kostakiss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να τα βγαζεις στην τράπεζα σου ανα 15€ κ δεν σου χρεώνουν τοτε τίποτα για το εμβασμα. ανα 15 ευρω αρα σε τραπεζικο λογαριασμο εθνικης.Αυτο ανα ποσο καιρο μπορω να το κανω ; Πχ γινεται να κανω 10*15€ (για 150€) η ειναι πχ για μια φορα το μηνα;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ανα 15 ευρω αρα σε τραπεζικο λογαριασμο εθνικης. Αυτο ανα ποσο καιρο μπορω να το κανω ; Πχ γινεται να κανω 10*15€ (για 150€) η ειναι πχ για μια φορα το μηνα; Ανα εμβασμα ειναι Τωρα αν τα κανεις ολα την ιδια μερα δεν ξερω, δοκιμασε δυο εμβασματα την ιδια μερα και πες μας 1
kukukali Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει επιλογη στο paypal ωστε να μην παιρνει πρωτα χρηματα απο το balance αλλα απο την καρτα
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει επιλογη στο paypal ωστε να μην παιρνει πρωτα χρηματα απο το balance αλλα απο την καρτα Οχι δεν υπαρχει τετοιο πράγμα και ουτε θα υπάρξει ποτε
Hiddenite Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα μου έγινε refund στις 29/9 πόσο αγοράς απο ebay. Στις κινήσεις εμφανίζεται η επιστροφή, οχι όμως στο balance το ποσό. Καθυστερεί κάποιες μέρες να εμφανιστεί ή να ανησυχώ;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα μου έγινε refund στις 29/9 πόσο αγοράς απο ebay. Στις κινήσεις εμφανίζεται η επιστροφή, οχι όμως στο balance το ποσό. Καθυστερεί κάποιες μέρες να εμφανιστεί ή να ανησυχώ;Με το balance το αγοραστές;;;
Hiddenite Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όχι απο προπληρωμένη κάρτα που έχω συνδέσει
alfeios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όχι απο προπληρωμένη κάρτα που έχω συνδέσει Εκει θα πανε τα χρηματα . Δηλαδη στην καρτα
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εκει θα πανε τα χρηματα . Δηλαδη στην καρταΣε ~10 μερες 1
web_assasin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μονο εγω εχω προβλημα αποψε στην πληρωμη αγορας απο ebay με paypal?
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τελικα ποσες μερες εχουμε το δικαιωμα να κανουμε dispute/claim μια αγορα? 90 ή 45? Και το ρωταω αυτο γιατι παλιοτερα θυμαμαι ειχε ανακοινωσει το paypal οτι οι παλιες 45 μερες αυξανωνται σε 90 και τωρα διαβαζω αυτο. Και απο την ημερομηνια που θα κανεις claim ποσες μερες θελει το paypal μεχρι να δει την υποθεση σου στη περιπτωση που ο πωλητης δεν απαντησει καν στα μειλ του paypal?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τελικα ποσες μερες εχουμε το δικαιωμα να κανουμε dispute/claim μια αγορα? 90 ή 45? Και το ρωταω αυτο γιατι παλιοτερα θυμαμαι ειχε ανακοινωσει το paypal οτι οι παλιες 45 μερες αυξανωνται σε 90 και τωρα διαβαζω αυτο. Και απο την ημερομηνια που θα κανεις claim ποσες μερες θελει το paypal μεχρι να δει την υποθεση σου στη περιπτωση που ο πωλητης δεν απαντησει καν στα μειλ του paypal? 180 μερες, στιο λεει σε καθε εμαιλ που σου στελνει Issues with this transaction? You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.
TManolis99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι.. Γίνεται να συνδέσω 2 κάρτες στο Paypal πχ μια χρεωστική και μια prepaid και αν ναι όταν θα πάω να κάνω αγορά από ποια θα τραβήξει το ποσό ; Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων
grinder_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι.. Γίνεται να συνδέσω 2 κάρτες στο Paypal πχ μια χρεωστική και μια prepaid και αν ναι όταν θα πάω να κάνω αγορά από ποια θα τραβήξει το ποσό ; Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων Πριν ολοκληρώσεις την πληρωμή, θα επιλέξεις ποια από τις δύο θέλεις να χρεωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα