panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 αα μάλιστα οκ ευχαριστώ τότε μαλον χάθηκε το δέμα δεν εξηγείται αλλιώς, από 27 Σεπτέμβρη που έγινε η παραγγελία, ευτυχώς όμως με καλύπτει η paypal άλλα ο πωλητής έδωσε μόνος του τα χρήματα πίσω
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εμένα δεν ανοίγει Τι δεν ανοίγει δηλαδη, πες που εισαι τι πατας κλπ.
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τι δεν ανοίγει δηλαδη, πες που εισαι τι πατας κλπ. https://www.paypal-community.com/t5/About-Protections/quot-report-an-issue-quot-page-does-not-work/m-p/1355027
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 https://www.paypal-community.com/t5/About-Protections/quot-report-an-issue-quot-page-does-not-work/m-p/1355027 Αστους να λενε, το συστήμα λειτουργεί κανονικά άπλα γίνονται αλλαγές και ο κόσμος βαριέται αφόρητα να κάνει ένα κλικ παραπάνω Κατάλαβα που έχεις κολλήσει, αν παρακολουθούσε το θέμα θα έβλεπες οτι έχει λυθεί το πρόβλημα Εδώ πατάς το Details εδώ πατάς το contact seller ...και βγαίνεις εδώ που είναι η σελίδα του dispute 2
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ωραίος! Δεν το παρακολουθώ το θέμα είναι η αλήθεια Το έχει δρομολογήσει το dispute μου ήδη ο Richard από το support της paypal
Federacion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη αλλά επειδή δεν το βρίσκω μ΄ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Paypal με το ΑΜΑΖΟΝ; Το αμαζον δεν με αφήνει ν' αγοράσω gift καρτες λόγω ότι δεν είμαι κάτοικος ΗΠΑ. Υπάρχει άλλος, έστω, πλάγιος τρόπος;
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη αλλά επειδή δεν το βρίσκω μ΄ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Paypal με το ΑΜΑΖΟΝ; Δε γινεται. Το amazon δεν δεχεται paypal 1
Federacion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το ξέρω. Δεν μπορώ να αγοράσω κάποιο γκιφτ καρντ, κάποια υπηρεσία και να πληρώσω έτσι το Αμαζον; Ξέρετε κάτι αξιόπιστο;
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το ξέρω. Δεν μπορώ να αγοράσω κάποιο γκιφτ καρντ, κάποια υπηρεσία και να πληρώσω έτσι το Αμαζον; Ξέρετε κάτι αξιόπιστο; Αφου το ξέρεις, τοτε προς τι η ερώτηση; Επιπλεον εδω ειναι το topic του paypal και ρωτάς κάτι εξιδικευμένο εκτός paypal (για το amazon). Βρες θεμα για το amazon ή φτιάξε ενα αλλο για να αυξησεις τις πιθανοτητες απαντησεων. 1
panos0100 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά κάτι ακόμα άμα λήξει η κάρτα της τράπεζας το 19, μετά πρέπει να μπω στην paypal να πατήσω διαγραφή κάρτας και να βάλω την καινούρια; και θα τραβήξει πάλι εκείνο το 1Ε για να ξανά βάλω τον κωδικό; ή το κάνει όλο αυτόματα και δεν χρειάζεται τίποτα να κάνω;
Havik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Χτες πήγα να αγοράσω κάτι με paypal από το gearbest και ενώ έκανα κανονικά την πληρωμή δεν αναγνωρίστηκε ούτε από το GB ούτε από paypal, ούτε revolut, στην eurobank δεν κοίταξα ακόμα. Λοιπόν διαλέγω το αντικείμενο, βάζω τα κουπόνια μου, πατάω proceed to check out, μου επιβεβαιώνω την αποστολή, ανοίγει το PP διαλέγω από ποια κάρτα θα τα πάρει (revolut) και ποιος θα κάνει την μετατροπή και επιβεβαιώνω, μου βγάζει όλα οκ και πάω για ύπνο…. Σήμερα η παραγγελία στο GB φαίνετε σαν απλήρωτη και έχει ακυρωθεί (δεν με νοιάζει) και δεν υπάρχει πουθενά ίχνος από την πληρωμή (emails, paypal, revolut), τι παίχτηκε??? Τώρα κάνω scan για ιούς μου φαίνετε δύσκολο ως απίθανο να έχω κολλήσει κάτι (χρησιμοποιώ πάντα sandboxie το οποίο σβήνετε μετά από κάθε συνεδρία), επίσης το antivirus μέχρι στιγμής δεν βρήκε τίποτα, αν το παράθυρο του PP ήταν scam τότε που ήξερε ότι έχω δυο κάρτες συνδεδεμένες? Άλλαξα τον κωδικό στο paypal. Τι έγινε? Κάποιο Bug και απλά δεν έγινε η πληρωμη?
Federacion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αφου το ξέρεις, τοτε προς τι η ερώτηση; Επιπλεον εδω ειναι το topic του paypal και ρωτάς κάτι εξιδικευμένο εκτός paypal (για το amazon). Βρες θεμα για το amazon ή φτιάξε ενα αλλο για να αυξησεις τις πιθανοτητες απαντησεων. Νομίζω εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για την ερώτηση μου.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά κάτι ακόμα άμα λήξει η κάρτα της τράπεζας το 19, μετά πρέπει να μπω στην paypal να πατήσω διαγραφή κάρτας και να βάλω την καινούρια; και θα τραβήξει πάλι εκείνο το 1Ε για να ξανά βάλω τον κωδικό; ή το κάνει όλο αυτόματα και δεν χρειάζεται τίποτα να κάνω;Μπορεί να έχουμε πεθάνει μέρχι το 19' Ξαναρώτα σε δύο δυόμιση χρόνια 1
Expertr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εαν επιστρεψω ενα δεμα για λαθος προιον που εστειλε ο πωλητης , και στειλω κανονικα tracking να φαινεται, θα τον αναγκασει το paypal να μου επιστρεψει και τα εξοδα αποστολης ;;(Ολα αυτα στοdispute που εχω ανοιξει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα