Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ,εχω εναν λογαριασμο paypal εδω και χρονια με μια prepaid καρτα απο eurobank στην οποια ομως δεν εχω και τραπεζικο λογαριασμο συνδεμενο και δεν εχω γενικα στην eurobank λογαριασμο καταθεσης ,

αυτο που θελω να κανω ειναι να μεταφέρω καποια χρηματα απο paypal στην τραπεζα , οποτε εκανα εναν αλλο λογαριασμο καινουργιο και εβαλα το Iban του λογαριασμου της πειρεως δλδ ,

αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι το εξής αν μεταφέρω τωρα τα χρήματα απο τον παλιό στον καινούργιο μου paypal   (πειρεως) Που έβαλα κ λογαριασμό IBAN  θα μπορέσω να τα μεταφέρω στην τράπεζα ?

να σημειώσω οτι στον καινούργιο μου λογαριασμό δεν εχω βάλει καρτα ,πρέπει να έχω απαραίτητα και συνδεμένη κάρτα? αυτόν τον λογαριασμό θα τον έχω μόνο για μεταφορά απο paypal > τραπεζα

δεν ξερω αν  αυτο το σκεπτικο μου  ειναι σωστό ,απλα περιμένω το Ok απο εσάς προτού κάνω κάτι

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα σε όλους,

να ρωτήσω κάτι.. Γίνεται να συνδέσω 2  κάρτες στο Paypal  πχ μια χρεωστική και μια prepaid και αν ναι όταν θα πάω να κάνω αγορά από ποια θα τραβήξει το ποσό ;

Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων

Γινεται

Θα τραβηξει απο αυτη που εχεις ορισει σαν κύρια, αλλα μπορεις σε καθε πληρωμη να το αλλαζεις

καλησπερα παιδια ,εχω εναν λογαριασμο paypal εδω και χρονια με μια prepaid καρτα απο eurobank στην οποια ομως δεν εχω και τραπεζικο λογαριασμο συνδεμενο και δεν εχω γενικα στην eurobank λογαριασμο καταθεσης ,

αυτο που θελω να κανω ειναι να μεταφέρω καποια χρηματα απο paypal στην τραπεζα , οποτε εκανα εναν αλλο λογαριασμο καινουργιο και εβαλα το Iban του λογαριασμου της πειρεως δλδ ,

αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι το εξής αν μεταφέρω τωρα τα χρήματα απο τον παλιό στον καινούργιο μου paypal   (πειρεως) Που έβαλα κ λογαριασμό IBAN  θα μπορέσω να τα μεταφέρω στην τράπεζα ?

να σημειώσω οτι στον καινούργιο μου λογαριασμό δεν εχω βάλει καρτα ,πρέπει να έχω απαραίτητα και συνδεμένη κάρτα? αυτόν τον λογαριασμό θα τον έχω μόνο για μεταφορά απο paypal > τραπεζα

δεν ξερω αν  αυτο το σκεπτικο μου  ειναι σωστό ,απλα περιμένω το Ok απο εσάς προτού κάνω κάτι

ευχαριστώ

Επικοινώνησε με το support το συντομότερο και ρώτα τους συγκεκριμένα τι θες να κάνεις.

Έτσι όπως τα κανες πιθανόν να φας "πάγωμα" και στους δυο λογαριασμούς ή ακόμα χειρότερα να μπλοκάρουν το πρώτο account και να κατασχέσουν το balance.

μα ο αλλος λογαριασμος paypal ειναι στο ονομα της μητερας μου οπως και ο λογαριασμός iban καταθεσης  ειναι δικος της!

με διαφορετικο μαιλ και στοιχεια τραπεζας της μητερας μου οπως και ιδια με paypal

με λιγα λογια δεν μπορει να εχει λογαριασμο η μητερα μου δλδ ?

μα ο αλλος λογαριασμος paypal ειναι στο ονομα της μητερας μου οπως και ο λογαριασμός iban καταθεσης ειναι δικος της!

με διαφορετικο μαιλ και στοιχεια τραπεζας της μητερας μου οπως και ιδια με paypal

με λιγα λογια δεν μπορει να εχει λογαριασμο η μητερα μου δλδ ?

Οποτε ξανάγραψε τι λογαριασμούς εχεις και τι θέλεις να κανεις πιο κατανοητά

λοιπον , εχω ενα ποσο π.χ 500 ευρω στο δικο μου paypal balance και το θελω σε μετρητα , εγω στο δικο μου paypal δεν εχω λογαριασμο iban π.χ για να κανω μεταφορα τα χρηματα αυτα , οποτε εκανα ενα λογαριασμο καινουργιο Paypal στα στοιχεια π.χ της μητερας μου και εβαλα εκει και τον λογαριασμο που εχει στην πειρεως δλδ το Iban της .

