thodoris1985 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ένα search δουλειά ήταν (αν θέλει αυτό: https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/how-do-i-enable-2fa-(two-factor-authentication)-for-my-paypal-powered-by-braintree-user-faq3500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχω διαβάσει ότι υπάρχει θέμα με το ebay app (δεν μπορείς να κάνεις log in) όταν χρησιμοποιεις το 2FA (two factor authentication) του paypal. Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 άκυρο , συγνώμη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KatalanosGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζει κανεις ποσα χρηματα κραταει η Εθνικη αν κανω withdraw απο paypal ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζει κανεις ποσα χρηματα κραταει η Εθνικη αν κανω withdraw απο paypal ? Γραφτο και σε 5-6 θεματα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα.πριν λιγο ειχα ειδοποιηση απο το winbank για 2 εισερχομενα εμβασματα τις αξιας 0,09 και 0,06 απο το paypal... εκτος οτι εγινα ζαμπλουτος και δεν ξερω που να τα χαλασω γνωριζει κανεις πως μπορει να προεκυψαν αυτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ζηταει verification πλεον η paypal για τα συνδεδεμενα iban. Στελνει 2 ασημαντα ποσα τα οποια αφου σου τα στειλει στο iban σου , σου.ζηταει ως διαδικασια επαληθευσης να γρααψεις τα ποσα που ελαβες. Εαν τα νουμερα που θα βαλεις ειναι σωστα και συμφωνουν με αυτα που ξερει η ppl πως εστειλε στο συγκεκριμενο iban τοτε εχεις επαληθευθει. Το περιεργο ειναι πως ελαβες αυτα τα ποσα αφου για να ξεκξνησει το verification process θα πρεπει να εχεις πατησει εσυ να ξεκινησει η διαδικασια .. Εαν εχεις πληρη αγνοια και δεν το εχεις κανει εσυ ΨΑΞΤΟ αμεσα ... Σαν διαδικασια παντως ειναι απο την paypal latest updates 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ναι εγω το ειχα πατησει αλλα μερες πριν και το ειχα ξεχασει thanks!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αλλαξαν οι νομοι της Ευρωπης τις τελευταιες μερες γιατι ενω τα ειχα ολα επαληθευμενα(Τραπεζικο λογαριασμο, καρτα visa κ.τ.λ.) μου ξαναζηταει να επαληθευσω τον τραπεζικο λογαριασμο μου ωστε να μπορω να κανω withdraw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 By the way εγω το εχω κανει ηδη αλλα μου λεει πλεον "need your approval"... Τωρα τι σημαινει αυτο ... Θα το δουμε δια της πραξης ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω σου ζητησε κι εσενα δυο νουμερα και οτι θα σε χρεωσει 2 φορες απο ποσα μικροτερα του ευρω και οταν δεις το ιστορικο στο web banking μετα απο 2 μερες σου βαζεις τα 2 αυτα νουμερα στο paypal σου. Εγω το εκανα τη κυριακη αυτο και λογικα αυριο ή μεθαυριο να δω στο ιστορικο τα νουμερα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 μαλλον εννοει 2-step authentication, με κινητο κλπαυτό ακριβώς εννοώ, πως γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 αυτό ακριβώς εννοώ, πως γίνεται; https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_register-security-key-mobile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω σου ζητησε κι εσενα δυο νουμερα και οτι θα σε χρεωσει 2 φορες απο ποσα μικροτερα του ευρω και οταν δεις το ιστορικο στο web banking μετα απο 2 μερες σου βαζεις τα 2 αυτα νουμερα στο paypal σου. Εγω το εκανα τη κυριακη αυτο και λογικα αυριο ή μεθαυριο να δω στο ιστορικο τα νουμερα αυτα. Ναι , Λογικα σημερα ή αυριο θα τα δεις .. Περι λεπτων (0,0x).προκειται .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyprianos73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το site του Paypal δεν μου δείχνει σωστά συγκεκριμένη σελίδα. Έχω κάνει μία παραγγελία από το κατάστημα Banggood την οποία και επέστρεψα. Θέλω να κάνω χρήση του 'return shipping refund' δηλαδή να μου καλύψει το paypal τα ταχυδρομικά που πλήρωσα για να στείλω το πακέτο πίσω. Βρίσκω την πληρωμή, πατάω στο σχετικό κουμπί και στην επόμενη σελίδα ενώ βλέπω τις φόρμες συμπλήρωσης τα υπόλοιπα είναι κένα και δεν μπορώ να την συμπληρώσω. Πριν 15 μέρες περίπου δούλευε κανονικά. Έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και μέσω smart phone και δείχνει την σελίδα όπως την έχω επισυνάψει δηλ. κενή. Είμαι σε επαφή εδώ και 3-4 ημέρες με το support του Paypal χωρίς να έχει βρεθεί λύση. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα