NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εχεις παει στην διαχείριση καρτών μα δεις τι γίνεται, υπαρχουν δεν υπαρχουν κλπ.
giorgolavos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, NikosKallithea said: Εχεις παει στην διαχείριση καρτών μα δεις τι γίνεται, υπαρχουν δεν υπαρχουν κλπ. Ναι, η μία κάρτα είχε λήξει αλλα οι άλλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αφαίρεσα την ληγμένη (που δεν ήταν η προεπιλεγμενη) και μου βγάζει ακόμα το ίδιο
alfeios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εχω προσθεσει κατα καιρους πολλες καρτες διαφορων τραπεζωμ στο paypal και γμωρισω τη διαδικασια επιβεβαιωσης. Προσφατα προσθεσα μια πιστωτική Blue AMEX και αφου πατησα το confirm εγινε η χρεωση του 1,50€. Στην αιτιολογια ομως, στην τραπεζα γραφει απλα και μονο PAYPAL και όχι εγγραφη της μπρφης PP********** για να δω τον τετραψηφιο κωδικο. Αλλαξε κατι ή θα πρεπει να επικοινωνησω με την τραπεζα ;
spartak1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, alfeios είπε Εχω προσθεσει κατα καιρους πολλες καρτες διαφορων τραπεζωμ στο paypal και γμωρισω τη διαδικασια επιβεβαιωσης. Προσφατα προσθεσα μια πιστωτική Blue AMEX και αφου πατησα το confirm εγινε η χρεωση του 1,50€. Στην αιτιολογια ομως, στην τραπεζα γραφει απλα και μονο PAYPAL και όχι εγγραφη της μπρφης PP********** για να δω τον τετραψηφιο κωδικο. Αλλαξε κατι ή θα πρεπει να επικοινωνησω με την τραπεζα ; H amex της αλφα δε δειχνει αμεσως τον κωδικο online. Σε λίγες μέρες...
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, giorgolavos είπε Ναι, η μία κάρτα είχε λήξει αλλα οι άλλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αφαίρεσα την ληγμένη (που δεν ήταν η προεπιλεγμενη) και μου βγάζει ακόμα το ίδιο Eρωτησεις έχουν χρήματα μεσα οι κάρτες σου αν έχουν τι ειναι αυτο που θέλεις να αγοράσεις μήπως είναι στην λιστα των cc
giorgolavos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 32 minutes ago, NikosKallithea said: Eρωτησεις έχουν χρήματα μεσα οι κάρτες σου αν έχουν τι ειναι αυτο που θέλεις να αγοράσεις μήπως είναι στην λιστα των cc δεν εχω Capital Control γιατι εχω καρτες απο τραπεζες του εξωτερικου και κανω συχνα αγορες. λεφτα εχουν μεσα αρκετα. πηγα να γορασω ενα πακετο Broken Sword 1, 2, 3 απο το steam γιατι με επιασε νοσταλγια και ηθελα να παιξω
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Την περιπτοση σου δεν την γνωριζω, γενικα αλλες αγορες μπορεις να κανεις?
giorgolavos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 εβαλα λεφτα στην Paypal και εκανα την αγορα με το balance που ειχα. Ετσι εκανε κανονικα την αγορα πριν λιγο
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, giorgolavos είπε εβαλα λεφτα στην Paypal και εκανα την αγορα με το balance που ειχα. Ετσι εκανε κανονικα την αγορα πριν λιγο Aρα οι καρτες που εχεις συνδεμένες για κάποιο λογο δεν ειναι αποδέκτες απο το ππ
giorgolavos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μα αφού έβαλα λεφτά στην PayPal από τις ίδιες κάρτες
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αλλο το topup και αλλο οι αγορές, τεσπα τέλος κάλο ολα καλα
geoge xperria Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/17/2018 στις 10:42 ΜΜ, NikosKallithea είπε Τα χαρτια που σου ζητούν ειναι συγκεκριμένα, κατι πέραν αυτων δεν το δέχονται φιλε μου εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο...ολα καλα..εβαλα την καρτα αλλα απο εκει και περα πως κανω την αγορα??πρεπει να περασω το χρηματικο ποσο της καρτας στην paypal και να κανω την αγορα η μπορω και απευθειας και η χρεωση γινεται μετα?
Billator Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, geoge xperria είπε φιλε μου εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο...ολα καλα..εβαλα την καρτα αλλα απο εκει και περα πως κανω την αγορα??πρεπει να περασω το χρηματικο ποσο της καρτας στην paypal και να κανω την αγορα η μπορω και απευθειας και η χρεωση γινεται μετα? Αγοράζεις με τον λογαριασμό της Paypal σου από οποιοδήποτε site θες, και τα λεφτά τα τραβάει η paypal μόνη της από την κάρτα σου.
geoge xperria Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Billator είπε Αγοράζεις με τον λογαριασμό της Paypal σου από οποιοδήποτε site θες, και τα λεφτά τα τραβάει η paypal μόνη της από την κάρτα σου. τελεια σε ευχαριστω πολυ..και σε περιπτωση που κατι παει στραβα εχω διαβασει οτι υπαρχει κατι σαν επιστροφη χρηματων....ειναι η πρωτη φορα και δε γνωριζω...κατω απο ποιες συνθηκες εχεις επιστροφη?ειναι αμεση???τι να προσεχω?οι παραγγελιες θα ειναι απο μεγαλα e-shop οπως gearbest η bangood
Billator Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, geoge xperria είπε τελεια σε ευχαριστω πολυ..και σε περιπτωση που κατι παει στραβα εχω διαβασει οτι υπαρχει κατι σαν επιστροφη χρηματων....ειναι η πρωτη φορα και δε γνωριζω...κατω απο ποιες συνθηκες εχεις επιστροφη?ειναι αμεση???τι να προσεχω?οι παραγγελιες θα ειναι απο μεγαλα e-shop οπως gearbest η bangood Υπάρχει buyer protection, το καλύτερο είναι να κάτσεις να το διαβάσεις μόνος σου. Χοντρικά καλύπτει περιπτώσεις όπως ότι το προϊόν δεν το έχεις παραλάβει (αν μιλάμε για κίνα να αργήσει πάνω από 60 μέρες), το προϊόν που παρέλαβες είναι χαλασμένο/κατεστραμμένο, όταν λείπουν πράγματα μέσα από μια παραγγελία κλπ. Απλά να έχεις το νου σου ότι το Paypal είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σου (έσχατη) λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει. Πάντα πρώτα πρέπει να προσπαθήσεις να βρίσκεις λύση με τα καταστήματα που αγοράζεις το προϊόν. Αν δεν βγάλεις άκρη μαζί τους τότε καταφεύγεις στην paypal. Τα λεφτά τα παίρνεις πίσω μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του dispute στο paypal. Παίρνει από 5-25 μέρες. Απλά εσύ ξέρεις ότι θα τα πάρεις οπότε δεν σε νοιάζει και να αργήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα