tkin73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εχω καιρο να κανω refund και δεν βρισκω το κουμπι. Ειμαι με android tablet οχι απο το app κανονικα συνδέομαι στον λογαριασμό μου πως κανω refund? Δεν πηγαινουμε στο Report an issue? Πατάω αλλα δεν με παει πουθενα
theopan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 5 ετρωγα δτο χωριο μου. 1,20€ το ενα εχουν .( :-) :-) :-) ) (καλαμακια) Ακριβοί είστε στο χωριό σου alfeios! 10 έτρωγες στο Ρουπάκι! Να διαμαρτυρηθείς και να το συνεχίσεις και στον τραπεζικό μεσολαβητή προτείνω! Αυτό το βιολί με τα "έξοδα" στα εσιερχόμενα πρέπει να σταματήσει άμεσα! Πρέπει να μας παρακαλάνε οι κ@λοτράπεζες πλέον να τους φέρνουμε λεφτά και ειδικά από το εξωτερικό. Το να ζητάνε και προμήθειες από πάνω είναι εξωφρενικό. Δυστυχως την ίδια τακτική ακολουθεί και η eurobank. Εγώ πάντως που έκανα επαλήθεση σε λογαριασμό Eurobank προχθές και δεν σκέφτηκα ότι αυτή μάλλον χρεώνει, δεν βλέπω προς το παρόν καμία χρέωση.
spartak1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως που έκανα επαλήθεση σε λογαριασμό Eurobank προχθές και δεν σκέφτηκα ότι αυτή μάλλον χρεώνει, δεν βλέπω προς το παρόν καμία χρέωση. Ωραία. είχα την εντύπωση ότι χρεωνε. Αυτο σημαίνει ότι μόνο η alpha χρεωνει που σημαίνει ότι ο Alfeios μπορεί να διαμαρτυρηθεί και να επικαλεστεί ότι είναι η μοναδική από τις 4 που το κάνει για μικροποσά 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή αν θέλω να εκδικηθώ κάποιον μπορώ να του στείλω 10 ευρώ σε λεπτά 1000λεπτα χ 4ευρω 4000ευρω, φρίκη, με 10 ευρώ τον κατέστρεψα. χαχααααα Είναι για να κλείνεις όλους τους λογαριασμούς σου στην τράπεζα αυτή και δρόμο.
spartak1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή αν θέλω να εκδικηθώ κάποιον μπορώ να του στείλω 10 ευρώ σε λεπτά 1000λεπτα χ 4ευρω 4000ευρω, φρίκη, με 10 ευρώ τον κατέστρεψα. χαχααααα Είναι για να κλείνεις όλους τους λογαριασμούς σου στην τράπεζα αυτή και δρόμο. Θα καταστραφείς και εσυ γιατι θα χρεωθείς το κόστος του εμβάσματος κάθε φορά....
alfeios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Θα καταστραφείς και εσυ γιατι θα χρεωθείς το κόστος του εμβάσματος κάθε φορά.... Μπορει ο αποστολεας να ειναι ο παμπλουτος και να μην τον νοιαζει ή να εχει δωρεαν απαλλαγη για εξερχομενα εμβασματα επειδη εχει ειδικη μεταχειρηση απο την τραπεζα του Πριν δυο λεπτα εστειλα την παρακατω διαμαρτυρια. Θα ενημερωσω για οποιαδηποτε απαντηση Καλησπερα σας. Οπως πιστευω θα γνωριζετε, εδω και λιγο καιρό το Paypal εφαρμοζει μια νεα μεθοδο επαληθευσης των τραπεζικών λογαριασμών των πελατων του. Συγκεκριμενα στελνει στον λογαριασμό του πελατη του δυο εμβασματα με ασημαντα ποσα, μικρότερα των 0,10€ το καθενα, και ζηταει απο αυτον να καταχωρησει τα ποσα στο paypal. Αν συμφωνουν τα ποσα που θα καταχωρησει με αυτα που σταλθηκαν, επαλληθευται ο λογαριαμός του. Εται κι εγω ζητησα απαληθευση του λογαριασμού μου που εχω στην Alpha bank (Alpha προνομοιακός με αριθμό GR460******************3955) και μου σταλθηκαν δυο εισερχομενα εμβασματα αξιας 0,08€ το ενα και 0,02€ το αλλο. Με εκπληξη διαπιστωσα οτι η τραπεζα με χρεωσε με 3,00€ για καθε εισερχομενο εμβασμα τοσο μικρης αξιας. Δηλαδη χρεωθηκα συνολικα 6,00€ Εμαθα οτι μονο η Alpha Bank προχωραει σε χρεωσεις για τοσο μικρης αξιας εισερχομενα εμβασματα. το δεωρω δικο, αντιθετο με την καλη συνεργασια Τραπεζας και πελατη και ζητω την ακυρωση των χρεωσεων. Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε παραπανω διευκρινηση 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Θα καταστραφείς και εσυ γιατι θα χρεωθείς το κόστος του εμβάσματος κάθε φορά.... Βιάστηκες, Το έγραψα γιατι βρισκόμαστε στο θέμα του Paypal με πολλούς απο εδω και οχι μόνο να έχουν πάρε δώσε με το εξωτερικό με αγορές πωλήσεις κλπ, εκτός αυτού υπάρχουν πολλοί τρόποι να στείλεις ενα έμβασμα πέρα απο τις ελληνικές τράπεζες ακομα και από ελληνες, δίνοντας λοιπόν iban για πληρωμές σε διάφορους που δεν γνωρίζεις, μέχρι σήμερα ήσουν ασφαλείς με την alpha, την κωλοτράπεζα αυτή όμως τα πράγματα αλλάζουν Με το ευρώ ανήκουμε σε μια διεθνή κοινότητα και ο κίνδυνος παραμονεύει και σου έρχεται από εκει που δεν το περιμένεις.
