spartak1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Έχω μια prepaid visa της εθνικής, ενώ έχει χρηματα μέσα για να γίνει η χρέωση ταυτοποίησης στοιχείων μου βγάζει το εξής error: Καμία ιδεα; Ίσως την είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα σε κάποιο paypal acc το οποίο εχω κάνει delete. Παίζει ρόλο? Θα πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρετηση του Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Θα πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρετηση του Paypal. Δεν υπαρχει αυτο που του λες του ανθρωπου, το ερρορ το τρωει το ππ απο την τράπεζα, το ππ τα ιδια με το ερρορ θα του πει. Με την τράπεζα λοιπόν θα μιλήσεις να σου πουν γιατί απορρίπτεται η χρέωση του ππ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δεν υπαρχει αυτο που του λες του ανθρωπου, το ερρορ το τρωει το ππ απο την τράπεζα, το ππ τα ιδια με το ερρορ θα του πει. Με την τράπεζα λοιπόν θα μιλήσεις να σου πουν γιατί απορρίπτεται η χρέωση του ππ Γραφει ότι ίσως την είχε χρησιμοποιήσει παλιότερα σε άλλο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά έβαλα την χρεωστική απο την άλφα bank στο account του paypal μου έκανε χρέωση 1,5 ευρώ για να επιβεβαιώσει ότι ανήκει σε εμένα η κάρτα αλλα για να μου το δώσει πίσω και να τελειώσει η διαδικασία μου ζητάει εναν 4ψηφιο κωδικό. Που στο καλό τον βλέπω αυτόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά έβαλα την χρεωστική απο την άλφα bank στο account του paypal μου έκανε χρέωση 1,5 ευρώ για να επιβεβαιώσει ότι ανήκει σε εμένα η κάρτα αλλα για να μου το δώσει πίσω και να τελειώσει η διαδικασία μου ζητάει εναν 4ψηφιο κωδικό. Που στο καλό τον βλέπω αυτόν? Αν εχεις ebanking στις χρεωσεις της καρτας σου. Αν δεν εχεις, παρε τηλεφωνο την εξυπ πελατων της AlphaBank 2103260000 και ζητησε τον Να επιμεινεις να κοιταξουν στις κινησεις της καρτας σου και οχι σε αυτες του λογαριασμου σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Με πήρε ένας φίλος μου και μου είπε πως για να μεταφέρει χρήματα μέσω της επιλογής for friends and family, του ζητάει χώρα. Κοιτάω στον δικό μου λογαριασμό (paypal) και δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή και πάει κατευθείαν στην διαδικασία για μεταφορά χρημάτων. Έχει να κάνει με τις κάρτες, π.χ. ποιας τράπεζας χρησιμοποιείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapatsos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 το paypal εκδίδει δική του κάρτα με 2% επιστροφή, δν διευκρινίζεται βέβαια αμα θα έρθει ποτέ Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 το paypal εκδίδει δική του κάρτα με 2% επιστροφή, δν διευκρινίζεται βέβαια αμα θα έρθει ποτέ Ελλάδα... Είναι μόνο για Αμερική, καμία άλλη χώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 το paypal εκδίδει δική του κάρτα με 2% επιστροφή, δν διευκρινίζεται βέβαια αμα θα έρθει ποτέ Ελλάδα... Tην original ανακοίνωση δεν την έχεις, αυτό που παρεθεσες τι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Χθες κανω μια αγορα απο ebay κοστος 0,67 ευρω.Ολοκληρωνεται η συναλλαγη με paypal.Βλεπω στις κινησεις της τραπεζας οτι χρεωθηκα 1 ευρω.Ενω μεσα απο το paypal λογαριασμο μου και απο το ebay ειναι χρεωμενο 0,67 ευρω.Τι παιζει να εγινε.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Χθες κανω μια αγορα απο ebay κοστος 0,67 ευρω.Ολοκληρωνεται η συναλλαγη με paypal.Βλεπω στις κινησεις της τραπεζας οτι χρεωθηκα 1 ευρω.Ενω μεσα απο το paypal λογαριασμο μου και απο το ebay ειναι χρεωμενο 0,67 ευρω.Τι παιζει να εγινε.? Με ποια καρτα πλήρωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Της alpha bank χρεωστικη visa.Εχω ψωνισει με την ιδια καρτα και αλλες σαβουριτσες και παντα χρεωνομουνα οσο επρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Της alpha bank χρεωστικη visa.Εχω ψωνισει με την ιδια καρτα και αλλες σαβουριτσες και παντα χρεωνομουνα οσο επρεπε. Τι να σου πω, ρωτα την τραπεζα σου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να σου πω, ρωτα την τραπεζα σου,Σχεδον 5-6 φορες το μηνα αγιραζω προϊόντα μικρης αξιας απο το ebay και αλλα sites του εξωτερικού. Ποτε δεν εχω χρεωθει παραπανω με καρτα της Alpha Bank. Τηλεφωνησε στο 21032600000 , ρωτησε και ενημερωσε κι εμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλησα με την τραπεζα, δεν ξερουν να μου πουν τι εγινε και χρεωθηκα 1 ευρω αντι για 0,67.Βλεπουν μονο την χρεωση 1 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα