Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ να στείλω USD από την Paypal  σε λογαριασμό USD  στη LeuPay χωρίς να μου κάνει converted σε euros αυτόματα η Paypal. Γίνεται?Ευχαριστώ

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα.

Θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ να στείλω USD από την Paypal  σε λογαριασμό USD  στη LeuPay χωρίς να μου κάνει converted σε euros αυτόματα η Paypal. Γίνεται?Ευχαριστώ

Η LeuPay καρτα δεν ειναι?

Δημοσ.

Εχει και προσωπικό λογαριασμό IBAN ο κάτοχος

Αναλογα λοιπον την εδρα του λογαριασμου, πχ αν ειναι US δεν θα γινει μετατροπή, αν ειναι οπουδήποτε αλλού, απο δολάρια θα γίνει μετατροπή απο το ππ στο νόμισμα του λογαριασμού

• Like 1
Δημοσ.

Εχω πληρώσει παραγγελία με paypal και πριν λίγο πληροφορήθηκα απο το κατάστημα ότι το πακέτο έχει χαθεί. Το κατάστημα με αποζημιώνει με τα μισά λεφτά της αξίας επειδή δεν είχα πληρώσει εξτρά για shipping insurance. ΟΚ, λογικό. Προσπαθώ να ανοίξω dispute στ paypal για να αποζημιωθώ απο αυτό στο απόλυτο της αξίας που πλήρωσα. Ακολουθώ αυτό τον οδηγό:

https://www.paypal.com/gr/selfhelp/article/i-didn%E2%80%99t-receive-the-item-i-purchased-or-it%E2%80%99s-different-from-the-description.-faq1344

Here's how to open a dispute:

1. Log in to your PayPal account.
  2. Go to the Resolution Center.
  3. Click Dispute a Transaction.
  4. Select Item Dispute, then click Continue.
  5. Click Find transaction ID.
  6. Click the Transaction ID next to the transaction you want to dispute, then click Continue.

Το resolution center έχει αλλάξει λουκ οπότε δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο οδηγός, είναι όμως παρόμοια. Μου εμφανίζει μια λίστα με όλες τις συναλλαγές (transactions) και λέει ναμ επιλέξω αυτή που θέλω και να πατήσω continue. Κάνω λοιπόν αυτό και φορτώνει την παρακάτω κενή σελίδα:

2017-11-09_13-45-19.png

Το δοκίμασα με 3 browsers (FF, Chrome, Edge) και με όλους βλέπω την ίδια κενή σελίδα. ΤΙ μπορεί να συμβαίνει? Πως αλλιώς μπορώ να ανοίξω dispute για μια συναλλαγή?

Δημοσ.

Το paypal γιατί να σου δώσει τα άλλα μισά χρήματα;

Σε ποια λογική στηρίζεται αυτό και το κυριότερο σε πιο κανονισμό του;

To dispute δεν είναι για να μας δώσει χρήματα το paypal.

Το χρησιμοποιούμε αν κάτι δεν πάει καλά με τη συναλλαγή και αν δικαιωθούμε το paypal μας επιστρέφει τα χρήματα που δώσαμε παίρνοντας τα από τον πωλητή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πληρώσει παραγγελία με paypal και πριν λίγο πληροφορήθηκα απο το κατάστημα ότι το πακέτο έχει χαθεί. Το κατάστημα με αποζημιώνει με τα μισά λεφτά της αξίας επειδή δεν είχα πληρώσει εξτρά για shipping insurance. ΟΚ, λογικό. Προσπαθώ να ανοίξω dispute στ paypal για να αποζημιωθώ απο αυτό στο απόλυτο της αξίας που πλήρωσα. Ακολουθώ αυτό τον οδηγό:

https://www.paypal.com/gr/selfhelp/article/i-didn’t-receive-the-item-i-purchased-or-it’s-different-from-the-description.-faq1344

Here's how to open a dispute:

• Log in to your PayPal account.
  • Go to the Resolution Center.
  • Click Dispute a Transaction.
  • Select Item Dispute, then click Continue.
  • Click Find transaction ID.
  • Click the Transaction ID next to the transaction you want to dispute, then click Continue.
Το resolution center έχει αλλάξει λουκ οπότε δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο οδηγός, είναι όμως παρόμοια. Μου εμφανίζει μια λίστα με όλες τις συναλλαγές (transactions) και λέει ναμ επιλέξω αυτή που θέλω και να πατήσω continue. Κάνω λοιπόν αυτό και φορτώνει την παρακάτω κενή σελίδα:

2017-11-09_13-45-19.png

Το δοκίμασα με 3 browsers (FF, Chrome, Edge) και με όλους βλέπω την ίδια κενή σελίδα. ΤΙ μπορεί να συμβαίνει? Πως αλλιώς μπορώ να ανοίξω dispute για μια συναλλαγή?

Το pp θα σε αποζημιώσει για όλο το ποσόν που έδωσες μαζί με τα ταχυδρομικά.

