Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα.πριν λιγο ειχα ειδοποιηση απο το winbank για 2 εισερχομενα εμβασματα τις αξιας 0,09 και 0,06 απο το paypal...

εκτος οτι εγινα ζαμπλουτος και δεν ξερω που να τα χαλασω γνωριζει κανεις πως μπορει να προεκυψαν αυτα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζηταει verification πλεον η paypal για τα συνδεδεμενα iban.

Στελνει 2 ασημαντα ποσα τα οποια αφου σου τα στειλει στο iban σου , σου.ζηταει ως διαδικασια επαληθευσης να γρααψεις τα ποσα που ελαβες.

Εαν τα νουμερα που θα βαλεις ειναι σωστα και συμφωνουν με αυτα που ξερει η ppl πως εστειλε στο συγκεκριμενο iban τοτε εχεις επαληθευθει.

Το περιεργο ειναι πως ελαβες αυτα τα ποσα αφου για να ξεκξνησει το verification process θα πρεπει να εχεις πατησει εσυ να ξεκινησει η διαδικασια ..

Εαν εχεις πληρη αγνοια και δεν το εχεις κανει εσυ ΨΑΞΤΟ αμεσα ...

Σαν διαδικασια παντως ειναι απο την paypal latest updates

• Like 1

Αλλαξαν οι νομοι της Ευρωπης τις τελευταιες μερες γιατι ενω τα ειχα ολα επαληθευμενα(Τραπεζικο λογαριασμο, καρτα visa κ.τ.λ.) μου ξαναζηταει να επαληθευσω τον τραπεζικο λογαριασμο μου ωστε να μπορω να κανω withdraw.

Paypal_issue.jpg

Να σου πω σου ζητησε κι εσενα δυο νουμερα και οτι θα σε χρεωσει 2 φορες απο ποσα μικροτερα του ευρω και οταν δεις το ιστορικο στο web banking μετα απο 2 μερες σου βαζεις τα 2 αυτα νουμερα στο paypal σου.

Εγω το εκανα τη κυριακη αυτο και λογικα αυριο ή μεθαυριο να δω στο ιστορικο τα νουμερα αυτα.

Να σου πω σου ζητησε κι εσενα δυο νουμερα και οτι θα σε χρεωσει 2 φορες απο ποσα μικροτερα του ευρω και οταν δεις το ιστορικο στο web banking μετα απο 2 μερες σου βαζεις τα 2 αυτα νουμερα στο paypal σου.

Εγω το εκανα τη κυριακη αυτο και λογικα αυριο ή μεθαυριο να δω στο ιστορικο τα νουμερα αυτα.

Ναι ,

Λογικα σημερα ή αυριο θα τα δεις ..

Περι λεπτων (0,0x).προκειται ..

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με το site του Paypal δεν μου δείχνει σωστά συγκεκριμένη σελίδα.

Έχω κάνει μία παραγγελία από το κατάστημα Banggood την οποία και επέστρεψα. Θέλω να κάνω χρήση του 'return shipping refund' δηλαδή να μου καλύψει το paypal τα ταχυδρομικά που πλήρωσα για να στείλω το πακέτο πίσω.

Βρίσκω την πληρωμή, πατάω στο σχετικό κουμπί και στην επόμενη σελίδα ενώ βλέπω τις φόρμες συμπλήρωσης τα υπόλοιπα είναι κένα και δεν μπορώ να την συμπληρώσω. Πριν 15 μέρες περίπου δούλευε κανονικά.

Έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και μέσω smart phone και δείχνει την σελίδα όπως την έχω επισυνάψει δηλ. κενή. Είμαι σε επαφή εδώ και 3-4 ημέρες με το support του Paypal χωρίς να έχει βρεθεί λύση.

Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-231477-0-46775900-1510079054_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...