georgep800 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς που έχει το paypal τις shipping address? Δεν αναφέρομαι στο billing που είναι εδώ: https://www.paypal.com/myaccount/settings/ Thanks! Καμιά ιδέα κανείς;
Markosg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση. Αν καποιος απο εξωτερικο θελει να μου βαλει λεφτα απο το paypal σε δικο μου λογαριασμο απλο ( οχι paypal εγω) σε ποσες μερες θα φανουν τα λεφταβκαι θα μπορω να τα σηκωσω? Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση. Αν καποιος απο εξωτερικο θελει να μου βαλει λεφτα απο το paypal σε δικο μου λογαριασμο απλο ( οχι paypal εγω) σε ποσες μερες θα φανουν τα λεφταβκαι θα μπορω να τα σηκωσω?
afterhours Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καμιά ιδέα κανείς; Πατα εκει που λεει Manage all addresses και προσθεσε και αλλες διευθυνσεις,πατησε εκει που λεει Add Adress... πχ αυτη που εχω εγω τωρα ειναι μονο μια...ειναι ταυτοχρονα primary adress και billing adress
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση. Αν καποιος απο εξωτερικο θελει να μου βαλει λεφτα απο το paypal σε δικο μου λογαριασμο απλο ( οχι paypal εγω) σε ποσες μερες θα φανουν τα λεφταβκαι θα μπορω να τα σηκωσω? Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση. Αν καποιος απο εξωτερικο θελει να μου βαλει λεφτα απο το paypal σε δικο μου λογαριασμο απλο ( οχι paypal εγω) σε ποσες μερες θα φανουν τα λεφταβκαι θα μπορω να τα σηκωσω? Αν εννοείς απο το δικό του paypal στο δικό σου iban, αυτό δεν γίνεται
vasilis_g Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά γίνεται να βάλω λεφτά στο balance του PayPal χωρίς προμήθεια;
Anonymousx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά γίνεται να βάλω λεφτά στο balance του PayPal χωρίς προμήθεια; Από ότι γνωρίζω δεν γίνεται αυτό που ζητάς.
gbouros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά γίνεται να βάλω λεφτά στο balance του PayPal χωρίς προμήθεια; Σου στέλνει γνωστός/φίλος/συγγενής από το το paypal balance του στο δικό σου που γίνεται άμεσα και χωρίς προμήθεια. Το αμέσως καλύτερο είναι να στείλεις έμβασμα από το λογαριασμό τραπέζης σου με κόστος 1 ευρώ και αναμονή λίγων ημερών. 1
Head21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθούσα σήμερα το πρωί να αγοράσω κάρτα στο what's up για τα κινητά των γονιών μου. Βάζω 5€ με paypal στο ένα επιτυχώς. Αμέσως μετά προσπαθώ να βάλω 10€ στο άλλο κινητό με το ίδιο paypal account και μου πετάει το εξής μύνημα Έχει ξεπεραστεί το όριο συναλλαγών PayPal γι' αυτόν τον λογαριασμό. Μια debit έχω συνδεδεμένη η οποία έχει λεφτά μέσα και γενικά δεν έχω ξεπεράσει το τραπεζικό όριο συναλλαγών μου. Ξέρει κανείς τι παίζει? Μήπως τώρα με το black friday το τερματίσαμε? Π.χ. Φίλος δεν μπορεί να πληρώσει στο spotify με την debit του από άλλη τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα