Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες κανω μια αγορα απο ebay κοστος 0,67 ευρω.Ολοκληρωνεται η συναλλαγη με paypal.Βλεπω στις κινησεις της τραπεζας οτι χρεωθηκα 1 ευρω.Ενω μεσα απο το paypal λογαριασμο μου και απο το ebay ειναι χρεωμενο 0,67 ευρω.Τι παιζει να εγινε.?

Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα σε καθε αγορα που κανεις με το paypal παιρνει και το ιδιο το paypal μια μικρη προμηθεια για τις υπηρεσιες του οταν και αν σου χρειαστουν.

Το ξερεις αυτο ετσι?

Νομιζω παιζει ρολο και με ποιο τροπο εχεις διαλεξει να γινεται η αλλαγη απο δολαριο σε ευρω ή απο οποιοδηποτε αλλο νομισμα σε ευρω που εισαι εσυ.

image.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα σε καθε αγορα που κανεις με το paypal παιρνει και το ιδιο το paypal μια μικρη προμηθεια για τις υπηρεσιες του οταν και αν σου χρειαστουν.

Το ξερεις αυτο ετσι?

Νομιζω παιζει ρολο και με ποιο τροπο εχεις διαλεξει να γινεται η αλλαγη απο δολαριο σε ευρω ή απο οποιοδηποτε αλλο νομισμα σε ευρω που εισαι εσυ.

Αυτα τα δύο δεν μπορουν να μεταβαλλουν το ποσό απο 0,67€ σε 1,00€. Η διαφορα ειναι τεραστια. Ειναι στο +50%

Νομιζω αυτες οι επιλογες αλλαζουν το συνάλλαγμα αναλογα την καθε τραπεζα.

Καλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια γι' αυτο αλλα πιστετω παιζει και αυτο το ρολο του.

Νομιζω αυτες οι επιλογες αλλαζουν το συνάλλαγμα αναλογα την καθε τραπεζα.

Καλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια γι' αυτο αλλα πιστετω παιζει και αυτο το ρολο του.

Ναι. Το αν την μετατροπη συναλαγματος την κανει η τραπεζα ή το paypal παιζει ρόλο. Το paypal συνηθως ειναι πιο ακριβο. Αλλα και παλι καπέλο 50% του ποσου δεν στεκει. κατι αλλο συνεβει

Μιλησα με την τραπεζα, δεν ξερουν να μου πουν τι εγινε και χρεωθηκα 1 ευρω αντι για 0,67.Βλεπουν μονο την χρεωση 1 ευρω.

Μπορείς να βάλεις το Link του προιόντος που πήρες;

Ακριβως αυτο.Η προμηθεια για 0,67 ευρω δεν ειναι παραπανω απο 6-7 λεπτα του ευρω.

Περιεργα πραγματα.

Το λινκ.

http://www.ebay.com/itm/Silicone-Gel-Rubber-Controller-Skin-Grip-Protective-Cover-for-Microsoft-Xbox-One/122296620697?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=422785431970&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Σχεδον 5-6 φορες το μηνα αγιραζω προϊόντα μικρης αξιας απο το ebay και αλλα sites του εξωτερικού. Ποτε δεν εχω χρεωθει παραπανω με καρτα της Alpha Bank. Τηλεφωνησε στο 21032600000 , ρωτησε και ενημερωσε κι εμας.

Η συναλλαγή στο παυπαλ τι λεει, ποσα εστειλε το ππ στην καρτα?

Χθες κανω μια αγορα απο ebay κοστος 0,67 ευρω.Ολοκληρωνεται η συναλλαγη με paypal.Βλεπω στις κινησεις της τραπεζας οτι χρεωθηκα 1 ευρω.Ενω μεσα απο το paypal λογαριασμο μου και απο το ebay ειναι χρεωμενο 0,67 ευρω.Τι παιζει να εγινε.?

Να ενημερωσω, μπηκα στο web banking και βλεπω ολα ειναι οπως πρεπει. 0,68 χρεωση απο ebay και 0,34 υπολοιπο.

Γιατι στην αρχη με χρεωσε 1 ευρω ειναι αγνωστο.Ουτε η τραπεζα δεν ηξερε να μου πει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Η κόρη μου εχει λογαριασμό paypal και εχει προσθεσει εκει δυο χρεωστικες καρτες.

Εχει κανει και καποιες μικροαγορες.

Προσφατα μετακομισε στην Κυπρο για σπουδες.

Μπορει να χρησιμοποιει τον ιδιο λογαριασμο paypal ?

Διαπιστωσα οτι δεν μπορει να προσθεσει διευθυνση αποστολης με ταχ. κωδ. Κυπρου

Αν κανει νεο λογαριασμο, δεν θα μπορει να προσθεσει τις καρτες της, επειδη αυτες εχουν ηδη προστεθει σε αλλον?

Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ?

Διαγραφη καρτων απο τον υπαρχων δημιουργια νεου απο κυπριακη ip και προσθηκη εκ νεου των διαγραφεντων προηγουμενα καρτων.

Δεν γινεται

Οταν προσθεσεις καρτα που εχει χρησιμοποιηθει σε αλλον λογαριασμο paypal, δεν την δεχεται σε νεο

Στην προσπάθεια μου να συνδέσω στον paypal account μια debit MasterCard της Εθνικής , λαμβάνω το εξής μήνυμα : We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.  Τι στο καλό συμβαίνει; 

Η κόρη μου εχει λογαριασμό paypal και εχει προσθεσει εκει δυο χρεωστικες καρτες.

Εχει κανει και καποιες μικροαγορες.

Προσφατα μετακομισε στην Κυπρο για σπουδες.

Μπορει να χρησιμοποιει τον ιδιο λογαριασμο paypal ?

Διαπιστωσα οτι δεν μπορει να προσθεσει διευθυνση αποστολης με ταχ. κωδ. Κυπρου

Αν κανει νεο λογαριασμο, δεν θα μπορει να προσθεσει τις καρτες της, επειδη αυτες εχουν ηδη προστεθει σε αλλον?

Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ?

Έχουμε καποια λυση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...