Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να γράψω την διεύθυνση μου στο paypal?

1) Θελει λατινικους χαραχτηρες?

2) Πρεπει να ειναι της μορφης : Agiou Paulou 12 / Kaminia / Peiraias /Attiki /Greece T.K 15603 (τυχαιο παραδειγμα)

3) ή αρκει Agiou Paulou 12 / Peiraias / T.K 15603

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να αλλάξω την billing address στην prepaid κάρτα μου ?

Μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα " sorry we can't link this card.Please try linking a different card to your account."

(Την ίδια διεύθυνση θα βάλω άπλα αναλυτικά όπως στο παράδειγμα μου πιο πάνω.)

Εχεις χρημα μεσα στην καρτα?

Ναι έχω 5 euro τα είχα βάλει για να γίνει confirm η κάρτα  μου ( έχει ήδη γίνει confirm και μου έχει επιστραφεί και το 1,5 euro που μου είχαν πάρει)

Ναι έχω 5 euro τα είχα βάλει για να γίνει confirm η κάρτα  μου ( έχει ήδη γίνει confirm και μου έχει επιστραφεί και το 1,5 euro που μου είχαν πάρει)

Tοτε ποιο ειναι το πρόβλημα? πες τα ολα μαζι για να μην στα βγάζω με το τσιγκέλι

Tοτε ποιο ειναι το πρόβλημα? πες τα ολα μαζι για να μην στα βγάζω με το τσιγκέλι

Είχα κάνει confirm την prepaid  με την διεύθυνση Agiou Paulou 12 /  Peiraias T.K 15603 (τυχαίο παράδειγμα)

Από ότι κατάλαβα η δομή της διεύθυνσης που έχω αυτή την στιγμή (Agiou Paulou 12 /  Peiraias T.K 15603) είναι λάθος και προσπάθησα να την αλλάξω με την παρακάτω μορφή: 

Agiou Paulou 12 / Kaminia / Peiraias /Attiki /Greece T.K 15603 (τυχαίο παράδειγμα)

Πηγαίνοντας να κάνω update την διεύθυνση στην κάρτα  με την διεύθυνση στην πλήρη μορφή της ( Agiou Paulou 12 / Kaminia / Peiraias /Attiki /Greece T.K 15603  ) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

" sorry we can't link this card.Please try linking a different card to your account."

Το πρόβλημα δηλαδή είναι ότι δεν μπορώ να βάλω την διεύθυνση με την σωστή μορφή και φοβάμαι μην γίνει κάποιο μπέρδεμα με τις αγορές που θέλω να  κάνω.

Αδυναμία πληρωμής με Pay pal...

Καλησπέρα. Σήμερα είχα δυο στις δυο αποτυχίες πληρωμής. Μπήκα στο Gear best για μια παραγγελία των 8 ευρώ και τρώω το πρώτο άκυρο. Μετά στο Ελληνικό e-food το δεύτερο…

Έχω πολλαπλάσια χρήματα στην προπληρωμένη μου κάρτα της Πειραιώς. Συμβαίνει και σε εσάς σήμερα?

Να δεχτώ ότι για εξωτερικό υπάρχει θέμα με capital control αλλά και για παραγγελία στην Ελλάδα?

Η κάρτα λήγει το 2019..

post-93034-0-13236000-1509293438_thumb.jpg

Μήπως από την στιγμή που έχει γίνει confirm η κάρτα μου σημαίνει ότι η διεύθυνση μου χει το σωστό format και  προσπαθώ τσάμπα να την αλλάξω?

Αδυναμία πληρωμής με Pay pal...

Καλησπέρα. Σήμερα είχα δυο στις δυο αποτυχίες πληρωμής. Μπήκα στο Gear best για μια παραγγελία των 8 ευρώ και τρώω το πρώτο άκυρο. Μετά στο Ελληνικό e-food το δεύτερο…

Έχω πολλαπλάσια χρήματα στην προπληρωμένη μου κάρτα της Πειραιώς. Συμβαίνει και σε εσάς σήμερα?

Να δεχτώ ότι για εξωτερικό υπάρχει θέμα με capital control αλλά και για παραγγελία στην Ελλάδα?

Η κάρτα λήγει το 2019..

Και άλλοι ανέφεραν προβλήματα σήμερα στις συναλλαγές καρτών Πειραιώς με εξωτερικό/paypal

• Like 1

Μόλις κάνεις λογιν στην πιεραιως σου λεει:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα έχει εξαντλήσει το  εβδομαδιαίο όριο συναλλαγών στο εξωτερικό που έχει οριστεί βάσει ΠΝΠ. Η συναλλαγή με την κάρτα σας  θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί την Δευτέρα μετά τις 00:01π.μ."

τι άλλο να πει?

Μόλις κάνεις λογιν στην πιεραιως σου λεει:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα έχει εξαντλήσει το  εβδομαδιαίο όριο συναλλαγών στο εξωτερικό που έχει οριστεί βάσει ΠΝΠ. Η συναλλαγή με την κάρτα σας  θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί την Δευτέρα μετά τις 00:01π.μ."

τι άλλο να πει?

Πριν καμία ώρα που είχα συνδεθεί δεν μου είχε βγάλει καμία ανακοίνωση. Τώρα την εμφάνισε…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...