alfeios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το οριο συναλλαγών στο εξωτερικό εγινε εβδομαδιαιο; Μηνιαιο δεν ηταν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το οριο συναλλαγών στο εξωτερικό εγινε εβδομαδιαιο; Μηνιαιο δεν ηταν ; Αναφέρεται στο όριο των καρτών, όχι των εμβασμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jangos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Κάποιος που να γνωρίζει για τα 2 παρακάτω και έχει λίγο χρόνο και καλή διάθεση ας μου απαντήσει παρακαλώ. Παρακαλώ τα φώτα σας. Έχω συνδεδεμένες 2 κάρτες οι οποίες έχουν μέσα χρήματα και οι δύο, αλλά όταν προβαίνω σε κάποια αγορά παρατηρώ ότι τραβάει τυχαία και αυτόματα άλλες φορές από την μία και άλλες φορές από την άλλη χωρίς να μου δίνει νωρίτερα τις δύο παρακάτω επιλογές: 1) Tο δικαίωμα για checkout επιβεβαίωση πριν την τελική πληρωμή.2) Την επιλογή να διαλέξω εγώ με ποια από τις 2 κάρτες επιθυμώ να πληρώσω. Πιο παλιά έχω την αίσθηση ότι με ρωτούσε νωρίτερα για τα παραπάνω πριν φτάσω στην οριστική πληρωμή. Έχει αλλάξει κάτι? Όσο κι αν έχω ψάξει στο google ή στον λογαριασμό μου στο PayPal, δεν βρίσκω που είναι οι επιλογές αυτές.Γνωρίζει κανείς με ακρίβεια να μου πει στην ιστοσελίδα του PayPal που βρίσκονται αυτές οι 2 ρυθμίσεις ώστε να τις τσεκάρω ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το οριο συναλλαγών στο εξωτερικό εγινε εβδομαδιαιο; Μηνιαιο δεν ηταν ; Ποιο είναι το ποσό που έχει τεθεί ως όριο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ποιο είναι το ποσό που έχει τεθεί ως όριο ; Ρωτα την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και την τράπεζα της ελλαδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ρωτα την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και την τράπεζα της ελλαδας Κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα Έκανα cancel μια παραγγελία από eBay την οποία είχα ήδη πληρώσει και έλαβα από τον πωλητή το ακολουθώ μυνημα hanks for your msg,deardo you changed your ebay id? if yes, could you please kindly send your original ebay id to me? so that i can check it in our system, and find the order detailes in time. if not, could you please kindly send me the paypal transaction id( not ebay transaction id) ? so that i can check it in our paypal account, sorry for all the troubles,waiting for your reply. Του έστειλα το PayPal transaction id Τωρα θα μου κάνει refund ? Υ.Γ. Στο eBay μου βγάζει την παραγγελία σαν canceled . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθώ να κάνω αίτηση για επιστροφη των μεταφορικών μέσω PayPal, αλλα πατώντας το κουμπί για να μου εμφανίσει την φόρμα, μου εμφανίζει μια φόρμα κενή. Δεν ξερω τι να συμπληρώσω. Εχει τύχει σε κανένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Πρόβλημα του PayPal είναι λόγω του νέου GUI. Στείλε μήνυμα στο support... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εχω μιλήσει μαζί του 2 φορές. Την μια μου είπαν να ενεργοποιήσω την υπηρεσία,που την είχα ενεργοποιημένη. Την δεύτερη να κάνω εκκαθάριση ιστορικού και να δοκιμάσω κι απο άλλους υπολογιστές και browsers. Τωρα περιμένω την επόμενη απάντηση τους. Τι ειναι αυτο το GUI? Μπας και τους το αναφέρω και βοηθήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το νέο γραφικό περιβάλλον που έχουν κάνει. Έχει ακόμη πολλά θέματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Όποτε παιζει να φτιάξει κι απο μόνο του σε κάποια φάση..30 μέρες δεν εχω περιθώριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnarasss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθώ να κάνω αίτηση για επιστροφη των μεταφορικών μέσω PayPal, αλλα πατώντας το κουμπί για να μου εμφανίσει την φόρμα, μου εμφανίζει μια φόρμα κενή. Δεν ξερω τι να συμπληρώσω. Εχει τύχει σε κανένα; Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Εν τέλει μου είπαν ότι μπορούν να πληρώσουν τα μεταφορικά και χωρίς να συμπληρώσω την φόρμα αλλά θα πρέπει να τους πάρω πρώτα τηλ. για λόγους ασφαλείας σε ένα νούμερο εξωτερικού. Πφφφ... Ακόμα δεν το έχω κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καλήμερα Μου έχουν κάνει full refund για ένα αντικείμενο (η συναλλαγή ότι μου επέστρεψαν τα λεφτά φαίνεται στο ιστορικό του paypal άλλα όχι στην prepaid κάρτα που έχω συνδέσει στο λογαριασμό του paypal) 1) Είναι φυσιολογικό αυτό? Χρειάζεται κάποιες μέρες για να φανεί στην prepaid? 2) Να κάνω close το case ή να περιμένω να φανούν τα λεφτά στην prepaid? ( Μου λέει ότι πρέπει να απαντήσω μέχρι 4/11 ) 3) Μου ζήτησε να του δώσω θετικό feedback να το κάνω?( Αρχικά έκανε την πάπια και δεν απαντούσε μέχρι που έκανα dispute) 4)Να του ζητήσω να μου κάνει και αυτός για να έχω ένα backround ώστε μελλοντικά να μπορώ να αρχίσω κάνω κάποιες πωλήσεις? ( Από ότι διάβασα χρειάζεται να έχεις κάποιο αριθμό από positive feedback χωρίς να είμαι σίγουρος βεβαία ) Edit Να προσθέσω ότι το balance μου στο paypal είναι 0.0 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καλήμερα Μου έχουν κάνει full refund για ένα αντικείμενο (η συναλλαγή ότι μου επέστρεψαν τα λεφτά φαίνεται στο ιστορικό του paypal άλλα όχι στην prepaid κάρτα που έχω συνδέσει στο λογαριασμό του paypal) 1) Είναι φυσιολογικό αυτό? Χρειάζεται κάποιες μέρες για να φανεί στην prepaid? 2) Να κάνω close το case ή να περιμένω να φανούν τα λεφτά στην prepaid? ( Μου λέει ότι πρέπει να απαντήσω μέχρι 4/11 ) 3) Μου ζήτησε να του δώσω θετικό feedback να το κάνω?( Αρχικά έκανε την πάπια και δεν απαντούσε μέχρι που έκανα dispute) 4)Να του ζητήσω να μου κάνει και αυτός για να έχω ένα backround ώστε μελλοντικά να μπορώ να αρχίσω κάνω κάποιες πωλήσεις? ( Από ότι διάβασα χρειάζεται να έχεις κάποιο αριθμό από positive feedback χωρίς να είμαι σίγουρος βεβαία ) Edit Να προσθέσω ότι το balance μου στο paypal είναι 0.0 euro Αν φαίνεται στο paypal ότι σου έχει κάνει refund τότε θα μπούν και στην τράπεζα. Αργούν λιγάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα