Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο ακριβως εγραψα στο dispute

Ειχα φορτωσει λεφτα στο λογαριασμο για καποια αγορα την οποια θα εκανα αυτες τις μερες. Συνηθως ειναι μηδενικος.

Πως ασφαλιζω λογαριασμο με κινητο?

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_register-security-key-mobile
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^

Προφανώς και εσύ δεν εχεις ασφαλίσει τον λογαριασμό σου με το κινητό σου, κάντο λοιπον, τώρα όσο αφορα τις χρεώσεις οταν έκανες dispute πιστεύω να έγραψε οτι δεν έχουν γίνει απο εσένα οι αγορες και οτι χακαραν τον λογαριασμό σου

Επίσης επειδή ξεχνάμε τους κανόνες ασφαλείας, ας ξανά πω τον κυριότερο, όταν συνδέεται χρεωστικές καρτες(που απο κατω έχουν λογαριασμό) καλό ειναι ο λογαριασμός αυτός να ειναι μηδενικός και κάθε φορά που αγοραζεις κάτι να του μεταφέρεις τα χρηματα.

Εγω προσωπικα εχω βαλει και το κινητο μου στο λογαριασμο paypal που εχω αλλα δεν μου εχει χρειαστει ποτε και δεν ξερω αυτο το να ασφαλεισω τον paypal acc με το κινητο μου πως ακριβως το κανω και τι κερδιζω με αυτο?

Και οταν λες ασφαλισε με το κινητο σου τι ακριβως εννοεις?

Καλημέρα παιδιά,

Θέλω να ανεβάσω λεφτά στο balance. Έχω μια κάρτα και 2 λογαριασμούς. Θέλω να κάνω εμβασμα π.χ 200 ευρώ στο Paypal. Θα πληρώσω μόνο τα SHA της τράπεζας ή και το OUR (της τράπεζας του PAYPAL)?

Τους έχω στείλει και μήνυμα και απαντάνε άσχετα πράγματα. :blink:

Καλημέρα παιδιά,

Θέλω να ανεβάσω λεφτά στο balance. Έχω μια κάρτα και 2 λογαριασμούς. Θέλω να κάνω εμβασμα π.χ 200 ευρώ στο Paypal. Θα πληρώσω μόνο τα SHA της τράπεζας ή και το OUR (της τράπεζας του PAYPAL)?

Τους έχω στείλει και μήνυμα και απαντάνε άσχετα πράγματα. :blink:

1 ευρώ είναι το κόστος του εμβάσματος εξωτερικού ανεξαρτήτως ποσού έως 1000 ευρώ το μήνα (αν επιλέξεις νομίζω SHA στο Web banking της τραπεζάς σου... όπως και να'χει στην δείχνει την προμήθεια πριν την οριστικοποίηση της αποστολής). 

Προσοχή κάποιες τράπεζες έχουν προεπιλογή την άμεση μεταφορά αυθημερόν με μεγαλύτερο κόστος 1,5-2, 2,5 ευρώ.

Επίσης πρόσεξε αν έχεις το σωστό ΙΒΑΝ του paypal .  Ελεγξε το στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου σε αυτό !

ΥΓ.  Συγνώμη τι το θέλεις το balance στο paypal ;  Αν έχεις συνδεδεμένη κάρτα και η κάρτα έχει χρήματα, το paypal τραβάει απο την κάρτα.  Εξάλλου μπορείς να ρυθμίσεις την μετατροπή συναλλάγματος (για αγορές εκτος ευρώ) να την κάνει η τράπεζα της κάρτας σου (αναφέρομαι σε κάρτες εξωτερικού, αλλά νομίζω και οι ελληνικές έχουν μικρή προμήθεια) και όχι το paypal που γενικά σφάζει στις ισοτιμίες :mad: . 

Στειλε τοτε τα χρήματα στην μαμα και μετα μετέφερε τα στον λογαριασμό της στην τράπεζα

Κλείνει αυτόματα.

το εκανα κ ολα καλα μεχρι στιγμης , τα χρήματα ομως αργούνε

να μπουν ? λέει για 1-2 εργάσιμες ημέρες, τόσο κάνει περίπου η αργεί παραπάνω π.χ στην πειρεως ?

Παιδιά το έκανα. Έστειλα 200 ευρώ (όχι άμεσα) με SHA μόνο και ήρθανε σε 1 ή 2 μέρες με χρέωση 1 ευρώ. Όταν πάταγα άμεσα είχε χρέωση 11 ευρώ.

Έχει κανείς κάνει αμφισβητησης συναλλαγης όταν τα λεφτά εχουνε δεσμευτεί αλλά η συναλλαγή δεν έχει γίνει. Η Τράπεζα μου είπε ότι γίνεται (Amazon UK από online βιβλιοπωλείο)

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να κάνω μια πληρωμή στο paypal αλλά δεν βλέπω πουθενα την επιλογή send money as friend and family, υπάρχει μόνο η επιλογή pay for good and services. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;

Ευχαριστώ πολύ !

Μολις κανεις login, πανω στην οθονη εχει καρτελα Send & Request Payments το κλικαρεις και σε πεταει σε αλλες επιλογες.Πρωτη επιλογη send money το friend and family.

Μιλα με το  παυπαλ να το κοιταξουνε.Δεν ξερω γιατι δεν στο εμφανιζει σαν επιλογη.Σε μενα το βγαζει.Ισως καποιος περιορισμος στον λογαριασμο σου μπλοκαρει την επιλογη.

:shifty: Παρακαλώ τα φώτα σας.

Έχω συνδεδεμένες 2 κάρτες οι οποίες έχουν μέσα χρήματα και οι δύο, αλλά όταν προβαίνω σε κάποια αγορά παρατηρώ ότι τραβάει τυχαία και αυτόματα άλλες φορές από την μία και άλλες φορές από την άλλη χωρίς να μου δίνει νωρίτερα τις δύο παρακάτω επιλογές: 

1) Tο δικαίωμα για checkout επιβεβαίωση πριν την τελική πληρωμή.

2) Την επιλογή να διαλέξω εγώ με ποια από τις 2 κάρτες επιθυμώ να πληρώσω. 

Πιο παλιά έχω την αίσθηση ότι με ρωτούσε νωρίτερα για τα παραπάνω πριν φτάσω στην οριστική πληρωμή. Έχει αλλάξει κάτι? 

Όσο κι αν έχω ψάξει στο google ή στον λογαριασμό μου στο PayPal, δεν βρίσκω που είναι οι επιλογές αυτές.

Γνωρίζει κανείς με ακρίβεια να μου πει στην ιστοσελίδα του PayPal που βρίσκονται αυτές οι 2 ρυθμίσεις ώστε να τις τσεκάρω ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

μια ερωτηση παιδια , εχω Refund π.χ 40 ευρω απο ZARA, τα χρήματα στην κάρτα σε πόσες μέρες θα μπουνε ? είναι η κάρτα που εχω συνδεμένη με το paypal μιας και η αγορά έγινε ένα μεγάλο μέρος απο την κάρτα και ένα μικρο από το balance Που ειχα στο paypal .(Στο balance π.χ εχει πιστωθεί ήδη !)

μια ερωτηση παιδια , εχω Refund π.χ 40 ευρω απο ZARA, τα χρήματα στην κάρτα σε πόσες μέρες θα μπουνε ? είναι η κάρτα που εχω συνδεμένη με το paypal μιας και η αγορά έγινε ένα μεγάλο μέρος απο την κάρτα και ένα μικρο από το balance Που ειχα στο paypal .(Στο balance π.χ εχει πιστωθεί ήδη !)

~10 εργάσιμες
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...