation ο leu . Δεν εχω γραψει κατι για top up και καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Παιδιά όλοι οι IBAN λογαριασμοί μπορούν να περαστούν στην paypal με υπομονή και μεράκι Κάποιοι πιο εύκολα κάποιοι πιο δύσκολα, αυτό εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Τα προβλήματα αυτά υπήρχαν πάντα με αυτές τις υπηρεσίες (που παρέχουν virtual IBAN), δεν βγήκαν τώρα που το δοκιμάσατε εσείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 χθες το βραδυ εκανα μια πληρωμη σε Ελληνα εμπορο και ενα πληρωσα κανονικα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι η συναλλαγη ιως παραβιαζει τους κανοννες και οτι θα το ερευνησουν και θα μου απαντησουν μεσα σε 72 ωρες. Επειδη ββιαζομουν ζητησα απο τον εμπορο ακυρωση της συναλλαγης τι ηταν αυτος ομως πρωτη φορα μου συμβαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 update στο θεμα απο paypal We’re changing the balance functionality for your PayPal account depending on whether we have been able to verify identifying information that you provide to us. If we have not verified your identifying information, a balance in your PayPal account can generally only be held in your PayPal account and transferred to a linked bank account or debit card. If we have verified your identifying information, a balance in your PayPal account can be held in your PayPal account, transferred to a linked bank account or debit card, used to make purchases or send money to others. Restrictions and limitations on such accounts may be lifted upon validation of the user’s identity by PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στις 8/3/2018 στις 12:45 ΜΜ, lak10 είπε χθες το βραδυ εκανα μια πληρωμη σε Ελληνα εμπορο και ενα πληρωσα κανονικα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι η συναλλαγη ιως παραβιαζει τους κανοννες και οτι θα το ερευνησουν και θα μου απαντησουν μεσα σε 72 ωρες. Επειδη ββιαζομουν ζητησα απο τον εμπορο ακυρωση της συναλλαγης τι ηταν αυτος ομως πρωτη φορα μου συμβαινει χθες μου χρεωσαν και την καρτα ενω η συναλλαγη ειναι ακομα pending πηρα τηλεφωνο στο support και μου ειπαν να περιμενω. Για μια απλη συναλλαγη τοση ταλαιπωρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Πηρα ενα μαιλ απο την διεύθυνση [email protected], δεν το ανοιξα ακομα, υποπτευομαι οτι ειναι fake. Τι πρεπει να προσεξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Να προσεξεις να μην ανοιξεις το περιεχπομενο του (ειδικά τιποτα attachments) Να προσέξεις να σβηστεί. Αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Να προσεξεις να μην ανοιξεις το περιεχπομενο του (ειδικά τιποτα attachments) Να προσέξεις να σβηστεί. Αυτα Εχει συνημμένο μεσα γι αυτο δεν το ανοιξα. Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Η ppl ποτε δεν στελνει συννημενα και γενικα συννημενα ΠΟΤΕ απο αγνωστες πηγες ... Οπως σου ειπε και ο issay διαγραφη και ανακυκλωση ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Πηρα ενα μαιλ απο την διεύθυνση [email protected], δεν το ανοιξα ακομα, υποπτευομαι οτι ειναι fake. Τι πρεπει να προσεξω; Ότι σου είπαν τα παιδιά. Για του λόγου του αληθές, δεξί κλικ "Αντιγραφή διεύθυνσης" και κανε το επικόλληση στο σημειωματάριο. Θα δεις πως η διεύθυνση δεν θα έχει καμία σχέση με το paypal.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να καταχωρήσει διεύθυνση στο PayPal όπου το όνομα και η χώρα παραλήπτη να είναι διαφορετική απο τα στοιχεία του κατόχου; Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Καλησπερα,θελω να κανω μια πληρωμη σε Κινεζικο καταστημα γυρω στα 5$ (οχι απο το σαιτ) ,παω στο pay for goods and services και συνεχιζω απο εκει?? Πρεπει να προσεξω κατι??Υπαρχει καποια προμηθεια για μενα η για αυτον που πληρωνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Βεβαίως και υπάρχει προμήθεια και θα κρατηθεί από αυτόν που θα πάρει τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μπορεις να το εξηγησεις λιγο περισσοτερο αυτο?Δλδ αν εγω θελω να δωσω 5 ευρω και η προμηθεια ειναι 1 ευρω αυτος θα παρει για αυτον 4 ευρω και θα πληρωσει 1 για την προμηθεια,αρα δηλαδη θα παρει 4 και οχι 5 που θα στειλω??Ποσο ειναι η προμηθεια ξερει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα