NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία δεν χρειαζεται να κανεις τίποτα στο παυπαλ, απο την στιγμή που το παυπαλ πει οτι ολοκληρώθηκε το refund τα χρήματα θα γυρίσουν στην κάρτα σου, θέλει 3-4 εργάσιμες αν η καρτα σου είναι ελληνική. Γενικά τα χρήματα επιστρέφουν από κει που έφυγαν, αυτό ισχύει για όλες τις αγορές όχι μόνο για το PayPal. 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, το ξέρω αυτό πως τα χρήματα γυρίζουν από εκεί που έγινε η αγορά. Απλά με παραξένεψε που πριν ήταν στάνταρ σε 3 ημέρες τα χρήματα μέσα, και αυτό με τον λογαριασμό στο paypal. Και πάλι ευχαριστώ.
Razor_7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εφ οσον εχεις λαθος στοιχεια ο λογαριασμός σου θα μείνει ετσι οπως είναι μπλοκαρισμενος οσο για το δεύτερο άλλαξε τράπεζα ε καλά δε με νοιάζει τόσο, απλά το θέμα είναι οτι έχω κάμποσα στο balance, κάποιος τρόπος θα πρέπει να υπάρχει ώστε να λυθεί.Αυτοί εντωμεταξύ δεν απαντούν, παρά μόνο παραπέμπουν σε Q&A πρότυπα. Έχει κανείς μήπως διεύθυνση email?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 ε καλά δε με νοιάζει τόσο, απλά το θέμα είναι οτι έχω κάμποσα στο balance, κάποιος τρόπος θα πρέπει να υπάρχει ώστε να λυθεί.Αυτοί εντωμεταξύ δεν απαντούν, παρά μόνο παραπέμπουν σε Q&A πρότυπα. Έχει κανείς μήπως διεύθυνση email? Πάρε τηλέφωνο στο παυπαλ εδώ https://www.paypal.com/gr/selfhelp/contact/call και στην συνέχεια πάτα το "Call us as a Guest" Αλλά έχω την εντύπωση ότι τα έχασες τα χρήματα.
ksessalonikios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 αμα θελεις να μεταφερεις τα χρήματα που εχεις στο balance στον τραπεζικό σου λογ/σμο παίζει προμήθεια;
stelakis1914 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι του ποσού των 15€ όχι. Αν θέλεις να γλιτώσεις από τις προμήθειες μπορείς να τραβάς αυτό το ποσό σε δόσεις. Εξαρτάται όμως και από την τράπεζα σου αν χρεώνει εισερχόμενο έμβασμα. Η εθνική δεν χρεώνει μέχρι τα 15€, παλιότερα θυμάμαι και η Πειραιώς.
ksessalonikios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Τι ανώμαλοι, αντί να πριμοδοτούν την μεταφορά που θα γίνει μια φορά, προτιμούν να τους φορτώνεις το σύστημα
alfeios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 αμα θελεις να μεταφερεις τα χρήματα που εχεις στο balance στον τραπεζικό σου λογ/σμο παίζει προμήθεια; Αναλογα με την τραπεζα, αναλογα με τον τυπο του λογαριασμου σου και αναλογα με το ποσό. Μπες στην τραπεζα σου και δες προμηθειες εισερχομενου εμβασματος 1
LordArthas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής παράδοξο: Στο δικό μου λογαριασμό PayPal δεν εμφανίζει την επιλογή να στείλω χρήματα σε Φίλους ή Οικογένεια. Σε λογαριασμό φίλου, πάλι Ελληνικό, εμφανίζει αυτή την επιλογή. Ξέρουμε γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής παράδοξο: Στο δικό μου λογαριασμό PayPal δεν εμφανίζει την επιλογή να στείλω χρήματα σε Φίλους ή Οικογένεια. Σε λογαριασμό φίλου, πάλι Ελληνικό, εμφανίζει αυτή την επιλογή. Ξέρουμε γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Δεν υπάρχει καμία διαφορά, στο paypal εδώ και καιρό είναι σε αναβάθμιση. Μπορεί αύριο να μπεις και να την δεις την επιλογή 1
LordArthas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 2 ημέρες πάντως προσπαθώ να τσεκάρω και δεν το έχουν ενεργοποιήσει. Ας ελπίσουμε να το λύσουν σύντομα και να είναι απλά ένα τεχνικό θέμα...
Luffy96 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξερει καποιος πως συνδεω το λογαριασμο του PayPal με το λογαριασμο της τραπεζας(βαζω τα στοιχεια αλλα δε ξερω πως να κανω confirm Στελνω ενα ποσο απτο λογαριασμο στο PayPal? Και αν ναι πως
ksessalonikios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αφού βάλεις το iban μετά από λίγο το PayPal θα κάνει 2 μικρές καταθέσεις στον λογαριασμό σου. Όταν εμφανιστούν θα πρέπει να συμπληρώσεις τα 2 ποσά που μπήκαν στην σελίδα του confirmation του paypal
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξερει καποιος πως συνδεω το λογαριασμο του PayPal με το λογαριασμο της τραπεζας(βαζω τα στοιχεια αλλα δε ξερω πως να κανω confirm Στελνω ενα ποσο απτο λογαριασμο στο PayPal? Και αν ναι πως Eχεις βαλει το ιβαν και σου λεει confirm? Δεύτερον για ποιον λογο συνδέεις λογαριασμό για αγορές ή για απόσυρση κεφαλαίων?
tarantules Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρω τα χρήματά μου από λογαριασμό ηλεκτρονικής κάρτας (συγκεκριμένα τη leupay) στο paypal ; Θέλω δηλαδή το balance του paypal να μην είναι μηδενικό και όταν κάνω ηλεκτρονικές αγορές να μην τραβάει απευθείας λεφτά από την όποια κάρτα έχω συνδέσει με το λογαριασμό της paypal αλλά από το balance. Γίνεται ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα