Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν φαίνεται στο paypal ότι σου έχει κάνει refund τότε θα μπούν και στην τράπεζα. Αργούν λιγάκι

Ευχαριστώ.

Δηλαδή να κάνω close   το case ή να περιμένω?

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλείνει μόνο του έτσι κι αλλιώς έτσι δεν είναι;

Αστο να κλείσει μόνο του, αλλά τα λεφτά θα τα δεις αργότερα μάλλον.

Όπως και να έχει, όπως είπα και πριν, αφού έχει φανει η επιστροφή στο paypal, μην αγχώνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

3) Μου ζήτησε να του δώσω θετικό feedback να το κάνω?( Αρχικά έκανε  την πάπια και δεν απαντούσε μέχρι που έκανα dispute) 

4)Να του ζητήσω να μου κάνει και αυτός για να έχω ένα backround  ώστε μελλοντικά να μπορώ να αρχίσω κάνω κάποιες πωλήσεις?

( Από ότι διάβασα χρειάζεται να έχεις κάποιο αριθμό από positive feedback χωρίς να είμαι σίγουρος βεβαία )

Για τα παραπάνω τι πιστεύετε/γνωρίζετε ?

Δημοσ.

Για τα παραπάνω τι πιστεύετε/γνωρίζετε ?

Προσωπικά, αφού φαίνεται στο paypal ότι σου έχει κάνει full refund:

1) θα άφηνα το case να κλείσει μόνο του.

2) Θα περίμενα να δω τα λεφτά ότι έχουν γυρίσει και στην κάρτα μου.

3) Θα του άφηνα θετική για το λόγο που είπες.

Το 1 και το 2 προφανώς δεν έχουν μεγάλη σημασία. Δηλαδή μπορείς να το κλείσεις εσύ και να μην περιμένεις να δεις τα λεφτά στην κάρτα. Αφού είναι το paypal από πίσω, μη φοβάσαι.

Μια φορά που είχε γίνει κάποιο σφάλμα με το Paypal και μου είχε κάνει διπλή χρέωση. Ο πωλητής έλεγε ότι είδε μόνο μια χρέωση.

Επικοινώνησα με το Paypal και μου τα επέστρεψαν αυτοί χωρίς να τα πάρουν από τον πωλητή (ήταν πολύ μικρό το ποσό, ~2 ευρώ).

Μετά από λίγο καιρό πήρα απάντηση και από τον πωλητή ότι τελικά τα είδε και μου τα επέστρεψε κι αυτός.

Με το παραπάνω παράδειγμα θέλω να πω ότι, είσαι αρκετά καλυμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, αφού φαίνεται στο paypal ότι σου έχει κάνει full refund:

1) θα άφηνα το case να κλείσει μόνο του.

2) Θα περίμενα να δω τα λεφτά ότι έχουν γυρίσει και στην κάρτα μου.

3) Θα του άφηνα θετική για το λόγο που είπες.

Το 1 και το 2 προφανώς δεν έχουν μεγάλη σημασία. Δηλαδή μπορείς να το κλείσεις εσύ και να μην περιμένεις να δεις τα λεφτά στην κάρτα. Αφού είναι το paypal από πίσω, μη φοβάσαι.

Μια φορά που είχε γίνει κάποιο σφάλμα με το Paypal και μου είχε κάνει διπλή χρέωση. Ο πωλητής έλεγε ότι είδε μόνο μια χρέωση.

Επικοινώνησα με το Paypal και μου τα επέστρεψαν αυτοί χωρίς να τα πάρουν από τον πωλητή (ήταν πολύ μικρό το ποσό, ~2 ευρώ).

Μετά από λίγο καιρό πήρα απάντηση και από τον πωλητή ότι τελικά τα είδε και μου τα επέστρεψε κι αυτός.

Με το παραπάνω παράδειγμα θέλω να πω ότι, είσαι αρκετά καλυμένος.

Αυτό που λες με την διπλή χρέωση έτυχε και σε μένα  με χρέωσαν 2 φόρες για δυο διαφορετικά αντικείμενα που είχα αγοράσει και μέσα στην ίδια μέρα μου είχε γίνει επιστροφή η μια από τις δυο συναλλαγές και στα 2 αντικείμενα .

4)Να του ζητήσω να μου κάνει και αυτός για να έχω ένα backround  ώστε μελλοντικά να μπορώ να αρχίσω κάνω κάποιες πωλήσεις?

( Από ότι διάβασα χρειάζεται να έχεις κάποιο αριθμό από positive feedback χωρίς να είμαι σίγουρος βεβαία )

Για αυτό έχεις να σχολιάσεις κάτι?

Δημοσ.

Αυτό που λες με την διπλή χρέωση έτυχε και σε μένα  με χρέωσαν 2 φόρες για δυο διαφορετικά αντικείμενα που είχα αγοράσει και μέσα στην ίδια μέρα μου είχε γίνει επιστροφή η μια από τις δυο συναλλαγές και στα 2 αντικείμενα .

Για αυτό έχεις να σχολιάσεις κάτι?

Να του ζητήσεις, γιατί όχι;

Κάποιες φορές δε μου βάζουν κι εμένα και το ζητάω. Αν και πιστεύω ότι αν του βάλεις εσύ, θα σου βάλει κι αυτός (το 96%-97% έτσι κάνουν)

• Like 2
Δημοσ.

Να του ζητήσεις, γιατί όχι;

Κάποιες φορές δε μου βάζουν κι εμένα και το ζητάω. Αν και πιστεύω ότι αν του βάλεις εσύ, θα σου βάλει κι αυτός (το 96%-97% έτσι κάνουν)

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...