μπορω τωρα να κανω μεταφορα τα χρηματα στο paypal της μητερας μου  και απο το paypal balance της μητερας μου να τα κανω μεταφορα στον συνδεμενο λογαριασμο της ?

δεν είναι ούτε τώρα κατανοητά ?

Καλησπερα, μια ερωτηση, εστω οτι εχω ανοιξει case και ζηταω full refund απο ενα μαγαζι.

Αν το μαγαζι κανει το refund μεσω paypal, κλεινει αυτοματα και το case ή πρεπει να το κανω χειροκινητα ?

λοιπον , εχω ενα ποσο π.χ 500 ευρω στο δικο μου paypal balance και το θελω σε μετρητα , εγω στο δικο μου paypal δεν εχω λογαριασμο iban π.χ για να κανω μεταφορα τα χρηματα αυτα , οποτε εκανα ενα λογαριασμο καινουργιο Paypal στα στοιχεια π.χ της μητερας μου και εβαλα εκει και τον λογαριασμο που εχει στην πειρεως δλδ το Iban της .

μπορω τωρα να κανω μεταφορα τα χρηματα στο paypal της μητερας μου  και απο το paypal balance της μητερας μου να τα κανω μεταφορα στον συνδεμενο λογαριασμο της ?

δεν είναι ούτε τώρα κατανοητά ?

Στειλε τοτε τα χρήματα στην μαμα και μετα μετέφερε τα στον λογαριασμό της στην τράπεζα

Καλησπερα, μια ερωτηση, εστω οτι εχω ανοιξει case και ζηταω full refund απο ενα μαγαζι.

Αν το μαγαζι κανει το refund μεσω paypal, κλεινει αυτοματα και το case ή πρεπει να το κανω χειροκινητα ?

Κλείνει αυτόματα.

• Like 1

180 μερες, στιο λεει σε καθε εμαιλ που σου στελνει

Issues with this transaction?

You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.

Τοτε στο λινκ που παραθεσα γιατι δεν το εχουν αλλαξει?

Καλημερα 

Σημερα, ελεγχοντας τα email μου ειδα τρια μηνυματα απο paypal οτι εχουν γινει πληρωμες για αγορες σε καταστημα στη Σιγκαπουρη.

Αγορες τις οποιες εγω δεν εκανα ποτε.

Μπαινω στη σελιδα της paypal και βλεπω τρεις συναλλαγες για 100,50, 50 δολαρια.

Προσπαθησα να τις ακυρωσω αλλα δεν μπορεσα.

Τις εκανα αναφορα σαν unauthorised payments.

Επισης ειδα οτι εχει προστεθει στο λογαριασμο μου καινουργια διευθυνση και αριθμος τηλεφωνου τα οποια τα εσβησα.

Στον λογαριασμο της τραπεαζας βλεπω δεσμευμενα 130ευρω απο αγορες.

Εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο?

Καμια συμβουλη στο τι πρεπει να κανω?

^

Προφανώς και εσύ δεν εχεις ασφαλίσει τον λογαριασμό σου με το κινητό σου, κάντο λοιπον, τώρα όσο αφορα τις χρεώσεις οταν έκανες dispute πιστεύω να έγραψε οτι δεν έχουν γίνει απο εσένα οι αγορες και οτι χακαραν τον λογαριασμό σου

Επίσης επειδή ξεχνάμε τους κανόνες ασφαλείας, ας ξανά πω τον κυριότερο, όταν συνδέεται χρεωστικές καρτες(που απο κατω έχουν λογαριασμό) καλό ειναι ο λογαριασμός αυτός να ειναι μηδενικός και κάθε φορά που αγοραζεις κάτι να του μεταφέρεις τα χρηματα.

^

Προφανώς και εσύ δεν εχεις ασφαλίσει τον λογαριασμό σου με το κινητό σου, κάντο λοιπον, τώρα όσο αφορα τις χρεώσεις οταν έκανες dispute πιστεύω να έγραψε οτι δεν έχουν γίνει απο εσένα οι αγορες και οτι χακαραν τον λογαριασμό σου

Επίσης επειδή ξεχνάμε τους κανόνες ασφαλείας, ας ξανά πω τον κυριότερο, όταν συνδέεται χρεωστικές καρτες(που απο κατω έχουν λογαριασμό) καλό ειναι ο λογαριασμός αυτός να ειναι μηδενικός και κάθε φορά που αγοραζεις κάτι να του μεταφέρεις τα χρηματα.

Αυτο ακριβως εγραψα στο dispute

Ειχα φορτωσει λεφτα στο λογαριασμο για καποια αγορα την οποια θα εκανα αυτες τις μερες. Συνηθως ειναι μηδενικος.

Πως ασφαλιζω λογαριασμο με κινητο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...