Πάτα το link

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_complaint-view&nav=0.5&source=RCMN

Μετά πατα classic site

Μετα πατα dispute&transaction

Μετά πατά επάνω στη συναλλαγή στο view Details

Οταν θα ανοίξει η καρτέλα πήγαινε κάτω κάτω που λέει resolution Center πατάς και ανοίγεις την διαδικασία για dispute

Εύκολο ε;; :)

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με το site του Paypal δεν μου δείχνει σωστά συγκεκριμένη σελίδα.

Έχω κάνει μία παραγγελία από το κατάστημα Banggood την οποία και επέστρεψα. Θέλω να κάνω χρήση του 'return shipping refund' δηλαδή να μου καλύψει το paypal τα ταχυδρομικά που πλήρωσα για να στείλω το πακέτο πίσω.

Βρίσκω την πληρωμή, πατάω στο σχετικό κουμπί και στην επόμενη σελίδα ενώ βλέπω τις φόρμες συμπλήρωσης τα υπόλοιπα είναι κένα και δεν μπορώ να την συμπληρώσω. Πριν 15 μέρες περίπου δούλευε κανονικά.

Έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και μέσω smart phone και δείχνει την σελίδα όπως την έχω επισυνάψει δηλ. κενή. Είμαι σε επαφή εδώ και 3-4 ημέρες με το support του Paypal χωρίς να έχει βρεθεί λύση.

Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το ίδιο μου βγάζει κι εμένα.... μπαγκ????

Δημοσ.

Το paypal γιατί να σου δώσει τα άλλα μισά χρήματα;

Σε ποια λογική στηρίζεται αυτό και το κυριότερο σε πιο κανονισμό του;

To dispute δεν είναι για να μας δώσει χρήματα το paypal.

Το χρησιμοποιούμε αν κάτι δεν πάει καλά με τη συναλλαγή και αν δικαιωθούμε το paypal μας επιστρέφει τα χρήματα που δώσαμε παίρνοντας τα από τον πωλητή.

@gbouros: όταν λέω να αποζημιωθώ από το paypal, εννοώ μέσω του paypal. Το αν θα μου δώσει τα λεφτά από το δικό του ταμείο ή αν θα τα πάρει από το κατάστημα που έγινε η αγορά, λίγη σημασία έχει.

Το pp θα σε αποζημιώσει για όλο το ποσόν που έδωσες μαζί με τα ταχυδρομικά.

Πάτα το link

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_complaint-view&nav=0.5&source=RCMN

Μετά πατα classic site

Μετα πατα dispute&transaction

Μετά πατά επάνω στη συναλλαγή στο view

Οταν θα ανοίξει η καρτέλα πήγαινε κάτω κάτω που λέει resolution Center πατάς και ανοίγεις την διαδικασία για dispute

Εύκολο ε;; :)

Ευχαριστώ αλλά που λέει classic site? Το λινκ που μου έδωσες μου άνοιξε αυτή τη σελίδα:

2017-11-09_18-44-12.png

Δεν βλέπω πουθενά classic site. Δοκίμασα να πατήσω στο dispute a transaction αλλά έπεσε στη λούμπα του προηγούμενου ποστ με την κενή οθόνη.

Δημοσ.

Όταν πατήσω dispute a transaction μου εμφανίζει τη λίστα των συναλλαγών (σε classic view ακόμα) αλλά μόλις επιλέξω τη συναλλαγή που θέλω και πατήσω continue φεύγει από το classic view και με πάει στο "καινούριο view" και στην κενή σελίδα που έδειξα και στο αρχικό ποστ.

Δημοσ.

Όταν πατήσω dispute a transaction μου εμφανίζει τη λίστα των συναλλαγών (σε classic view ακόμα) αλλά μόλις επιλέξω τη συναλλαγή που θέλω και πατήσω continue φεύγει από το classic view και με πάει στο "καινούριο view" και στην κενή σελίδα που έδειξα και στο αρχικό ποστ.

Δεν επιλέγεις τίποτα πατας επανω στο view, στο είπα και παραπάνω, δεν τα διαβάζεται, γράφω πουθενά επέλεξε πάτα continue

Δημοσ.

Δεν επιλέγεις τίποτα πατας επανω στο view, στο είπα και παραπάνω, δεν τα διαβάζεται, γράφω πουθενά επέλεξε πάτα continue

Τα διαβάζω προσεκτικά και σε ευχαριστώ που βοηθάς όμως δεν βλέπω πουθενά επιλογή view. Κοίτα τι μου βγάζει όταν επιλέγω Dispute a transaction:

2017-11-10_09-52-06.png

Αυτό που καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω είναι να επιλέξω αριστερά στο κυκλάκι τη συναλλαγή που θέλω και μετά να πατήσω κάτω δεξιά στο continue.

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει πρόβλημα με το refound

Τους πήρα τηλ (εχει όλο το paypal πρόβλημα)

Μου καταθέσανε το ποσό κατευθείαν στο λογαριασμό μου !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...