kukukali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πατα στο PayPal εκεί που λέει Τοp up, σε πάει σε μια σελίδα που λέει Link your bank account (εάν δεν τον έχει ήδη συνδέσει).Βάζεις εκεί το IBAN του δικού σου τραπεζικού λογαριασμού από όπου θα φύγει το έμβασμα. Μετά θα σου εμφανίσει το IBAN, BIC κτλ του λογαριασμού που ανήκει στο PayPal και που πρέπει να στείλεις το έμβασμα εκεί. Με αυτά τα στοιχεία μπαίνεις στο e-banking της τράπεζας σου και στέλνεις το έμβασμα. Εκανα ολη τη διαδικασια απο ebanking eurobank και μου εμφανιζει τις εξης χρεωσεις για εμβασμα 1)Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (OUR) 1,00 EUR Προμήθεια Τράπεζας 18,00 EUR Έξοδα τράπεζας δικαιούχου/έξοδα ανταποκριτών/αμοιβή της τράπεζας μας (OUR). Συνολο 19 ευρω 2)Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας μου (SHA) 1 ΕΥΡΩ Η ερωτηση μου ειναι.... στη 2η περιπτωση τα εξοδα απο πλευρας paypal ειναι μηδενικα? Θα ηθελα την απαντηση απο καποιον που το εχει κανει και οχι απο καποιον που υποθετει Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εκανα ολη τη διαδικασια απο ebanking eurobank και μου εμφανιζει τις εξης χρεωσεις για εμβασμα 1)Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου (OUR) 1,00 EUR Προμήθεια Τράπεζας 18,00 EUR Έξοδα τράπεζας δικαιούχου/έξοδα ανταποκριτών/αμοιβή της τράπεζας μας (OUR). Συνολο 19 ευρω 2)Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας μου (SHA) 1 ΕΥΡΩ Η ερωτηση μου ειναι.... στη 2η περιπτωση τα εξοδα απο πλευρας paypal ειναι μηδενικα? Θα ηθελα την απαντηση απο καποιον που το εχει κανει και οχι απο καποιον που υποθετει Ευχαριστω Ναι δεν θα έχεις άλλη χρέωση από το PayPal. Μόνο το 1€ της τράπεζας σου. Ότι ποσό στείλεις θα εμφανιστεί ολόκληρο στο λογαριασμό σου. (Το έχω κάνει πολλές φορές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με το support μιλησες;; Οχι. Δεν μπορω να μιλησω αγγλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι. Δεν μπορω να μιλησω αγγλικα Μπορείς να ανοίξεις support ticket και να ζητήσεις κάποιον γνωστό σου αν δεν ξέρεις αγγλικά να σε βοηθήσει. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να πιστώσω το Paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 με εμβασμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 με εμβασμα; Μέσω πιστωτικής κάρτας που είναι ήδη περασμένη στον λογαριασμό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 μπα, χλωμο σε κοβω, με εμβασμα γεμιζει το paypal ξερω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
him8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μα και φυσικά γίνεται να πιστώσεις χρήματα στην Paypal εάν έχεις περασμένη πιστωτική-χρεωστική κάρτα στον λογαριασμό σου. Επιπλέον, γίνεται να κάνεις αγορές μέσω πιστωτικής χώρις να έιναι περασμένη στο account της Paypal. Στην προσπάθεια μου να συνδέσω στον paypal account μια debit MasterCard της Εθνικής , λαμβάνω το εξής μήνυμα : We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date. Τι στο καλό συμβαίνει; Λόγω των Capital Controls του 2015 άλλαξαν μερικά πράγματα. Δεν μπορείς να το κάνεις μόνος πλέον. Πρέπει να ζητήσεις να στο κάνουν από την Paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μα και φυσικά γίνεται να πιστώσεις χρήματα στην Paypal εάν έχεις περασμένη πιστωτική-χρεωστική κάρτα στον λογαριασμό σου. Επιπλέον, γίνεται να κάνεις αγορές μέσω πιστωτικής χώρις να έιναι περασμένη στο account της Paypal. Δεν μου λες αναλυτικά και πώς το κάνω όμως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μου λες αναλυτικά και πώς το κάνω όμως ?Αυτό που σου είπε απλα δεν γινεται, το topup απο κάρτα το ξεχνάς, μονο με εμβάσματα όπως αναφέρθηκε, αφού πρωτα συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό και αυτο γιατί αλλιώς δεν σου εμφανίζει τα στοιχεια του εμβάσματος Επίσεις να προσθέσω οτι και το άλλο που σου είπε και αυτό λάθος ειναι, δυο στα δυο δηλαδή , add τραπεζικό λογαριασμό μπορείς να κανεις μόνος σου στο παυπαλ οποτε γουσταρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι δεν θα έχεις άλλη χρέωση από το PayPal. Μόνο το 1€ της τράπεζας σου. Ότι ποσό στείλεις θα εμφανιστεί ολόκληρο στο λογαριασμό σου. (Το έχω κάνει πολλές φορές) Μετα απο ποσες ημερες φαινεται στο paypal θυμασαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορω απο paypal balance σε revolut η αλλη τραπεζα να στειλω λεφτα με 0 κόστος η έστω μικρό κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα απο ποσες ημερες φαινεται στο paypal θυμασαι; 2-3 εργάσιμες θέλει έκανα πρόσφατα Μπορω απο paypal balance σε revolut η αλλη τραπεζα να στειλω λεφτα με 0 κόστος η έστω μικρό κόστος; Μπορείς να τα βγαζεις στην τράπεζα σου ανα 15€ κ δεν σου χρεώνουν τοτε τίποτα για το εμβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα απο ποσες ημερες φαινεται στο paypal θυμασαι; Ότι είπε και ο φίλος πιο πάνω. Συνήθως σε 2-3 εργάσιμες τα βλέπεις στο PayPal. Μπορω απο paypal balance σε revolut η αλλη τραπεζα να στειλω λεφτα με 0 κόστος η έστω μικρό κόστος; Σε Revolut δεν μπορείς να στείλεις λεφτά από το PayPal. Σε Ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να πληρώσεις τα "έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος" που είναι 3€-4€ ανεξάρτητα ποσού (για νορμάλ ποσά έτσι, όχι για 20000€ πχ). Μόνη εξαίρεση η Εθνική που δεν χρεώνει για ποσά μέχρι 15€. Σε τράπεζες εξωτερικού μπορεί και με 0 έξοδα, εξαρτάτε από την τράπεζα. Πχ η Leupay δεν σε χρεώνει για εισερχόμενα έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα